418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• N3su
    A T 34 jó ,ha Stabilizátort ,Szűkítőt , és töltésgyorsítót teszek ???
    ne bassz ez Kilencből jött le és csak tíz másodperccel tölt lassabban ...
    Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.18. 19:17:15
  • kisbesi
    én szoktam nézni Cleverland videót. Nekem tetszik, ahogyan játszik. De akkor mondj te is, aztán azokat is megnézem, hátha tudok mindenkitől tanulni.
  • JeffDunham
    Legalább olyan példát írhattál volna akik tényleg értenek a játékhoz. :D
  • kisokka
    Az előbbi annyiból jobb, ha szétcseszi a modulokat, vagy kicsapja a vezetőt, megjavítod, elmész onnan(felspotolnak, megint kapsz egy csapást, de akkor már mindegy). Az utóbbi meg 10 mp-ként csapja szét a modult/vezetőt, engem ez zavar a legjobban az artyban.
  • DantesHUN
    A churchill-nek sok a HP-ja. A kisebb arty-k közül meg van egy pár, ami elég gyorsan tölt, viszont kevesebbet sebez. Hát nem tudom melyik a szarabb, ha fél percig tölt, de belém ver 500-at, vagy 10 másodpercig és belémver 150-et.
  • Malarki
    Ezzel mi problémád van?
  • kisbesi
    remek, köszi.
  • kisokka
    Nézd azt az oldalát, hogy hét alkalommal beléd tudott verni. Én nem emlékszem olyanra, amikor valami lassú szarral túléltem volna háromnál többet
  • DantesHUN
    Egy csatában csak 7 azaz hét !!!! alkalommal lőtt teli az arty. Csak hétszer. Ezzel aztán tényleg semmi gond nincs. Igaz, én nem értek hozzá, amiért Churchillel nem mozgok el gyorsan, úgy hogy szemből egy KV-1 is lő..és leláncol az arty...és megjavítom a lánctalpat, de újra leláncol...hát tényleg én vagyok a béna, és ezzel egyébként semmi gond.
  • dolorex
    Sziasztok!

Már 4-5 hónapja nem tankoztam, most ismét kedvet kaptam egy kis "dübörgésre":) Mivel nincs már meg a játék a gépemen, így újra letölteném, viszont nem látom a wot oldalán ,hogy torrent fileben is letölthető volna a játék telepítője. Ez az "internet isntalleres" dolog annyira nem pálya, mert nem túl nagy a net sebességem és gyakran meg kell szakítanom a letöltést, hogy tudjak közben böngészni. Szóval a lényeg ,hogy a torrent erre kifejezetten alkalmas. Nos, én vagyok béna ,hogy nem találom, vagy már nincs ilyen lehetőség? Választ köszi előre is!
  • JeffDunham
    "Youtube-on vannak jó magyar WoT-osok, pl cleverland vagy Ph3lan."

• foxbat88fx
    Igaz nem wot... de ezt megnézni (és elolvasni) megér egy misét :D
  • Master91
    ha van olyan tankod amivel nem tudod hogy hogy kéne menni / olyan pálya ahol nem ismered ki magad hogy pl. heavyvel hova menj ilyesmi akkor

