418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    Hát csak ellenfélként ismerem, de t32-től nem igazán ijedek meg. Egy IS3, a KT, a KV4, komoly visszatartó erő, a T32, nem az.
  • DasIsFuck
    hát ha kb 2-3 mp akkor lehet, mert az ágyú kb ennyi idő alatt tölt be.
  • yossarianHUN
    Nekem a T34-gyel húzott 3 skilles legénység van benne, de így sem tudtam megszeretni. Lassú, katasztrofálisan lassan fordul, ágyúja fos, teste papír. Egyetlen előnye a tornya, de azt meg szétlövik a kupolánál. Most fogja mondani valami prő, hogy mozgatni kell a tornyát, de egy ilyen lomha döggel ficereghetsz te amennyit akarsz, csak az nem lövi be, akinek nulla a szem-kéz koordinációja. T10-ben meg csak goldot töltenek rá, és átkenik a lövegpajzsot is.
  • robogo81 #323660
    Nem úgy van,hogy foglalás vége után még meg is kell tartani pár mp-ig a foglalást?
  • DasIsFuck
    50k kidobott xp az ablakon:)
    Én nem pazaroltam rá, az l/71-as is elég volt a nagy cső kifejlesztéséig.

Egyébként fullos csővel egy olyan tank lesz ami után az életedbe nem akarod újralátni a pancser 2-t:D

csak drága mert nagyon szórja az ammot:D
  • DasIsFuck
    crusederrel majdnem lehoztam egy csatát 1v5-be:D
    gyakorlatilag 2mp-múlott hogy befoglalták a bázist, persze rögtön utána nyomban bement mind a 2 lövésem:X

Atom kis tank ez, nem gondoltam volna, hogy így kézre áll, határozottan tetszenek ezek a 60mm-es tankok.
    Már annó a type-34 is bejött kár, hogy nincs egy hasonló német med t5-ön.
  • Angelus1991ster
    Remekül el lehet lenni. Bár lehet hogy suttyomba nerfeltek rajta.
  • kisokka
    Szerintem egész jól lehet vele supportolni, főleg, ha T8-ba tesz be és nem akarsz hamar halni(arty téged lő, meg kb. mindenki, aki meglát). Ahhoz képest, hogy milyen pontatlannak kéne lennie annak a trollnak, nem az.
  • kisokka
    A T29 "rosszaságán" akkor lepődtem meg, amikor a legényeit átraktam a T32-be. Alap legénységgel furcsa. Lassú, pontatlan...stb. Nekem azért tűnt olyan látványosan másnak, mert egy garnitúra fullos legény helyett újoncokat tettem bele, nagyon érezhető volt.
    Amúgy a T32 elég jó masín, eleinte szoptam vele, de aztán megbarátkoztunk. Arany lőszert még egy dekát nem lőttem vele, holott be van tárazva néhány darab.
    M103-ra meg addig nem megyek rá, amíg nem tudom egyből feltenni a nagyobb csúzlit. T9-ben már tényleg szopacs lenne ez a puska.
  • xotyi
    Na a wot isten úgy döntött hogy ma elfelejtettem játszani, egyszerűen nem enged nyerni,vagy csak nagyon kínkeservesen T150-et 4. próbálkozásra sikerült ledupláznom( a top motoron kívül minden megvan de eddig szenvedek ezzel a géppel, sajna az IS4 nagyon tetszik így tovább kell rágnom magam rajta), de az tette be a kaput hogy 2 méterről KV2 152mm -es lövegével lepattanok egy AMX M4 45 oldaláról HE lőszerrel.. sírá Off

KV2-höz pedig kérnék egy két jótanácsot, ha előre megyek a töltésidőm miatt kicsontoznak, ha hátul maradok az ágyú "pontossága" miatt supportnak sem vagyok jó egyedül városban tudom jól kihasználni a tankot, arty meg egyenesen imád :D
  • yossarianHUN
    Nem tudom, vannak akik élnek-halnak a T32-ért, meg nem tudom érteni miért. A legszarabb T8 heavy amivel valaha dolgom volt, pedig volt már párral. M103 és T110E5 állítólag jó gépek, bár némileg tartok az M103 abszolút random páncélzatától.
  • N3su
    A T 29 -től felfele mind ilyen szar ... vagy nem ? ...
  • yossarianHUN
    Frissítse valaki a memóriámat, a T32 105-ös ágyúja a T29-en is ekkora kiszámíthatatlan fos volt? Botrányosan pontatlan ez az ágyú, weakspotra lőni még közelharcban is esélytelen vele, a fos átütését, meg az elméleti 320 helyett a valós kb. 280-as átlagsebzését nem említve. Hiába néz ki baromi jól ez a tank, meg hiába ilyen-olyan fasza ESL tank, randomban fabatkát sem ér.
  • N3su
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ma sem jobb mint tegnap előtt ,de legalább tegnap jó volt ...

• Angelus1991ster
    Ott rohadjon meg az a fejlesztő aki ilyen szar adatokat adott meg a ChiTo-nak és a Chi-Ri-nek. előbbinek 2-2,5mp-es töltés kéne míg msiknak a 3-as tárra 7-7,5mp és nem 8,44.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.20. 20:11:01
  • Mydgard
    Csao!

