418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• d1d1
    Sziasztok! Randomban játszok. A lightokat eddig nem erőltettem:). AZ M 41 90-et vagy az Lt-432-őt vegyem meg inkább (egyik vonal sincs húzva)?
  • Angelus1991ster
    Az tök fasza lett. Prémium t8-as nyugger marathon, amit bebaszva is meglehet csinálni :D rendes jutalmakért. Még 650 pont és megvan a francia Királytigris.
    (Pont amilyennek kéne lennie a Királytigrisnek, de hát nem. Mivel az egy t7-re való nem t8-ra.)
    Kérdés, ha azzal végzek. és újból meghívok egy kisaccomat, akkor újra lehet szerezni t8-as tankot? vagy ilyenkor a jutalom "már megkaptad gecc" lesz.
  • Maala
    Mondjuk ez fóliasapkás kifogás helyett inkább csak az egyik a több indokból, amiért kitalálták. :-D
  • joe662
    Jo ötlet,támogatom:-D
    A Ph.n szoktak még elszabadulni ezek a fólia sapkások néha
    A múltkor valami agyament azt mondta,hogy a Wg csak azért találta ki a toborzó program 2.0-t hogy év végén mutogathassa megnyí új játékos lett
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.04.24. 12:37:07
  • Maala
    Kéne kérni adminbá'-tól egy ilyen alufóliasipkás smileyt, nagyon adná ebben a topikban. :-D
  • joe662
    Vissza is lehetett adni,és kifizették az árát aranyban anno,tudom mert,én leadtam.
  • Megamax
    Ja persze (Super perzsa)
  • joe662
    "Prémiumot sosem nerfelnek nyilvánosan
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.04.24. 11:47:32
  • Maala
    Prémiumot sosem nerfelnek.
  • Angelus1991ster
    Nálam is felejtő lesz a Wot, ha az IS-3A-t nerfelik a csába.
  • Kryon
    9-es object az egyetlen tank amivel még élvezem a csatákat. Ha nerfelik, akkor szerintem megy az uninstall a játékra...
  • sempike
    Hogy mekkora egy foshalmot csináltak az M46 Pattonból. A t25 Pilot-al több sebzést lehet összeszedni egy t10 meccsen mint ezzel a vacakkal.
    Mindig mindenhova kritikal-t lő. Ferdi seggébe belelősz, 0dmg crit és leesik a lánca. AFK kerekes székbe csak 0 crit, BIAs, sok skilles legénységgel is gyengébbnek érzem az átlag t8 medeknél. A t-34-2-őt húzom párhuzamosan, de bakker megbízhatóbb a 175-ös trollágyúja mint az M46 P. top ágyúja. És élvezetesebb vele játék is, teljesen alap legényekkel.
    Utoljára szerkesztette: sempike, 2019.04.23. 20:46:54
  • Sherman0070
    remélem nem fél év lesz ezeket a .txt átirásokat betenni
  • Maala
    Nope, játékon belül jól van, tehát 7ből 6x kell megcsinálni, a hírben van rosszul.

Egyéb hírekben Leo 1, AMX 30B, és STB-1 buff, és O.430U nerf. Fuck yea. :-)
    STB-1 megkapja a svédek pneumatikus felfüggesztését, szóval elég OP depressionje lesz. :-o
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.04.23. 17:14:07
  • Maala
    Szerintem jól gondolod, QB szerint nem.

De én a kezemen számolásnak jobban hiszek! :-D
  • tutyimutyi2
    Jól gondolom hogy a 22-től 28-ig az a szokásos miszerint 28 reggel 7-ig tart a dolog és ezáltal akár 1 napot is kihagysz már nem kaphatod meg a legénységet?
  • joe662
    Tenkjúh szőr:-D
  • Maala
    Sry mobil. :)
  • Maala
    Mesz egy kuldit, top10, kapsz egy extra duplaxpt es kapsz egy sved tokent, meg aktivalod a 2-3. kuldetest. Aztan mesz 15k xp-t duplazoval boostetrel mindennel, utolso kuldire kapsz +10k xp-t, nyilvan Leo cagy Lynxrr eri meg nekunk, ugyhogy tegnap ra is raktam TVPre. Ez a masodik kuldi.

Harmadik kuldi meg ugyanigy kumulativ 30k sebzes, ezert jon a halkonzerv. Osszesen 7et kaphatsz, 1-2-4. utan meglesz egy med felszerelese, 6. utan 2 skilles legenyseget.

Rakeszules 1.5 sved medhere kb.

