418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #323421 király, benne voltam az első 300 válaszolóba a red bullos kódosztásnál ^^
7 Days of Premium Account
500 Gold
-
gezu1025 #323420 Azért ne felejtsük el a su 152 rendes fullos lövegét sem, azzal a brutális DPM-el. -
Pares #323419 Magyarán ezeket az eventeket nem egyszerű, ->becsületesen<- játszó embereknek szánták, akik manipuláció nélkül játszanak... -
TiborTamas #323418 2k xp-hez már nem elég a játéktudás, nagyon nagy mázli is kell, mindkét csapaton múlik. Nekem pl. 33k meccs alatt egyszer sikerült 2k+ xp, de az is Chaffee-vel, ami most nem játszik a versenyben. Itt a replay, bár nem hiszem, hogy lejátssza, mert 8.9-es, de egy próbát megér. Tier 10 volt, felmentem a dombra, lőttem 3200 dmg-t, szinte mindet 200 méteren belülről, emellé még jött 3000 spotdmg és 4 kill, amiből 2 tier 10 tank + túléltem a csatát. Ez ért 2245 base xp-t. -
Pares #323417 Azért megnézném majd azokat a csatákat, amikkel nyerni fognak... -
Pares #323416 Biztos? Mert prémmel mintha mentem volna már többet is. -
replicabuk #323415 isu ágnál az álcát kell húzni a legénységen, ez e legfontosabb igazából su-100 már egész fun persze ha a tank fullos su-152 troll gunnal városban robbanóval parádés isu-152 meg a bl10 ig nekem szenvedés volt de utánna egy állat.
Mint már mondtam én legénységnek álcázást adtam majd ahogy megvan az első skill utánna parancsnokra ráraktam a hatodik érzéket majd második skillnél parancsnok állcázás többi meg javítás ahogy meglett a 2. skill újraosztottam hogy a második skill végig bia legyen most tartok a 3. skillnél ott ugye megint a javítást húzom.
amúgy az egész ágra jellemző szerintem a rejtőzködő bokorban gubbasztó td városban meg kinézel lősz és pucolsz egy sarokkal hátrébb.
Felszerelésnek én töltésgyorsítót, ventillátort és álcahálót használok ezt nyomattam végig -
TiborTamas #323414 Szép eredmények, de ezekkel szerintem akkor sem lenne esélyed, ha minden tankot külön néznének. Mivel csak 2 kategória van, ezért szerintem is minimum 2000 base xp szükséges a top 20-hoz, de simán lehet, hogy feljebb lesz a határ. Wotreplays-en be lehet állítani, hogy csak az elmúlt egy hét csatáit mutassa xp szerint tier 6-tól és az alapján pl. a nem-prém tankok 1. helyezettje egy JagdPanther 2293 base xp-vel, azaz minimum ennyi kell az 1. helyhez, 20. helyezettje egy T71 1980 base xp-vel, tehát ez az abszolút minimum a top 20-hoz, de ennél biztosan több fog kelleni mindkettőhöz, mert van még majdnem egy hét, illetve nem minden csata replay-ét teszik fel. -
besti #323413 Nem, ahhoz hozzáadja a prémiumot is, ha volt akkor prém számlád. JP-vel akkora alap XP-t szerintem nem lehet csinálni :) -
kisokka #323412 Hol van ez pontosan? -
Sziasztok!
ISU-152 fejlesztésre adtam a fejem. Van valami töppetek tanácsotok az előtte lévő tankokkal kapcsolatban?
Valamint van most valamilyen arany szerezési lehetőség? -
Pares #323410 A játékon belüli statisztikában a Record Score alatt az alap xp-t számolja csak? Mert nekem a rekord a JagdPantherrel sikerült 2491xp. -
yossarianHUN #323409 6219 base xp?:DD Azt biztos hogy nem base-nek számolták. Ha egy meccsen mindenki AFK rajtad kívül, és a teljes ellenséges csapatot te ölöd le (és a lőszered nem fogy el), akkor sem kapsz ennyit. -
DantesHUN #323408 Ez igaz, de ezt más fejlesztők is így csinálják. Nem igazán értem miért. -
SzocsA #323407 akkor nézd meg a world of tanks honlapján a tankstatisztikákat, a maximum xp battle fül alatt a legtöbb 6219 xp.
Oda nem számolja bele semmit, csak alap xp.
