418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    király, benne voltam az első 300 válaszolóba a red bullos kódosztásnál ^^
    7 Days of Premium Account
    500 Gold
  • gezu1025
    Azért ne felejtsük el a su 152 rendes fullos lövegét sem, azzal a brutális DPM-el.
  • Pares
    Magyarán ezeket az eventeket nem egyszerű, ->becsületesen<- játszó embereknek szánták, akik manipuláció nélkül játszanak...
  • TiborTamas
    2k xp-hez már nem elég a játéktudás, nagyon nagy mázli is kell, mindkét csapaton múlik. Nekem pl. 33k meccs alatt egyszer sikerült 2k+ xp, de az is Chaffee-vel, ami most nem játszik a versenyben. Itt a replay, bár nem hiszem, hogy lejátssza, mert 8.9-es, de egy próbát megér. Tier 10 volt, felmentem a dombra, lőttem 3200 dmg-t, szinte mindet 200 méteren belülről, emellé még jött 3000 spotdmg és 4 kill, amiből 2 tier 10 tank + túléltem a csatát. Ez ért 2245 base xp-t.
  • Pares
    Azért megnézném majd azokat a csatákat, amikkel nyerni fognak...
  • Pares
    Biztos? Mert prémmel mintha mentem volna már többet is.
  • replicabuk
    isu ágnál az álcát kell húzni a legénységen, ez e legfontosabb igazából su-100 már egész fun persze ha a tank fullos su-152 troll gunnal városban robbanóval parádés isu-152 meg a bl10 ig nekem szenvedés volt de utánna egy állat.
    Mint már mondtam én legénységnek álcázást adtam majd ahogy megvan az első skill utánna parancsnokra ráraktam a hatodik érzéket majd második skillnél parancsnok állcázás többi meg javítás ahogy meglett a 2. skill újraosztottam hogy a második skill végig bia legyen most tartok a 3. skillnél ott ugye megint a javítást húzom.
    amúgy az egész ágra jellemző szerintem a rejtőzködő bokorban gubbasztó td városban meg kinézel lősz és pucolsz egy sarokkal hátrébb.
    Felszerelésnek én töltésgyorsítót, ventillátort és álcahálót használok ezt nyomattam végig
  • TiborTamas
    Szép eredmények, de ezekkel szerintem akkor sem lenne esélyed, ha minden tankot külön néznének. Mivel csak 2 kategória van, ezért szerintem is minimum 2000 base xp szükséges a top 20-hoz, de simán lehet, hogy feljebb lesz a határ. Wotreplays-en be lehet állítani, hogy csak az elmúlt egy hét csatáit mutassa xp szerint tier 6-tól és az alapján pl. a nem-prém tankok 1. helyezettje egy JagdPanther 2293 base xp-vel, azaz minimum ennyi kell az 1. helyhez, 20. helyezettje egy T71 1980 base xp-vel, tehát ez az abszolút minimum a top 20-hoz, de ennél biztosan több fog kelleni mindkettőhöz, mert van még majdnem egy hét, illetve nem minden csata replay-ét teszik fel.
  • besti
    Nem, ahhoz hozzáadja a prémiumot is, ha volt akkor prém számlád. JP-vel akkora alap XP-t szerintem nem lehet csinálni :)
  • kisokka
    Hol van ez pontosan?
  • kabel15
    Sziasztok!

ISU-152 fejlesztésre adtam a fejem. Van valami töppetek tanácsotok az előtte lévő tankokkal kapcsolatban?
    Valamint van most valamilyen arany szerezési lehetőség?
  • Pares
    A játékon belüli statisztikában a Record Score alatt az alap xp-t számolja csak? Mert nekem a rekord a JagdPantherrel sikerült 2491xp.
  • yossarianHUN
    6219 base xp?:DD Azt biztos hogy nem base-nek számolták. Ha egy meccsen mindenki AFK rajtad kívül, és a teljes ellenséges csapatot te ölöd le (és a lőszered nem fogy el), akkor sem kapsz ennyit.
  • DantesHUN
    Ez igaz, de ezt más fejlesztők is így csinálják. Nem igazán értem miért.
  • SzocsA
    akkor nézd meg a world of tanks honlapján a tankstatisztikákat, a maximum xp battle fül alatt a legtöbb 6219 xp.
    Oda nem számolja bele semmit, csak alap xp.

