418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• e57
    Jah, T5-ben a KV-3-nak a teste. Szokott riadalmat kelteni :)))
  • Me Ga
    Srácok, nem tudjátok véletlenül, hogy a vbaddict.net oldallal mi a helyzet?
  • Count Adyn
    Szóval bevásároltam:)
  • Count Adyn
    Elég ha belépsz a service recordsba, nem muszaj restartolni az egészet:)
  • foxbat88fx
    Nem is rossz ez a kis Te-Ke :P
  • Oddball29
    Nézegettem én is azt a pakkot, kár hogy csak gift shopban érhető el.
  • Nazarov77
    kicsit fel van amúgy buffolva az ágyúja a valóságos adathoz képest
    míg a KV-1nek csak 86/102 addíg ennek 99/121 AP/APCR

Majdnem pont ugyanaz átütésben mint az M4A2E4 báta gift Shermannek, az azért jó mert sokat játszottam vele és ismerem már mire képes ekkora átütéssel.
  • Zegi Norbi HUN
    Nem tudom, azóta találtatok-e hibátlan mélygarázs módot, de én most találtam rá erre:
    garázs mód

Ezt végre a játék menüjében lehet állítani, persze újra kell indítani a játékot utána :)
  • Oddball29
    T14-ben vagy Excelsiorban nagyon nem szoktam tőle tartani, mert prémiummal is csak olyan 100 penje van ,de tény, hogy kemény tud lenni, ah szögben van és mozgásban.
  • Roger6
    Nem csak a T5 van tele ilyenekkel. :)
  • Nazarov77
    igen sajnos, de T5 tele van pirosokkal és narancsokkal szóval gyakran nem fenyeget ez a veszély.
  • Oddball29
    Amíg rá nem jönnek, hogy a tornya gyenge.
  • Nazarov77
    Beruháztam a KV-220 packra, utánaszámolgattam és simán megéri ár érték arányba ráadásul ez a tank... gusztustalanul OP mármár pofátlanságnak érzem T5 csatába :D
    Első köröm vele:

Replay

2. körben is 5 kill jött össze
  • Ry0K3N
    Nem estek át azzal sehova csak ott már nem kéne lövöldözni rá.
    http://imgur.com/a/STNVs
  • szakasz
    megvan a magyarázat a 75e legénység xp-s küldetésre:

missions-august-2014

IMPORTANT: Please be aware that the reward for this mission will be awarded only to the crew of the vehicle in which you finish your 60th “Crew is Crucial” mission. Therefore, in order to ensure that the XP goes to the crew you want, we strongly advise you to pay close attention to the mission count, which is available in-game under the Missions and Events tab located in the upper-left corner of your Garage screen. Once the counter reaches 59, choose the vehicle whose crew is supposed to get the XP reward, and play it until you finish the mission for the 60th time.

tehát a 75e xp-t annak a tanknak a legénysége kapja amivel befejezed a küldetés, tehát a 60. csata.
  • R3nton
    Micsoda nekem van WT és még ugyanolyan jó. Akkor ott a Leo1, ami szintén baromi jó. E-75 op, a 9-es VK-val meg átestek a ló túloldalára: STB-1el többszöri próbálkozásta sem tudtam átlőni kifejezetten jó szögből az alját, már goldot akartam rá tölteni, csak kivágta az arty. WT-e100-al szintén többször pattantam róla. Szóval elég sok jó német tank van a játékban.
  • Ry0K3N
    Próbáld meg újrarakni az egész játékot. Nekem anno volt ilyen, csak ez oldotta meg. Törölj mindent a mappájából is, ne maradjon semmi.
  • enncsibaba
    Sziasztok!
    Új patch óta (fúúú) folyamatosan micro lag-okkal szenvedek. A pingem 30-50 közötti, de még ilyen kis ingadozásnál is ellehetetleníti a játékot. 3-5 méterrel késöbb állok meg, célzásnál + idő, stb. xvm pack van fenn wotinfo-ról+egy célkerszt mod, de már e nélkül is jelentkeztek a "tünetek". Másnál is jelentkezik ez? Tudtok vmi megoldást?
  • madmanic
    szarrá nerfelték... egyel kevesebb a skuló, cserébe 54 sec alatt betölt... Nagy cucc. Semmivel sem rosszabb mint eddig volt. Mondjuk én 1-2 lőszernél eddig is újratöltöttem, ha nyugisabb volt a szitu..
  • Maala
    Karma, biatch!
  • yossarianHUN
    Csak ha Chieftain-mintás pizsamában alszol, egyébként kíméld meg magad tőle.
  • j0nNyKa
    :)) nyertél bro
  • MrGringo
    ÓÓÓÓ mááj gááddddddd! Mia fakk van itt ezzel a játékkal? fossal hátulról 20méterről gold gólyóbissal pattanok az e-75-ről 2X egymás után? Ilyet sem láttam még az elmult 2-évben!
  • Ry0K3N
    Itt a szülinapi ajándék:

