418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #324752 Tehát a dombtető város felőli, nyugati oldaláról. -
yossarianHUN #324751 Nincs, de amennyire láttam semmi extrát nem csinált, a romok felől vergődte fel magát valahogy. -
Replay nincs, hogy hogy lehet oda felmenni? -
Felőlem bohóckodj botokkal. De ne annyi XP-ért, amennyiért más hús vér csapatokkal szenved. A tizede elég lesz ahhoz, hogy beállítsd a saját botodat, és húzd egész nap a tankodat. Fogyjon csak az áram. -
Én még nem láttam olyan T30-at, ami HEAT-tel lőtt volna, mert APCR a goldammoja. -
yossarianHUN #324747 Meg is tette:D -
TiborTamas #324746 Valamelyik nap én is láttam egy kék T54E1-et oda felmenni. Előtte nem is tudtam, hogy fel lehet. Bejött D6-ba egy enemy med, az meg fentről kitárazta úgy, hogy az enemy vissza sem tudott rá lőni, mert nem ment fel olyan magasra a csöve. Ilyen célra jó hely lehet, bár a képen lévő Patton statja alapján ott tervezi végigkempelni a meccset. :) -
yossarianHUN #324745 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hárdkórság van. -
Na kérem megy ez győzelemmel is, ha nem szívat a játék:D
-
yossarianHUN #324743 Ezt meg már nehéz komolyan venni, miután múltkor vettél egy nagy levegőt, és kijelentetted, hogy a nerf óta nincs bajod a TD-kkel, most már tök rendben vannak. Csak aztán ki kellett igazítani, hogy nem volt még nerf. Hopp. -
TiborTamas #324742 Szerintem a füled lesz az, mert nálam tényleg csak a HEAT sistereg. Esetleg én vagyok süket. :D -
R3nton #324741 igazából nem lényeg, noob fos TD ;) -
R3nton #324740 nyilván akkor az AP sistereg, vagy csak a fülem :D -
yossarianHUN #324739 Mi nem lövi át az SP-t a tornyon? -
TiborTamas #324738 Az APCR nem sistereg, de mostmár abbahagyom, mert a végén még azt fogod hinni, hogy problémám van veled... :) -
R3nton #324737 hát SP-t nem biztos, hogy csak úgy átlőné a tornyon, bár franc tudja... -
R3nton #324736 mind1 arany fos az a lényeg, sistereg -
TiborTamas #324735 Én egy T30-at sem láttam még HEAT-et lőni, mert APCR lőszer van hozzá, trololo. :D -
yossarianHUN #324734 270 pennel így is, úgy is belőne, akkor meg nem mindegy, mivel üt át?
-
yossarianHUN #324733 Ha meg ennyire bántja a lelkedet a random netes idegenek (ráadásul alaptalan) beszólogatása, akkor viszont tényleg nem való neked az online játék. -
R3nton #324732 hogyne lenne jó nekik. A sok állat spammeli szart és csak prémtankokkal folyamatos prém accal és arany-credit váltással tudja fenntartani az accját. Legnagyobb biznisz volt ez nekik. -
mittomén1 #324731 azt sem értem mért lehet egyáltalán kreditért venni.ez a wargamingnek sem jó anyagilag mert így aranyért senki nem vesz csak kreditért régen meg ha vett valaki megbecsülte nagyon.de a játékosok szivatása többet ér nekik úgy látszik -
R3nton #324730 bekorlátoznám a gold ammot, az ilyen nyomorék a játékot is abbahagyná, még a highpenes TD-kkel se tudja átütni a tankokat gold nélkül. -
mittomén1 #324729 csak egy példa volt.napokig sorolhatnám... ki nem állhatom mikor nekem van a legtöbb sebzésem,sőt van hogy több mint az egész csapatnak és még engem nooboznak le.legutobb megkaptam a su100y-hoz a gold noob "elismerést" csak azért mert normál lőszerrel majdnem maximumot dobott sebzésnek az rng. na most baj az ha nem akarok ezekkel eggyütt játszani hanem inkább "single player"-ben? -
R3nton #324728 Retardált T30-ak még nem láttam olyat, amelyik nem HEAT-el lőtt volna. 270mm pen nem elég. Igazi suttyó gyökerek ezek a TD-sek mindig is tudtam ;) -
yossarianHUN #324727 Ha 14 ember elmegy egy oldalra, és te képes vagy a másik irányba menni, akkor magadra vess. -
mittomén1 #324726 ez most valami rosszindulatú beszolás akart lenni? ignorálva. biztosan te is egy vagy azok közül akik felszállnak a lemming vonatra 14en meghalnak kettő darab tank ellen és a térkép másik oldalán még nekem szólnak be.na az ilyenek miatt még akkor is inkább a bot mód ha egy xp jár csatánként.a botok legalább nem beszélnek. egyébként kétlem mint ahogy egyetlen játékmódra sem jár kevesebb. -
Remélem, tizedannyi XP-t kapsz majd, mint PVPben -
mittomén1 #324724 teljesen egyetértek.akkor látom nem csak nekem van elegem a többi játékosból:) ha lesz ilyen "botos mód" többet én mással nem is játszom csak azzal.adja a jó ég hogy legyen. csak nehogy ilyen rambo botokat kapjon az ellenfél aki mindig belövi a weak spotokat
-
foxbat88fx #324723 vagy 1 játékos 14 bottal 15 bot ellen....
bár nekem egy 5v5 is álom lenne bot-okkal :D
még azok is értelmesebbek lennének mint ezek a gyökerek :) -
mittomén1 #324722 "Hamarosan lesz új játékmód solo játékosoknak magas szintű tankokra" ez és a kooperatív pve konkrétan mit takar lehet már tudni? 15 játékos 15 gép által irányított bot ellen és ugyanúgy ad tp-t meg minden mint a normál csata?ez jól hangzana,szabad ilyesmiről álmodni? -
PetiPetiHUN #324721 Kipróbáltam, hogy lehet a szeptemberi mediumos küldetést megcsinálni.