De a lényeg az, hogy legalább 2500-3000 xpt kell szerezni, hogy esélyed legyen az eventre!
  • yossarianHUN
    Mondjuk nemtom miért biznisz ez nekik, szerintem az ő érdekük is lenne, hogy ilyen infómorzsákkal, meg gameplay footage-ekkel hergeljék kicsit a célközönséget. Egy kis kedvcsinálás sosem árt, főleg a WoWp ordas bukása óta az emberek szerintem óvatosabban lelkesednek az új WG produktumokért.
  • DantesHUN
    Hát, eleve ügye a tesztelők se oszthatnának meg semmit, a szerződés szerint, és aki megosztotta videókat szerződést szegett...ez mindig így szokott lenni, minden ilyen dolognál. Sajnos. Inkább tenne fel videókat a WG.
  • yossarianHUN
    Igen, ez 2785.
  • kisbesi
    Gonosz egy szerkezet ez az E25...
  • SzocsA
  • yossarianHUN
    Ne le lettek szedve FTR-ről a WoWs videók, miután a WG kilátásba helyezte a fekete Moszkvicsot:D
  • DantesHUN
    Szép. 3500 sebzés. Tier 7-ben, az bizony szép. Én kicsit levagyok maradva, 3200+-nál nem sikerült még több.
  • Pares
    Ejj de jó csata volt ez:

Replay

60 lőszer van benne, 40 AP + 20 arany, 5 maradt a végére...
  • yossarianHUN
    3k base xp az gyakorlatilag lehetetlen.
  • SzocsA
    és szerinted oda mindenki feltöltötte a csata eredményét? majd figyeld az eredményhirdetést!
  • Ry0K3N
    Azt megnézem :D
    Wotreplaysen sem szedtek össze több XP-t mint 2700 az pedig egy csöffi volt.
  • carp3tm0nster
    én is így gondolom...
  • Toweliee
    Egyértelműen azért volt, mert jól játszik, és nem azért, mert egy bunkó.
  • carp3tm0nster
    más: fisherman's bay-en bent randalírozok a városban e-75-tel, szemben egy is3, m103 és egy is8. tolatok hátra erre belémdurrant a borsiggal 840-et. megköszönöm neki, majd leugat, hogy miért nem nézek hátra ha tolatok...
    ezek tényleg ennyire gyökerek?
  • Master91
    E5 arany spammelős lila szerint én vagyok a lowplayer, mert nekem elég az AP hogy átüssem őt :D
  • SzocsA
    ehhez a 3000 Xp is kevés lesz, nincs tier kategória külön külön.
  • carp3tm0nster
    tegnap beírtam a közösbe a kedves ellennek, hogy lőjjél sokkal több goldot a kingtigerembe ha lehet. majd a lila csapattársa elküldött anyámba, mire megírtam, hogy anyám már nem él. erre megkeresett csata után, és megírta, hogy "milyen kár, pedig milyen olcsó volt és milyen jól szopott"
    hát ennyit a lila játékosokról...
  • Toweliee
    50%
  • Master91
    EFE-sekbe rengetegszer csalódtam már én is

gold spammeres köcsögök, kevés skillel, én ezt vontam le
  • Oddball29
    Tanmese, miért ne bízz meg soha egy nagymenő lilában. EFE-csávó 13-90-ben villog őrült módjára Karélián, hogy kell a hegy. El is indul arra, mi lassú tankokkal utána. Erre az első felbukkanó egyenlő ellenfélnél -másik 13-90- hajtűkanyarral visszahúz a bázisra, és onnantól kezdve csak a kezdőkör környékéről golddal snipe-olgat. Az ilyet addig kéne ütni, míg csak mozog.
  • Ry0K3N
    Lényegében igen, csinálták már ezt így nyerve meg régebbi eventeket. A WG meg le sem szarta az egészet úgyhogy hajrá. :D
  • Pares
    Szóval akkor 30-an összeülnek, és egyszerre megnyomják a Csata gombot, hogy az MM egybe tegye őket, majd 29 nem csinál semmit, hogy a 30.-nak összejöjjön a 2000+xp...
  • kisokka
    Azt passzolom, ez az IS csak egy Nagy kalibert kapott. Nyomtam róla egy screenshotot, mert na...Vesztesre 1000 feletti xp.

• Ry0K3N
    Össze kell szedni 14 totál núb csapattársat és 15 totál núb ellenfelet és totálisan kiaknázni.
  • Sunsetjoy
    Nem teljesítmény, hanem kitüntetésnél, nem? Valami hősies védekezés vagy mi rémlik.