418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Már bocs, de a WT ellen te voltál a béna. Igen a HE is művel néha dolgokat, de ezt konkrétan te rontottad el. Tisztán látszik, h a lövegét találtad telibe. Az még a 210-es átütésű HESH sebzését is megfelezi, mivel spaced armor. Legközelebb célozz sniper nézetből a löveg melletti vékony lemezre. Ha ott találod el, be fogja adni a full sebzést.
  • Roger6
    Nem, dehogy. Először írtam, hogy 248-as pennel nem tudtam alulról belőni, dombon állva. 248 pen az T34. Aztán azt írtam, hogy érdekes, hogy Maus-t belövöm T34-el, pedig az 10-es. IS-7-et egyszer említettem. De megnézed a statot, előtte is írtam, hogy ez CSAK T34, javarészt Tier 10-ben. Is-7-el egyetlen kört mentem kezdésnek, hogy duplázzak, statot nullázta, irány T34, mert pénzt gyűjtök.

De akkor a tanácsod alapján próbálom majd a tornyot lőni.
  • gezu1025
    Azt is meg kell említeni szerintem, hogyha bármi apró szöget rak bele, simán lőhető az oldalja. Papír.

Ha már itt tartunk, hogy mit hol kell lőni... :P
    Van egy kis listám a fejembe, aminek lusta vagyok utána googlizni. Angol TD sor t5-től, de főleg a t10-es, t28/t28prot/t95/e3/e4/obj 268.

Ezeket így fejből nem tudnám megmondani, hogy hol kell lőni, de mivel nem feltétlen látok sokat belőlük nem zavar, de néha mégis kéne a tudás. :D
  • DantesHUN
    Bocs, de az előbb az IS7 miatt panaszkodtál nem?
  • Wartburg
    Kifejlesztve:
    M24 Chaffee jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 51954. Elköltött szabad tapasztalat: 3 866.
    Szevasztok!
  • Roger6
    Tier X-ben goldot? Te miről beszélsz? Én T34-ről beszéltem végig ember baszki! Az mióta Tier X?
  • Nazarov77
    Nem voltam fent korábban csak most néztem a hszeket, de pl tegnap be volt linkelve a VK alja, hogy mennyi az effektív védelme és nem érdemes odalőni

• DantesHUN
    Ha figyeltél volna, az első sírásodra írt válaszomban is elmondtam, hová kell célozni. Azt hogy nem figyelsz oda, és csak magadét fújod, már bocs de nem az én hibám. Én is írtam Más is írta. Csak nem figyelsz.
    Ja, aki meg tier X-es tankban gold-ot lő...hát igen. Mit lehet arra mondani? Hogy remek, ügyes, jó játékos? Hát azt nem igazán tudom.
  • yossarianHUN

Először is nem kérdezted, csak hőbörögtél hogy nem lőtted át. Másrészt a fent linkelt mindkét hsz-ből kiderül szerintem, hogy nem azt kéne lőni.
  • Roger6
    És igen, köszönöm a segítséget! Az egyetlen ember, aki segített, pedig a te nevedet nem is ismerem.

Tehát senki meg sem említette, hogy ne azt lőjem, a segítőkészség legkisebb jele sem merült fel bennetek.

DantesHUN: mondjuk hogy buta vagyok-e a játékhoz... Annyira azért talán mégsem (ez csak T34, javarészt T10-ben):

• DantesHUN
    Én szerintem inkább már hallgatnék ,mert egyre nagyobb butaságokat beszélsz.
  • gezu1025
    Kémlelőt kell lőni, fogadjunk ~200 pennel átlövöm AP-val.
  • yossarianHUN
    Csak az a gond, hogy a hasa nem weak spot. Ugyanúgy 200mm mint az UFP.
  • Roger6
    Hehe, és az normális, hogy a saját tierjében lévő tankoknak goldot kell használni ahhoz, hogy átlőjék a weak spoton? Mert én Maus-t elölről bármikor belövöm a T34-el, de hogy egy 9-esről meg pattanok weak spoton... Mindegy, beletettem 5 aranyat a tankba, így az előbb egy VK-nak nyomtam 1.600-at. Persze noob voltam egyből arany miatt.
  • yossarianHUN
    Meddel dombra megyek, heavyvel én is tök tanácstalan szoktam lenni. Artycsemegének lehet ott lenni maximum.
  • gezu1025
    Csak hogy ne sírás legyen itt, hozzá is szólok a témához:
    A vk 4502 ausf b buffjának rendkívűl örülök, csak sajnálom, hogy már réges régen eladtam, mert meglett a Maus. :(

