418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #320562 Picsába még csak a VIII.-nál tartok! -
yossarianHUN #320561 Mármint mikor lesz a csere, vagy hanyas szintig kell elmenni? Előbbire ott a válasz pár hozzászólással lejjebb, utóbbira az, hogy végig. -
PetiPetiHUN #320560 Pontosan meddig kell kihúzni az angol medeket? -
gezu1025 #320559 Én is ráugrottam a brit med ágra, és kellemesen csalódtam, mintha nekem lennének kitalálva. -
Toweliee #320558 Addigra kihúzom, aztán lesz ami lesz. A T34-et elbsztam, ezt nem akarom. Amúgy is tervbe vab a brit med ág, nem vesztek semmit. -
lexlutor #320557 pontosan :) -
lexlutor #320556 szokasos nagy wg nerf.. nagy null. lofasz. halalcsillag angol td szokas szerint tele golddal es megy az egylovesezes. kell ez a jatekba. tenyleg . -
yossarianHUN #320555 Év végére mondták. -
Toweliee #320554 Mikorra várható a nagy csere? -
yossarianHUN #320553 - tier 8 premium FV4202 for free? “Yeeeeeea, free stuff – always an actively discussed topic. Follow the portal for news.”
Van egy olyan érzésem, hogy pont az lesz, amit vagy itt, vagy FTR-en már láttam valakitől leírva. Az utolsó pillanatig hallgatnak róla, így rengeteg naiv player vetődik rá a brit med ágra, vesz prémet, free xp-t, stb., majd az utolsó pillanatban közlik, hogy fenéket kap bárki is ingyen T8 prémet, nem kellett volna pletykákra figyelni, meg mi egyébként is megmondtuk már a T34 után, hogy ilyen nem lesz több. -
Pares #320552 Pontatlan, lassan szűkül, és ez a 9cm-esnél se lesz másképp, még a buff ellenére sem. Bár meglepően pattogós tud lenni, az ágyún sose tudtam túltenni magam. Nagyon atipukus német tank... Nekem már nagyon rég itt csücsül a garázsomban, bár igazából nem tudom miért, talán csak a legénység miatt. Ha t8-as német med, akkor csakis a Panther II. Viszont a Leopard 1-ért megéri. -
kisokka #320551 Érdekes, hogy ami a Tiger P-n, vagy a kisTigrisen működött top puska, az az Indien-en az eddigi legótvarabb szar, amivel valaha is játszottam. Eszméletlenül pontatlan. Hiába van teli tank a célkeresztben, rendszerint kör széle, aztán valahová elszáll, a franc tudja hová. Még csak nem is pattog, mert ha betalál, akkor sebezni is tud, de valamiért ez mocskosul nem talál be sehová. Se egy pattanó, vagy crit, hanem csak egy kráter a tank elé, vagy egy halott pillangó valahol kilométerekkel arrébb. A legénynek még kell fejlődnie valamennyit, de azért nem ennyire...Érzésem szerint, ami igaz a kisTigrisek 0,34-es szórásán, az itt 100%, hogy hazugság. Hát lesz még bajom a fullos Indien-ig. -
Pares #320550 Épp ezért használok goldot a T10-ek ellen. :) -
yossarianHUN #320549 Vagy több is, és akkor elég. De RNG-re alapozva tervezni sosem volt nyertes taktika. -
yossarianHUN #320548 Ezzel már abszolút egyet tudok érteni:) -
Pares #320547 Úgy, hogy még az a 235 pen is tud még kevesebb lenni, ha a random úgy dönt. Akkor meg már egyáltalán nem elég T10-ek ellen. -
DantesHUN #320546 Persze, igazad van de attól még néha az ember idegeit fel-fel bassza a WoT na, és olyankor morog egy sort. -
yossarianHUN #320545 AP-val is átütnének, akkor meg? Én már rég nem foglalkozom ilyesmivel, változás még jó darabig nem lesz, már ha egyáltalán. -
DantesHUN #320544 Egy idő után ezeket az ember fejből tudja. Rutin. De a játékosok 90% szerintem azt se tudja a saját tankjának mennyi a frontja, és mennyit üt át, csak kattingat az egérrel. A változásokat buff-okat, nerf-eket végképp nem követi, az meg hogy szög meg fok...az meg doktori szint.
Igaz, a ritka tankoknál én se szoktam tudni . De nem is játszom egy ideje. -
DantesHUN #320543 Mert néha kissé idegesítő, pláne mikor t8-as tankkal zsinórban dob be tier X-be és ott is gold-ot kell nyelnem...olyankor kicsit bosszús leszek. -
yossarianHUN #320542 Szerintem ez elég alapvető dolog, ha az ember sikeres akar lenni WoT-ban. -
madmanic #320541 szögeket páncélvastagságot -
yossarianHUN #320540 Mit is? -
madmanic #320539 ti csata közben tényleg ezt számolgatjátok..? -
yossarianHUN #320538 Most ezzel mit akartál mondani? Vagy hogy jön ide? -
Pares #320537 Azaz mi? :D -
Oddball29 #320536 Közben azért volt két kompenzáció csökkentés. -
yossarianHUN #320535 És abból jó párszor én magam írtam le. Épp ezért nem értem, hogy miért kell még mindig hörögni miatta... A szituáció évek óta fennáll, közeljövőben nem is fog változni, tök fölösleges továbbra is rugdalózni rajta. -
yossarianHUN #320534 Erre én is gondoltam, de meredeken szemből érkező lövéseknél is látszik. Ha be van forgatva, a Protón az ember úgyis a papír oldalát lövi. 246 és 258 penes ágyúkat még simán pattintani tud. De hogy miért... -
DantesHUN #320533 Nem csodálkozom rajta, csak nem tetszik.De ezt ezerszer leírtuk, hogy miért baj a gold ammo. -
A prot a forgatható tornya miatt jobban beforgatható ezért jobban növelhető az eff. páncélja.
-
yossarianHUN #320531 Azaz? -
Pares #320530 235 +/- 25% rng. -
yossarianHUN #320529 Pedig várható volt, hogy kredites goldammóval egy 235 penes ágyúba a többség mázsányi goldot fog pakolni, ahelyett hogy megtanulna lőni. Nincs mit csodálkozni ezen. -
DantesHUN #320528 Amikor a JP-mre, ami pár %-os volt, és közvetlen közelről lepattant rólam a tier 9-es ojjektum TD. Na...az a valami. -
DantesHUN #320527 Értem én, csak azt mondom gold lőszer előtt is elvoltunk az E-100-al. Mire bejött a gold lőszer, szerintem már meg se volt, vagy nem sokkal később adtam el. -
yossarianHUN #320526 No akkor próbálkozz meg vele egyszer. -
yossarianHUN #320525 Teljesen jól lehet boldogulni, én is összesen 5 goldot viszek bele, amit csak akkor töltök be, ha IS-7, vagy T110E3 jön szembe. Régebben még ennyit se. De ha ilyen helyzetben kiugrik elém egy IS-3, nem vagyok annyira erkölcscsősz, hogy a kedvéért visszatöltsem az AP-t. -
madmanic #320524 A frontjára még soha..
-
Pares #320523 Amikor 300 hp-val az E25-ben rámlő a Rhm Borsig, és lepattan... na az megfizethetetlen... :D