418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
"és még bőven az észlelési távomon belül van"
Álca skill, + E25-nek alapból jó az álcázása még menet közben is.
-
kisokka #324026 E 25, ma történt. T29-el mozgok Erlenbergen, a kis 25 mozog elfelé tőlem, mert érzi a bajt. Erre csakúgy eltűnik úgy, hogy felfelé halad egy dombon. Még csak át sem ér rajta és még bőven az észlelési távomon belül van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nekem az a magányos fa nem magyarázat, ami közte és köztem van, hiszen mozog és nem is lassan(16-os/vagy 8-as, passz/ lassításon van a kissé fos felvétel, de a lényeg látszik).
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.08.23. 23:00:51 -
1230 base xp körül adja a tank ászt, próbáld ki onigirivel .
-
Most komolyan. Mit kellene még csinálnom, ha 5388 sebzésre és 4650 spot-ra sem adja meg a tank ászt? Minden gyökér full lila játékos csak ezzel tolja? :/
REPLAY itt, képek a spoiler alatt
-
FosTalicskaa #324023 Hodor, ha nem viselkedsz normálisan megszállom az agyad hűlt helyét és beleirányítalak a zombik közé... -
Lehet,hogy magának spotolt.Nekem is volt ilyen ha jól emlékszem borsszóróval csináltam,az ellen meg csak pislogott. -
OnkleTonto #324021 Az semmi! Nekem gyárilag van fent tankeltüntető mod :D
Az előbb fisherman~s bay-en a dombtetőn ácsorgó tigrist célbavettem, és legnagyobb döbbenetemre kilőttem a kettőnk között felém robogó waffentrógert :D
Értem én hogy jó az álcája, na de ez így egy kicsit komikus. -
sempike #324020 Jó, rendben. "szerintem" azt használta.
- aktív spottere nem volt (xvm jelöli az éppen látható ellenfeleket)
- addigra amúgyis elfogytak a medek és light-ok
- végszedte a bokor mögött kempelő TD-ket. Célzott lövések voltak, és csak addig míg a célok fedezék mögé nem kerültek
Amúgy nem nekem kell ezt eldönteni. Remélhetőleg valamelyik csapattársam beküldi a replayt a supportnak és majd ők eldöntik.
Csak azért tettem ki a nevet mert még "idegállapotban" voltam és ha esetleg találkoztok vele, tegyétek el a replayt.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.08.23. 22:24:54 -
Lehet még előle is eltüntette a bokrot
-
kisokka #324018 Honnan tudod, hogy azt használja? -
sempike #324017 Most találkoztam egy lelkes WOT játékossal, aki Bush Remover (bokortalanító) modot használ: DeltaOperator a nickje.
Innen is csókoltatom. Örülök hogy ez a mod felhőtlenné tesz neki a WT auf. PZ 4. -el a játékot...
Csak azt sajnálom, hogy ki van kapcsolva a felvétel. Most vagyok annyira gonosz hangulatban, hogy beküldeném a supportnak.
Érdemes a srác stat-ját megnézni. Meglátszik mióta használja a modpackját. -
carp3tm0nster #324016 Tigris fullosan nagyon jó, nekem a KT annyira nem feküdt, de az E-75 iszonyat jó lesz:-) -
DantesHUN #324015 A Tigris mindenképp. Szerintem a legjobb tier 7-es nehéz tank. Jó, a páncél nem sokat ér, kicsit döntve a kisebb tankok azért nem ütik át. Nagyon sok HP, egész jól megy, és iszonyú pontos, gyors, jól sebző, jó átütésű ágú. Ha valamit célba vesz, az nem menekül.
Ami szar, ha tier 9-esek közé dobja...a 100 mm-es páncél annyi, mintha papírlapot tartanál magad elé. Igaz, melyik tier 7-es ér valamit tier 9ben?
És a Tigris után, ott a KT. Ami meg az egyik legjobb tier 8-as nehéz tank! Utána meg az E-75, ami meg a tier 9-es mezőny nagy királya. Meg éri a Tigrisre menni, mert három egymást követő tank, és nem okoznak csalódást. -
Menj el nyaralni, nem tesz jót neked ez a wot....páááá..."azt hiszed sztár vagy? a gec*be se vagy sztár..."
