418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Schundi
    ~ 18,5 nap múlva...
  • Maala
    Már mondták, amin nincs minden felszerelés kifejlesztve (vagy akár következő tank belőle). Ami nem elit.
  • kisokka
    T-34-2, AMX 13-90, E-75, KV-2, KV1S, Chi-He, ezek is előjönnek kipipálva, mint látni a képen és mindegyiken van Tank Ász.
  • Angelus1991ster
    Tegnap Tiger 1-el 3kill-el zártam ( szerencsére a teteje körül voltam és nem 9-esek ellen) egy 120-160-as pinges csatát, utánna kiléptem.
    Általában 40-70 körül szokott lenni, 4Mbites netem van. de a képregény módnak is megvannak a jó hatásai, de csak akkor ha mindenkinek akad.

De mindig szokott lenni 3 mp-nyi 999-es ping ( a kötelező lagg ), de csak akkor és CSAK akkor amikor kényes helyzet van , lőném ki az ellenséget vagy éppen egylövésnyire vagyunk egymás kiiktatásához. Na akkor direkt belaggol és kilő(nek). ( vagy a módok okozzák vagy beprogramozott lagg, nemtudom. de olyankor hajamat tépem.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.13. 10:18:13
  • bekescsaba
    Sziasztok!

2 kérdésben kérném segítségeteket.

1., Owermatchelni lehet He lőszerrel is? Gondolok itt az E100 vs Is3 toronypáncél, vagy object 263 motorháztető?
    2, Nekem az angol med vonal az első, így sok modulom nincsen meg, de van 50 000 free xp-m. Kérdésem, hogy a 9-es Centurion Mk 7/1-nél mit javasoltok, először a maxos motort (+ 200 Le) 45 000 xp-ért, vagy ugyanennyiért a kicsit jobb 83 mm-es ágyút? (kicsit jobb töltési és célzás idő, minden másban az alap ágyú értékei).

Köszönöm.

• Sunsetjoy
    Nálad amúgy mekkora szokott lenni a ping? Én az első több ezernyi csatámat 85-120 között nyomtam le, eltartott egy ideig átszokni a "nem kell annyira elélőni" rendszerre, amikor visszatért 25-50 közé :D
  • Angelus1991ster
    Mi van ilyen mód? olyan mint a War Thunder célkereszje? mondjuk egyedül E-100-nél lenne hasznos, mindenről pattan ami gömbölyded.

Jimbo xvm, hitpanel és zoom mód ( kicsit szekesztettem) a jó

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    xvm asszem jelzi, hogy a két szerveren milyen magas a pingHa sárga és zöld 10-től 40-ig akkor játszható
    ha 50-60 vagy afeletti akkor képregény a játék mindkét szerveren

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.13. 09:11:06
  • Lucifer001
    Kipipálva azokat a tankokat mutatja a garázsodban , amelyekre még nem sikerült a " Tank ász " kitüntetés
  • Userx2
    Aslain's
    Ez megbízható és minden benne van. Van benne zoomra is beállítás lehetőség, hogy hányszoros legyen és milyen léptékben.
    Ezt használják szerintem a legtöbben letöltési számot nézve.

• Malachit
    OM-et ajánlom, ott mindent magad állítasz be, kell-e vagy sem. 50x zoom meg hülyeség szerintem. 30x-et x próbáltam, de már az is túl sok volt.
  • Sunsetjoy
    A zoomnövekedéshez nem kell pack, van külön is, átütésjelző meg van máshol is :)

Tow: nice. Főleg hogy főleg. :)
  • Sheltem
    Sajnos hülye voltam és annakidején eladtam.
  • Mydgard
    Csao!

Most a hat ezredik csatam kornyeken egy baratommal folytatott beszelgetes utan dontottem ugy, hogy rakok fel valami modot egesz pontosan mod packot. Nos a jatekelmeny teljesen megvaltozott, egyenlore kicsit fura az felulet, de majd megszokom. Ket dolgot emelnek ki, ami nagy elonyt biztosit a "pure" verzioval szemben, az egyik az oriasi zoom novekedes (30-50x) a masik pedig az "intelligens" celzas, amikor zolddel jelzi a celkereszt a celponton, hogy tudok sebezni. Egy kis anarchia kozelharcnal tamad egyenlore illetve akkor, amikor spotolnak, de ez majd meg valtozik. A modokkal kapcsolatban (mod packok) erdeklodnek ki mit hasznal es melyeket tartja hasznosnak. A sok kozul lehet mazsolaznek meg par ertelmes kiegeszitot.
  • Angelus1991ster
    ""nézhetjük a fölösleges hülyeségeket a kódok miatt"- mert a az "éhező" tömegnek dobálják a csomagokat, aztán az nagyon nagy műsor

Sheltem ingyen aranyad úgyis lehet, ha LTP-s eventet megcsinálod
    (feltéve , ha a garázsodban van még - 850arany az ára )
  • e57
    szar historical csata
  • tepi1
    túl nagy RNG
  • Sheltem
    ""nézhetjük a fölösleges hülyeségeket a kódok miatt" Amúgy meg 500 aranyat jó ha összegyűjtesz. Az 600 Ft kb. Húúúúúhaaaaaa. Kötelező? Úgy érzed? Akkor nézd. "

Megértem amit írsz. Párszáz Forint.
    Viszont a másik oldala a dolognak, hogy én például szabin vagyok és amúgyis tankozni fogok ma.
    Akkor meg már miért ne szedjek össze egy kis ingyen goldot,nem kell hozzá más csak egy kis alt-tab ctrl-c ctrl-v.
    Annyival is kevesebbet kell költeni jó lesz garázs slotra majd ha akció lesz.

