418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
aru #324067 Előző csatámban anyázik piroska ittvookpro MGH klános magyar gyerek, mert kilőték. Beírom neki, hogy "ez is egy szép magyar ékes klán, gratulálok". Erre jön a válasz, hogy "nem tudom".
-
madmanic #324066 Nem igaz, 75% os csatákat bukok sorozatban a sok tetves agyhalott nyomorék tetű miatt.. 
Ezek direkt élvezik, ha elb@sszák más szórakozását...
-
Nagyot csak CW-n. ;) -
lexlutor #324064 erre is kellett egy uj kituntetes :DDD
“Reliable friend in battle” – do not damage any allied tanks in 50 random battles (damage to modules, unless they get destroyed, does not count, non-penetrating hits and ricochets also don’t count, series can continue on any vehicle) -
madmanic #324063 Idióta csapattársak -
aru #324062 1/16-os lejátszási sebességnél egy pillanat alatt fölkerült. Ahogy a lövésem leszedte szinte már fönt is volt. Ennyire senki nem gyors! Amúgy ez 50 méteren belül volt és ott a mintavételezés már nem olyan, hogy "mire hozzádér az adat már visszaraktam".
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.24. 09:54:39 -
Toweliee #324061 Vagy nagy jav. csomag a space-re, méggyorsabb. -
Gyorsbillentyűre van rakva, vagy ugyan arra a gombra. Pl. 5-ös a javító és 5-ös a lánc. Hamarabb felrakom mint hogy hozzád elérne az adat hogy lelőtted. Minden tankomon pont ezért a 4-es a tűzoltó, 5-ös a javítás és 6-os az eü csomag. -
kisokka #324059 A gyorsasága kompenzálja az alacsony átütést, vagy a gold. Mindkettővel találkoztam már.
A kevés lőszert felírhatjuk negatívnak, de majd megoldják ezt valamelyik patchben.
Más. Sokat olvasok itt egy bizonyos EFE-X nevű klánról, hát ezek tényleg komolyan veszik a nevüket. Még ekkora statpadder bagázst ritkán szül be ez a játék
Bejönnek 3-as E100 szakaszba Fisherman's Bay-en, a városon átgázolnak, szarrá goldspammelnek mindenkit és még így is majdnem megnyertük a meccset. Csak azért, mert egyébként képtelenek úgy játszani, hogy ne lőjek bele mindegyikbe legalább egy sebzőt. De aztán végülis ez kell a győzelemhez, betankolni a fényest, aztán menni előre. Szánalom az ilyen csata.
-
aru #324058 A bokoreltávolítónál eltünnek a bokrok ergó ő sem tud beállni mögéjük, mert nem tudja hol vannak. Semmi értelme nincsen! Amúgy meg azt leszarta a support hogy a replayen amit küldtem nekik 1/16-os lejátszási sebességnél a játékos egy pillanat alatt rakja vissza a láncát miután lelőtem (illegális auto repair). -
lexlutor #324057 erre mondtak a wgsek nagyon okosan, h ez buntetesi rendszer, nem pedig kompenzacios.
h abba mi a jo, h teged buntetnek mint szenvedo fel, ne kerdezd...
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.24. 09:04:09 -
Toweliee #324056 Alacsony átütés, alacsony sebzés. Hiába az elmebeteg töltési idő, kevés lőszer. -
lexlutor #324055 lehet en a helyedben kicsit szerenyebben vetnem oda foghegyrol, h 'Tudsz te jatszani?' :) -
kisokka #324054 Ez is milyen már. Csapattárs JagdE100 belémver 600 sebzést(azért nem lőtt ki, mert HE volt betöltve neki) és kapok 8K kompenzálást. Én kérek elnézést, hogy emiatt egy lövés voltam egy T-54-nek és a javítási költség 14K. Összesen 30K jött össze, de akkor is. Jobban is lehetne kompenzálni az ilyet, a Jagd meg fizetett vagy 40K büntit, ha nem többet. -
kisokka #324053 Én elhiszem, hogy jó álcája van, de ami túlzás, az túlzás. Ez sehogy nem korrekt dolog. Megvan az E 25-nek a gyorsasága és az agilitása is ahhoz, ha felspottolják, akkor arrébb menjen onnan. De pluszban olyan értékeket kapott, ami a fejlesztőket mégcsak nem is zavarja. Értem én, hogy papír, de ehhez már eleve van egy alacsony profil, könnyen el tud rejtőzni másképpen is, nem kellene hozzá klingon álca.
