418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sherman0070
    Omg XD
  • foxbat88fx
  • JeffDunham
    A 10-es FV med 1.5 éve a garázsomban van. Mint az összes többi. :) Na akkor ezért nem értettem.
  • Nazarov77
    Arra gondolt hogyha megszerzed a T10es FV40valamennyit akkor később év végén mikor lecserélik azt Centurion Action Xre az lesz meg neked FV helyett és van rá esély hogy az FV amiből prémium T8 med lesz megkapjuk ingyen váltásnál.
  • JeffDunham
    Rohadjak meg ha értem mire akartál kilyukadni. :D
  • Nazarov77
    Hasonló élményem van a Centurion Mk. I -el. Visszavettem mikor kiderült hogy van rá esély hogy ingyen megkaphatjuk a t10 medet prémnek ha meglesz. Jó cucc, amilyen kevés a top sebessége medekhez képest és ráadásul akkora mint egy Tiger II, elég jó köröket megyek vele.
  • yossarianHUN
    És most már ingyenjegyed van az Action X-hez.
  • MrSnail
    Én is most nyomatom vele, nagyon jó tank, még 100k az Fv-ig, de nem baj élvezetes lesz. Korábban már egyszer írtam ide, hogy stock tanként is nagyon jó.
  • JeffDunham
    Gyerekek visszavettem a Centurion 7/1-et. Ez valami álom. Olyan köröket mentem vele, hogy magam is alig hiszem el. Anno a kevés pénz miatt el kellett adnom, de most hogy megvettem újra, minden pénz megér. :)

Amit a Cometben húztam új legénységet, azt bele tettem. Még nem is volt 100%-os, mikor már az első körben beadta az első osztályt. :)

• Ry0K3N
    Vagy csak working as intended.
    Volt már hogy két ugyanolyan besorolású tankomból az egyiket sokkal többször dobálta be magas tierbe.
  • Nazarov77
    ugyanaz, max placebo hatás lehetett
  • Ry0K3N
    Tudtommal ugyanaz a matchmakingje. Vagy annak kedvezményes?

#320144 akkor lényegében úgy kell kezelni mint egy szar ágyús IS8-at?
  • Userx2
    Teszten felgyújtottam a Jagdpanzer E 100 -at a francia 10 es féreggel.
  • Nazarov77
    Hát ha APval találja el a frontját akkor igen, HEvel nyilván nem.
  • bornofakone
    Én dagadt medként használtam, és szerettem vele játszani, KT nekem szenvedős, semmi heavy érzetem nincs vele, és mivel nem is olyan gyors mint a VK ezért olyan semmilyennek tűnik nekem. Lehet vele szép dolgokat összehozni, de igazából idegesítő h tornyát rommá lövik neki is, magát a lövegpajzsot szeretem, de azért az se világi.
  • Userx2
    Arty is pattan róla? Mert akkor tényleg jó tank lehet.
  • Nazarov77
    Nem olyan rossz az, hiába nincs meg rá a 105mm L/68 a kisebb L/52 jobb a T32es ágyújánál. Frontja ugyan gyengébb a KTnál de annak úgyis mindenki az alját lövi ami csak 100mm a VK4502Anak meg nem érdemes az alját lőni mert jobban pattog mint az UFP, szóval 120as döntött részt lövik így nézve jobban véd mint a KT 100as része, kivéve persze ha olyan helyzet adódik hogy el tudja rejteni az alját.
    Mozgékonyságban szintén jó.
  • popey8
    Nekem sincs már meg egyik se, bár egyedül a Tetrarch, amit kicsit sajnálok. Utálok és nem is szoktam kis tierben játszani, ezért minek is tartanám meg őket. A garázshely meg a kredit sokkal hasznosabb számomra:)
  • bornofakone
    Nekem jobban bejön mint a KT. Már csak az MM-je miatt is, azzal relatíve kevesebb t10 csatában voltam.
  • Ry0K3N
    Akkor most már csak a tier 8-as elődjével csinálhatnának valamit mert az még mindig a leggyengébb abban a mezőnyben.
  • Ry0K3N
    Áh, tier 5 alatt nem tartok meg semmit. Arra ott a smurf account bohóckodni.

