418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Tényleg Serena Coast...Cliffbe meg majdnem belekötöttem, hogy az nem tengerpart(bár szerintem nem is), de akkor minek a világítótorony?
  • Angelus1991ster
    Ja tényleg. hmm érdekes , akkor most nézve Cliff és Seréna partjai.
  • Master91
    lent (nézőpont kérdése, nekem a térkép teteje mindig észak)
  • Angelus1991ster
    Airfield-en jobb oldalt van.
  • kHares
    Megvenni a Conquerort leárazva: 2,5 milla. Beáldozni freexp-t a legnagyobb ágyúra: 60k. 15 lövésből 3x találni a 0,33-as ágyúddal de azt is csak azért mert lerohantak és már 3 méterre vannak: Priceless.
  • kisokka
    Miért mindig a bal oldalon van a tengerpart? A másik oldalra nem tudják odatenni, vagy mi a szösz?
  • Angelus1991ster
    Én sem. De az összes hülyén és gyatrán oldja meg ezeket a játékexpós dolgokat is.
  • Pares
    Közben megtaláltam, februárban volt. Nem tudom, hogy mennek ezek a Top of the tree eventek, mikor várható a következő?
  • Angelus1991ster
    Satírozz nyugodtan és jogod van hozzá, egy kis ps gyakorlás sosem árt.
  • Pares
    JgPz E 100-ra mikor volt utoljára leárazás?
  • gezu1025
    Nem kell engem félteni. ;)

A 2 jó szóval igazából arra utaltam, hogy a stílus még egy másik random forumhoz viszonyítva is alpári itt. A statisztika pedig nem feltétlen releváns. Lehet nekem bármilyen szar wn8-om akkor is, ha a recent nem megy 2k alá.
  • Master91
    engem jobban érdekel hogy az arty hogy fog itt boldogulni
  • JeffDunham
    Minek? Két perc után megtapasztalta. :)
  • Roger6
    Picsogás tényleg nincs, viszont éjjel-nappal rinya az van, ezt is írd bele szegénynek.
  • JeffDunham
    Loooooooooool :D A bolondFox hogy fog hápogni megint mint ma délelőtt. Nem lehet a szirtről hull down-ozni orosz tankokkal!!!! Nem lehet! Érted! NEM LEHET!!!! :D Megint olyan pálya bla bla blaaaaaaaaa...

És nem is kell jósnak lennem ehhez...
  • Master91
    Új pálya
  • JeffDunham
    Mire készülj.

"Gondoltam nem adom meg az esélyt wn8/winrate és egyéb adatok megkeresésére. " pedig ez az első dolog, tudjuk mennyire vehető "hangsúlyosnak" a hozzászólás

" 2 jó szót senki nem szólt még a másiknak' ilyet ne is keress itt. Ez egy "pasi" fórum. Itt nincs picsogás, nyali-fali. Amíg a nőknél divat a másik dicsérgetése, addig itt nem. A haverjaiddal sem úgy beszélsz hogy "mekkora bicepszed van, és még mekkora farkad, te jó ég"! Ugye? Itt rávilágítunk a gyengédre amin javítanod kell, hogy fejlődhess. Ha ezt fel tudod dolgozni akkor jó helyen vagy, ha nem, akkor úgy is hamar elvesztünk. :)

Hát ez az igazság, remélem segítettem. :D
  • gezu1025
    Most ilyen kedvem volt, általában nem szoktam. Meg már pár napja olvasom itt a fórumot és 2 jó szót senki nem szólt még a másiknak. Gondoltam nem adom meg az esélyt wn8/winrate és egyéb adatok megkeresésére. Nem azért kommentelek, hogy 3 szám alapján leírjanak/seggem nyalják.
    Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.19. 20:42:49
  • Toweliee
    Király ötlet! De még ne dolgozz vele, mert lépnem kell gép elől, később visszatérünk rá! És köszönöm!!
  • Frankie69
    Soha nem értettem az ilyen "névkisatírozós" posztolásokat.
  • gezu1025
    Értem én, hogy TD meta van, de ez akkor is rohadt pofátlan, és unskilled. Most szoptam be először ennyire, már csak a 10 seces WT általi halál kell és megvagyunk.

