418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #324912 azt lehet sejteni miert csak tier8-10nel van errol szo?
- regarding the transmission/engine split, the vehicles of tiers 8-10 that got reworked in the 9.3 patch were only the first batch, it takes a long time to apply this mechanism to all the vehicles in the game
-
lexlutor #324911 mar vagy masfel eve all az arl meg az amx45 a garazsban.. ugy nez ki a legenysegnek lesz ideje a 3. skillre, de lehet a negyedikre is..
- new French heavy line will definitely not come in 2014 or 2015
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.29. 20:28:00 -
Ytar #324910 Nem ezt kérdeztem. -
Chaffee #324909 Ennyit össze szedsz és biztos elég lesz
[IMG]http://[/IMG]
-
Ytar #324908 Hali! Tudja már valaki egészen pontosan azt, hogy mennyi ikszpé kell Chaffee-ra a tier 6-hoz? Volt már ilyen kiszivárgott supertest info valahol, vagy még mindig csak találgatunk?! .. -
Hexen cső -
Más téma: ezt nektek kis homo artisták:D (Ilyen medálom sem volt még)
-
Kit sertegettem? Kerlek mutasd meg. Tomsilent-re irtam hogy szanalmas a megmozdulasa. Kerlek ne ferditsd el a tenyeket. Es egyaltalan nem en frocsogok itt, hogy gold ammos statpadder buzik... es szidok 100 embert, 1 miatt. -
Myke28 #324904 Jó csata volt 
Replay
-
DantesHUN #324903 Nézd, itt egyelőre te dühöngsz, és sértegeted az ide írókat. -
Ennyi. Megint minden meg van magyarazva megint. -
Tényleg kéne már legalább egy tesztszerver, hogy a WG-t szidjuk... :) Ott legalább nagyobb az egyetértés...
-
DantesHUN #324900 Hát most már legalább te se vagy különb, mint az, akiről a képek készültek. -
Es utana meg egymas faszat is szopkodjak. Regen nem volt ennyire szar az sg...
-
Meg van magyarazva minden. Koszonjuk az epito jellegu hozzaszolast! Mar mindent ertunk
-
Ez a baj hogy senki nem reszletezi csak tenykent kezelnek dolgokat, es akkor az ugy van mert csak....nekem van igazam.
Igy nehez vitatkozni.
-
Chaffee #324896 Ezt én is megkaptam egy AMX 13 75-től -
-
Mr.Kitten #324894 T71-el megkaptam mekkora köcsög Gold ammo-s szemétláda vagyok. Mikor megemlítettem hogy egy darab gold ammo sincs a tankban akkor közölte hogy neki programja van rá úgy, hogy ne hazudjak.
"-De De nem is az APCR a gold itt tier10-san. -Kuss GOLD és kész" -
oiverMM #324893 egyet értek veled kb.12 játékost látok a zwack-ba akiknek 10.000 batle van és epic wn8 ezek mind statbuzik,statpaderek,és vagy ötödik accountosok elég ránézni az Average tier-re kis tankal aranyal az össz csataszámuk valakinél eléri a 70%-ot a maradék a nagyobb tank XD -
DantesHUN #324892 Nem fail ám az MM, amikor nálunk egyetlen 9-es arty, náluk : vk45. Nálunk tier 8-as: IS6. Náluk TigerII. Nem, ez nem ám rossz MM. -
igazából téged, de nem részletezem
miért nem sz.rod le hogy a hülye klántársad milyen alpári? kapjon valami büntit sztem azt cső
mikor klánba voltam én se írtam semmit, PONT ezért mert nem akartam lejáratni a klánt -
Mit nem ertesz?
Menne verre egy szaros jatek miatt, Op gepekes gold ammos frocsoges.... majd egy hirtelen valtas, es en vagyok a szanalmas.
-
keh ?
-
AlucardHuN #324888 Mellesleg fasz kivan az ARL-el ha 2000 felett sebzek is vesztek... -
Még mindig a Tomi1992-ről van szó és nem rólad...te kezdted el ezt hipe-olni hogy akkor mindenki szar.Nem. Beszéltem a klánvezérrel és ő normális volt, nem úgy mint a tomi srác. Erről ennyit. Ha tovább nyavajogsz ezen a témán akkor igencsak gondolkozz el... -
DantesHUN #324886 Én még klánba se vagyok, de magyar játékosként igenis égőnek érzem. Szerinted miért van rossz híre a magyar játékosoknak? Mert hangoskodó, káromkodó, anyázó, stb alakok, akik ráadásul sok esetben még bénák is. Persze, nem mindenki ilyen , stb, kivételek stb. De épp ez a lényeg, hogy az ilyen negatív kivételek ellen kéne tenni, például úgy hogy egy magára valamit adó klán, nem engedi a tagjainak ezt a viselkedést. -
Valahogy nem jott at az erveles hogy miert vagyok szanalmas. Szoval inkabb te vagy szanalmas.