Nem is tudtam van ilyen medál. De aranyosan kezdődött a meccs, tier 8 bot használó szuper perzsa mindjárt kezdésnek. Vicces mert sikerült 1 ellent kilőnie is de az útkeresésén javíthatnának egy kicsit ha már használják. Beállt a kezdőn egy bokorba és mikor eléálltam csak átment a másik oldalra. röpléj
  • Nazarov77
    Vicces amúgy hogy az eddigi legelfelejtettebb és gyenge VK4502B most milyen félelmetes lett, visszakapta a minimaus és a nagyvéká becenevet mint anno 2-3 éve :D
  • yossarianHUN
    Azért a torony se piskóta, 260 körüli effektív védelme van, plusz nagyon könnyű eltalálni a lövegpajzsot, ami benyel mindent. Kupola meg weak spot, de van kedve a fenének gondosan célozgatni mikor mindjárt bekap egy 500-as sebzést.
  • bornofakone
    Torony, csak is azt szabad lőni, főleg t10-s tankokkal, olyan 250+-s pennel szinte kötelező.
    Hasával kár is próbálkozni, nem is értem miért is próbálkoznak vele az emberek, amúgy meg nem elpusztíthatatlan tank, sajnálom h még buff előtt akasztottam ki. Most biztos könnyebb lenne a game vele és több avg. dmg-m lenne vele D:
  • Nazarov77
    Gyűjteményi darab, kár eladni, meg jópofa szerintem és már csak azért is megtartanám mert Japán. Ajándék tankokat nem szoktam eladni.
  • GabeE3e
    Pedig egész jó.
  • Ry0K3N
    Ajándéktank sikeresen eladva.
    Garázsban tartózkodott sikeresen 10 másodpercet.
  • MrSnail
    Fullos 7/1 sem vitte, pedig be sem forgatta...
  • Count Adyn
    Huu stb-1 nagyon bejövős tankocska:)
  • Oddball29
    Hasa jobban meg van döntve, mint egy Mausnak
  • Bee
    Szemből, kb. 200 méterről lőtte folyamatosan 3 tankunk (T9-T10) az ellen VK-ját, talán egyszer tudták sebezni, míg ők szépen elfogytak. T9 WT-vel oldalról sikerült kioffolni. A VK-ban 500 WN8-as játékos ült...
  • Ytar
    Én is futottam össze vele, szintén stock 7/1-el, szemből reménytelen volt. Az oldalát viszont egészen kis szögből (25-30fok) már vitte az első görgők környékén. Masszív egy dög lett.
  • besti
    Hűha, azért jó, hogy a mechanikai megbízhatatlanságot nem szimulálják a WoT-ban :) Ez nagyon durva! Hogy lehetett ezzel harcolni?

Re VK45: kicsit alulról lőve sem tudtam belőni a hasát Conqueror X-es gunjával. A gold azért megbízhatóan viszi. Vettem is egy ilyen VK-t, hátha lesz benne némi fun, amíg meg nem találják az ellenszerét.
  • Attila965
    Stock Centurion 7/1-el találkoztam vele, meg sem próbáltam a hasát lőni
  • Count Adyn
    nekem van:) orrát kár lődözni, de a torony papir:)
  • Roger6
    Találkoztam, bár én T34-el voltam, kicsit alulról lőttem a hasát, 3/3 pattant róla. Meglepett.
  • GabeE3e
    A 9-es VK-val találkozott már valaki?

Konkrétan 10-es tankkal 300 méterről 4/4 nem tudtam átlőni

5 ezer dmg lepattanója volt.

szinte full t10-ben.
  • Zegi Norbi HUN
    Igen, azóta már rájöttem :D
  • Roger6
    Van itt zsé
  • Oddball29
    Tiger B teszt