418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Jól is teszi! :) -
lexlutor #323541 kosz! -
Nazarov77 #323540 25-35k körül mint a többi tier 6.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.08.20. 13:08:10 -
lexlutor #323539 chaffebol szerintetek mennyi xp lesz az uj kovetkezo scout? -
Nazarov77 #323538 valószínűleg igen -
Tehát így "veszejti" el a fazon xp-jét a játék? Hogy véletlenségből se grindeljen ilyen gáz módszerrel? -
az afk, nem mozdult semmit a kezdő körbe -
Nazarov77 #323535 szerintem a játék robbantja fel a tankot mert afk volt végig a csatába, én is láttam ilyet. -
Ha egy tank végig kezdőponton áll, majd az utolsó pillanatban, amikor már 1 mp hiányzik a győzelemhez, feladja a harcot (vagyis ezt írja ki, tehát kilép, és robban), az hülye, vagy valami bot? Nem egy, nem két alkalommal találkoztam ilyennel. Ha kilépsz meccs előtt, nem ugrik a győzelemért járó xp, vagy ilyesmi? -
Oddball29 #323533 Egyszer láttam benn CW-n az elmúlt fél évben, akkor nem is szerepeltek rosszul. De tök sík terepen, és valószínűleg bejátszott a meglepetésfaktor is. Annál már csak az M48/M60, ami ritkább. -
" malisanko "csávóra megéri rá keresni, nézzétek meg mivel mennyit játszott..
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.20. 12:47:32 -
Nazarov77 #323531 121et sokan dicsérik hogy jó, rosszat nem nagyon hallottam róla viszont a 113at legroszabb T10 heavynek hívják sokan, de ennek ellenére én nem érzem annyira rossznak, noha kis buff tényleg ráférne. Egy túlméretezett medként kell játszani a 113al nem heavyként, úgy jó. -
carp3tm0nster #323530 vbaddict.net itt meg tudod nézni
azt hiszem, fel kell töltened a dossier file-odat előtte -
Köszi! Most jobban megnézve már látom én is. Külön küldetés, bármilyen járművel, normál csatában. -
foxbat88fx #323528 az egy külön küldetés! 60. után fog feloldódni... szóval mondhatni, hogy a 61. lesz az de nem mert egy új küldetés lesz :D -
Hol tudom megnézni hogy egy adott csata mennyi wn8-at adott? IS-el mentem egy brutális kört, de nincs teljes statisztika modom. -
foxbat88fx #323526 régen más volt azért :) 90mm gun volt rajta... most meg egy tier5 kaliberű 76-os :D -
Öö, a 75k-s legénységi küldetés a 60. utáni első winre/az elvi 61.-re/bármilyen meccsre, vagy pont a 60.-ra adja meg a bónuszt? -
lexlutor #323524 ok, van par kivetel :)
feleslegesen enm akarok szenvedni. anno nem volt t23am, azert mozgat egy picit, de az agyuja elegge elvette a kedvem. -
foxbat88fx #323523 hát azért ott az IS-6 az elég fasza :)
vagy az FCM36Pak40, az is eléggé alázós tank :)
de ha Te ennyit akarsz szenvedni egy átlagon aluli prém tankért akkor hajrá :D Te tudod bro ;) -
DantesHUN #323522 Úristen dehülye vagyok...ez minősíthetetlen. Abbey-n beestem a vízbe! Annyira az út szélén mentem, hogy lecsúsztam a szakadékba bele a vízbe, Nem értem pedig, biztos voltam hogy ott lazán elférek, erre egyszercsak csúsztam és...ilyen hülyét mint én.
