418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #321420 De ez brutálisan össze-vissza lő. Weakspotot teljesen fele snipelni még közepes távolságból is. Úgyse találja el. -
besti #321419 Valamit most már kellene megint kezdeni az artikkal. Gyakorlatilag minden 2. csatámat tönkreb@sszák. Ez kinek jó, a pár balf@sz klikker kivételével? Tier 10-es csatában amerikai 8-as arti, 5-ből 5 telitalálat, penetration, 4k damage, top sebző. Már megint egyre többen vannak és egyre többször ott vannak az elsők között sebzésben - miközben azt nem nevezném játéknak, hogy fedezékből pötyögtetnek. Persze vannak jó artisták, akik jó helyezkednek, jól céloznak, jó célpontot választanak - de igazából nekem ők sem hiányoznának :) A kempelés ellen vannak az artik posztulátum szerencsére a I. Nagy Arty Nerf idején megdőlt, de jó volt az a pár hét...
Szerintem kifizetődő lenne a WG-nek, ha meglépné, hogy pl. prémium fiókkal lehetne artimentes/max. 1 artis csatákat választani. Nem mondhatná senki, hogy pay to win. A prémium fiókos artisták pedig mondjuk a prémium időre kapnának a játékba egy clickomania fun módot (vagy Karlt). De ezt nem hiszem hogy meglépik, pedig adja magát ez a lehetőség. -
Csak ennyire OP ez a cucc:) Sajnos nem Ace tanker, de elég jó kör volt. Az E50M még reportolni is akart, de hogy miért... Talán mert simán lenyomtam a medjét közelharcban (nem tudott körbe táncolni) 
-
yossarianHUN #321417 Az a vicc, hogy nem is lenne rossz tank, csak azért ez, hogy ami rálő az át is üti, elég pofátlanság egy heavynél, főleg T10-ben. El lehet éldegélni egy darabig HP-ból, de azért ez nem állapot. -
yossarianHUN #321416 Kíváncsi leszek a Chieaftainre. -
WR104 #321415 Lassan ott tartok, hogy IS7, IS4-re nem is lovok mert szinte biztos, hogy pattan vagy critical. Nem is hasznalom csak duplazgatok vele. -
Oddball29 #321414 Direkt figyelem a tracereket, köze nincs ahhoz, ahova célzol. -
WR104 #321413 Jobb ha szokod a gun-t mert az STB-n is ugyan az van es ugyan olyan rapszodikus. Rengeteg critical meg ricochet. Maga a tank amugy fasza lenne. -
Na, gyorsan toltam 5 csatát ezzel az fv-vel. Alulmúlja még a 113-at is. -
Myke28 #321411 Szerintetek ezzel a szerencsétlennel mi volt a csata alatt? picit molesztált csak:)
Replay -
R3nton #321410 Nem "ha egyszer felgyújtanak", hanem így helyes: Felgyújtanak és utána felgyújtanak még1x, ha 2 tűzoltód van, akkor még1x. Addig gyújtanak fel, ameddig leégsz. És minden körben. Megvettem első 5 körömben 7x gyújtottak ki. Vicc az a tank. Tuti bugos sztem, lehet, hogy nincs HP-ja a motornak, meg az üzemanyagtartálynak és ha eltalálják, egyből ég. -
R3nton #321409 Jó az, igaz, hogy papír, de nem lassú az. Jó az ágyú is, a kicsinek meg brutál a DPM-je. STA-1 se rossz, igaz kicsit zavaró, hogy nem lehet hátrafordítani a tornyot. -
Sok szeretettel :P Mai cucc. ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kisokka #321407 Pont ez az, ami nem derült ki emiatt, mivel az osztályt már nem mutatja a garázsban. Jó ez így, de legalább egy rakás szar.
Na mindegy, ez is kiderült. -
Elnézést fordítva ,azok a harcjárművek jelennek csak meg amelyek még nem elit osztályúak ...
de ha pipázod te is láthatod ... -
kisokka #321405 Az nem nyert. Még mindig nyitott a kérdés. -
Mai napom 2k wn8 39% WR melett:DD -
Chi-To remek kis gép,bár lehetne mozgékonyabb,Chi-Ri-t már megvettem, de nincs kedvem vele stock állapotban vacakolni, inkább kiszenvedem free xp-ből a modulokat:) -
Nekem meg a chiritől kezdve tetszett mind:D -
Az az elit osztályú tankok szűrője -
Oddball29 #321400 Eddig a Chi-to volt az utolsó japán épkézláb tank. STA-t is rühelltem. -
hát ez nem valami biztató :/
most kezdek kibékülni a STA-1el , úgy hogy meg van a 2. ágyú -
Csak hogy ne mindig a panaszkodás. Nem is emlékszem volt-e valaha ilyen jó napom mint ma.
-
kisokka #321397 A tankok osztályjelzéseit nem lehet visszacsalni, hogy a garázsba is mutassa megint? Engem zavar, hogy nincs ott.
És ez mi a túrót is jelent? :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #321396 artykkal vigyázz :D sima egylövés az a tank -
Oddball29 #321395 Hiába lett meg Type 61-re a top ágyú, fenntartom, hogy ez egy utolsó játszhatatlan szemét. Teljesen ranom, mit talál el még közelről is, 400 méter felett pedig teljesen felesleges próbálkozni. Top motorral is lomha papír vacak. -
Így kell kikapni ?
-
yossarianHUN #321393 Az nem a motor, hanem az üzemanyagtartály. A frontlemez alatt van, úgyhogy igen, szeret égni. No meg az ammo rackja is igen sérülékeny, de ezeket leszámítva nagyon jó kis tank. -
A T34-1 csak nálam ilyen fáklya, hogy közelharcban 2x egymás után 2 különböző ellenféltől felgyullad a topmotor, amire 12% esély van? :D -
kisbesi #321391 Értem. Azt hittem valami izgalmasabb. -
Pityu0 #321390 Ha fent van a mostani teszt szeró akkor majd a következő ráfrissül? -
Kipróbálni nem igazán van rajta mit. Játékmechanikailag annyi az egész mint egy sima tank század. Hosszú távon érdemes tolni klánban a plusz bevételek miatt. -
yossarianHUN #321388 Isten hozott a WoT-ban. Engem speciel jobban zavar az, mikor nyertes oldalon 200 sebzéses lajcsika annyit kap, mint én, vesztes oldalon, 1600 sebzéssel, 2 killel. -
Pares #321387 Nagyszerű, szóval elég lófaszt se csinálnia vele a noobjának és többet kap mint én. -
yossarianHUN #321386 Ott a pont, a Church III eszméletlen mennyiségű xp-t termel. -
kHares #321385 http://wiki.wargaming.net/en/Tank:Churchill_LL -
lexlutor #321384 ez honnan van? -
kHares #321383 "A well-known advantage of the Churchill III is that it generates large amounts of EXP, which makes the Churchill III a very popular crew trainer." -
lexlutor #321382 nekem valami olyasmi remlik nagyonregrol, h akkor meg a kozelharcot a jatek jobban dijjazta. ebbol ez igazabol nem derul ki, csak az h neki nem volt 300 m feletti lovese, neked meg igen. illetve neki volt kep spotja is.
de igazabol ezt meg a jatek keszitoi sem tudnak megmondani.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.11. 18:12:02 -
Pares #321381 321372 hsz. Valaki?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.11. 18:04:13