Én pl élvezem és imádok "kapkodni" egy kis ingyengoldért, hogy még időben bemásoljam az emailt a megfelelő linkre :)
  • TiborTamas
    Ha olyan lesz, mint tavaly, akkor nem is kell kijátszani, mert emailben küldték a kódokat, aztán azon az acc-on és akkor használtad fel, amikor akartad. 24x200 gold, fincsi volt. :)
  • Maala
    Igen, ki lehet.
  • Angelus1991ster
    Azt hittem, hogy QR linkes lesz, email cím beírásokkal.
    De a tavaszi 50-100-goldos időlimites bónuszkódozás jobb volt.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.13. 00:32:29
  • seriousthreat
    csak én fogom majd a Golden League Döntő miatt nézni a streamet? :P
  • JeffDunham
    Ráadásul idén nehezebb lesz. Ha több acc-ra akarod rátenni, minden bejelentkezésnél be kell ütnöd azt a biztonsági kódot, mert egyszerre csak 1 acc.-al lehetsz bent a WG oldalán. Több böngészővel ki lehet játszani? Még ki kell próbálni.
  • Antimat
    Nekem tavaly elegem lett ebből, idén nem nagyon izgat, annyit nem ér 200 gold
  • Angelus1991ster
  • Angelus1991ster
    Oks. Akkor ez könnyebb mint a T-15 és a T2 Light-os volt.
  • j0nNyKa
    akkor csak a fórum sírás marad, mint megoldás.
  • kHares
    Senki nem fosik és nem lesz 5x. A 13-15 közöttiről beszélek.
  • Angelus1991ster
    Hogyan mikor éjszakás leszek? jólvan mr....
  • Angelus1991ster
    LTP-s küldetéshez elég csak ezt a kettőt megcsinálni nem?

Gamescom – Let’s Battle, part 1

Reward
    10 x Automatic Fire Extinguisher

Requirements Random Battles only
    Once per account

Conditions Win a total of 25 battles
    Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings).

Gamescom – Let’s Battle, part 2

Reward
    10 x Large First Aid Kit

Requirements Random Battles only
    Once per account

Conditions Earn a total of 100,000 XP over any number of battles
    Be in the top 10 players on your team by base experience earned (bonuses for the first victory, premium account, etc., will not be counted to determine the rankings).

• JeffDunham
    "Magas pinget csinál, hogy holnap szépen tudjuk nézni a gamescomos vetítést. "

Megint hülye vagy. Pihend ki magad.

"nézhetjük a fölösleges hülyeségeket a kódok miatt" Amúgy meg 500 aranyat jó ha összegyűjtesz. Az 600 Ft kb. Húúúúúhaaaaaa. Kötelező? Úgy érzed? Akkor nézd.
  • JeffDunham
    5x-öző lesz. Pár kör és meg is van. Nem kell fosni.
  • kHares
    Jópofa ez a roll out mission. 2 nap alatt szerezz 120k xp-t és legalább 90 csatát. Hétköznap, tényleg?
  • Angelus1991ster
    Okos ez a laggaming. Magas pinget csinál, hogy holnap szépen tudjuk nézni a gamescomos vetítést.

Ahol órákig nézhetjük a fölösleges hülyeségeket a kódok miatt :
    ( mert volt , hogy a dance show tán 10-20 perccel volt kódosztás)

, mint a modellezést, beszélgetést a hajós játékról ( de egy szaros gameplayt se kapunk, holott csak erre vagyok kíváncsi), birkatömeg feltartott kezeit és könyörgéseit, valamint az agyonreklámozó hardverforgalmazókat.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.12. 23:17:42
  • Angelus1991ster
    Ha megvan az LTP, akkor valószínűleg 850 aranyat kapsz. Ugyanis ennyi arany az ára az LTP-nek.
  • szatomi30
    A 850 gold, az küldi?
  • joe662
    Micsoda,400-500 ping +lag játszhatatlan.Tegnap kb ilyenkor elkezdtek a lövegek összevissza hordani,T34 12 lóvésból 1 talált az is lepattant,pedig egy helyben álltam.Nem szoktam ezzel foglalkozni de ez nagyon feltűnő volt,az addigi 80valahány % találati arányom pikk-pukk lement 60 alá,most meg ez.Biztos most állítgat valamit Iván.
  • Master91
    nekem az volt, felment 300+ felé sokszor
  • Angelus1991ster
    Mindenkinek magas az a ........ ping?
  • Angelus1991ster
    Jobbis legalább nem kell idegeskedni, 850 arany úgyis jön pluszba a gamescomos event miatt.

Alienwarearénán ugyis lesz bonuszkód.
  • Toweliee