418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #319912 Figyelem WT masszív rage következik, aki nem kíváncsi rá menjen tovább!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tény hogy a KV fétisük miatt nehezükre esett nerfelni DE van különbség unbalance és játszhatatlanság között, és a legszomorúbb az hogy gagyinéknál nem is látszik a szándék a javításra, pár hotfixel megoldható lenne sok unbalane de neem. WT fórum mástól se zeng nézz fel, senki se játszik T5ben németekkel mert esélyük sincs a ruszki post var szarok ellen, fél órás queue van minimum, T4 is hasonlóan jól balanceolt. Nem kéne hozzá sok ész hogy lássák a hibákat csak őket nem érdekli, T-54 miatt unbalance T5ben? Megoldás! Következő patchben beteszünk mégegy T-54et az 1949es verziót aminek még vastagabb a frontja!
Játékosbázis felét elvesztette a játék, mikor kijött a GF volt 100k online játékos, most jó ha van 40k.
Ezek mind tények, de az elvakult fanboyok úgyis megcáfolják.
Nekem a játék nagy csalódás volt és nem lehet örökké a béta címszó mögé bújni és arra kenni mindent. a Repülős része is még mindig open béta pedig több mint 1 éve lehet már fizetni érte. Wot míg béta volt nem lehetett fizetni érte csak megjelenés utánig és ők sose burkolóztak az "ez csak béta" fal mögé.
Repülős részt is kezdik szépen lassan elrontani a folyamatos ruszki kedvezéseiknek. 1930as évekből való repülők egy szinten vannak a ruszki 1942es Lagg-3asal, míg a japán gépeknek igazságtalanul magas a BRje és a repair költsége a többi gépekhez képest, és erre is mi volt a megoldás egyik patchbe? még egy picit növelték a BRjüket a ruszkiknak meg csökkentették, had menjen már a Lagg kétfedelesek ellen is.
Amíg nem látok érdemi javulást márpedig ennek jelét nem látom, addig jegelve van a játék nálam.
a communityről:
Gagyinék ruszkifétise és elfogultsága is nagyon kemény, a fórumon a moderátor csapat meg egy s*ggnyaló banda akik kitörölnek minden negatív hozzászólást, az a Scrapper meg egy igazi paraszt aki egyből elkezd beszólogatni és hogy csak neki van igaza mindenki más hülye, hogyha egy játékos nemtetszését nyilvánítja vagy épp mást állít. Kedvenc példám erre mikor benerfelték a prémium sherman frontját, sokan írták hogy ez így nem helyes meg nem valósághű erre ő egyből hőbörögni kezdett hogy hát ti mind tudatlanok vagyok ez így volt mi realitásra törekedünk blablabla, aztán miután 1 hétig nyomatták a palyerek a könyeket, scannelt képeket meg minden infót a Shermanről hogy igen is hülyék voltak Gagyiék hogy nerfelték és próbálták historicalnak beállítani. 1 hétre rá visszarakták a beállítást, és érdekes mód Scrapper hirtelen bekussolt és nem is írt már. Másik kedvencem hogy moderátorok a legnagyobb seggnyalókból lesznek fórumon, van egy tök idióta fórumozó aki végig nyalt gagyiéknak, míg mindenki szidott valamit ő még a szarról is ódákat zengett hogy milyen jó, és láss csodát belőle hirtelen moderátor lett. -
yossarianHUN #319911 Tévedés, te kezdted elvakult módon gyalázni. Az egész koppintás téma azon a ponton kezd nevetséges lenni, mikor az ember belegondol, hogy a WT GF akkor jelent meg, mikor a WoT több éves sikere kapcsán nyilvánvalóvá vált, hogy igenis van komoly igény online tankos játékra. Az, hogy a WT-ben nincs HP, meg más a láthatósági rendszer, totál irreleváns. Komolyan azt hiszed, hogy a WoT nélkül most lenne WT GF? Ugyan kérlek. -
Toweliee #319910 Jeff, ez a Stronghold mód érdekelni fogja a HOAX-ot? -
1 hites voltam, és nem szerettem volna meghalni, miután 2x lepattant rólam BC-vel, kiraktam 2 lövésből.
aztán pedig sebeztem még vagy 3 ezret,persze az ellenfélbe:)
Sajnos buktuk a csatát,persze az sem segített,hogy végig irkálta a pozíciómat az enemynek. -
Ry0K3N #319908 A legrosszabb amit tehetsz hogy ilyenkor visszalősz. Ha ilyen esettel találkozol ne lőjj vissza had lövögessen. Kapja majd az instant bannt. -
0-15re vesztünk..... úgy érzem a 9.2 az én verzióm lesz ( ez volt az első csatám) -
Ry0K3N #319906 Én a birka? Te véded egy elvakult birka módjára ezt. És szimplán azzal dobod a kérdésemet mert ostobaságnak tartod. Ignorancia magas szinten. Gratulálok. -
yossarianHUN #319905 Azért mert ostobaság. Tudod a Volvo vezette be először az autóiban a 3 pontos biztonsági övet. Akkor az összes többi márka a mai napig csak a Volvot koppintja? Ennyire ne legyél már birka. -
3 csatával korábban kilőttem egy csapattársat ,mert kiakart lőni ,csak még erre is alkalmatlan volt, én kilőttem és azóta is kék vagyok,
ez most WTF?
