418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem buzis?
Láttad te hogy néz ki?
-
foxbat88fx #320441 vele semmi gondom nincs...
talán mert nem baszott át meg talán mert nem b*zis a srác :D -
Csak az a gáz, hogy az általad példának hozott Hexen is statpadding...olni próbált 1000-el. Csak még ahhoz is hülye. -
seriousthreat #320439 nahát egyik jobb mint a másik :DD
eret ne vágjál ha lehet :DD -
foxbat88fx #320438 tudod más dolog a pszichológus meg a pszichiáter :))) de gondolom ez téged nem érdekel :D:D
foglalkozz csak a 4000 wn8-addal meg a statpaddinggal :D:D -
seriousthreat #320437 pszihológus nem mondta, hogy ne igyál a xanax-ra?? -
foxbat88fx #320436 egyébként meg totál nem érdekel a dolog :D csak Te hiszed azt, hogy engem érdekel....
mit foglalkozzak egy gyökér 17 éves kis szűz lúzerrel?????
hidd el, van más elfoglaltságom is, csupán irritál ez a gyerek :) -
seriousthreat #320435 ZWACK Tier10 stronkhold
http://www.twitch.tv/serious_threat -
messerharcos #320434 Mi a harmadik induló címe? -
Oddball29 #320433 Ha szüzet áldoztok a csata elején, jobban adja a random. -
na egy csata kimenetele is lehet ilyen
-
lexlutor #320431 ti meg reagaltok ra. -
OMG te MÉG mindig ezen lovagolsz? Hónapok távlatából is? Tényleg nem vagy százas és ezen úgy látszik a pszichológus se tudott segíteni. Engedd már el ezt az 1vs1 marhaságot. Én mondom boldogabb leszel tőle hidd el és még pszichológiát sem tanultam.
Hol máshol lettél volna: a kocsmában piáltál. -
Tudja a franc, hogy szűz-e, felőlem lehet bika, vagy oroszlán is. Lényeg, hogy mostanában legyen a szülinapja, és hívjon meg ingyenpiálni. :P -
Chaffee #320428 Wotoztál -
lexlutor #320427 ahhoz kepest h nem erdekel, megis kell fokozni a hangulatot. -
DantesHUN #320426 Nem érdekel. -
foxbat88fx #320425 Három: ha tudnád hol voltam és mit csináltam tegnap este
-
DantesHUN #320424 Egy: alpári és buta dolog pláne a neten keresztül ilyen baromságokat írni,
Kettő: Honnan tudhatná bárki is, hogy szűz-e?
Három: a viselkedésed alapján, szerintem meg épp te vagy az, aki nőt még csak képen látott.De nem illik ezt mások szemébe vágni, most is csak azért jegyeztem meg, mert kiprovokálod a viselkedéseddel. Egyébként nem érdekel. -
foxbat88fx #320423 semmi köze ahhoz :D de ne zavarjon....
miért? szerinted nem szűz a csávó?!?!?! -
Csak azért egyetérteni egy gyökkettő IQ-val sem rendelkező agyhalott homokossal, mert elpicsáztak 1v1-ben... Lelked rajta. -
seriousthreat #320421 még ha igaz lenne nevetnék is.
Terawatt: tömeges öngyilkosság ftw! -
lexlutor #320420 ez lofasz!
ezt nezd inkabb !
-
No limit :) -
Az normális ha 5 arty van egy meccsben? Azt hittem 3 a limit. -
kisokka #320417 Ez így teljesen rendben van...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Tömeges tóban úszkálás mókás volt. Főleg ha a végén lehozta volna az enemy emiatt.
-
foxbat88fx #320415 úristen.... :D
am igaza van Hexen-nek.... de nem lehet mindenki 17 éves szűz fiú :D:D -
Én tegnap járt így. JT-vel spot alatt tartottam (vagyis azt hittem) egy E-100-at. Full hp-n volt. 2 med lövöldözte, de sokkal távolabbról, amíg én lefoglaltam. Na mondom jó kis spot dmg lesz. Erre nézem a csata végén, 0. Néztem nagyot. Nem is értem ez hogy lehet, mikor én voltam egyedül az E-100 közelében. -
MrGringo #320413 De! Ilyenkor azért beugrik egy kis arany beváltás és hopp meg is van
Vagy ha sok kell akkor azért egy lánctalp a dörrentővel meglegyen azért hogy bele tudjak szólni a csatába!
-
Szabad tp ből nem tart kicsit soká? Mármint kimaxolni a tankokat? -
MrGringo #320411 Ma elég tűrhető a hétvégém a wot-ban
Idáig csak egy E-100-as lőtt véletlenül hátba a mieink közül véletlenül vagy 5-méterről! Meg volt egy artysunk aki rámpottyantott egy ezrest véletlenül
A szokásos ferrari piros áradat azért megvan. Az már nem zavar igazán, már megszoktam a sok debil shrek-et!
-
seriousthreat #320410 megint Stongholdozunk a srácokkal, mostmár van mikim is :P
http://www.twitch.tv/serious_threat -
Pares #320409 Na ez az ami kurvára felbassza az agyam: Erlenbergen a dombnál spotolom az ellenséget (is-6, t25/2, Hellcat) a mögöttem lévő td-knek, le is sebzik őket, mondom jó spot damage lesz ebből, erre csata végén nézem: 0. Kibaszott 0. Senki nem volt ott elől, mögöttem kempeltek a td-k a bokorba, hogy a faszba már... -
MrGringo #320408 A pénz nagyúr barátom
6 milla volt is-4-re...de pénz meg ész már nem nagy pőrölőre! Én tier 8 fölött már be sem megyek még próbakörre sem kimaxolt vas nélkül bohóckodni meg noob-oztatni magamat! Ez alap!
-
DantesHUN #320407 Elég. Elég. Elég a WoT-ból . IS4 122-es D25T ágyúval, Top tankként, persze a csapattársam volt. Elég. 
-
Az IS-6-nál, ha jól emlékszem minden nemzet T6 tankjával kellett 100k xp-t összeszedni. -
Meg fogyjon el a lendület az artyk lövedékeiből, és essen rájuk vissza, mert állandóan engem lőnek, ha top tank vagyok azért, ha nem top tank akkor meg azért.... -
seriousthreat #320404 Hétvége van, Ő legyen veletek
-
What? Az a 10.5-es ágyú jobb, mint az összes medé, amire nem a T10-es med ágyúját rakod. :O
Én tuti nem szenvednék vele +44k xp-t, amikor panther2-é is ugyanazt tudja kisebb pennel, de jobb roffal, mint a hosszú.