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.08.23. 21:31:51 -
Angelus1991ster #324013 VK3061H egy király tank. Tigris I , azzal a 100mm-es frontpáncéllall még mindig furcsa, nem 110-120-nak kéne lenni?
VK3601H megéri!
Tigris I, bár régebben mintha erősebb lett volna. De most is ajánlom, másfél év szünet után. Pontos, de csöppet lassú és papír.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.23. 21:04:14 -
mittomén1 #324012 tigris tankról és vk3601h-ről vélemények? megéri megvenni? -
WR104 #324011 Pont errol irtam en is a szar jatekosokrol. Olvasd el megegyszer a kommentem. -
DantesHUN #324010 Taktika a lófaszt. Semmilyen taktikára nem lehet építeni semmire nem lehet számítani. A legegyértelműbb helyzet se az, Ilyen játékosokkal semmilyen taktika nincs. -
WR104 #324009 Ez a jatek a taktikarol szol nem a hősokről. Ennek a resze az is, hogy randomban nem csak az ellenfelhez, hanem a sajat csapatodhoz is tudj alkalmazkodni. Az XVM ebben nagy segitseget nyujt.
Pl. ha T8-as csataban IS-3-ban ulve elindulsz elore, de latod, hogy 2 mikulas kovet akkor szepen hagyod, hogy eled keruljenek es majd a hullajuk jo lesz fedezeknek. Igy legalabb nem blokkolnak es a sebzest is benyeltek helyetted. Igy tesznek legnagyobb szivesseget a csapatnak. -
Ez nem is hangzik rosszul. Ha nem is összesítve, de nálam mutatja, hogy valaki hány meccset játszott egy tankkal és milyen wrje van vele, kill arány. Több mint a semmi. -
aru #324007 Nincs semmilyen hattyú dala... Egy stat alapú MM-nak csak úgy lenne értelme ha az adott tankkal elért eredményeidet nézné amivel éppen csatába indulsz. Ebben az esetben megszünne a stock tankal fullosak közzé dobálás, és a lila-piros ingadozások is jobban kompenzálva lennének. Hiszen azzal amivel jól tudsz játszani, amelyik fekszik ott kisebb az esélye az eredmény ingadozásának a többi játékostól függetlenül.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.23. 19:08:54 -
Gyuszopapa #324006 Ennyi erővel akár senki ne induljon el.Az a baj hogy túlnyomórészt a játék is csak a sebzést honorálja XP-vel meg IGC-vel. -
WR104 #324005 Ha van eleg hulye a csapatban(marpedig abbol nincs hiany) akkor a jobb jatekosok hagyjak, hogy ezek benyeljek az elso loveseket. Aztan ha meg ok is sebeznek az meg jobb. De semmikepp nem fognak a bajba kerult paradicsomoknak rohanva segiteni mert legtobbszor maguknak koszonhetik a szorult helyzetet. Ha latja, hogy bukik az oldal visszavonul(ha olyan tankkal van, hogy vissza tud) es nem hal ertelmetlen hosi halalt csak azert, hogy utana szetspammelje a chatet. -
lexlutor #324004 avval pergettek le a dolgot, egy par honapja, h nemsokara tierenkent balanceoljak majd ujra a tankokat, es majd high tierrel kezdenek.. meg nem ertek ela t57et :) -
Pares #324003 T57 Heavy az úgy rendben van? Senkit nem zavar, hogy mennyire eszementül OP? -
Gyuszopapa #324002 A wn8 és társai túlnyomórészt sebzésre adnak magasabb pontszámot.Attól hogy te ügyes vagy és hozzáadsz egy olyan értéket a játékodhoz hogy feltartasz több tankot mert úgy gondolod hogy azzal segítesz a csapatodnak vagyis csapatjátékos vagy azt nem honorálja.
Aki önző módon játszik hátulról campingezik,sebezget és csak akkor teszi aktívvá magát mikor már lesebzett játékosok vannak az ellenfélnél így mivel ő még fullos életerővel rendelkezik könnyedén írtja őket,na azt honorálja rendesen.