De a lényeg az, hogy legalább 2500-3000 xpt kell szerezni, hogy esélyed legyen az eventre! -
yossarianHUN #323406 Mondjuk nemtom miért biznisz ez nekik, szerintem az ő érdekük is lenne, hogy ilyen infómorzsákkal, meg gameplay footage-ekkel hergeljék kicsit a célközönséget. Egy kis kedvcsinálás sosem árt, főleg a WoWp ordas bukása óta az emberek szerintem óvatosabban lelkesednek az új WG produktumokért. -
DantesHUN #323405 Hát, eleve ügye a tesztelők se oszthatnának meg semmit, a szerződés szerint, és aki megosztotta videókat szerződést szegett...ez mindig így szokott lenni, minden ilyen dolognál. Sajnos. Inkább tenne fel videókat a WG. -
yossarianHUN #323404 Igen, ez 2785. -
kisbesi #323403 Gonosz egy szerkezet ez az E25...
-
SzocsA #323402 -
yossarianHUN #323401 Ne le lettek szedve FTR-ről a WoWs videók, miután a WG kilátásba helyezte a fekete Moszkvicsot:D -
DantesHUN #323400 Szép. 3500 sebzés. Tier 7-ben, az bizony szép. Én kicsit levagyok maradva, 3200+-nál nem sikerült még több. -
Pares #323399 Ejj de jó csata volt ez:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay
60 lőszer van benne, 40 AP + 20 arany, 5 maradt a végére...
-
yossarianHUN #323398 3k base xp az gyakorlatilag lehetetlen. -
SzocsA #323397 és szerinted oda mindenki feltöltötte a csata eredményét? majd figyeld az eredményhirdetést! -
Ry0K3N #323396 Azt megnézem :D
Wotreplaysen sem szedtek össze több XP-t mint 2700 az pedig egy csöffi volt. -
carp3tm0nster #323395 én is így gondolom... -
Toweliee #323394 Egyértelműen azért volt, mert jól játszik, és nem azért, mert egy bunkó. -
carp3tm0nster #323393 más: fisherman's bay-en bent randalírozok a városban e-75-tel, szemben egy is3, m103 és egy is8. tolatok hátra erre belémdurrant a borsiggal 840-et. megköszönöm neki, majd leugat, hogy miért nem nézek hátra ha tolatok...
ezek tényleg ennyire gyökerek? -
E5 arany spammelős lila szerint én vagyok a lowplayer, mert nekem elég az AP hogy átüssem őt :D -
SzocsA #323391 ehhez a 3000 Xp is kevés lesz, nincs tier kategória külön külön. -
carp3tm0nster #323390 tegnap beírtam a közösbe a kedves ellennek, hogy lőjjél sokkal több goldot a kingtigerembe ha lehet. majd a lila csapattársa elküldött anyámba, mire megírtam, hogy anyám már nem él. erre megkeresett csata után, és megírta, hogy "milyen kár, pedig milyen olcsó volt és milyen jól szopott"
hát ennyit a lila játékosokról... -
Toweliee #323389 50% -
EFE-sekbe rengetegszer csalódtam már én is
gold spammeres köcsögök, kevés skillel, én ezt vontam le -
Oddball29 #323387 Tanmese, miért ne bízz meg soha egy nagymenő lilában. EFE-csávó 13-90-ben villog őrült módjára Karélián, hogy kell a hegy. El is indul arra, mi lassú tankokkal utána. Erre az első felbukkanó egyenlő ellenfélnél -másik 13-90- hajtűkanyarral visszahúz a bázisra, és onnantól kezdve csak a kezdőkör környékéről golddal snipe-olgat. Az ilyet addig kéne ütni, míg csak mozog. -
Ry0K3N #323386 Lényegében igen, csinálták már ezt így nyerve meg régebbi eventeket. A WG meg le sem szarta az egészet úgyhogy hajrá. :D -
Pares #323385 Szóval akkor 30-an összeülnek, és egyszerre megnyomják a Csata gombot, hogy az MM egybe tegye őket, majd 29 nem csinál semmit, hogy a 30.-nak összejöjjön a 2000+xp... -
kisokka #323384 Azt passzolom, ez az IS csak egy Nagy kalibert kapott. Nyomtam róla egy screenshotot, mert na...Vesztesre 1000 feletti xp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ry0K3N #323383 Össze kell szedni 14 totál núb csapattársat és 15 totál núb ellenfelet és totálisan kiaknázni. -
Nem teljesítmény, hanem kitüntetésnél, nem? Valami hősies védekezés vagy mi rémlik.