418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• j0nNyKa
    elég lesz a provokációból, következőnél kapod te is
  • Toweliee
    De bizony te IS gyerekes szinten vagy, mert láthatóan provokálod azokat, akiknek artyspleenjük van. A stílus meg lényegtelen, ez egy internetes fórum.

Mindegy, kiszálltam, már a viták se olyanok itt, mint régen :D

(régen minden jobb volt)
  • Userx2
    Acc neved?
  • aru
    20 ezer kerekítve. 5 ezer arty, 13 ezer nehéz tank, 2 ezer TD. És 6.4 óta játszom.

De a lényeg az, hogy míg én tudok örülni mások által kirakott csata eredménynek legyen az akár TD is, addi egyesek csak minősíthetetlen stílusban tudnak megnyilvánulni egy-egy arty csata eredménytől.

Én is szórakozom ezen, mert a minősíthetetlen jelzőkkel magukat minősítik egyesek. Én nem ezen a (gyerekes?) szinten vagyok.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 19:11:53
  • Toweliee
    Ne érts félre, én szórakozok ezeken, de két éve, havonta legalább 1x egymás torkának ugrotok.

(És a legtöbbször artysta provokál)
  • Maala
    Hany csatad is an összesen? ... kérdezném, de nincs ertelme. Messziről jött... amit akar. Igy tenyleg nincs értelme a veled valo diszkurzusnak, de perpill az itteni emberek szemében csak egy megrekedt kezdő vagy, aki nem tudja megkülönböztetni a szerencset a tudast is? igénylő feladatoktol.

Nyilnvaloan az artyk beszelyessege kimerul nalad a kozvetlen sebzesben, stb... ezek nem azok az okok, ami kiatt úgy, ahogy van a kukába kene az egészet vágni. Beért a vonat, na pa.
  • Userx2
    Veled ellentétben a tank ászos portémat nem módosítom.
    Tehát a nevem a játékban gumo2. Aru a tiéd???
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.17. 19:02:20
  • aru
    Nemcsak WoTban nem fordult ilyen elő, de a való világban sem. Ezért vannak háborúk és politikai oldalak.

#323085 Csak engem komolyan nem érdekel és törölheted akár ezt a posztodat is, mint a #323080-at
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 19:01:22
  • Userx2
    gumo2 nevem a játékban. Tiéd?
  • Sunsetjoy
    Amúgy unalmas- mintha politikáról vagy vallásról vitáznátok. Ugyanolyan hülyeség vitázni erről, mint azokról a dolgokról.
  • Toweliee
    Előfordult már a WOT történelmében olyan, hogy egy vitában az egyik félnek sikerült meggyőzni a másikat?
  • Pares
    Nem vagyok kíváncsi az értetlenkedésedre.

aru: a tiédre se.
  • aru
    Nem, nem nyert ő nem én vagyok. Neki nincs olyan artija, mint amivel én játszom és amiről mellékeltem a csata eredményt!

#323080 Milyen másik acc? Egyáltalán minek több? Minek mindíg újra meg újra kezdeni? Ez értelmetlen! Amúgy ilyen alapon akkor neked meg nincs is accod userx2 így minek írsz olyan témában amivel nem foglalkozol?
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 18:41:05
  • N3su
    aru
  • aru
    Pont fordítva tapasztalom. Amikor nincs TD akkor olyan jó tempós csatákat lehet menni, akár 4-4 arty esetén is. De amikor oldalanként van 10-10 TD akkor viszont keményen kempelésbe fordul át minden, mert amint kimozdulsz már durrantál is.
  • Userx2
    Köszönjük szépen.
    El sem tudod képzelni, hogy a küzdelem hevében pont a nyomorult férgekre szánunk kevés figyelmet.
    Ad már meg a neved légy szíves, kíváncsi lennék mennyit mentél nehéz tankkal.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.17. 18:29:33
  • yossarianHUN
    Hol találom ezt a játékmódot? Mármint ahol az artyn kívül nincs más jármű az ellenséges csapatban.
  • Maala
    No jol van. Statok alapján en is unicum vagyok elvégre. Rolad meg mindig nem tudni semmit. Masreszt igen, a klasszikus unikumjatek tenyleg abbol áll, hogy hatul kemping, aztán a végén kivegzed az ellent. Ezt mind az artyk kenyszeritik ki. Nem lehet olyat csinalni artys játékban, hogy strategiai pontot foglalsz, neadjisten spotolsz a csapatnak, mert az! arty idővel ugyis kimakkol. Nem skillbol lo ki, mert akkor elsore meghalnal. Es ezt a passzivitast, joszerivel bazison valo kempet nem az ellen bazisan kempelo td kenyszeriti ki. Az oda se lat ezekre a pontokra, ahol a csata eldől.
  • yossarianHUN
    Hagyd, nem érti.
  • aru
    Pontosan és az által, hogy játszol artyval tudod is az ellenlépéseket. Az artyk ellenszere az hogy kiszámíthatatlanul mozogsz, és nem egyenes vonalban, de ha mégis akkor is az arty tengelyére merőlegesen, hogy szétessen a célzókör. Ha meg nem vagy hajlandó elmozdulni a kedvenc bokrod vagy sziklád mögül arty sebzés ellenére sem, akkor meg pláne! Amúgy ha azt észleled, hogy arty lövés csapódik a közeledbe akkor azért van mert rádlát és el tud találni. Ekkor kell menni máshova, és nem várni ott.