Nos nem birtam tovabb a szopoagat, ugyhogy nemi free XP-vel megspekelve (+felszerelest eladva, mivel csorosag van) kifejlesztettem az E 50 szunyog csovet, hat mit mondjak elmebeteg, visz mindent. :D Teljesen atalakitotta az eddigi kiabrandito jatekelmenyt. Szepen elbujok egy bokorba es szarra lovok mindenkit, hirtelen javulasnak indult a 38%-os win rate. El se birom kepzelni milyen lesz a topos csovel, remelem megeri a nyuglodes.
  • lexlutor
    ok, akkor azt egy nap meg 15x meg kell vele csinalnod :)
  • Sunsetjoy
    Emlékeim szerint még eddig ismétlés sem volt csak az IS-7-re, de ott is az átnevezés miatt. És még mindig van hátra 5 ág, ami soha nem volt. Szóval hogy ismétlés legyen belátható időn belül? Nagyjából kizárt, de az éven biztos hogy nem.
  • Userx2
    Dagi leo jó rá. 900 sebzéssel csillagoztam az előbb.
  • kisokka
    Bot diplomata? Az a nem semmi.
  • lexlutor
    a 12k sebzes osszelovese llighttal lesz szep buveszmutatvany.
  • JeffDunham
    A "thx?"-nél meguntam, magyarul írtam vissza hogy vegye a lapot...

• szabii98
    Nekem fullos, de valahogy...az előtte lévő Covenanter sokkal jobban bejött
  • Solten
    Varjatok ki a veget, a WG ugyesen huzogatja a mezesmadzagot :) (meg SerB f****t)
  • Solten
    Csomo statpedder lila egyent lattam mar vele porogni. Nagyon is jo szeker.

• Sheltem
    És az FV4202 milyen 8as prémium lesz?

Megéri szopni érte, hogy ingyen megkapja az ember?
  • foxbat88fx
    na az 50000% hogy nem veszem vissza, rühellem azt a tankot!!! :D iszonyat kaki!!!
  • Pares
    Ezek a Top of the Tree eventek milyen gyakran ismétlődnek? Ha februárban volt egy tankra, akkor mikor várható legközelebb?
  • Nazarov77
    Van a lightos missionhöz kiskapu, Crusader! Tier 5ös light de csak papíron, ez gyakorlatilag egy medium tank MM szerint is.
  • Master91
    Így papíron nekem se tetszik a Type.
  • Angelus1991ster
    Ha úgy vesszük, nem is éri meg szenvedni érte. Type 62-eset csak a kinézete miatt és az hogy még nincs a kínaiknál prémem, azért csinálom meg.

De sokkal jobb lett volna egy T-25-ös vagy Dicker MAX vagy egyebbek. Szerintem a tulajdonságaik és ritkaságuk miatt osztogatják ingyen.
  • Chaffee
    Ősszel jön majd talán októberben
  • foxbat88fx
    attól függ mit szeretnél... KV-220 vagy Type 62 vagy mindkettő?!?!?!
    KV-220 nehezebb misszió mert light tankos...
    maga a misszió nem is lenne necces.... csak 25ször kell megcsinálni?!?!?!
    ráadásul egy nap csak egyszer lehet :S szóval 25 nap kell hozzá

6-10 medium tank-kal kell játszani a Type 62-höz, ami elég könnyű végülis, mert vannak nagyon fasza medek:
    (amikkel én fogom csinálni: Cromwell, T-34/85, E8 Sherman, E2 Sherman, VK3002M, Panther, Kv-13, A-44, Chi-Ri, és az összes elérhető 8-as med + Super Pershing, szerintem ez menni fog :))

csak jobban örülnék egy KV-220-nak :D meglátjuk mit tudok majd összehozni...
    (ami megvan hozzá: ELC AMX, 59-16, WZ-132 és AMX 13 90.... ide majd tuti vissza kell vennem könnyű tankot, habár jönni fog az úgy peccs ahol RU-251 azonnal meglesz és nyomom LTTB-t és az amcsi új 6-ost it, szal lehet nem kell visszavenni, attól függ mikor jön a peccs!)
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.08.20. 18:32:57
  • DantesHUN
    Persze, de basszus, mozgás közben messziről kibukkan egy tank, kapáslövésből kupolát lő. Na ilyet...ne már. Hogy tudnak ilyen jól lőni? Kétszer egymás után! Random, meg szerencséje is volt, nekem meg nem volt, az ilyen csaták nagyon frusztrálóak.
  • Sheltem
    Hát én este 18:30ra érek haza munkából. Vegyük úgy hogy 4 óra naponta...esélytelen mert 5:20 kor kelek.

Szerintem nekem felejtős.
  • Master91
    meg a suli...fck :D
  • foxbat88fx
    ingyen KV-220 és Type 62 ???? hmmmm
    várom már a szeptembert.... végre értelmes missziók és értelmes patch jön!!!!
  • yossarianHUN
    Ha az se lenne rajta, akkor tényleg baromi OP lenne. De egyébként megértem amit mondasz, én akkor szoktam mérgelődni, mikor hulldownozni próbálok a T32-vel, és minden szembejövő tank szarrá-huggyá lövi azt a lepkefingnyi parancsnoki kupolát a tetején. A tank egyetlen előnye gyakorlatilag el is úszott.
  • Master91
    Erős karót hozz, és kicsit gyakorolj előtte ha valamire akarod vinni velem szembe.
  • DantesHUN
    Ha valaki mégegyszer azt mondja, hogy a vk45 milyen OP lett, és szemből nem lehet átlőni, megkeresem fogok egy szőlőkarót, és azzal fogom seggbe baszni. Nincs csata, hogy ne a kupolát lőnék el. El is adom újra, ez továbbra is : egy kupac szar.