418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N
    Jajj 4 év alatt megint javítottak valamin. :)
    Jön majd egy újabb peccs és újabb OP tankok kerülnek majd be de nice try.
    Jah látványosan taknyol de nem akkorát mint a Wot historical meg nemzeti csatái. Nagyon hmm szakszerűen lettek megcsinálva 4 év tapasztalattal a hátuk mögött.
  • Count Adyn
    Sacred Valley érdekes lett...:D
  • yossarianHUN
    A halálcsillag TD most lett nerfelve, de nice try. Nem felejtettem el, szerintem te emlékszel rosszul. Meg sem említem, hogy a sok hobbináci alapból a német tankokért jött a játékba, és németeket húzta kapásból. Egyébként meg még ha így is lett volna, tök lényegtelen, mivel itt kevert nemzetiségű csapatok vannak, ahol nem baj ha egyik nemzetből több van mint a másikból. A WT egyetlen élvezhető módjai, az RB és az SB, pont itt taknyolt el látványosan, a lentebb leírt okok miatt.
  • yossarianHUN
    Hát most így nem tudom melyikre gondolsz, én már 9.1 alatt is végig moddolatlanul játszottam, csak a 9.0 teszt lövéshangok voltak fent. Meguntam a J1mbo célkeresztet, és végülis a gyárival sincs semmi komoly baj.
  • Ry0K3N
    Igen mert most tier 10 az aztán nagyon blance a halálcsillag TD-k tömkelegével.
    Azért volt 2x annyi tank statisztikailag ruszkikból mint a másik két nemzetből összesen. Úgy néz ki nagyon elfelejtetted ez a játék hogyan is kezdte.
  • Sherman0070
    Szerintem csak a wot újabb hihetetlen fejlesztése :D Amúgy még bent van a zöld palack színű célkereszt? :D
  • yossarianHUN
    És az én oldalamon van valami gebasz, vagy ez szándékos(an elcseszett dolog)?
  • Sherman0070
    Igen. Én az elején megijedtem attól a hangtól :D
  • yossarianHUN
    Másnak is baromi halkak a lövések az új verzió alatt? Még semmilyen modot nem tettem fel, de szinte egyáltalán nem hallani őket.
  • Sherman0070
    őőőőő... a wot időt utazik? Régebben 2008-2014 volt kiírva most meg 2009-2014. Valaki magyarázza el pls :D
  • csoszi87
    Közben, már válaszolt is.
    Köszönöm.
  • yossarianHUN
    Hidd el, sokan nem találkoztak még itt olyannal, aki annyira birka lenne, mint te.
  • yossarianHUN
    Istenem... De nem a játék volt unbalanced te bárány, hanem egyes járművek. Nem komplett tierek voltak kiegyensúlyozatlanok, olyannyira hogy az egyik nemzettel nem játszott konkrétan senki. Egyrészt, másrészt meg akkor tényleg erre építenek a WT rajongók? Hogy nekik is szar volt, szóval az tök oké, hogy most nekünk is szar? Szánalmas. Ha a WT fejlesztői nem szarnának az egészre, akkor a béta indulásakor már ki lett volna balanszolva a játék, pont azért, mert tanultak az előd hibáiból. Éééééérted?
  • Master91
    lol, mert mi kell ahhoz hogy ne lehessen open béta? Össze stank legyen hd, akkor már elfogadod nem open bétásnak?
  • Nazarov77
    Ez meg a másik kedvencem, egyesek azt hiszik ha az a 0 átvált 1re akkor varázsütésre tetőtől talpig megváltozik a játék és minden szipi szuper lesz.
    Az csak egy szám, wg is megmondta régebben hogy nincs semmi jelentősége, azt a számot használják amit akarnak.
  • Ry0K3N
    Most teszem fel először ezt a kérdést itt, eddig nem találkoztam senkivel aki ennyire birka volt.
  • DantesHUN
    A fejlesztők mondták hogy nem open béta. Szerintem ők jobban tudják.
  • Ry0K3N
    Pff ennyiből most bármely hasonló játéknál bejelenthetik nagy betűkkel hogy "HIVATALOS NEM OPEN BÉTA TÖBBÉ JUHÚ"
    Attól még úgy fog kinézni mint egy open beta.
  • Master91
    nekem te már ismerős vagy , ki jött mindig ezzel a szövegel hogy a "wg pénzel hogy védd?"
  • GabeE3e
    Szerintem ameddig 0. akármivel kezdődnek a verziószámok,addig Béta.
  • Nazarov77
    Csak tudnám honnan veszik ezt a baromságot az emberek hogy a wot még mindig open béta...