Vagyis önző játékkal magasabb statot érsz el mint csapatjátékosként. -
Angelus1991ster #324001 Hát igen. Retardáltak csak a birka bázisrarohangáláshoz értenek. Ritkák az ilyen csapattársak.
100%-esélyes győzelemnél is foglalnak. Kiváncsi vagyok mit éreznek a bázismániások.
Sok esetben rájuk kell szólni. -
lexlutor #324000 elo lehet adni a hattyu halalat, de tobb ezer csatanal azert megmutatja mit is tudsz. -
aru #323999 Azért egy SC2 teljesen más.
Érdekes ez a WN8-WN7-WN6-Eff dolog. Egyik nap kigurulok a t5 TD-vel megállok a sarokban lövök saját hp-nak az 5x kb. kaptam egy 4000 fölötti lila WN8-at. Másik nap a nehéz tankal egy sziklánál 5 tankot tartok vissza míg a csapat befoglal, erre kaptam piros WN8 értéket. Ez így szerinted korrekt és érdemes ilyeneket nézni?
Ma meg egy vadi új első csatás T28-al (az orosz t4) egyetlen t4-ként kerültem be fullos t6 csatába... t5-ből is csak 4 volt bent...
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.23. 17:53:00 -
kisokka #323998 Mentem egy fasza Master Tankert 13-90-el, de nem is ez a poén.
A végén afk IS-8 volt és kiszálltak a capből a társak, hogy újratöltsek és kilőjem, pedig egy szóval sem kértem. Beszarás, de ilyet is ritkán látni
-
Angelus1991ster #323997 Miért nincs még összevonva? nem nagyon értek a szerveresdihez. 2014 van, egy ilyen játéknál a wg ezt még fokozza is.
Mellesleg már rég EU 3-nak kéne lenni. Sőt EU 4-nek is de ezek olyanok mint a magyar metrók. -
Gyuszopapa #323996 Ma király voltam,ST-I-vel kinyírtam 2 IS-7-et.
A dolog szépséghibája az hogy az egyik a csapattársam volt.
Segítséget kért de mikor mentem neki segíteni kértem hogy jöjjön hátrébb hogy lőhessek.De balfasz volt az utolsó pillanatban meggondolta magát és szépen besétált a ellen és én közém.Mondjuk mit vártam tőle piroska volt 29 ezer csatával. -
lexlutor #323995 sirni idaig sem sirtam, csak nekem a sok debil tokreteszi a jatekelmenyt.
hetvegen halmozottan.
de ha te szeretsz veluk szopni, lelked rajta.
-
Pares #323994 Ez a legjobb: Löwe kigurul szépen a mező közepére, úgy 300 méterre lehetett tőlem, leláncolom, és eltűnik. Csata végéig volt hátra 1 perc, de már nem láttam többet. Mi a faszom ez, Philadelphia-kísérlet? -
WR104 #323993 De kb. ugyan annyiszor van 5 top idiota az ellenfelnel es siman nyertek. Akkor gondolom nem sirsz. -
lexlutor #323992 az a buff annyi volt h 2,9rol levittek 2,7re a celzasi idot... vicc.. -
Pares #323991 Megint előkotortam a garázsomból ezt az Indien-Panzer nevezetű förmedvényt... Ez 9cm Bordkanone egy használhatatlan hulladék még a buff után is. Hogy a faszomba gondolták ezt a szűkülési időt egy közepes tankon... de még ha legalább pontos lenne. Egyáltalán nem passzol a német tankok közé ez a szar. -
gezu1025 #323990 Tudom, hogy én vagyok a balfasz, de, hogyan kell a retkes cromwellel játszani? Úgy játszok vele, mint ahogy eddig mindegyik med tankommal tettem, és nem volt semmi gondom. Most csak a szopás van. -
lexlutor #323989 miert az emnynire igazsagos, hogyha 5 top tomato van, eselyem sincs nyerni? -
FosTalicskaa #323988 A madárhangok nem voltak bugosak...