Elmondták már egy páran, hogy azért olyan forrón nem eszik és nem olyan könnyű ezzel a géppel játszani. Jó, elhiszem. De azon kívül, hogy nincs forgatható tornya és papír, mi még a hátránya? Tele van a játék prém tankokkal, mindegyiknek van valami olyan hibája, ami miatt nem "pay to win" a játék, egyiktől sem fosok. Kivéve ennél ver le a víz, amikor azt látom, hogy 3-as szakasz van az ellennél, akkor valószínűleg szétszórják a csapatomat(mondjuk tegnap épp egy 3-as ilyen szakasz röhejesen könnyen halt be, de azok tényleg balfaszok voltak).
De mindegy, azt hiszem ez egy párszor itt már le lett tárgyalva. -
TiborTamas #324052 Ez nagyon nagy! :D -
TiborTamas #324051 Most is megvan a magyarázat. Tök jó, hogy mellékelted a videót is, nem úgy, mint a legtöbben, akik (szerintük) megmagyarázhatatlan dolgo(ka)t látnak, akárcsak a sok UFO-észlelő.Na lássuk:
A videóból kiderült, hogy te egy T29-ben ülsz és egy festett E-25 kb. 300-310 méterre tőled eltűnik. (most azt a vékony kis fát ne is vegyük figyelembe)
A számoláshoz segítségül hívjuk ezt a praktikus weboldalt.
Először kiválasztjuk a tankunkat a "select vehicle" mezőben, jelen esetben a T29-et, majd legörgetünk a lap aljára és kiválasztjuk az ellenfelet, azaz az E-25-öt (az oldalon kötőjel helyett szóköz kell). Mivel láttuk, hogy van festése, ezért kipipáljuk a "vehicle camo" boxot is. Ennyi derül ki pontosan a videóból. Ha ekkor rátekintünk a szép, színes ábrákra a lap közepén (a két kiválasztott tank között), akkor láthatjuk, hogy a "Distance you will spot enemy if he is:" rész "moving" pontja alatt 317,13 méter szerepel, tehát ekkora távolság felett még mozgás közben sem fogjuk látni a festett E-25-öt a T29-ünkből, ha mindkét tank 100%-os legénységgel rendelkezik, skillek és felszerelések nélkül.
Ezután mondjuk maxoljuk ki a T29-ünk látótávolságát. Recon és situational awareness skill-t feltoljuk 100%-ra, bepipáljuk a venti és a brothers in arms checkbox-át. Így is csak 349,28 méteren belül tudjuk felderíteni, ha mozog, pedig még az E-25-ünket fel sem szereltük skill-ekkel és felszerelésekkel. Tegyünk rá egy 100%-os álca skill-t, semmi mást, láthatjuk, hogy így már csak 304,43 méteren belül tudjuk spotolni. Körülbelül ilyen távolságban tűnhetett el, tehát ennyi már elég is ahhoz, hogy a videóban látottakat megmagyarázzuk, még abban az esetben is, ha a T29-ünk látótávolsága eléri az elméleti maximális értéket. Végül még ha kimaxoljuk az E-25 álcáját is, vagyis teszünk rá ventit és elit alakulatot, akkor 299,92-re módosul az eltűnés távolsága és ekkor már 90%-os álca skill is elég neki, hogy újra visszakapjuk a 304 métert. (Ne felejtsük el, hogy azt a vékony fát nem is vettük számításba ellenben a játékkal.)
