418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Túl rugalmatlan vagy és túlságosan ragaszkodsz a "régi" dogmákhoz:D
  • yossarianHUN
    Vagy a támogató tüzével lehetővé teszi a T-54-nek, hogy foglaljon és tartson egy területet.
  • Oddball29
    Van, arra jó, hogy egyből hátránya hozza a jelenlétével a csapatot, mert nem tud területet foglalni meg tartani.
  • JeffDunham
  • yossarianHUN
    Úgy látszik mégis van.
  • Oddball29
    Ha egyik részfeladatra sem alkalmas, akkor mi a túrót csináljak vele? Többi kilences med simán letapossa 1v1-ben. Olyan meg nincs, hogy másodvonalbeli med.
  • popey8
    A 217 csatából kb. 60 lehet a szakasz.
  • JeffDunham
    Mit beszél a kicsiny szád? Ne csináld már! Az egyik nagy kedvenc. Több mint 400 csatát toltam vele. És szerintem nem is olyan rossz eredménnyel. Neked mint unicum játékosnak simán bírnia kellene vele. Mondtam már neked, ha úgy állsz hozzá egy tankhoz hogy gyűlölöd, hidd el az is utálni fog téged.

• Oddball29
    Szakasz az nem számít. Egyedül teljesen értéktelennek tartom.
  • popey8
    Az a torony szemből egyáltalán nem átlőhetetlen. Sőt. A kupolán kívül van egy teljesen függőleges sáv a torony alján, amit a kupolánál is könnyebb beütni.
  • popey8
    A WZ-120 után a Type 61-el van a legjobb medes statom és a WZ után ezzel élveztem a legjobban a játékot. Ha én meg tudom ezt csinálni akkor te is:)
  • yossarianHUN
    Én többnyire második vonalbeli támogatónak, vagy flankernek szoktam használni, utóbbinak csak akkor, ha jönnek más, keményebb medek is, akik felfogják az ellenséges tüzet.
  • Oddball29
    Rushernek lassú, snipernek pontatlan, brawlernek páncélozatlan, hillfighternek nincs tornya. Teljesen a csapatra van utalva, magától semmilyen nyerő helyzetet nem lehet vele kialakítani.
  • yossarianHUN
    Én tulajdonképpen a mai napig nem tudom eldönteni szeretem-e, pedig benne van vagy 120k, többnyire prém nélkül összeszedett xp. Néha nagyon jól lehet aprítani vele, máskor a pokolba kívánom.
  • yossarianHUN
    Az Mk2 kerül be.
  • Oddball29
    Ennyi, nem lesz STB-m. Ez a Type 61 egy komolytalan, semmire nem jó lufi játéktank.
  • foxbat88fx
    vki írja már le pls röviden hogy mi ennek a stronkhold módnak az értelme :D
  • seriousthreat
    Annak idején amikor behozták az angolokat már akkor pletyka volt hogy kicserélik a Heavy-t Chieftain-re, illetve a medet valami másra.
    Ennyire unhistorical tank mint az FVHVY, meg FVmed nincs a játékban (talán az E50M hajaz rájuk).

Akkor kihúztam a heavyt, amit később buffoltak egész jó szintre (bár a 6,5sec-es alap újratöltési időt azt sajnálom hogy elvették de cserébe kapott frontpáncélt meg egy szemből durván átlőhetetlen tornyot) így már picikét szkeptikus vagyok a Chieftainnel kapcsolatban, főleg hogyha a P6-os verzió kerül be.
    De ha a löveg softstatjai megmaradnak akkor viszont már érdemes volt a csere (elképesztő pontosság menet közben, nincs aim time etc.)
  • Count Adyn
    Ingame az mod options fülön az én verziómban legalábbis
  • foxbat88fx
    na pont ezért nem megyek rá!!!! :D
  • yossarianHUN
    Az már nem rajtam múlik:)
  • JeffDunham
    Köszönöm.
  • madmanic
    És mikor minden klappol, 110% ban beszakítod jön a random és lepataaaaaaan...
  • Pares
    Én a Leo Protoval voltam így, annak ellenére hogy sokan dicsérik, én boldogan adtam el...
  • Antimat
    Vagy tegyek rá vizes lőszertartót a venti helyett? (gondolom a rammer meg a stab injább mradjon meg)?
  • Savaran
    Ja az még durvább :)
  • yossarianHUN
    De érted, ezzel a vacakkal csak ahhoz kell 28k, hogy ne 160 pennel kelljen legénykedned tízes tankok ellen:D
  • yossarianHUN
    Weak spotokat én is tudom, annak nincs köze ehhez. A számolgatás, vagy méginkább tippelgetés akkor kezdődik, mikor szokatlan szögben látsz rá egy tank valamelyik részére, és nem kéne lépéselőnyt adni neki egy elpocsékolt lövéssel. Ehhez viszont tudni kell a lemez vastagságát, legalább saccperkábé, és aztán jöhet a tippelés, hogy ez ebből a szögből oké-e. Egyáltalán nem földtől elrugaszkodott dolog, például pont ez kell ahhoz, hogy a nem elég éles szögben sidescrapelő ellenfélnek átlődd az oldalát.
  • Savaran
    Én majd ugyanígy leszek a t54-el :) csupán kb 100 000-ret kell majd a 175 pennel össze lőni tizesek között, már a t44-esemen is utálom nemhogy még majd a t54-en
  • madmanic
    Számolgasson akinek nincs jobb dolga. Én általában a nehezebben legyőzető tankok weak spotjaira rákeresek EGYSZER megnézem.