-
Ry0K3N #319903 És az eventek most milyen kontextusban is jönnek ide?
yossarianHUN #319901
Ennyire vergődni nem kell.
A matrica meg nem éppen a legésszerűbb példa mert meglehet hogy nem éppen a wotban volt az legelőször.
A kérdésemre miért nem válaszolsz?
-
yossarianHUN #319901 Komolyan, azért ez az elvakultság már szánalmas. Ennyi erővel fúú mióta is van WoT, és mióta WT? A szemét WT koppintotta a WoT-ot a tankokkal. Tankra tehető matricák a WT-ben? WoT koppintás! Fejleszthető modulok? WoT koppintás!
Én szoktam a leginkább leoltani a WT-t gyalázó WoT vérpistikéket, de ez meg megint a másik véglet. Never go full retard. -
a következő eventek is az wt.gf miatt lesznek akkor ? -
Ry0K3N #319899 Egyéb értelmesebb mód hogy ezt lereagáld ahelyett hogy internetes közhelyeket közölnél? -
Ry0K3N #319898 Hogyne. Hány évig is tartott amíg a KV-val csináltak valamit? Hány év óta változatlan a KV1S valójában már? Hány hónapja open beta a WT:GF?

Balance meg a Wot egy mondatba. Vicces. -
yossarianHUN #319897 Facepalm. -
Nazarov77 #319896 de legalább wotba mindig is törekedtek a balancera, a másikról ezt nem tudnám elmondani, rég nem láttam annyira unbalanced játékot mint a wtgf -
Ry0K3N #319895 Válaszolj kérlek két kérdésre. Nem lesz nehéz, egyszerű a válasz.
Mi akadályozta meg a WG-t abban havi 10 millió dolláros bevétellel hogy ezt idáig megcsinálja?
És miért azután csinálták meg hogy a konkurenciában is van ilyen.
Mert tudom neked duda meg madarak voltak a prioritás.
-
én még 1-2 jelzőt tudnék ide írni -
Mind2 játék tele van baromságokkal szóval nem kell ezt a copyzást nyomatni :D -
yossarianHUN #319892 Azért szerintem ezt is WT-koppintásnak hívni már súlyos paranoia. -
Ry0K3N #319891 4 év után végre meg tudták nézni. :D
Peeeeerszeeeeeehogyne. -
torony robbanás is meg marad? néha szarrá ég, néha pukkan ? -
yossarianHUN #319889 Vagy csak megnézett egy felvételt egy IRL lőszerrobbanásról. -
Ry0K3N #319888 Új ammorack:
http://gfycat.com/EvenOrganicLamb
Valaki WG-nél nagyon sokat warthunderezik. -
yossarianHUN #319887 Én az egész 9.1-et a 9.0 tesztszerós új hangokkal csináltam végig (modként letölthető volt). Nekem bejöttek. Volt, amikor hiányzott a Gnomefather, de azért az már nekem egy kicsit tényleg "hollywood", plusz vannak benne ágyúk, amiknek szerintem végtelenül gagyi a hangja (például a legtöbb 90mm-esnek). -
Én is kipróbáltam 1 patchel ezelőtt, de nem voltam tőle úgy elájulva, mint ti. Maguk a hangok tényleg jobbak, mint az alap, de azért nem sokkal sztem. De még emiatt fent is hagytam volna, viszont annyira zavart, hogy a motorhang olyan rohadtul hangos (a többihez képest) és elnyom minden mást (külső és sniper nézetben egyaránt), h egyszerűen olyan formában számomra játszhatatlan volt, így letöröltem. Egyébként alapból ilyen vagy csak bugos volt? -
hát ez lol! ha valami szakértőbb dolgozna rajta, még lehet használnám is :D
-
Nazarov77 #319884 én is így vagyok vele, hang sokat számít a játékélményben, gnomefather féle motorhangokkal érződik hogy tankot vezetsz és nem egy benzines fűnyírót. -
előző patchen volt hogy összes ágyú hangon javítottak , nem?
volt 1 youtubeos videó, ahol csak az ágyú hangja volt előtte-utána
hát egy szar.
ráadásul mély ládás 2 kis hangfallal nyomom, nem is az hogy laptop szórókkal -
Mondasz valamit :). Nem igaz, hogy nincsen energiájuk normális hangokat beletenni, nem lehet olyan bonyolult. -
az egész szar
gnome father nélkül NEM IS JÁTSZOK -
Az ágyúhangokon megint bütyköltek, most sokkal halkabb lett :( -
foxbat88fx #319879 jaaa az más :)
De nyugi... nem tök mindegy, hogy 3 óra vagy 3 perc ha így se úgy se tudsz gamelni mert nincs szeró? :D -
wothungary csak nálam nem érhető el? -
Mért pont japán tank?
-
Oddball29 #319876 Kinn a spec -
Oddball29 #319875 Nekem lehúzta kliensen keresztül kb. másfél óra alatt. -
Ja hogy kapják be, csak 3 óra nálam mire lejön a nyamvadt patch fájl. Franc essen a nyomorult HD modelljeikbe... -
Toxyk #319873 Sziasztok,tudtok linkelni oldalt,ahol már vannak fent normális módok. -
Már megy egyébként :)