Azt nem mondom, hogy jól is van ez így megoldva, de ebben a videóban én azt látom, hogy a spotrendszer úgy működik, ahogy az a wiki-ben ismertetve van. Én a 33k+ meccsemen még nem láttam olyat, amit ne lehetett volna a wikiben leírtak alapján (egy kis hasonló számolgatás után) megmagyarázni. A gond, hogy sokan nem ismerik eléggé a spotrendszert és/vagy a tankok számszerű tulajdonságait, ezért az ilyen extrémebb eseteket nem tudják hova tenni és elkönyvelik bugnak, miközben nem azok. Az érzéseinkkel ellenben a számok sosem hazudnak.
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.08.24. 06:24:12 -
WR104 #324050 De azokkal a tankokkal amivel jatszik jol tolja, igy hasznara van a csapatnak. Nem mindenki szeret/tud heavy-vel jatszani foleg ezekben az inseges idokben amikor szorjak a goldot meg az artyk az egi "aldast". Ahogy mar delutan irtam alkalmazkodni kell a jatekhoz es ha egy tankot, tanktipust atmenetileg hatranyos helyzetbe hozott a wg akkor azokat nem kell eroltetni. -
Gyuszopapa #324049 Ez azért nem teljesen igaz mert nem egyet láttam már aki nem campingezett és mégis lila volt.Nem minden lila epic játékos,rossz szokásom hogy csata után nézegetem a játékosok statisztikáját.Hát nem egynél láttam hogy op td-ben campingezik túlnyomórészt de ha tankba kell ülnie és közelharcot kell vívnia ott bizony elvérzik rendesen.Mert bizony a face to face küzdelemhez kell ám skill,tudás és hidegvér a legjobban.
Ezt tapasztalom elég rendesen mert a csatáim 80%-át nehéztankban játszom és elég sűrűn vagyok olyan helyzetben hogy 2 szintel nagyobb tankokkal kell közelharcot vívni,ami nem egyszerű de legalább izgalmas.Nem olyan ingerszegény mint artyzni. -
WR104 #324048 De a jo statukhoz altalaban jo winrate is tartozik es azt csak campelve nem lehet megcsinalni. Tudom, hogy a platoonozas miatt meg minden...., de a kek meg lila jatekosok valami miatt megis jobbak az atlagnal. -
Gyuszopapa #324047 Kicsit már kezd tele lenni a tököm az olyan pro csapattársaktól akik OP tankkal végigkempelik a csatát,a zászló 300 méteres körét nem hagyják el kiosztanak X ezer sebzést és lehülyézik azokat akik a tűzvonalban kénytelenek harcolni helyettük.
Értem én hogy féltik a statjukat de azért ne képzeljék már el hogy kiosztok úgy több ezer sebzést hogy 9-es VK kupolát kell eltalálnom közben kerülgetem az M40/43 lövedékeit plusz egy másik majom arannyal spammel.
Majd az lesz a nóta vége hogy kikapcsolom a chat ablakot és én is csak campingezek hátúl.Nekem se ingyen van a javítás. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
FosTalicskaa #324045 2 dolgot vettem észre miota megint visszanéztem a játékba.
1) Az artik iszonyat pontosak lettek. Az utobbi ket napban nem láttam arti hit ratiot 80% alatt. Top dmg is az ovek termeszetesen.
2) Nem tudom mi ez az uj feature, de rendszeresen azt látom minden csatába hogy bekurnak egy 1000-es splasht a kozelharcba de a csapattársai nem serulnek meg vagy csak minimálisan, míg az enemy tankok rendesen megkapják az irreálisan magas sebzést... -
ennél jobb gifet nem láttam még :DDDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nem rosz ez a jt8.8,de ha balfasz a csapat akkor nincs mit tenni.