http://wotreplays.eu/

szűrővel betudsz állítani tank típusra, magára tankra, pályára, és akkor nézd meg az első pár darab legtöbb sebzésest és legtöbb XP-t hozót, sokat fog segíteni
  • kisbesi
    oké, köszi.
  • Malarki
    Igen, például nézz videókat. Youtube-on vannak jó magyar WoT-osok, pl cleverland vagy Ph3lan. Nekik ráadásul még oktatóvideóik is vanak, azokat is ajánlom. Vagy ha valamit nem tudsz vagy nem értesz kérdezd meg itt. De szerintem ne keseredj el, 1000 csata az egyáltalán nem sok. Majd ha 10.000-nél is ez lesz akkor kezdj el aggódni.
  • aru
    Pedig kis gondolkodással a KV1S-el nagyon jól helyt lehet állni t8 csatában is. Érdekes emberke...
  • kisbesi
    Pedig elárulhatnád, hogy hogyan kell többet sebezni. Nézzek videókat, vagy mit tegyek? Egyszerűen szerintem nem értem a játék lényegét, állandóan az elsők között lőnek ki.
  • Malarki
    2,5 év és 8,783 csata után végre meglett az első T10-es tankom. T110E5. Eddig egy kört mentem vele, jó kis gépnek ígérkezik.
    Ráadásul a JT-re is meglett a nagy ágyú. Na ez így tényleg egy más kávéház. első körben egyből topun és 4500 sebzés. Kicsit fura ez a 276-os átütés, nem vagyok hozzászokva hogy alig van pattanó.
  • Pares
    AlexVice a KV-1S-ével bekerül egy T8-as csatába, nem érti hogy mivan, rögtön kezdi szapulni a top medeket mert ki fog harcolni az ellenséges KV-4 ellen (nem értem a logikát), persze közben kiderül, hogy magyar, aztán amikor elmegyek előtte, "véletlenül" belelő 459-et az Indien-Panzerembe, ellövi a töltőt, célzót, baszhatom a csatát. Persze, hogy átmasírozunk az ellenfélen, és persze, hogy first win...
  • Master91
    akarod mondani didik ?
  • Thomasovics
    W0lfs :D
  • aru
    Jól teszed, kell is az. Amikor már besokallok a sok TDtől akkor én is előveszem és lenyomok akár 50 csatát is vele egyszerre. Ma is lett egy gore és nagy kaliber medál.
  • Master91
    pedig gondolkozok egy klánon akik strongholdoznak (cw-re nincs időm/kedvem)
  • pointer4
    jaja, melóban is fel van rakva, bár a játékot már nem bírja, a garázsig, vagy egy repit még elbír :D
  • TOMSILENT
    Gondolod ilyenekre el baszom a pénzemet? ...
    Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.08.18. 15:15:45
  • Malachit
    Üssetek artyzok :D (Kell CW-re a GC) :D
  • Roger6
    Melóhelyen ablakban tolja biztos.
  • Maala
    1024*768, vagy milyen felbontás ez? :D
  • KingSimon
    Van még egyáltalán hely?
  • FosTalicskaa
    Nekem 38 és 40 között volt átlagban. Sőt IS-4-el az első 52 csatámban meg 0% volt.
  • Toweliee
    Nem mindenki kezdte úgy ahogy te. Nekem sokkal szarabb volt a winrátám.
  • kisbesi
    Mindenkinek így kezdte, ahogy én? 1000-1500 csatak környékén 46,5-47% os winrate-el, vagy csak én vagyok ekkora béna?
  • N3su
    és ezt a feltöltés után hol látod ?
    Meg van !!!

Kössz a segítséget
    Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.18. 14:14:01
  • pointer4
    Naa, lehet mi is kilátogatunk, ki jön még ? :D
  • SzocsA

• pointer4
    Van ez a http://www.vbaddict.net/ oldal, ha feltöltöd a dossier fájlodat, meg mondja mennyi átlagsebzés kell az uccsó (50 vagy 100) csatában, hogy megkapd a következő markofexc-t.
    Amikor 1 csíkom volt, valami 4450-körülit írt. Annyi még a turpisság, ahogy észre vettem, a szpottolt, és a lőtt dmg-t összeadva, kell nézni ezt az értéket.
    Most, a 3. csíkhoz (amit úgy érzem tuti nem fogok elérni soha) arra mondjuk azt írja : "You have a recent damage ratio of 85.0% No data for the next mark available."

És én szeretem a bat-et, de már féltem vele játszani, nehogy rontsam az eredményt, és kezdtem megutálni. Viszont most már leszarom, és mehetek vele nyugodtan.
  • Scheff
    4500 sebzés kellene a 85%+ értékhez? 95%+ 6000 avg. sebzéses történet?
  • pointer4

végre megvan a második csík a csőre :) Nem tudom mire jó, de kurva nehéz volt tartani az uccsó 100 csatára a 4500-as avg dmg-t.
  • Scheff
    Ezek szerint nem leszel ott. :)
  • yossarianHUN

Na talán most már a WG is belehúz a Havokba.