(Ossz ki 20.000 sebzést, lőj ki 25 tankot és gyűjts össze 13.500 (alap)XP pontot egy nap alatt egy Tier VI+ közepes tankban ülve. Jutalmad 2000 XP (max. naponta 1x).)
Az XP a legnehezebb az csak a 24. körben jött össze a többi már a 20.-ban megvolt. Nagyon nehezen gyűlt össze mert hiába kaptam 1000 felett hősies védekezéssel csak az alap 5-600 xp-t tudtam elszámolni.
Napi 25 csata, hogy a jutalom is meglegyen.
-
carp3tm0nster #324720 az ész teljes hiánya. és ha belegondolsz esetleg 3 normális player elől vették el a helyet abban a meccsben -
sempike #324719 Olyat láttatok már t5 csatában, hogy 3 kretén (nickek alapján szláv) csapattárs bejön t49-ekkel platoonba és elhúzódnak a pálya leghátsó sarkába rögtön indítás után és a csata végéig nem csinálnak semmit?
A csatát megnyertük, egy kv-1el végigtoltuk az egyik oldalt a csapat másik részek meg a másik oldalt. Végig pittyegtem rájuk a térképen, ők meg vissza. Az utolsó ellen maradt már, mikor az egyik rám jött hogy leszedjen de nem maradt elég ideje.
Egyszerűen nem jövök rá, hogy mire volt ez jó? Valami szuper cheat amit nem ismerek???
Valaki mondja meg miért csinálják ezt OP tankokkal számukra szuper MM-el mert agyfaszt kapok. -
Mr.Kitten #324718 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Victory!
Battle: Murovanka
Vehicle: KV-1S
Experience received: 4 295 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 55 309
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Nem értem miért akarják nerfelni/szétszedni. Nem OP a tank :). Gyakorlatilag solo mission volt a fáknak tényleg nagyobb haszna volt mint a csapattársaknak. -
Szerintem az tökéletes megoldás, hogy saját tankként HD, enemy tankként SD. :) -
SD/HD kliens... a netem miatt nem gond kicsivel többet letölteni, de jó lenne, ha legalább kikapcsolni lehetne a játékban... -
carp3tm0nster #324715 nem igazán ment a játék ma, de találtam egy gyöngyszemet :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
gezu1025 #324714 Kár, hogy bukó a legtöbb ilyen csata, de én mindent megettem. ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #324713 - Q: "Storm, nem volt olyan ötlet, hogy a spottolt tankok mennyiségét, és a spottolás időtartamát figyelembe véve bónusz jutalommal illessék a könnyű tankokat? Ez lehetne a könnyű tankok specialitása." - "Érdekes."
- előre beállított felszerelés-felállások (presetek) a különböző tankok számára nem lesznek bevezetve
- az ingame kezelőfelület méretének beállítása nem lesz bevezetve
- az M8A1 amerikai páncélvadász ingame neve azért nem Scott, mert a név nem volt elég elterjedt, és széles körben használt
- a garázs kezelőfelülete helytakarékossági okokból le lesz kicsinyítve a 9.3-ban
- nincsenek tervek a Sturmtigerrel és Brummbärrel kapcsolatban
- Storm: “A Sturmtiger nem kerül be a játékba. Legalábbis nem irányítható járműként.”
- Storm beszél majd az illetékesekkel az új mapokról
- Japán nehéz tankok: “Kész lesz, amikor kész lesz.”
- ha megvan a jelenlegi KV-1S a játékban, nem lesz automatikusan feloldva a T5 KV-1S. "Magadnak kell majd feloldanod."
- abszolút lehetséges, hogy lesz PvE kooperatív mód a játékban
- egyelőre nincs E-25 nerf tervbe véve
- elképzelhető, hogy a T49 páncélvadász nerfelve lesz a jövőben
- nem lesz külön SD és HD kliens
- nincsenek különösebb munkálatok a Kharkov pálya FPS-ének növelése érdekében
- nem lesz "liga" rendszer a random csatákban (skill MM)
- általános pontosság-nerf - "Kész lesz, amikor kész lesz."
- a prémium Panther nem fog gázturbinás motort kapni
- Storm megerősíti, hogy a sikeres "tankolásért" járó bónusz xp megszerzéséhez szükség lesz arra, hogy a lövedék pályája keresztezze a tankod testének pozícióját
- Storm (meglehetősen "színes" nyelvezettel) megerősíti, hogy a 9.3-ban Murovankából nem lesz "folyosó" map. Sok optimális hely fog a könnyű-, és közepes tankok rendelkezésére állni
- az eredeti Murovanka biztos, hogy teljesen el lesz távolítva a játékból
- Storm azt állítja, hogy a játék teljesítménye (FPS) jelentősen javult a 9.0 óta
- nem csak a német tankok fogják a 9.3-ban bekövetkező váltó-motor szétválasztás előnyét élvezni
- Storm megerősíti, hogy a "tankolásért" csak xp bónusz fog járni, "kreditre nincs szükség"