418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #324952 Ja de a lila td-s statodat azért megnézném. Remélem az nem csak felvágás volt. Szeretném, ha mutatnál egy 2400+os wn-t valami td-vel. Még az üverbrutál OP foch is jó lenne.... úgy szeretném ha meg tudnád rengetni a szerény kis lelkivilágomat a hatalmas tehetségeddel...
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.08.30. 00:04:15 -
aru #324951 Látod én ezzel ugyan így vagyok. Te sem értenéd meg azt, hogy mások hogyan látják.
Nem jöttél megnézni az vagyok e amit írtam! Hétfőn 6-tól 14 óráig dolgozom, gondolom az neked nem jó mert már suliban leszel.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.30. 00:03:15 -
yossarianHUN #324950 Te minek veveznéd azt amikor a játékos hátrafelé mozog/elbújik az arty lövése után, majd amikor az arty betöltött újra akkor bújik elő, hogy ismét bekapja a lövést?
Annyiszor, de annyiszor megfeleltünk már erre... Csak sajnos nincs annyi eszed, hogy felfogd. Ezen már nincs mit ragozni. -
FosTalicskaa #324949 Most az összes példádra leírhatnám hosszasan hogy miért rossz ahogy gondolod, de minek? Gépelnék fél oldalt, de úgysem fogod megérteni. Ezeken a körökön én már jópárszor túlestem, de szerintem már te is. na pá -
FosTalicskaa #324948 Egyébként pontosan lőnek. Az utóbbi csatáimban nem volt arti akinek ne lett volna 85% vagy a feletti a találati aránya, top dmg-el persze. Visszajöttek a régi szép idők amikor az utolsó 4-5 tank mind arti és arra kell várni hosszú perceket, hogy a majmok kiugrasszák egymást a bokorból és végre vége legyen a körnek.
Ezért nem értem ezt az aru fedőnevű páviánt sem mert az artik pontosabbak és erősebbek mint valaha. Ha neki nem megy akkor el kellene gondolkodnia mondjuk a startlapjatekokon. Tele van hasonlo kaliberu flash jatekokkal ahol a siker eselye biztos több mint 20-30%. Mert az artiknal már tényleg csak az a flash szint van lentebb... -
aru #324947 Te minek veveznéd azt amikor a játékos hátrafelé mozog/elbújik az arty lövése után, majd amikor az arty betöltött újra akkor bújik elő, hogy ismét bekapja a lövést? A játékosok 80% így müködik, láttam eleget amíg az artyt húztam. A másik kedvenc az egyenes vonalban mozgok... aztán az arty a hibás ha a spot megszünése után is eltalálja.
Gondolkodni kellene a saját játékán mindenkinek, mert túl sok szánalmas dolgot lehet látni fentől! Vagy esetleg pont belekukkantani és attól tudnák meg hogyan is védekezzenek.
A feltöltött kép nem azt mutatja, hogy nem megy. Sőt sajnos túl sok a IQ nélküli játékos, akik az előbb leírtakat produkálják.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 23:57:37 -
Pares #324946 Na az kellene már csak, ha az artyk is olyan pontosan lőnének, mint a rendes tankok... -
FosTalicskaa #324945 "mert túlhaladja az értelmi szintjüket (túlcsordul a puffer) az, hogy átgondolják mikor merre mozognak."
ééés helyben is vagyunk. Mondom én hogy ezek csökkentett módban futnak. XDD -
aru #324944 A 20 napos multi vagy újraregges accodal több tévedésed is van. A legfontosabb tévedésed az, hogy egy elképzelés alapján próbálsz meg véleményt alkotni és így nagyon messze jársz a valóságtól. Azért mert az ember lenapizza a tankjait vagy monjuk azért húzza ki a t10-et mert kell a klánnak attól még nem lesz artysta vagy TD-s... De honnan is veszed, hogy én artyval szoktam játszani (?), mert a minden negyedik csata az nem erre utal. Valószinűleg "a normális értelmi szintű játékosok" azért durranak el csata közben az artytól, mert túlhaladja az értelmi szintjüket (túlcsordul a puffer) az, hogy átgondolják mikor merre mozognak.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 23:49:26 -
sokat td-zek, RITKA mikor gubbasztok (esetek 80%ban mikor gubbasztok az azért van, mert azt a helyet ahol a seregünk fele kéne hogy legyen, védem én meg egy másik csávó akinek szintén '?' van a feje fölött hogy most mi lesz
mellesleg ott a szép válaszod a forgó tornyosokra:
FosTalicskaa #324942
gyakorlatban egy heavy :s -
FosTalicskaa #324942 Talán az hogy egy tornyos td a gyakorlatban heavy tank. Más stílusban lehet sőt kell is játszani vele a hatékonyság érdekében. +így legalább nem tudsz előhozakodni egy esetleges idióta hellcat, új német td vonal statjával, mert az kb megint az easy mód. -
WR104 #324941 Ha csak 20-35% eselyed van, hogy eltalald a celpontot raadasul percenkent 2-szer(sem) akkor abban mit elvezel? Jo mikor betalal? Ha valakit ez kielegit vagy a te esetedben meg boldogga is tesz az eleg torzult szemelyisegre utal. Foleg ugy, hogy rengeteg mas tankokkal is lehetne jatszani, de te ezt favorizalod. Nincs azzal semmi gond csak nem kell csodalkozni ha a normalis ertelmi szintu jatekosok ezt nem toleraljak itt a forumon.