Utána már tudom hova kell lőni. Ha nem tudom ezeket a pontokat lőni akkor nem pazarlok gránátot. Nagy távolságról egy két kivételesen pontos lövegen kívül úgysem azt találja, közelharcban megint örülök ha be tudom flankolni az ellent, nem hogy a harmadik és a negyedik görgő között félmagasan lőjem az ammoracket...
  • Antimat
    Ez a Leo PTa tényleg ilyen gáz? Minden meccsen két ammorack sárgulás. (Persze, emlékszem, hogy volt erről itt szó, de valahogy nem tudok keresni.. )
    Safe stowage segít rajta? Mert most van a második skill 75% körül minden emberen (6th sense + bia a parancsnok, a többiek camo + bia), de akkor a töltőt átképzem a bia mellett safe stowage-ra.
    Remélem, a Leo1 nem lesz ilyen ammo érzékeny..
  • foxbat88fx
    res mods / modesettings mappa :D
  • JeffDunham
    A több soros garázsnál hol tudom átállítani a sorok számát? Régen volt egy ilyen file, de sehol nem találom.
  • lexlutor
    a centurion 7/1en a kozepso agyuval eleg jol elszoszmotolok, ezert elgondolkodtam h agyu helyett a nagyobb motoron. mennyit dob rajta ?
  • gezu1025
    Azzal én is hatalmasat szoptam anno. De miután fullos lett a Patton a kövi tankhoz kellő xp csak úgy elröppent.... Viszont azóta se vettem meg az M48-at. :/ Nincs rá keret és nem érzem a késztetést, hogy ~100 csatát toljak a kv5-el csak a 10-es pattonért, bármennyire is szeretem a kv5-öt.
  • yossarianHUN
    A T9 med grindek valami horrorisztikusak. Én a minap vettem meg a Pattont, de egyelőre nem is játszom vele, mert még ahhoz is 28k xp kell, hogy a Pershing 180 penes ágyúját rátehessem, mivel még torziós rugót se lehet venni rá (majd 9.3-tól, hát köszi b*meg). Aztán még 68k a használható ágyú, és akkor a toronyról meg a motorról nem is beszélek. Botrány, szerintem a WG free xp-ből származó bevételeinek a 70%-át ezek a tankok adják.
  • Sunsetjoy
    Nekem valamiért a kilences brit med vonzza a szörnyű meccseket- odáig pörgött a hátán mindegyik brit med, meg átkapcsolt halálvirág módba... mármint az én tudásom szerint.
    Még a nyolcassal is elvolt az ember, de ami itt megy... nagyon kell rá a toptorony meg az ágyú gondolom...
  • yossarianHUN
    Részben, meg gondolom elmebeteg módon rákockult:)
  • Sherman0070
    Free exp-t használt? xd
  • yossarianHUN
    Idő az speciel van még bőven. Bár ez nem fogja megakadályozni a sok lelkes paradicsomot abban, hogy ész nélkül meginduljanak az FV felé. A T34 csere idején is volt olyan még itt a fórumon is, aki rögtön a kihirdetése után valami pár nap alatt kihúzta a teljes amcsi heavy ágat.