Vagyis az ingyen garázshely. Kinek mi.
    Kap egy 37 milis ágyút 40 körüli pennel. Páncél az papír.
  • MrGringo
    hmmm jók lehetnek az eredményeid cimbi! Gondolom ferrari pirosat csinál neked a droidod!?
  • MrGringo
    Ez fasza! Hazajövök ma dolgozóból osztrákból...erre mondom este nyomok már egy-két csatát levezetésképpen ( Már mindenki elaludt a családban) erre "kliens frissítése! A múltkor ugyanez volt! Mi a szarnak ez az állandó verzióváltás?? Tiszta idegesítő! Újra rakni mindent....modokat s.t.b. elszarok vele megint másfél órát. Miért nem bírnak fél évente kiadni egy normális letisztult jól kidolgozott peccset? Ez egy kapkodás az egész, amit az előző peccsben elcsesztek a következőben foltozgatják össze-vissza plusz nerfelgetnek itt mindent szarrá! Most akartam kihúzni a waffentrógert erre mondja haverom hogy fossá nerfelték az új peccsben. Nehogy má legyen egy ütőképes német 10-es! Fakk!!!
  • seriousthreat
    ZWACK vs KAZNA 15:5

• popey8
    Azt elfelejtetem mondani, h én saját 1 fájlos configot használok:) Bár szerintem ehhez a tank ász plecsni a tech treeben dologhoz, elég az xvm-et frissíteni. Van is a fájlok közt egy tech tree nevezetű.
  • Rivanka
    Visszarakom a játékot vmikor, de írtam miért van tiltva a chat, csakis a magyarok miatt...
  • suba53
    Hetek óta hezitálok a Conqueror megvételén. Holnaptól akciós!
  • Rivanka
    Nem, fingom sincs megint mi a baj velem.
  • Rivanka
    1 klánban vagyunk, még mentünk is együtt...
  • Malarki
    Hát nagyon másként jár az agyunk :D
  • Sunsetjoy
    Rivanka, be vagy rúgva? :)
  • foxbat88fx
    3.
  • Maala
    1. Szerintem megpróbálta az előző figyelmeztetést megkeresni az SGs keresővel, de nem ment neki. Helyette buzis oldalakat, meg foxbates hsz-eket dobatott ki Google-vel. Megjegyzem, nem véletlen a közeli találat. :)

2.Aztán bannoltad valamikor, valamiért, de már elköltözött, szóval új IP-je van. Hiába, Johnny elől menekül a söpredék. *Lefety-lefety, elég políros már?* A nickje ér 30k-t. Sg-s nick, szóval fillérben.

3. Nem érti, hogy szerethette valaha is a nőket.

Szerk: Áh, a fenébe, így belegondolva lehet, Malarki az igazi prő. Hiába, a nick hangzása kötelez.
  • Malarki
    1. Az új fórumdizájn nem túl jó, mert a Google is alig találta meg a topicot.
    2. Szeret, tisztel, becsül, bár már egyszer bannoltad(szerinte nem jogosan), a játékot befejezte, az accja meg ér vagy 30 ezret.
    3. Furcsa neki a fórum, még így rövid idő után is.

Nem olyan nehéz ez :D
  • foxbat88fx
    legalább bevallod :)
    egyébként legalább te tudod miről beszélsz???
    3-as legénység
  • j0nNyKa
    a modiknak nincs ilyenje, nekem van, és nincs ilyen ip
    addig pedig nem vagy kemény, amíg nem fejted meg. pont. puha vagy. low, ahogy a codosok mondják.
  • Maala
    Hát, első körben IP-címre keresést javasolnék, hogy van-e másik nick ugyanerről, ami bannolva volt. Ha ilyet nem lehet, akkor szegényes a modik fegyvertára SG-n. :P Az üzi meg dekódolhatatlan.