418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisbesi #321380 Szerintem is érdemes lenne kipróbálni, nem tudom hányan nézik, olvassák ezt a fórumot, meg gondolom van másik is, de talán össze lehetne szedni egy csapatot. -
kisokka #321379 Pedig valaki kérdezte pár napja, hogy nem áll -e össze valami brigád letesztelni a cuccot...Azzal tervvel nem tudom mi lett, pedig érdekelt volna. -
Pares #321378 Szerintem te leszel az első. -
Aslain's mod pack van fent nekem, installkor ki lehet választgatni hogy mit tegyen fel, egyébként gőzöm nincs:D -
kisbesi #321376 Sziasztok. Pár hete már nem játszottam és látom azóta van olyan, hogy erődítmény. Ezt próbálta már valaki? Mert látom kell hozzá klánba csatlakozni. Van magyar klán, ahova tudnék csatlakozni? -
Me Ga #321375 Halihó! Légy szíves áruld el, honnan szedted le ezeket a tank ikonokat? ezeket vadászom egy ideje, de nem találom... Köszi -
Pares #321374 Nekem is. 2 napja tök jól ment, tegnap előtt szörnyű volt, tegnap megint jól ment, ma megint kibaszott kínszenvedés az egész. -
Ennyi siemkát én még nem láttam a játékban mint a mai napon... Ez eddig vmi katasztrófa, és mind a két szerveren az arty meg imád ma úgy vágja belém az 1000es sebzéseket,hogy én csak pislogok. -
Pares #321372 Valaki megmagyarázná nekem, hogy ő (Churchill III) miért kapott 6-al több xp-t, mint én (T-25)?
-
yossarianHUN #321371 Én az egérgörgőmet tettem taccsra, de tanultam belőle, mára biztos hogy jegelve van a WoT.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.11. 17:24:05 -
Óh, nekem hónapokkal ezelőtt kattogóssá vált a szóköz billentyűm :D Pedig a Logitech wave sirály egy billentyűzet. -
yossarianHUN #321369 Sóhaj. Megint botrányosan játszhatatlan a játék. A legértelmesebb mod egy szopóág-jelző lámpácska lenne a garázsba, úgyhogy mikor a "random" az ember ellen kezd játszani, kapásból léphetnék ki mielőtt még elindítanék egy csatát, és 5 csatával később szétütném az egerem. -
Kronos79 #321368 Ne aggódj! Vannak emberek, akik az IS-4-ben is azt a nagyágyút(D-25T) használják. -
Oddball29 #321367 Ha úgyis HE-vel lő, akkor tökmindegy, nem?:) -
yossarianHUN #321366 Akkor csak simán hülyék. -
300, 400 csatajuk van vele... -
Talán még nem húzták ki... -
Sokaknal latom, hogy az is-3 -on nem a BL-9 -es löveget hasznaljak, hanem az IS nagylöveget. Az jobb lenne, es csak en vagyok ilyen noob hogy a BL-9 -el lövöldözök? Az addig oké hogy az gyorsabban tölt, de a 9-es 10-es tankok ellen egy nulla.
??! -
WR104 #321362 Dolgozott az RNG rendesen. A 28% winchance gyakorlatilag a nullaval egyenlo ebben a jatekban. Mar betolteskor sir az ellenfel, hogy mekkora bukta lesz. Aztan, hogy-hogy nem az ellenfel lila harmas platoonja hirtelen nem talalja el a tankot sem nemhogy a weakspot-okat. Ha talal akkor is critical, meg "didnt even scratch them" oket viszont beuti szinte minden.