    0.6.3.11es verzióban jelent meg teljesen a wot 2011 április 10.én!
  • Toweliee
    Jeffed kérdezd, én a legutolsó csicska vagyok, épp emiatt szeretem. Senki nem baszogat senkit, még a közös chat is halott. Ideális annak, aki csak néha szeretne másokkal plutonozni.
  • Ry0K3N
    Úgy tűnik itt nagyon sokan elfelejtik mekkora egy pempő volt ez a játék anno mert most így visszaemlékezve mindenkinek maga volt a napsütés szivárványokkal.
  • JeffDunham
    Nincs semmi elvárás. Csak punnyadás ezerrel. Ha valakinek lenne olyan irányú igénye hogy századot vezessen az is kivitelezhetetlen. Egy este folyamán csak 3-4 ember van online.
  • Ry0K3N
    Az már komikum mennyire ignoráns vagy.
    Na és meddig tartott mégis míg kibalancolták ezeket? Az egész wot offi fórum évekig tele volt mennyire opék a tankok és éveken keresztül szartak rá. Érted? ÉVEK.
    A másik május óta van kint........
    Téged a WG pénzel vagy mi a bajod? Mert ennyire birka nem lehetsz.
  • Sherman0070
    Könyvet kéne arról írni hogy: Hogyan kell elrontani egy JÓ játékot
  • yossarianHUN
    Ugye érzékeled, hogy amíg WoT-ban kibalanszolták ezeket a tankokat, addig WT-ben a mai napig szarnak az egészre? Arról nem is beszélve, hogy egy kis jóérzéssel már eleve, a WoT ilyen hibáiból tanulva kellett volna egy jó balanszot összerakni. Ehelyett a mai napig nem is törekednek rá.
  • csoszi87
    Van nálatok valami elvárás a tagokkal szemben?
    Ilyenekre gondolok, hogy: TS használat, aktivitás, törekedni arra hogy tankok meglegyenek 8as századra, CW-re.
  • Ry0K3N
    Ugye érzékeled melyik mikortól lett open és indult?
  • yossarianHUN
    MegjelenésKOR. Mikor is jelent meg a WT? És a WoT? Hagyjuk már.
  • Ry0K3N
    Ez még rég megjelenés előtt volt.
  • yossarianHUN
    Ugye érzékeled a múlt időt? WT-ben meg a jelent.
  • JeffDunham
    Kivitelezhetetlen. Nem vagyunk annyian hogy lehessen vele foglalkozni. Rátettem +2% kredithozamot, és sajnos itt a vége. Többet nem lehet építeni. Tudtam hogy ez lesz amint bevezetik. Mindenki megy nagyobb, fejlődőképes klánokhoz. A HOAX mivel nem fejlődik, így ki fog halni. :)
  • Ry0K3N
    Tények:
    T54 hordák szétdaráltak mindent.
    Type hordák szétdaráltak mindent.
    IS7 hordák domináltak mindent CW-be.
    IS4 geciop volt.
    A WoT még mindig open beta.
    És nem ez nem WT-be volt. Ami vicces mert szinte majdnem ugyanaz a folyamat. :D
  • Sherman0070
  • yossarianHUN
    Mikor a WT repülős része megjelent, a WoT már rég rekordokat döntögetett. Na vajon miért mondták, hogy lesz tankos része? Rejtély.
  • Toweliee
    Ezért kérdem, engem érdekel ez a mód, gondolkodok, hogy olyan társaságot keressek, amelyik aktív akar lenni itt. Persze, sose szeretnék olyan klubhoz tartozni, amelyik engem elfogadna tagnak.
  • yossarianHUN
    Tény és való. Mire meglett a Stug F WT-ben, egyszerűen nem tudtam tovább haladni, mert nem tett be vele csatába RB-ben, AB-ban is minimum 4-5 perc volt a várakozási idő. Miért? Mert egyszerűen nem játszanak elegen a németekkel ahhoz, hogy a matchmaker összerakjon egy teljes létszámú csapatot belőlük. De alacsonyabb szinten ugyanez a T-50/T-34 gift tank történet. Totális pwnage a németeknek. És még a WoT-ra mondjuk hogy unbalanced? Heti vicc.
  • Ry0K3N
    Igen. Amikor még world of planes néven futott akkor mondták már lesz tankos része. Az meg nem ma volt. Akkor meg minden volt még a Wot csak sikeres nem.
  • GabeE3e
    Szerintem kevesen lesztek hozzá,hogy csinálni tudjátok.