418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• okosszöszi26
    na pont ilyesmire gondoltam

• Angelus1991ster
    Elkell érni bizonyos csapattárssebzést ami egy nap alatt sok csatánál összegyűlhet.
    Tegnapi uccsó csata: 120-160 pinges csatánál crusader nekiált lődözni a Tigris 1-esem, 6. találatánál kékült 7. találatnál már nem mozdult.
  • patchaou
    Talán abból szűri le, hogy mennyi ideig volt a tankon a célkereszt. Ha teszem azt csak fél másodpercig akkor véletlen, viszont ha másodpercekig rajta van akkor szándékos. Máshogy nem tudja egy egyszerű program eldönteni mi játszódik le az agyadban :)
  • kHares
    "Accomplish both Gamescom Roll Out missions 3 times each" Van rá két nap. Ha naponta egyszer lehet akkor mi van?
  • suba53
    Igen. Volt, hogy kilőttem saját tankot, amikor elém gurult váratlanul, és már kevés HP-ja volt.
    Még csak kék sem lettem. Ezt valahogy ki tudják szűrni.
  • Angelus1991ster
    Jaj ha te csinálnád jogos lenne.
    csakhát lekartam tudni 38ezer xp-t és 29 csatát top10-ben. holnap már csak egy pár csatát kellett volna játszanom a 3 nap prémiumért, amivel könnyben megvan az LTP event.
  • okosszöszi26
    de csak szándékos tk esetén, nem?
  • suba53
    Naponta kell a 40.000. Nem vonódik össze.
  • Count Adyn
    Igy legalább lesz időd egész nap sírni itt nekünk
  • kHares
    Mennyi idő alatt nyomod le a 120k xp-t?
  • patchaou
    A tk miatti banán teljesen automatikus.
  • Frankie69
    Ebben a formában nem sok értelmét látom, mert mindig lesznek akik bosszúból jelentgetnek. Az egyik csatámban például nem rohantam előre vadásszal, ahogy azt egy csapattársam elvárta volna tőlem, ezért megkérte mindkét csapatot, hogy jelentsenek mint bot-ot. Persze a lényeg úgyis az, hogy a WG-nél mit kezdenek ezekkel a feljelentésekkel.
  • Angelus1991ster
    Igazából pont ezen a napon volt időm a gamescomos küldetés jó részének a megcsinálásához.
  • tepi1
    Köszi.Bár nem akarom eladni,csak érdekelt.
  • suba53
    Elvileg jó ha van, és korrektül használják. A játékot hasonlóan moderálja, ahogy minket Jonnyka.

Biztosan van valami kontroll rendszer, ami alapján automatikusan egy gyors ellenőrzést futtatnak, hogy jogos volt-e a report.
    Például, ha AFK-t reportolok, akkor az látszik, hogy valóban nem mozdul már percek óta, stb.

Vagy ha unfair play-t, akkor az akadályozás is látszik a koordináták gyors elemzése után.

Aztán hogy végül is miért adnak komoly ban-t, azt nem tudom. Én egyszer kaptam egy órát egy csapattárs tudatos kilövéséért.
    Ritkán húznak fel annyira, hogy megtegyem, de egyszer elszakadt a cérna.
  • Angelus1991ster
    Egésznap csak olvasgatnak.
  • Count Adyn
    Jaja már alapból bármilyen supportra igaz ez, hát még a WoT játékosállományára:D
  • lexlutor
    ennyire osszeszakad a vilag ha kihagysz egy napot?
  • patchaou
    Én nem irigylem őket. El sem lehet képzelni mennyi értetlen, sötét, elmeroggyant fárasztja őket napi nyolc órában.
  • Angelus1991ster
    Úgy irigylem ezeket a hasznos supportosokat. Biztos egésznap 12-16 óráznak, nem fizetik nekik a túlórát stb.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.13. 15:02:01
  • patchaou
    Kevesebben írnak a supportnak.
  • Angelus1991ster
    De ki az a kretén akit kilőnék és egyből reportol? Kell egyáltalán az a report gomb? van bármilyen jelentősége a bevételek szempontjából?
  • Frankie69
    Nem. Gondolom a Wg-nél azóta is ezen a feljelentésen röhögnek. Volt több hasonló esetem is, de a bant eddig még megúsztam.
  • Frankie69
    Annyit nem ér. Ne szúrj ki magaddal.
  • Angelus1991ster
    Ajándékba te is egy nap bant kaptál?
  • DantesHUN
    Legalább működik a report rendszer. Mondjuk érdekes, mert nem vettem észre eddig hogy működne, ha valaki teszem azt a fél csapatot direkt blokkolja, elárulja chaten a csapat pozicíóját, trollkodik, spamm-el, és mégse láttam hogy bann-t kapna. Pedig elcileg szálltak a report jelentések.