Aki kurvanak megy az ne csodalkozzon ha megbasszak. -
aru #324940 Mi bajod a tornyos TD-vel? Talán az, hogy az támadó jellegű és nem a térkép sarkába gubbasztasz?
Amúgy a szóhasználatot nézve ez pont illik rád még akkor is ha soha nem játszottál aryval.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 23:36:03 -
FosTalicskaa #324939 "Ha fölrakok TD-s képet lila eredménnyel akkor mi van, összedől benned a képzelet?"
Remélem ezalatt nem azt érted hogy felteszel néhány kört hanem egy olyan td-t akarsz mutatni ami nem tornyos, top tier és legalább 300+ csata után van vele lila eredményed. -
aru #324938 Tudom-tudom arty-repülőgéphordozó... még jó, hogy Warplanebe nincs mit szidni! :D Azt kihagytad ennek a végéről "Mutass rá a célpontra, szűkülj és nyomd a gombot", hogy van 20-35% esélyed, hogy oda érkezik a lövedék ahova szűkűltél. A TD-k meg valóban "egyenes vonalban lőnek rád, és így van esélyed visszalőni" miután lefelezett és ha látod, hogy hol van.
És komolyan egy képből vonod le azt a következtetést, hogy "buzeráns artita"? Ha fölrakok TD-s képet lila eredménnyel akkor mi van, összedől benned (is) a képzelet?
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.08.29. 23:32:09 -
FosTalicskaa #324937 Még nem vetted észre, hogy az artistáknak nincs agyuk? Semmi értelme észérveket használni, újra és újra leírni, ugyanazt, mert nincs mivel felfogniuk. Először azt hittem szimplán hülyék, de aztán felfedeztem, hogy nekik csak ennyi jutott, elvégre nem lehet mindenkinek legalább átlagos iq-ja. Így max csak szánalommal lehet nézni ezekre a szellemileg visszamaradott csökevényekre, mást úgysem tudsz tenni. -
nem kellett , nem anyáztam :3 -
FosTalicskaa #324935 Miért téged igen? -
akkor téged nem vágott nyakon az osztályfőnököd kirándulás közbe mikor anyáztál? szomorú ! -
FosTalicskaa #324933 Belegondoltál hogy ez hogy néz ki külsö szemszögből? Mintha valami vadidegen ember odasétálna anyádhoz és elmondaná neki hogy te bunkó voltál vele és ezért szíjjal verjenek végig a hátadon, esetleg tagadjanak is ki téged. Majd ez az ember aki egy senki szépen továbbáll és soha többé nem hall felőle senki... Most komolyan mit akarsz elérni egy olyan klánnál ahol a te szavad kb semmit sem ér? Screenshotnak jó, meg vicces, hogy a statpadderek feje lilább mint az wn8 mutatójuk, de azon felül? A klánvezérük is azért volt megértő veled biztos mert ha sokat bólogat a szövegelésedre akkor hamarabb leszállsz róla. :P -
Oddball29 #324932 Biztos öngyűlölő típus. -
Pares #324931 Egyáltalán *nem... -
Be kéne vezetni hogy egy tanktípust csak azt szidhasson akinek van belőle TX-e :D Mióta van 10 es artim valahogy fele annyiszor se csapnak ki, jobban át lehet látni mit fog csinalni az ellené:) -
OnkleTonto #324929 homo artysták? Pont te mondod egy GayWagen - ből ? LOL -
Chaffee #324928 Még a végén kiderül hogy ultraibolya színű pro vagyok -
Szögletessel. :D -
OnkleTonto #324926 Már csak két nap :D
-
dobtárral ? -
Oddball29 #324924 Every dog has its day. -
Kwaggának :)
Chi-Ri tier 9-ben :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Még van HDF? .... neeeeeee
-
Takard ki a klán logot is a tankon mert így lebuksz. :DDDDDD -
s -
Minden klantag a klant kepviseli, igen, 1-2 retard lazan tonkre tudja vagni a hirnevet. Ha a vezetoseg ez ellen nem tesz lepeseket akkor hasonlo szinvonalon all az erintettel. -
Pares #324918 Egyáltalán a td-k teszik tönkre a játékot, mert azok legalább egyenes vonalban lőnek rád, és így van esélyed visszalőni/kilőni. Ezzel ellentétben a buzeráns artisták, mint te, elbújnak egy bokorban valahol a pálya szélén és szatellit nézetből szórják a 1000+ HP-s áldást az egymással küzdő tankokra. Az, hogy papírból vannak és kevés a hp-jük teljesen irreleváns, az esetek többségében ugyanis csak a csata végén fedezik fel őket, ha meg nem, akkor meg persze td módban is lehet őket használni, mert miért is ne. A legundorítóbb és leggyávább játékstílus, ráadásul a legkevesebb tudás kell hozzá az összes tanktípus közül. Mutass rá a célpontra, szűkülj és nyomd a gombot. Undorító. -
Jpz-E100ad van ? -
Rendes makettem van más is: repülők, csatahajók, tankok, autók, motorok, 2 F1 gép. De papirból mos meg akarom lassan csinálni az összes WOT tankot :) Már vagy 80-at leszedtem innen-onnan, lesz vagy 1 év :D -
Milyen ötleteid vannak :D Állványról meg lehetne csinálni végül is. Körpanoráma :) -
TiborTamas #324914 Nekem is sokáig fog még akkor az AMX M4 45-ön állni az a 100k xp, amit előre összeszedtem. :) -
Nem, de nagyon szép :) Látom fújva van :)