• Userx2
    14--> 30 szint 8,4 millió 50% kredit bossterrel és prém fiókkal és prémtankkal. (ingyé nem adja annyira) Az nem xar, többre nem volt idő. 3 nap játék, 4 nap wellnes. 1x voltam tábornok, meg talán 1-2 őrnagy. Tehát még jól sem játszottam.
  • joe662
    Én pl csak prém tankokkal toltam,kivéve a Lynx-t,és only credit booster.Még a legsz@rabb körök is min 300k körül voltak.
    Amúgy mi ez az okàdvàny halkonzerves token?
    Ha valaki megcsinàlja akkor behajit hozzá a postàs egyet kibontva?:-DDD
  • yossarianHUN
    T8 prémekkel kell tolni. Egyébként szerintem időarányosan akkor se hoz többet, mint a random.
  • suba53
    Sok lelkesedő írást olvastam a frontline üzemmódról. Sok milliós krediteső, arany pumpa meg egyebek.
    Nekem ez nem jön össze. Pár meccset mentem benne, de semmi extra nyereség. Szinte kevesebb bevételt hozott, mint egy jól sikerült random kör. Több meccs meg masszívan veszteséges volt, pedig nem bénáztam nulla sebzésekkel. Hogy működik a frontline jutalmazó üzemmódban? Hány meccset kellene vele tolni, hogy megcsillanjon a terülj terülj asztalka?
  • Megamax
    A részletek nem érdekelnek egy ideje. De mint mondtam az ilyet nem fogja érdekelni hogy segítsen. Nem azt mutatja neki a játék. Ha előre mész meghalsz. Ha a csapattársad elől elveszed a kilt meglo vagy kilo. Ha valaki helyére bealsz kitolnak vagy kilonek. Sorolhatnám de a játék nem arra tanitja oket hogy gondolkodjanak. Tols gold lőszert loj párat aztán menny a következő tankoddal hogy minel gyorsabban elerd a tier x tankokat.
  • nemtudommivan
    Meg nem fog eloremenni szarra lovetni magat... Akkor erte mennek es ugy lovik szarra.
  • nemtudommivan
    A kutya nem lott volna ra mert velem voltak elfoglalva mert én vagyok a papir. Az is7 1 loves lett volna az 50b meg ketto raadasul az mar vissza sem tudott volna lőni ra.
  • Malachit
    Tegnap beléptem több mint 1 év után talán. Elővettem a Type4-et. Mondom ezzel csak lehet valamit csinálni. Régen se volt valami nagy szám, de most talán. 3 csata után otthagytam. Ok legyen 50b, úgy is valami kihúzós event van rá. 2 csata után azt is hagytam és elmentem arty-zni :D :D
  • Megamax
    Lehet furcsálni fogod a dolgot de vannak játékosok akik játszani szeretnének és nem az aranyesoben meghalni , tudod az az IS7 25 másodpercel tovább volt csatában. Nem kellene csodálkozni mikor heavy tank hátul campel, az ilyet nem érdekli a gyozelem csak játszani akar és nem fog eloremenni szarrálovetni a light tanknak megfelelo páncélját. Majd ha megint leszs értelme a páncélnak akkor várhatsz változást. De amíg egy gombnyomással szarrá tod loni egy medium tank addig ne várd el.
  • nemtudommivan
    Tele a jatek eletkeptelen idiotakkal. Nyomorult majdnem full hp s is7 vegignezi ahogy 50b-vel toltes kozben kitaraz ram egy 50b meg egy is7 es nem segitene a balf.sz csicska. Aztan ot is kivegzik 25 masodperc mulva. Az ilyen hulladek jatekosok miatt nem tudok 45%ot sem elerni olyan tankokkal amik csak tamogatassal mukodnek. Nekem kellene oket tamogatni hatulrol de akkor allhatnek a bazison mert ezek a nyomorultak azt nem kepesek elhagyni. Nem jonnek ra 50.000 csata utan sem hogy a kempelessel nem lehet nyerni. Inkabb allnak 15 percig a fal mogott csak jaj meg ne loje oket valaki.
  • Lucifer001
    Köszi a megerősítő választ . Kezdtem remegni :D Nem megyen naponta 3 szintet . hétvégén megyek 21 et :D
  • Maala
    Ja, ha már megvan a fele, akkor az csak napi 3 szint. :-)
  • Lucifer001
    5 tekintély pontom van . 12 csak össze vakarok
  • Maala
    Azért annyira ne legyél ebben a hitben. 300 szintlépésről beszélünk, a novemberi finishig 8x7 nap alatt... szóval napi olyan 6 szintet kell lépni amikor épp lehet Frontlines-ozni.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.04.21. 21:37:57
  • Lucifer001
    Köszi . Akkor van rá idő bőven .
  • joe662
    Decemberig,vagy meddig tart az Fl,addig ràérsz.
  • Lucifer001
    Van rá időkorlát , hogy meddig megszerezhető ?
  • Plata
    Basszus,tudod mire jöttem rá?
    Idióta legénységgel kell lőni kerekesekre akkor tuti talál,ma lett 80%-os a legénység is3-ban,erre tök kapáslövésekkel kilövöm vele a kerekeseket,volt egy baromi nagy menetem ellenük,három ilyen kerekes szart lőttem ki egymás után.Alig kaptam sebzést,olyan faszán pattogtak isről.Az egyik balféknek nem volt tűzoltója,olyan szépen leégett egy lövéstől.
    Egyébként Is3 tök jól szuperál,vadállat béna bandával eszement jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.21. 18:06:39
  • Dorgal
    Ekkora laggokat... mocskos wg...legalább Húsvétkor ne...
  • Rammsch31n
    egészen egyedi lenne... plusz te jó ég milyen sírás menne :DDD már csak azért is beszerezném :P
  • Maala
    9-es prém M51/53 arty. :-o