-
En nem erzem magam hogy egnem kene miatta. Ez neki ciki, nem masnak. Az hogy a klan vezetosege miert nem veszi elejet ezeknek meg szinten nem az en dolgom. Ha en szemelyesen csipem el ezt ahogy pl mark sokszam eseteben tortent team battleben, akkor ott helyben leoltom a gecibe. -
Ry0K3N #324883 Nem általánosít itt senki semmit, múltkor találkoztam mr stapadder retardal. Oké mondom egynek elmegy minden klánban van ilyen. Na de 3különböző tagtól?
-
Mr.Kitten #324882 Eddig ma: 3 csatából 2x kilőve Arty álltal. Természetesen mindkét esetben "csapattárs". Mert neki annyira kellett az a 10 hp-s frag. Nagyban harcolok mondom innen már megvan de azért a lelkes barátom azért gondolja csak "segít". Ja a 2. meccsben nem volt arty gondolom azért éltem túl.
Félek bemenni csatázni már így is el lett cseszve 2 duplázó. -
WR104 #324881 Teged ismerlek, ugyhogy tudom milyen vagy. Egy klan viszont olyan amilyenenk a tagjai. Ha a fonokseg nem teszi helyre az ilyen ficsurokat akkor sajnos csokken a nepszeruseg. Senki sem szereti a bunkokat. -
Drága zajcev. Én annyit írtam neki, szívesen fel megyek a Zwack TS-ére és nyugodtan cserélhetünk lakcímet és meg is vitathatjuk hogy ki a jani...de tudod, 4 év után...már nem durranok el úgy mint ezek az új, effi turbós srácok...akik felhúzzák magukat az OP gépekkel + gold ammo hogy tuti legyen az átütés a stattban...szóval inkább te vagy a szánalmas. Igenis kirakom ide, szóltam a klánvezérének is, ha egy ilyen nagy klán mint a Zwack egy ilyen klántaggal rendelkezik igazán szánalom.
Utoljára szerkesztette: TOMSILENT, 2014.08.29. 18:44:46 -
DantesHUN #324879 Gondolom van a klánban vezetőség. Na, mi lenne ha akkor rá szólnának a tagokra, hogy normális viselkedés. Ennyi. Túl nagy elvárás, hogy magyarként, klántagként, ne égesse le a többi magyart egy játékban? -
oiverMM #324878 jáááááá hova lett a HUNS klán? a magyarok büszkesége fellegvára,szóval az isten.mindenki felmondott vagy csak új néven futnak a tagok :)
Utoljára szerkesztette: oiverMM, 2014.08.29. 18:44:24 -
AlucardHuN #324877 Napi noob kérdés: Ugye az E 75 amellet hogy nem balerina mint pl a 113, de mellette az egyik leggyengébb az átütése mi a tuti recept E 100 és Is 7 ellen?? Tudom, hasa, kössz de az még sokszor szemből is pattan... -
Agyfelbaszaskor szamit hogy a jatek vagy a jatekostarsad csinalja?
Amugy egy dolgot magyarazzatok meg. Miert a klant kell szapulni azert mert vki fasz? Tomi fasz volt, ez teny, de miert kell a klant ezert altalanositani? Ennyi erovel akkor en is gyoker vagyok? -
Oddball29 #324875 A sátánnektáros legalább vicces volt, ez kommersz. -
Ry0K3N #324874 "Az a baj hogy mindig a zwack-osokat talaljak meg."
Egyáltalán nem, én minden retardáltról készítek screent.
3 különböző ember buggyant meg a ZWACK-ból csak az utóbbi hétben, wotinfón is panaszkodtak az egyik tag miatt.
Anno HUNS-ban másfél évre jutott ennyi. Ott nem emlékszem toleráltuk volna az ilyen megnyilvánulásokat pedig aztán ment ott is a "köcsög goldspammer lilázás" a tagokra. -
WR104 #324873 Amit te linkeltel az nem a jatekosok ellen iranyul hanem a jatek ellen es ez nagy kulonbseg. Raadasul a tomi1992 nagypofaju gyerek egesz csata alatt folytatta a sajat maga es a klanja lejaratasat ami sikerrel jart.