Néha azért pattint is ezt azt
-
kisokka #324041 A T92 és a BC arty amit nem csak szerintem, de sokak szerint is Shift+Del-el kellene kilőni a bánatosba. Alapjában véve én sem szeretem az artykat, de ez a kettő hab a tortán. -
Pares #324040 Rohadt undorító férgek, gyűlölöm a fajtáját. Ezek teszik tönkre a játékot. Minden tanknak egyenes vonalban kell rád lőnie, szóval ellenük van esélyed, de ezek a nyomorékok egy pálya széli bokorban bujdosva szatellit nézetből megnyomják a gombot, és úgy kapod az áldást az égből, hogy válaszolni sem tudsz rá... -
És ez is csak egy a sok mai közül...
-
Master91
yossarianHUN #323971
Szerver oldalról valszeg azt lehetne kiolvasni, hogy mikor spottolódik az ellenfél, azonnal látszódik.
De:
- te neted se mindig 100%-os, ez akár +10-20 ms-t is jelenthet
- gépeddel is lehetnek gondok, nincs több magos támogatás, megint + késés
tehát valójába tényleg azonnal kéne látnod az ellenfeledet, de ezek össze adódnak, így ki jöhet pár ms-es késés mire te meg látod sajnos -
Ésss megérkezett a hétvége:D Csak nem értem, az oké hogy mindenkinek akad olyan hogy dmg nélkül elhullik, de 8 azaz NYOLC csapattárs azért már sok, védekezésnél meg pláne, ezeket tuti álmukban nyírták ki:D
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.08.23. 23:48:33 -
Angelus1991ster #324036 Szargamingosok szerint a valóságban eltűnik a tank még ha az orrod előtt is van.
egyáltalán megoldják valaha? bár, most a bagoly hangokon dolgoznak, így nincs idejük rá. -
kisokka #324035 Ami késik, nem múlik. Google keresőbe beírod és ott lesz valahol 
Olyannal már én is találkoztam, hogy a láncolt tank eltűnik, de az észlelési távon kívül volt. -
Pares #324034 Most erre mit mondjak. Én szinte naponta találkozom ezzel. A spot rendszer úgy szemét, ahogy van. Ma például Karélia védésen E1-ben jött le a dombról egy Löwe, szerencsétlenségemre csak leláncoltam, de amint megállt, pár másodpercen belül eltűnt. Próbáltam közelebb menni, semmi. Egyszerűen felszívódott. Lejárt az idő, megnyertük a védést, de a Löwét azóta se láttam... -
kisokka #324033 Hát én ilyet még nem láttam. Mindig akadt valami magyarázat, ha eltűnt egy tank. Ha ilyesmi van, visszanézem a replayt és meglesz a bibi. De itt... -
FosTalicskaa #324032 Nem annyira csendes őrült tomikánk uj neve... -
Ez már régóta így van, egyébként azt mondták,hogy nemsokára orvosolni fogják, és majd úgy lesz,ha valamit felderítettél, és látótávon belül van és köztetek nincs sem bokor sem másféle akadály,akkor nem fognak eltűnni a tankok.
De addig is ez van.
-
kisokka #324030 És szerinted ez így rendben is van? Lenyomtam 13K csatát, de ilyet még nem nagyon láttam. Álca skill+jó camo+fa ide, vagy oda.
Menet közben ilyen távolságból ne tűnjenek el tankok, ha nincs közöttünk semmi. Ilyen legendákat még a tesztfázisból hallottam, eltűnő tankokról, meg teleportokról. -
Angelus1991ster #324029 Mi az a Hodor? egy új újbeszél szó? -
mittomén1 #324028 értem hát akkor megpróbálom. a kt és az e75 már megvan.csak a tigrisen anno átugrottam szabad tp-ből (ez még jóval a tiger buff elött volt) tiger p ágat a 4502a-nál abbahagytam.akkor még a tiger p mindenben jobb volt.és most is a tiger p mellé keresek valami jó hetes heavy tankot. a királytigris valóban nagyon tetszett az e75-re viszont mindenki tölti az aranyat 40% winrate van vele nevetségesen sokat pattog oldalról normál ap lőszerrel az nem tetszik. mondom ezt úgy hogy majdnem 500 az átlag tp-m vele.