418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DantesHUN
    igazad van, de a probléma az, bosszantó, mert nincs értelme, hogy a szavak.( Na én is tudok ilyet, google fordítóval oda-vissza fordítással, és már is sikerült így írni)
  • madmanic
    ignore..
  • DantesHUN
    Én továbbra se értem mit mond. Ez valami rémes. Nincs értelme. Milyen célt jelöl meg az álcázás, és miért nagybetű?
  • N3su
    5 ből 3-4 szer átlagos átütésem van ...
    a Közepesek gyorsabbak mint a Nehezek és kisebbek ,ami azt eredményezi ,hogy célt jelölj meg az Álcázás pedig mozgás közben is rejt ...
  • Pares
    Wut? Azzal az ágyúval aztán biztos betalálsz 200 méterről menet közben... Ügyesség nem kell hozzá, csak kibaszott sok szerencse. Te most az Indien-Panzerről beszélsz, ugye? Amúgy nem tudom miért tennék egy közepesre távcsövet, de mindegy. Nekem Venti, Vstab meg Rammer van rajta. Crewskill meg Sixth Sense, Snapshot, Smooth Ride, Safe Stowage, meg majd 2% múlva BIA.
  • N3su
    Kik azok a CFIRE klán ? valaki tudja ?
  • N3su
    A közepeseket felderítésre használod ,akkor legénységnek először Álcázás majd a többit és felszerelésnek pedig Távcsövet ,majd szerintem Fokozott szellőzést és harmadiknak ami tetszik !!!
    Az én tapasztalatom az ,hogy 40 km/h -s menetből is betalálsz kétszáz méterről is ,ha ügyes vagy ...
    Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.24. 12:35:53
  • lexlutor
    Thank you Captain Obvious! :)
  • Pares
    Azzal a szűkülési idővel és pontossággal közepes harckocsinak minden, csak nem tökéletes.
  • Pares
    Nekem azon az ágon a Leo 1-et leszámítva az utolsó tank, ami tetszett az a VK3001D-volt. A 02D-t valahogy gyengének éreztem, az Indien dettó elég problémás, a PTA-t gyűlöltem, de a Leo 1 kárpótolt...
  • N3su
    Az Indien.Panzer egy tökéletes közepes harckocsi azok irányítása alatt akik értenek hozzá ...
  • lexlutor
    nekem a vk db valahogy pont a kenyelmetlenseg hataran volt a mozgekonysagaval mindig.
    nem volt rossz, de nem veszem vissza mar ugyerzem.

indien nekem olyan semilyen. semmiben sem jo, semmiben sem rossz igazan - na jo a celzasidot leszamitva, az borzalmas :)
  • Master91
    vk-t igen szerettem !

Inden win% ratyi, nem tudom milyen a dmg-em vele meg ilyesmi, nem vagyok fent.
    meg régebben játszottam vele, az előtt nem nagyon lightoztam és mediumoztam.

mióta azokra rá cuppantam, azóta javult látványosan meg érzésre is a játékom/statom

ne félj tőle

az egész Leo I vonalon csak annyi volt a bajom hogy mindig ammot kaptam a 9essel, azért adtam fel
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.24. 12:20:04
  • lexlutor
    neked ennyire bejott a vk db? nem semmi!
    mondjuk az idian panzert nezve, nem tul rozsas a jovo...
  • N3su
    Na tegnap egy hébiert le TK -tam kaptam 1 óra BAN -t ...
  • lexlutor
    nah jah, mert en a master91 -et neztem :DDD
    az az! :)
  • Master91
    http://www.noobmeter.com/player/eu/lexlutor/500309514/

http://www.noobmeter.com/player/eu/Mester91/500173915/

ha neked az enyém az közepes stat, akkor megint csak gratulálni tudok.
  • lexlutor
    ezt te hol latod? noobmeteren csak winrate van tankonkent.
  • Master91
    overallba lehet,sőt, inkább Good mindenem... viszont bárhol pipállak téged az elmúlt csatákba
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.08.24. 12:06:32
  • DantesHUN
    De a hellcat tényleg OP, bár engem nem zavar különben. De ami OP, azt nerfelni kell, legalábbis mindenki ezt mondja.
  • lexlutor
    ahhoz nem kell tomatonak lenni, h lassa az ember h mennyire kimagasloan op a hellcat.
    ha egyebkent sem jatszol vele, akkor miert faj h helyrerakjak?
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.24. 12:00:17
  • Angelus1991ster
    Őszintén szólva nem vagyok egy Hellcat mániás. Nem is azzal húzom a statom, talán még a 100. csatám sincs meg vele. Arra inkább a KV-2 és Type T-34 és mások a jók.

De vajon kik sírnak? wg ennyire hallgat a vérvörös hülyékre? kiknek jórésze szerintem interface-t se használ.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.24. 11:57:56
  • lexlutor
    talan mert van egy kozepes statod?
  • madmanic
    Mindennapi patkányirtó medálunkat add meg nekünk...