#323070 Azért remélem te nem az a fajta játékos vagy aki a játékbeli chaten elküldi a másikat valamelyik hozzátartozójába ha netán ki mert lőni.
  • Malarki
    "Ha megtud lőni az arty akkor te vagy a hibás"
    Azért ez akkora marha nagy baromság, hogy még szerencse hogy kijött belőled, mert még bajt okozott volna.
  • yossarianHUN

Mostantól ellenállok a kísértésnek, mert ennek így sosem lesz vége.
  • aru
    Ha megtud lőni az arty akkor te vagy a hibás, ezt már nagyon sok unikum játékos is megmondta. Ha nem tudsz játszani az E100-al akkor váltanod kellene másra nem? Én nem szeretem és nincs is, ezért miért én vagyok a hibás? Én sem szidom őket ha meglőnek, én hibáztam. Arty ellen tudsz védekezni de TD ellen kevesebb eséllyel.
  • yossarianHUN
    De azért kioktatod a tankosokat a helyes járműhasználatról
  • Maala
    A tdk levadaszadat rgyedul az artyk akadalyozzak. Mikor arty nerf utsm elszaporodtak a tdk, egyedül 1 ember nem tudott veluk mit kezdeni errol a forumrol. De o a kisebbség, ezért renton a jo jatekos. :-P
  • aru
    Nincs egyetlen német tankom sem és nem is lesz. T110E5 van, pont a mozgékonysága miatt, és mert laposabb.
  • N3su
    Te csak tudod ,hisz te a parton laksz !
  • yossarianHUN
    És mi alapján vontad le a konklúziót, hogy én megszállott módon TD-használó vagyok?:D Megnézem milyen kecses piruettekkel ugrálsz félre te az artyskulók elől egy E-100-ban ülve, miközben két IS-7 és egy Csillagromboló sasolja 50 méterről minden mozdulatodat. Ha van ilyen replayed küldd már el, szeretném megtanulni.
  • Maala
    Dehogy kevésbé veszelyes. Mellemlosz, elszall 5oo hp, lanc, tolto, driver... ez neked kevesbe veszélyes? A tdnek legalabn el kell talalnoa engem. Nem csak gondol egyet tölt goldot aztan a fedezekem mellé love meghalok.
  • aru
    A megszállott módon TD-t használók utálják az artykat. Én tankal érdekes módon arrébb tudok menni és tudok mozogni, hogy kevesebb esélye legyen eltalálni, ha meg eltalál akkor én hibáztam. Ezt TD ellen nehezen tudod alkalmazni.
    Amúgy pl. imádok Chaffee-val artyra vadászni! :D

#323063 Igen kevésbbé veszélyes. A TD lefelez, majd amikor már fölraktad a láncodat akkor jön a következő lövés tőle és vége.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 17:59:17
  • yossarianHUN
    Ömm... Miért is?
  • aru
    Ezzel mintha te is így lennél!
  • yossarianHUN
    Tudom tudom, intoleráns artyfób szemetek vagyunk.
  • Maala
    Ha mar szerencsere kell tamaszkodnom, inkabb oldalba kerulom. Az biztosabb, mint a kupola
    .
  • yossarianHUN
    Hosszú távon van, egyedi esetekben nincs.
  • Szpecnyaz
    Már megint a meleg kisebbséget piszkáljátok? Nem szép dolog.
  • yossarianHUN
    Szóval bevallottan olyan stílusban játszol, amit visszataszítónak tartasz, még ha nem is mondod ki?
  • Userx2
    Más téma.
    Van értelme ebben játékban győzelmi statisztikát összehasonlítani? 7000 sebzéssel is buktam volna.
  • aru
    Igen, de én nem illetem olyan szavakkal azokat akik TDvel játszanak. Vágod, mi a külömbség? Amúgy a kevésbbé veszélyes alfaj a 4x-5x több töltési idő miatt.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.17. 17:50:46
  • DantesHUN
    https://www.youtube.com/watch?v=UDXfE2GBDPs&list=UUt50AIVjhpcNH_x1mgrs2Ig

Nézzétek meg, ezt a videót. csak mert ment az okoskodás többször is, mi a helyzet a vk45-el. Hát ilyen. Szerintem ebből jól látható. Igaz egy másik 9-es tank, de átlövöldözi kupolán gond nélkül. (és igen, tier 7-esek is képesek rá, és nem, nem azt állítom hogy egy tier 7-es tank erősebb, vagy hogy mindig szarrá lövi, hanem hogy át tudja lőni! Szerencsével, randomfaktor, stb. a gyenge felfogásúak kedvéért ezt is meg kell magyarázni)