Ezért fura ha téged meg report alapján bann-olnak. Sok kell ahhoz elvileg nem elég egy-két report. Én írnék a helyedben a WG-nek egy e-mail-t hátha reagálnak.
    Márha tényleg ezért kaptál bann-t, és nem más miért.
  • Angelus1991ster
    Gamescomos eventet a 3nap prémium miatt megakartam csinálni mielőtt kezdődne az éjszakás műszak. Holnap meg goldosztás miatt alig lehet játszani.

Szóval már játszani se lehet a férgek miatt. Holnap olyat kapnak , hogy féléves chatbant kapok ezért.
  • j0nNyKa
    sajnos fel kell hogy világosítsalak, ez ipari baromság, nyilván szarkazmussal írtam
    viszont engem nem zavar, mert van a 2 játékos típus: vagy te, aki mindig a másikban keresi a hibát, és veszít, béna, meg van az a játékos, aki nem így áll hozzá, és felfele halad
    igazából amíg van a fajtád, addig én boldog online gamer vagyok :)

egyébként van itt a topicban pl. a seriousthreat, ha jól veszem ki az írásokból, ő valami probb játékos itt köztetek
    kérdésem: láttad már hisztizni?
    másik kérdésem: láttunk már téged nem hisztizni?
    harmadik: látsz itt összefüggést?
  • suba53
    Ellenfél riportolt, hogy kilőtted?

Szerintem ezen még a WG-nél is röhögtek.
  • Frankie69
    Én meg azért, mert nem adtam neki lehetőséget, hogy visszalőhessen. Nem viccelek.
  • Angelus1991ster
    Másikat ha lehetne.
  • Angelus1991ster
    Chi-Nu-val Lake pályán takarítok,
    kilőttem egy phmc-s autistát és egy pár tankot. gondolom a férgek egyből nyomtták a sportszerűtlen report gombot.
    kilőnek, mondom oké , mennék vissza a garázsban de ez fogadott a kilépés előtt.

Sose lesznek tisztában , hogy mennyi az adott tanknak a töltésideje.
    Chi-Nunak aztán nagyon de nagyon gyors, 4,12mp , kiváló átütéssel. - férgek ezt képtelenek elfogadni.
  • patchaou
    Én is kaptam már unfair play reportot, mivel az áldozatom szerint nem volt fair, hogy mögé kerültem és hátulról lőttem... XD
  • JeffDunham
  • suba53
    BOT-nak néztek?

Érdekes, engem talán ha egyszer akart riportolni egy elmebeteg, mert nem azt csináltam, amit ő akart diktálni.
    Többre nem nagyon emlékszem.

Általában az AFK-kat, meg a BOT-nak vélt emberkéket szokták riportolni.
    Aki rendesen tolja a meccset, azt nem nagyon.
  • Angelus1991ster
    Miért kapnak ezek report gombot? anno volt 3-5 darab lehetőség, de ezeknek a senkiházi f........knak mindent lehet?
  • Frankie69
    Pontosan mi történt?
  • Angelus1991ster
    Menjenek ezek a kurva anyjukba .
    Egy nap ban. Ja mert nem tudnak játszani ezért reportolni kell orrbaszájba.
    Unsportsmanlike Conduct. h
    hát ha nekik bűn hogy kilövöm a tankokat és top sebzők között vagyok.
    ezért kéne a report gombok használatához valamilyen szint is. 20 ezer csata és 55%

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de ezek a mocskos fattyú férgek is hozzá férnek.
    lőni, játszani a Mr. vérvörös többezer csatás 42%-os azt nem tud, reportolni orrbaszájba azt igen,
  • suba53
    Na tessék!

Biztos voltam benne, hogy van valami a háttérben, és erre ezt most FENTRŐL is megerősítették.

Az összeesküvés elmélet ezzel bizonyosságot nyert.
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.08.13. 14:41:58
  • Gyuszopapa
    Sajnos fel kell hogy világosítsalak hogy tényleg van ilyen és elég sűrűn.Tudod van egy mód ami mutatja a játékosok hozzávetőleges képességét és elég ritkán téved.
    De ha nem látnám akkor az első percben észrevenném hogy valami bibi van mert már a pályán való elhelyezkedésük is sokat elárul a képességekről.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.08.13. 14:41:48