418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #320683 A kupolát belőttem már rajta röhejesebb átütéssel is, én úgy tudom azt nem buffolták.
(Szerk.: Tank Inspector szerint 160-al át lehet púzni) -
DantesHUN #320682 Gigafail..köv csatában meg a hű de nagyon szemből megerősített Vk-t átküldi az IS3 és az IS-6 is Ap-val. Persze, az IS6 kupolát lőtt. (mondjuk érdekes, 175-ös átütéssel? nem kicsit több kéne a kupolához? Vagy a random max. átütést dobott neki?)
az IS3 meg a géppuskafészket. 225-ös átütéssel? Jó tudom én, géppuskafészek =gyenge pont.
És nem sírok emiatt, csak ...hát azért már...a random ma nagyon ellenem van. Jó kecskét se áldoztam biztos azért. -
ez muskátli:DD -
DantesHUN #320680 Ááááá. De utálom amikor ennyire kicseszik velem a random faktor. Vk45-el, 10! mondom tíz!!! közelről leadott lövésből 4!!! azaz négy talált! De ebből is lepattant. Miabánat? Loltraktorral amikor beregisztráltam a zárt tesztbe az orosz szerveren évekkel ezelőtt jobb köröket mentem. Ilyen gyatra...ez rémes. -
Megelőztél! :) Egyértelmű, hogy ide illik Penge Borisz :D -
yossarianHUN #320678 Vagy egy Lakatos Marlonbrandó. -
Ry0K3N #320677 http://youtu.be/4ILTyvSONvw
hülyá fász
-
[ASZML] Aki a Szomszédja Mellett Lakik
Lehet hogy egy Kalányos Winettou. -
Angelus1991ster #320675 Első ránézésre szerintem egy hülye "hazánkfia", románoknál nem ilyen billentyűzet van. -
yossarianHUN #320674 Most látom, hogy a felettébb humoros elnevezésű, "Aki a Szomszédja Mellett Lakik" klán parancsnoka (!). Szóval nemzetiségét tekintve magyar, elmeállapotát tekintve súlyos. -
yossarianHUN #320673 Nap kérdése: Magyarul ugatni próbáló román, vagy retardált magyar?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ikarus44 #320672 én sem vártam tőle magyarázatot, csak azért ő is gondolkodhatna.
-
yossarianHUN #320671 Ezeken a helyzeteken felesleges idegeskedni, ő nem láthatta hogy lőni fogsz, te meg nem láthattad, hogy be fog jönni eléd. Ha ilyen van nem szoktam bocsánatot kérni, de ha engem lőnek meg, nem is vonom kérdőre a delikvenst. -
Ez néha benne van a játékban. Aki meg nem tudja elfogadni annak ennyit szoktam válaszolni:
"Ne állj a nazgűl és a prédája közé!" -
ikarus44 #320669 ismerős, de azért ennyire...
hellcattel voltam redshire-n, sniper nézetben lőni akartam egy churcill VII-est, erre az a vadbarom bejött elém pont amikor lőttem úgyhogy egy 240-es ment bele, és azt még neki állt feljebb.... -
yossarianHUN #320668 A hülyeség és a játéktudás korántsem zárja ki egymást. Tudnék erre pár példát mondani kapásból, de...
-
ikarus44 #320667 köszi!
Ahhoz képest, hogy jó klánnak mondják, vannak benne hülyék is. -
yossarianHUN #320666 Nem. -
ikarus44 #320665 Sziasztok!
A KAZNA magyar klán? -
yossarianHUN #320664 Azért nem kell hétvége a "pikáns" játékélményhez.
-
Oddball29 #320663 500-700 euró körül. Inkább feljebb, mint lejjebb. -
Tesco gazdaságos humorérzék...
-
kisokka #320661 Kérj érte valami pofátlanul nagy összeget, mondjuk 10ezer eurot. Ha megadja, add el 
Egyébként nem értem ezeket az accvásárlókat, hogy miért jó ez nekik. Jobban nem fog ettől játszani és ezt ő is tudja. Én egy forintot nem fizetnék semmiféle accért, se itt, se máshol.
Amikor unokaöcsém megvette a D3-at és kölcsönadta, már akkor agyfaszt kaptam, hogy az acsik egy része már meg van csinálva, na mondom vidd innen a picsbe
Úgy már nem is érdekel, ha nem szűz egy acc.
