418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #322605 BASE EXP!!!! -
Pityu0 #322604 A Panther II-nél 2163-ra adata meg az M-et -
kisokka #322603 1299-re beadta ma valakinek replays-en. -
foxbat88fx #322602 tuti nem :D 1771 már epic durva exp.... -
Pares #322601 Nekem ezzel a tankkal kissé lehetetlennek tűnik az a 1400-1500... -
yossarianHUN #322600 Akkor az biztos nem base xp volt. -
Pityu0 #322599 Nekem 1771-re is csak elsőt adott -
foxbat88fx #322598 1400-1500 tuti kell :D
kiindulva abból, hogy jó kezekben elég állat vas! -
Pares #322597 Az Indienre mennyi xp-kell a tank ászra? -
foxbat88fx #322596 hehe nekem is nagy kedvencem :D
ügyesen nyomja neki -
foxbat88fx #322595 60. után oldódik fel az előléptetés közeleg misszió.... -
suba53 #322594 Sziasztok!
Hogy van pontosan ez a 75k crew xp?
A 60.-ra megadja, vagy a 60. utáni első meccsre?
-
Angelus1991ster #322593 Mentős vagy?
Azt a sok kretént kéne jól pofánbas*ni , aki vegzálja a mentősöket.
Taxiként hívja vagy nyúlkál a mentős kocsihoz, és egyéb hülyeségek.
és az ilyenek szavazhatnak.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.16. 13:23:55 -
youtubeon szoktam nézni őt, elég durva idióta emberekkel kell harcolni már az úton is
mint amikor 14 csapat társadból minimum 5-el kell harcolnod az első 1-2 percben hogy rendesen eltudj indulni-haladni-oda érni ahova tervezted -
én is azért írtam. én mentőzöm ott is találkozom sajnos sok emberrel :) -
Ehhez a felismeréshez nem kell ez a játék: olyan helyen dolgozom, ahol emberekkel vagyok, és itt nem kollégák, de ügyfelek is vannak. Nos, utóbbi években erősen érezhető a rengeteg Máúnika-só hatása, ennyi agyhalottat még a legjobb horrorban sem látni... -
Master91 #322234 -
kisokka #322588 T92 most szedett ki full hp-ről(2200 dam). Ez így teljesen rendben van. -
Malarki #322587 Azt mondja már meg valaki, hogy egy stock IS-8 hogy a rókafitymába tudott itt átlőni? Ja és persze 200 méterről kapásból. Hogykapnábeazilyen.
-
én se, meg azt se tudom honnan veszik. -
DantesHUN #322585 KV-1S Steppes pályán K9-0 környékén beáll egy szikla mögé és...nem tudom , mit csinál? Pillangókat számol? -
foxbat88fx #322584 hát ezt nem akarom elhinni :) -
pár napja volt erről hír a wg ezt mondta. -
foxbat88fx #322582 29??? ezt hol hallottad? :D
még a fele is sok.... -
én csak február óta játszom, de aki ennyi idő alatt nem tanul meg alapvető dolgokat az szellemi fogyatékos szerintem. annyira nem bonyolult ez a játék azért. ha tényleg 29 év az átlagéletkor akkor sok hülye szaladgál szabadon.-mondjuk sokszor találkozva emberekkel néhánynál érdekes, hogy egyáltalán levegőt tud venni. -
foxbat88fx #322580 régen úgy volt, hogy az a csapat nyer aki jobb :D
ma már úgy megy, hogy az a csapat nyer ahol kevesebb lúzer van vagy kevesebb faszságot csinálnak mint az enemy gyökerei :D:D -
a másikban meg murovankán a saját csapattársam is3 lőtt belém csak úgy egymás mellett állva. mert szerinte blokkoltam -a modjából ítélve- mikor ő jött be mögém. 0 sebzéssel halt meg a hülye aztán. -
50-volt. -
DantesHUN #322577 Mostani csatámban meg: Vagy 4-5 TD áll szemben három tankkal, és folyamatosan rinyál az egyik hogy Help. Megjegyzem Su-152 volt, és tier 8-as csata. Na mindegy, arra mentem, lenyomjuk azt a három tankot...ellenfél sehol előttünk...de a Su152-es barátunk folyamatosan help help help. Vajon tudja mit jelent a gomb, vagy csak úgy nyomogatja? Vagy fél egymaga?