-
lexlutor #323521 premiumtankok sosem az alazasrol szoltak. -
Toweliee #323520 Szerintetek a brit médium vonalra érdemes álcát fejleszteni? Mindenhol azt olvasom, hogy gyenge alapálca értékkel rendelkeznek, de mégse azok a tipikus medek amikkel gyakran érdemes közelharcolni. -
Oddball29 #323519 Tolatni lehet vele 30-al, egyébként semmi extra. -
foxbat88fx #323518 egyébként ha jól értelmezem tier 8 CW-k lesznek?!?!?!? -
foxbat88fx #323517 wut? :D:D:D
hány ilyen tankkal találkoztál? :) és akkor mit csináltak a csatában? aláztak vagy őket alázták?
mert nekem az utóbbi.... sosem láttam olyat, hogy valamelyik pro szétcsapta volna vele az enemy-t vagy éppen minket -
lexlutor #323516 t23ert megeri cw-s klant keresgelni az akcio idejere?
az agyuja nagyon harmatosnak tunik egy tier7hez. -
Egy szerintemnél komolyabb válasz kellene. :) Én is ez felé hajlok, de 100%-osan tudnom kell. -
Angelus1991ster #323514 Szerintem megkapod. ugyanúgy mint az eventeknél. -
Egy gyors kérdés. Ha nekem meg van a Chi-Nu-Kai a garázsomban, de kapok valakitől egyet gift shopon keresztül, akkor megkapom az árát aranyban, vagy nem tudom elfogadni? -
hát, hogy áll a garázsba és nem haladsz vele semerre:D
(nálam a legtöbb tank erre a sorsra jut vagy kényszerül, főleg ami nem német, így az olyan tankok amik egyébként sem motiválnak méginkább csak dísznek állnak a garázsomba)
Az új német td ág is erre a sorsra került, ott van a flakpanzer a garázsba de nem nagyon motivál hogy csatába menjek vele:D -
DantesHUN #323511 Aha...szóval T28 USA TD, Black Prince, meg a kis tierű franciák mint a AMX meg ARL...hát ez elég perverz. -
pl érdekesnek találom a szovjet nehéz vasakat kv1s,is8,is3 kivételével.
Érdekesek az usa td-k t8 és afelett.
Érdekes a kínai 10-es nehéz tank.
Érdekes a top szovjet med vonal.
britek 7-es nehéz tankja is elég szimpatikus,
usa heavy vonal.
franciák, leszámítva a modern autoladeres szarokat.
kb így msot ezek jutottak szembe, ezekből persze kevés van meg, de mint elérendő cél ezek vannak.
(franciákat mondjuk nem nagyon tervezem, mivel low tier túlságosan elméretezett itt a wot-ba így azok nem nagyon élvezhetőek)
-
Pares #323509 T49-el meg Hellcattel kínlódni hónapokig?
-
Azért akarom átugrani, mert tudom, hogy nem játszanék velük még annyit sem, hogy leduplázzam őket.
Ezek a tankok meg annyira érdektelenek számomra, hogy pazarlás lenne megvenni őket.
Az összes t8+-os usa td számomra érdekes, az előtte lévők meg full érdektelenek.
-
DantesHUN #323507 Azért se a Hellcat se a KV-1S nem érdekel, akkor kíváncsi lennék mi az ami bejön, és amivel jó vagy, mert ha ezek nem...akkor mi? -
DantesHUN #323506 Hát, amíg nem próbálod ki, nem tudhatod hogy igazából milyen. Aztán meg, pont a Hellcat nem tipikus TD, nem is egészen úgy kell használni.
Meg, free Xp-vel se jó átugrani semmit. Csak akkor ha nagyon szenvedsz vele.
Pláne, hogy az USA TD ág legjobbját akarod átugrani. És utána? Mi lesz? A T28? Azt majd nem ugrod át? Na az rémesen használhatatlan ócskavas. Inkább arra tennék félre free XP-t és élvezném az előtte lévő használható TD-ket, bár tudom a Hellcat nem a T28 ágán van, de ott a T25AT, nagyon jó tier 7-es TD! Kár kihagyni, nagy kár. -
igaz a helyért lehet megvenném a kv1s, de szerintem 1 csatát nem játszanék vele, a szétszedés után már lehet használnám, bár nem tudom kellene e 2 kv t5,t6-ra.
-
Amit az előző hsz--ben írtál, na pont azért.
Tisztában vagyok velük, hogy milyenek és pont ezért nem játszok velük. -
Legnagyobb problémám velük, hogy teljesen hidegen hagynak.
Egyébként td-vel különösen rossz vagyok, sajna nincs elég türelmem és pálya ismeretem hozzájuk:D