• j0nNyKa
    sorry bro, mindenkié javulni fog
    ha nagyon szeretnéd, esetleg hetente tudok adni 1et, csak az a cink hogy a 20. után integetés üzemmód van az accodnak
    esetleg megoldás lehet, hogy csinálsz egy logót Toweliee felirattal, meg a büntipontos ikonnal, ha szépen megkérsz, összedobom neked
  • Toweliee
    Az enyémet pls ne, nekem tetszik.
  • yossarianHUN
    Rendben, köszi szépen.
  • Nazarov77
    Nem utáltam a WZt épp ellenkezőleg. Eladtam mivel kellett a pénz, T-62 viszont ráért mert a T-54et nem adom el mert ott van még az obj. 140 is, ott azért se használtam free xpt.

Ez a 30k free gyorsan összejött a hétvégén nem sajnáltam, és így is úgyis ilyenre ment volna el mivel ezeken kívül már csak a centuriont és a wtf panzer IVet húzom.
  • j0nNyKa
    ránézünk, bug lehet, szerintem holnapra eltüntetjük :)
  • besti
    Megkérdezhetem, ha nincs kredit akkor miért volt fontos ennyi free XP-t áldozni a 121-re? Ennyire megutáltad a WZ-t? Amíg lesz kredit lehetett volna 3x XP / minden nyert XP, stb. event, gyorsan összejön az a 33k.
  • Nazarov77
    Mai termés:

Researched:
    121 researched. Undistributed experience spent: 146591. Free Experience spent: 33 409.

Researched:
    T-62A researched. Undistributed experience spent: 200000. Free Experience spent: 0.

Már csak pénz kéne, van kemény 2 millióm :D
  • yossarianHUN
    Hehh-hehh
  • pointer4
    Mert idegesítő vagy ? :D
  • yossarianHUN
    Mellesleg miért van még mindig idegesítő kis felkiáltójelem? Tudtommal egy hét után eltűnik.
  • Oddball29
    Kinn van az új minikampány, lényegében másfél hét nyolcas CW 5550 aranyért.
  • kisokka
    Eddig még nem találkoztam ilyennel, szóval nem tudom. Annak persze nem szarik be, aki fél másodpercenként ugyanazt a kockát nyomkodja egész csata alatt.
  • Kronos79
    Vagy valamelyik mod hülyült meg.
  • yossarianHUN
    Akkor csak bug.
  • yossarianHUN
    Chatban? Nekem is volt ilyen már, én erre gyanakodtam.
  • kisokka
    Tudtam egy kockát pingelni és onnan semmi. Következő csata megint jó volt.

Ez csak azért bosszantó, mert hiába spotolok Prohon, ha ezek a vérbuzik egy kockában hátul kempelnek és előrébb nem jönnének a világ összes kincséért se. Már azon gondolkodtam, hogy átmegyek szuicidba, de nem kellett, mert kilőttek.
  • N3su
    Be kell kapcsolni a menüben szerintem ...
  • kisokka
    Az miért van, hogy nem tudok játék közben semmit sem üzenni? Se az F-gombokat nem nyomja, se a pinget, semmit.
  • TiborTamas
    Ez is csak konteó, nem kell ide semmilyen manipuláció, csak játéktudás és még annál is több szerencse. 2-3 konkrét manipulációra emlékszem, amikor összeszámolt két 3-mas platoon batchat-ekkel és 1 T1 vagy T2 tankkal, majd elvonultak a map egy félreeső részére és a kicsi szétlövöldözte a bat-eket, de ezeket ki is zárták, amint kiderült. Most még ilyet sem lehet csinálni, mert ha platoonban játszol, akkor csak azok a körök számítanak, amikor a platoon tagjai mind azonos szintű tankkal mennek be.
    Végül egy példa, hogy becsületes játékkal is lehet fődíjat nyerni: EmbryonicJourney és az Anniversary Contest TD-s fordulója
    Ezt a két kört élőben, stream-elés közben futotta: Hellcat 1. hely
    T49 1. hely
    Ezzel a két körrel nyert 15 év prémet + Type-59-et. (Meg egyéb körökkel még Type-62-t + csomó goldot is.)