-
yossarianHUN #320660 Ez a marks of excellence dolog hogy működik? Mert szerintem igencsak bugos néhol a százalék, amit kiír. -
Malarki #320659 És akkor a heavy-kről nem is beszéltünk, amik méretben még a német superheavy-ket is ütik. Igaz hogy legénységnek egy kisebb falu lakossága van beleültetve.
-
OMG most akarta megvenni az accomat (pedig még nem is eladó) egy 2 csatás emberke:) Csak úgy rám írt (biztos vmelyik Teke körben látott, mert csak azzal van csatája meg a fr T1-sel), h nem adnám-e el vagy nem cserélném-e el vmire o.O Mondjuk egy Porschéra talán elcserélném, de kétlem, h neki van:D
Szerintetek mennyit kérhetnék az accomért itthoni és külföldi viszonylatban? Rajta van a 3 kampány tank, 20+ T10, T9 és T8 ESL tankok, Type 59+E25+FCM, pár nap prém, kevéske gold és sok-sok kredit:) -
Kompenzálnak. :D -
Oddball29 #320656 Én mindig meghökkenek, hogy tudtak ezek a töpszli japánok ekkora batár tankot tervezni, és főleg, minek? -
Toweliee #320655 Megvan a Kai, ugyanaz, meg ritkán megyek T5-be. T7-9 amit szeretek. -
yossarianHUN #320654 *7-es -
Malachit #320653 8-as japón az ágyú (táras hármas) aláz a tierjében (ha átüt). Egyéb tulajdonságai viszont enyhén szólva agyrém. (néha gördülő vizses kartondoboznak hívtam :D ) -
Malachit #320652 9-es kínai ilyen közepes testbe oltot nehéztank. Amikor a nehéztankok között a jó helyzetet kihasználva ellavírozol és oldalba nyomod az ellen nehéztankját egy 440 átlagossal eléggé tudnak nézni ki a fejükből, hogy mi is volt ez most :) A dimbes dombos pályák viszont tényleg a halála. Iszonyat kell figyelni minden kis vakondtúrásra, mert általában pont a kritikus tüzelési pillantban fogja a holdat távcsövelni az ágyújával az ellen helyett :/ (jópárszor szívtam be így). A töltésidő meg ilyenkor visszabüntet persze keményen. Ha a gundepre és a talajegyenetrenségekre tudsz figyelni és még esetelga hull-t is el tudu dugni, akkro lehet vele rendesen büntetni. Mozgékonysága szerintem megfelelő. (japóból igazán kilophatnák már azt a sebességkorlátozó chippelést). -
Angelus1991ster #320651 Chi-Nu-t vedd vissza , az a legjobb. -
Angelus1991ster #320650 Ha tier 8, és saját tierjében van akkor egy alázógép a chi-ribu csiribá. Csak sajna 9 esek ellen szart se ér. Ugyanez a helyzet a VK3002D-vel. Az mellékes , hogy 10-ből 8-szor tier9-es horda ellen vagyok, mert az MM rendszer összeomlott. -
Toweliee #320649 Kénytelen vagyok eladni, mert kredithiány van. De ha kihúzom az ágat, visszaveszem. -
foxbat88fx #320648 én eladtam.... rá egy hónapra visszavettem XD
top tierként lehet vele alázni is :) -
"Végeztem a Chi-Ri-vel, az utolsó 70k xp-t már úgy szedtem össze, hogy sajnálok túladni rajta."
Ugye hogy ugye? A mai napig hajtom a kicsikét. :)))) -
Toweliee #320646 Mindenféle zenét meghallgatok, kivéve rap + opera / operett.
Végeztem a Chi-Ri-vel, az utolsó 70k xp-t már úgy szedtem össze, hogy sajnálok túladni rajta. -
yossarianHUN #320645 Nem rossz. Én csak olyat láttam, hogy egyszerre lőtte ki egymást az utcsó két tank, így lett döntetlen. -
Oddball29 #320644 Megtörtént eset. Én t49-ben vagy két éve, utolsó ellen Hellcatban. Magunk maradtunk Malinovkán, mindkettőnknek elfogyott a lőszere. Egymásba rohantunk, mindketten meghaltunk és döntetlen.