• Pares
    Megvan, szóval első kézből tudom neked megmondani a negatívumokat. Az alacsony mivolta miatt alacsony vertikális ágyú kitéríthetőség, ami dimbes-dombos térképeken nagyon problematikus. Városi közelharcot jóformán el lehet felejteni. Papír. Alacsony átütés, alacsony sebzés. T8-asok ellen gold nélkül már nagyon kényelmetlen, de golddal is gyengepontokat kell lőni.
  • DantesHUN
    Mi a baj? Nem lehet majd statisztikát húzni a Hellcat-el? Mert amúgy meg, a Wotosok fele azért sír, hogy túl OP, nerfet neki.
  • Angelus1991ster
    Menjenek a francba. Akkor kapja meg a 92 km/h-s végsebességet is.
  • Angelus1991ster
    Új medálok: mindig üdvözlöm az új medálokat, kivéve Tarczay-t ami szerintem az egyik legnehezebb.

http://ftr.wot-news.com/2014/08/24/straight-outta-supertest-9-3-new-medals/
  • Mor3llo
    Mi a franc van már? 7 csatából ma 4 a Prokhorovka/Exclusive new map (gz WG): Fiery Salient kettősön volt, és tegnap is ugyanezt csinálta. Amellett, hogy unalmasak, a legfosabb map közé tartoznak, orosz tankokkal gyakorlatilag játszhatatlanok az ágyúsüllyedés hiánya miatt. És hogy mi a poén? Azt, hogy tolom az IS-8-at ezerrel az IS-7 miatt. Nevetséges...
    Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2014.08.24. 11:11:07
  • DantesHUN
    Érdekes. Azért nem semmi, ha keményebb mint az IS6 szemből. 8-as tankok ha nem a tornyot lövik pattognak az IS6-ről. De ami rosszul hangzik, a 122-es ágyú. Az IS6-on is idegesítő tud lenni, és még kicsit pontatlanabb. Persze, ilyenkor tuti nem áll a random se az ember mellé, és ilyennel gyenge pontra célozni, hát ehhez nagy türelem kellhet. De a keményebb front, hát érdekessé teszi azért.
  • foxbat88fx
    hol lehet megnézni a tegnapi nap eredményeit?!?!??!
    rohadt kiváncsi lennék rá :)
  • Toweliee
    Ezzel egyet lehet érteni.
  • Master91
    Ahogy én olvastam tényleg jó nerfet kap

http://ftr.wot-news.com/2014/08/21/straight-outta-supertest-hellcat-stronk-nerf/
  • DantesHUN
    Mik a tapasztalatok a két kínai t8-as prém nehéz tankról?

Az egyik tier limites, a másik meg nem? Miért? Ugyanaz a 122-es D25T van rajtuk. Ebben mi a logika?

Bár ahogy láttam csak a 112-őt lehet megvenni.

De amúgy milyen? Átnevezett IS6? Mondjuk vastagabbnak tűnik a frontja. De egyébként ugyanaz a ágyú.
  • kisokka
    Az lesz aztán a nerf
    Bár a Hellcat-től annyira nem tartok valamiért, az elől arrébb lehet mozdulni. Legalábbis nincsenek olyan negatív élményeim vele szemben, mint egy E 25-el.
  • Master91
    még szerencse hogy a Hellcat is kap egy nagyszerű nerfet !
  • DantesHUN
    Hát gold-al valóban OP és pofátlanság az E-25. Gold nélkül T8-as nehéz tankok ellen, hiába gyors, hiába lő gyorsan, hiába jó az álcája. Előbb utóbb beletapossák a földbe. Meg nem mindegy melyik pálya. Be tesz ENSK-re, és a teljes csapat elmegy lemmingezni a városba.
    Vagy maradsz és rejtőzől a fák között, de egyedül vagy, úgyis kilőnek hiába a jó álca. Vagy mész a lemmingek után, de a városi közelharcot meg nem az E-25-nek találták ki. Mindig minden tanknál sok függ a csapattól meg hogy melyik pályára rak be. Engem rendszeresen tesz be így Ensk-re, lehetőleg úgy hogy 4-5 KV-4 jöjjön szembe.

De jó TD-s pályán, gold spammel, tényleg OP .

Meg: a Hellcat is gyors, jó az álcája, nagy az átütése, és még tornya is van...ha meg még goldot is fossa magából, ha Hellcat az igazán OP!
  • Master91
    miért is ?
  • Toweliee
    Nekem a 112-re muszáj. Félelmetesen porcelán az a tank, egy mozgó üzatartály. Szerencsére össze lehet nyerni, nem kell venni.
  • madmanic
    a negyedik csatából léptem ki 8 1 nél... 64% 75%.....