Na akkor a sírás: Nem vagyok éppen egy kezdő.... de mi a fas***t kéne csinálni prorovkán? Most, hogy 2x is bennvan ugyanaz a fos map, muszály infót szereznem. Mit kéne csinálni meddel/heavyvel ? Hova menni?
  • DantesHUN
    Na hogy értsd: M103 simán átlőtt gold-al. Ja, amúgy meg pont IS-7-el? Hát tudod IS-7-el inkább nem mondanék semmit. Ha valamit nehéz átlőni akkor az a IS7. Iszonyat troll páncélazta van. De ha valaminek már egy kicsit erősebb, akkor vagy sírás, vagy gold ammo betölt. Ez a kettő megy.
  • Ry0K3N
    360mm az effektív páncélzata az alsó lemezen. Jó hogy nem lövöd át.
  • popey8
    Na kipróbáltam ezt a tekét. Nem rossz kis jármű. Most kivételesen nem egy teljesen használhatatlan hulladékot adtak. Azt hiszem a Tetrarch után ez a 2. legjobb, bár a T1E6 se volt olyan rossz.
  • Roger6
    Na. Hogy értsd. Nem OP. De azért hogy az IS-7-el sem tudom szemből átlőni, na az kemény. Egy 9-es tankot.
  • DantesHUN
    Jeeeessz. Második nap és már kezdődik is. Pár nap is megy majd a sírás hogy milyen OP. Csak hogy ennek elejét vegyük, tetű lassú, arty csemege, hátsótornyos. Nehéz vele jól játszani. Legalább ennyi legyen, hogy brutál frontja lesz. Mert egyébként sok haszna nincs. Az E-75 sokkal jobb. 248-as pen-el nem is fogod átlőni mivel 200 mm és döntött. Vagy gold ammo, de ezt inkább ne, vagy ki kell tapasztalni hol lőhető(tornyán)

Komolyan, végre egy tank aminek van páncélzata! A páncéljukból élő tankok kora rég leáldozott a nagy fene arany esőben, és a megasebzésű TD-k, és atomcsapás arty-k között.
  • yossarianHUN
    Nem szokásom replayt feltenni, de ez annyira fájt, hogy muszáj:) Életem egyik legjobb meccse lett volna Pershinggel, de a sors a végén közbeszólt. Ja és rohadjon meg a HE mechanizmus. Soha többet.

Pershing-Steppes
  • Roger6
    Ez a 9-es VK egy vicc. Lakevill-en a dombon fent állt, teljesen ráláttam a hasára lentről, 248-as pen-el nem vitte át, 2-szer egymás után.
  • Savaran
    az király, kösz :)
  • yossarianHUN
    A hétvégén.
  • Savaran
    meddig fog tartani az állandó kétszeres szorzó?
  • yossarianHUN
    Csak nekem jön be ez az A-44? Nem mondom hogy életem tankja, de korántsem olyan horror mint amilyennek le lett festve.
  • Oddball29
    Mi a baj ezzel az AFK Pantherrel? Harmadik körre tízes csatában ász.
  • Angelus1991ster
    Tavayli az hasonló volt, bár az feleannyi tankmodellt jelenített meg. Amikor az LTP-t kaptuk. A WT-s hez szerintem nem hasonlít.
  • yossarianHUN
    Elképzelhető, nem az első lenne furcsa perverzióinak sorában:)
  • JeffDunham
    Te régen nem voltál ennyire hülye. Mi váltotta ki belőled? Nehéz az élet? Ha kell meghallgatlak ám ebből kifolyólag, egy kis szívszorító zenei aláfestés kísérettel.
  • 0000000000000
    Szerintem csak gyűjti a felkiáltójeleket
    buzi az összes artista
  • yossarianHUN
    Még mindig próbálkozol ezzel az artyflame biznisszel?:D Szegénykém, értem én hogy le kell vezetned a feszkót a lelki törés miatt, amit az okozott, hogy ismét bebizonyosodott hogy csacsiságokat hordasz össze. Nem is tudom ezentúl hogy fogok együtt élni a tudattal hogy belegázoltam a lelkecskédbe.
  • lexlutor
    nekem a tankok meg a panzer generalbol ismerosek, ugyhogy minden annak a koppintasa.
  • Ry0K3N
  • yossarianHUN
    Tudnám az a birka mit keres még mindig ezen a fórumon, aki folyamatosan a WT-re veri magát

z) a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT előtt kockul)
  • Ry0K3N
    Ez a garázs nekem valahonnan nagyon ismerős de inkább nem mondok semmit mert egy bizonyos birka megint elkezd bégetni.
  • Nazarov77
    Egyébként nagyon örülök hogy a patchben buzeráltak a texture filterrel mert most az összes skin tök fakó lett színbe, közelében sincs a tényleges színhez amivel át lett színezve a skin....

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ilyen lett:

Ehelyett a szín helyett....

• Savaran
    SerB say: "how terrible"
  • Sherman0070
    Ne mondj ilyen jókat róla mert nerf lesz belőle :D