Gondolom sokan jartak mar hasonlo helyzetben. -
WR-el küzdőknek bátorításképp:D Imposibble is nothing!:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nazarov77 #321359 Idáig elégedett vagyok vele, vereséghez képest is +os kör lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Defeat
Battle: Fisherman's Bay
Vehicle: 113
Experience received: 788
Credits received: 53 590
Battle achievements: Master Gunner
Az meg, hogy 3500+ sebzős köröket bukok el sorra és nem hagy nyerni a játék meg már nem is érdekel, megszoktam.
szerk: tessék elég volt csak emlegetni épp most rak be egy 30% win esélyes körbe.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.08.11. 16:01:26 -
diegho™ #321359 E100 15cm-el is lőtt már át ufp-en keresztül AP lőszerrel, ekkor tettem parkolópályára. -
Malachit #321358 Conkit nem szeretem. testeén páncél nincs, csak kartonpapír, de hiába dugdosom, mindenki kilómeéterekről belövi a tornyát (tetején olyan lövésnyomok vannak mint 1 leszállópálya elején, csak mind át is üt persze). Torony oldala szemből megint csak vicc, aki eltalálja át is viszi, de lövegpajzsa se valami huha. Amikor IS3 lőtte át szemből, csináltam belőlle sniper tankot. Majd megy előrre aki akar, én meg majd osztom az észt háturról. :) -
Userx2 #321357 Akkor legyen lecsillagozás. -
Szerinted szóljunk neki, hogy azok nem duplázások voltak? :D -
WR104 #321355 Fantasztikus..... -
Oddball29 #321354 Én stock ágyúval vittem végig. -
suba53 #321353 A Conqueror nekem egyenlőre egy nagy csalódás. Szenvedek a nagy ágyú hiánya miatt. A B barrelnek semmi visszatartó ereje nincs.
A csapat meg többnyire nem támogat, hogy 9-es tank, majd megoldja. De ezzel az ágyúval hiába pontos, csak csipegeti a nagy vasakat, és nem old meg semmit.
Ráadásul az örök téma: Folyamatosan vesztes csapatba sorsol. Mintha direkt lenne. Annyit azért hozzáteszek a csatához, hogy ha nem is rajtam múlik a győzelem, azért egy jó csapattal simán győzhetnénk. De sorra bukó.
Na sírás vége. Remélem a nagy ágyúval javul kicsit a helyzet, ha egyszer végre elérem.
-
lexlutor #321352 tenyleg feltunoen szor az utobbi idobe az is2 top agyuja egy ideje. -
Userx2 #321351 Első 3 duplázásom. Hogy ne csak panaszkodás legyen.
Ikszpé
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #321350 Elég ha a +-25% """"random"""" csak -, és már meg is van a szopóág. -
lexlutor #321349 az a napok, inkabb mar hetek.. -
ja, csak ez már több napja tart
régebben nem volt ez ilyen gáz, most viszont az elviselhetetlenség határát súrolja a pontatlansága -
Chaffee #321347 Nálam is ugyan ez a helyzet -
madmanic #321346 szokásos "hullámvölgy".... Amikor a biztos, teljesen rászűkült lövés a földbe, vagy az égbe száll.... 5 ből 4... -
Majd amikor egy magasabb tank jobb depressionnel átlő gold nélkül az UFP-n, akkor megutálod te is azt az ócska fos szar 113-at. -
az IS-2 ágyúját nem nerfelték véletlenül?
olyanokat lövök vele mellé hosszas célozgatás után, hogy az ellenfélnek öröm nézni
qrvára idegesítő -
Nazarov77 #321341 Na megvettem a 113at, hát 3 kör alatt nem sok véleményt lehet még mondani róla, de idáig tetszik, az alja nagyon ócska gyenge, kipróbáltuk, 230 méteren hellcat is átlövi, ha be volt forgatva akkor meg 4ből 1 ment át... viszont az UFP elég pattogós, volt pár butus aki ott próbált lőni közelről, pl IS-7, AM-50B, pattogtak is szépeket. Egy meghízott lomhább medium gyakorlatilag. -
Hát, pedig a direkt kreditadás megszűnése óta így adja a WG az ingyenkreditet a népeknek. :) -
kisokka #321339 Én rendszeresen elfeledkezek róla és volt olyan nem is egyszer, hogy tankokat adtam el pénzhiány miatt, holott tele vagyok ilyen nem használt cuccokkal.