De mindenért report, mert túl nagyot lőttél, átlőttél a házon...mi az hogy te látod, ő meg nem...a report gombot bezzeg megtalálják meg tudnak írni chat-en, de a jobb és bal kezüket nem találják meg. Azért ez elég érdekes. -
is8-at vagy ötödjére sikerült leötszöröznöm. Mindegyik körömben legalább 2000 sebzést osztottam ki, na melyiket nyerjük meg? Amelyikben az elején kiszed 2 buzi arty-domb mögött álltam meg nem én voltam a legjobb célpont azok a köcsögök mégis engem lőttek. Mára elég is volt. A csúcs az volt amikor siegfried line-on miénk a város 8-8 állás a sok hülye meg elmegy ki a mezőre td-t kergetni. csak ketten foglaltunk, ha lett volna még egy akkor nyerünk. persze, hogy azt is buktáztuk. -
yossarianHUN #322575 De mutattam itt múltkor a képsort, amin kilőttem egy WZ-t, ami aztán közölte hogy én bot vagyok, és reportolt. Mikor kiröhögtem, annyira felhúzta magát, hogy csata után rám írt, hogy ő itt most négyszer reportolt engem. Nem tudtam sírjak vagy röhögjek. -
foxbat88fx #322574 ezen nem csodálkozom.... a játékosok 70%-a totális csődtömeg.... -
yossarianHUN #322573 Tegnapi történet, Arctic Region, mi csapatunkból én (Obj. 416) 5 killel, és egy ISU maradunk, miután elvergődünk az ellenség zászlójáig. Az ő 5 darab tankjuk szintén, szinte ugyanakkor elért a halálhágós útvonalon a mi zászlónkig, és foglalni kezdtek. Na mondom magamban ezt úgyse húzzuk be, hiába foglalunk mindketten, esélytelen a dolog, így hát elindultam felhajtani a bázis környékén bujkáló két artyt. Na ha láttad volna, mi ment a chaten, fucker noob idiot shit, ISU kill him, Object fucker idiot, report him all, stupid motherfucker... Eleinte próbáltam magyarázni nekik, hogy 2 foglaló vs. 3 foglaló még döntetlen sem lesz, de nem láttak, nem hallottak, úgy el voltak foglalva a hörgéssel. A játékosállomány háromnegyede abszolút degenerált, ezen nincs mit ragozni. -
DantesHUN #322572 Te is tudod, ez mindig így van. Az erős páncélú tank csak az ellenfélnél erős, nálad minden átlő. Az erős ágyú csak ellenfélnél erős, nálad mindig pattog. Ez amúgy egyszerű pszichológia: arra jobban emlékszünk amikor minket lőnek szarrá, és az ellenfélről meg pattogunk, mint fordítva. -
DantesHUN #322571 Valami tényleg nem stimmel az emberekben. Az egy dolog hogy a játékos színvonal...nincsenek rá szavak. De zsinórban két meccsen, ez ment chat-en: report, report, report. Nem tudom miért, nem rám mondták, ellenséges játéksora. Mit csinált? Ki lőtte az ellenfelet? Túl jól játszott? valahogy nagyon..nagyon hülyék. -
Mármint az ellen IS-7e ilyen. Az enyémet 10ből 10x áthugyozza egy kék player. -
és természetesen oda küld téged, ahol 100% hogy kilőnek :D aztán noobozik és ilyesmik. -
Nazarov77 #322568 Új ranzar videó, jó rész volt, tegye fel a kezét aki szintén utálja az ilyen playereket :D
Elhull az első 1 percbe aztán végigpofázza és falmeli a játékot mert ő a legnagyobb taktikai géniusz. -
kisokka #322567 Jaaa, hogy te arra alapozod, hogy betalált egy lövés, ha látod a csíkot? Ezek szerint feletted megy el a tracer és betalál. Én még nem voltam ilyesminek tanúja.
Az arty tracerét meg sosem látom, ha nincs spotolva, max damage indicatorral lehet kikövetkeztetni, hogy merre van. De szerintem még anélkül se nagy dolog rájönni. -
DantesHUN #322566 Hát, az IS7 már csak ilyen.