418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Chaffee #325032
-
foxbat88fx #325031 1200dmg? XDDD -
Chaffee #325030 Nem egy nagy szám -
A legeslegelső köröm a kis ravasszal ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
replay : http://wotreplays.com/site/1126557#sacred_valley-nesuten-e-25
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.30. 21:54:59 -
aru #325028 A KV-85 történelemhűen kerül játékba 4 fős legénységgel és 85 mm-el vagy ezt a tankot is meggyalázzák? -
foxbat88fx #325027 33% nem is olyan rossz, én 7 vereségeket megyek zsinorban mire esik 1 win -
Faboo #325026 Az egyik OP beszól a másik OP-nak. :) -
András77 #325025 csal a játék, ma 33% a WR, próbálom megcsinálni a japán küldetést, de eddig 14 vereség a japán tankokkal és 2 győzelem. A többi tankom is hasonló, alig lehet letriplázni. Hogy d@gölne meg a WG a rohadt manipulálásával együtt. -
Mr.Kitten #325024
Elvannak a gyerekek a homokozóban ha játszanak. -
foxbat88fx #325023 az új tier 5-ös kv-1s nem is fog kinézni rosszul :)
-
Chaffee #325022 Az nem baj ha kevesebb csak több ne legyen -
Oddball29 #325021 A tier5 Chaffee-ben még lesz, a tier6 T37-ben már nem. Onnantól négy fő a legénység. -
Ne!!! Kerlek!!! Van itt eleg agyalagyult
-
Szeribte értelmetlen gold-ot tölteni az is7-re, ha nem jól találod el úgyis pattanni fog.
Olyan mint a t32 tornya, ha nem a kupolát viszed édes midn1 mivel lövöd, szóval felesleges rá gold, e-100-nál,maus-nál viszont kb minden lövésed vinni fogja a tornyot, ha csak nem extrém szögbe lövöldözöd őket.
Amíg a német tankokat tulajdonképpen emgöli a gold, addig az ilyen "ufó" tankok nem sínylik meg annyira.
-
R3nton #325018 bárcsak ilyen gondjaim lennének én most húzok fel SP-vel egy tök új legénységet legalább a 6th sense-ig. És ha tényleg ilyen jó lesz a 7-es, akkor húzhatok még1-et xd :D -
Chaffee #325017 Raknak bele még egy rádióst? -
Oddball29 #325016 Chaffee-ben még lesz rádiós, többiben már nem. Ami valójában hátrány, mert rádióst lehet extra látótávra képezni. -
Chaffee #325015 Remélem nem kell új legénységi tag a chaffee utáni tankokba -
Oddball29 #325014 Nem bánnám, ha jönne már a legénység-tagok átképzése más funkcióra. A Chaffee cseréjével már a harmadik multiskilles rádiósom fog ücsörögni a barakkban. -
R3nton #325013 és fürgének is néz ki a 7es is. Én már azon filózom, honnan lesz ennyi legénységem, mert sztem a 7est is megtartom :D -
AlucardHuN #325012 Rendben, köszönöm mégegyszer mindenkitől a tanácsokat.
Amúgy most hogy majd jönnek az új lightok ott azért az amerikaiaknál t7-es walker bulldog az enyhén komoly lesz. Alapból most a t8-as miatt kezdtem el gyűjteni M5-el az xp-t de ha az elődje tényleg olyan értékekkel kerül be az kicsit fura lesz. 175 pen, 150 dmg, opcionálisan felszerelhető táras változattal ami 10 lövedéket és 2mp lövések közti időt jelent. Ez még amellett is durva hogy elméletileg nem lesz kicsi. -
marchizor #325011 thx -
foxbat88fx #325010 persze :)
klánom nem nagyon csapatozik
(csak nem tudom, hogy lesz ebből 8-as CW) XDDDD -
yossarianHUN #325009 Papír test, közepes mozgékonyság (jobb mint egy heavy, rosszabb mint egy med), jó ágyú. Nincs kedvezményes MM.
Chaffee: Nekem is összejött egy legutóbb, csak randomban. Fel is dobtam a Pattonra, éljen a 462 méteres látótáv. -
mittomén1 #325008 ezekkel a szellemlövedékekkel lehet valamit csinálni?nem jön ki semmi a csőből.persze elkezd újratölteni meg fizessem is ki csata után.épp ma balszerencsémre szembe kerültem nagyon közelről egy jagdpanzere100-al.a táv 15 méter volt rendesen becéloztam a hasát lövök és semmi.ő meg kigyujtott csakhogy boldog legyek... -
marchizor #325007 http://worldoftanks.eu/encyclopedia/vehicles/japan/chi_nu_kai/
megéri megvenni így hogy féláron van?
jó tank? :D
Utoljára szerkesztette: marchizor, 2014.08.30. 16:49:31 -
Chaffee #325006 Random csapatokkal jött össze? -
foxbat88fx #325005 ahhh el sem hiszem:
Győzelem!
Csata: Fiery Salient
Jármű: T-34-2
Szerzett tapasztalat: 2 535 (x3 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 25 200
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Hozzáadva: Távcső (x1)
jó lesz majd valamelyik új light-ra :)
este meg mehet a japó tankozás a +300k creditért + Onigirikért -
mittomén1 #325004 de lesz ám böjt csakhogy ki legyen egyensúlyozva:) mindig van. múlt héten kaptam prémiumot (nem tudom mire) na akkor aztán volt győzelem.az akciós hétvége meg pont az ellentéte.3x tp vagy 5x tp-re én fel nem lépek mégegyszer játszani. -
yossarianHUN #325003 A görgőset fogadd meg, ha túl ferdén áll ahhoz, hogy átvidd a hasát, de nem elég ferdén ahhoz, hogy az oldalát, csak az első görgő. Nekem be szokott jönni. -
yossarianHUN #325001 Egy E-100-at épp a minap szedtem szét T32-vel AP-vel Serene Coast-on. A tornya tetején lévő 150 mili vastag sávot lőttem. Mondjuk előnyös helyzetben voltam, mert én hulldownban, ő meg valamivel alattam. HP-ja háromnegyedét lelőttem, aztán kilőtt az ellen egyik medje, aki nyugodtan megflankelhetett minket, mert a mellettem kolbászoló totál impotens E-75 még a tornyát se fordította oda. Ha érdekel valakit a replay, meg tudom mutatni, bár az E-100 faragáson kívül nagy dolgok nincsenek benne.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.30. 16:37:37 -
AlucardHuN #325001 Amúgy kössz a tippeket, csak sokszor előfordult váratlanul lepattant. Ez azért fura mert Is 3-al volt hogy lazán átlőttem az E 100 hasát. E 100 a toronygyűrűt még nem próbálltam csak azt a felső biszem baszomot. Is 7 esetében meg akkor marad a has (max goldbuzi leszek) meg opcionálisan a görgő. -
DantesHUN #325000 Hát az IS7 ilyen, ott lehet csak meglőni, alul, hasa. És az se mindig jön be. Szemét páncélja van. A gold se biztos hogy átviszi, ha olyan hangulatban van a játék. De meglehet próbálni, pár gold nekem is van a tankjaimban, mondjuk hetek óta egyet se lőttem el. A gold-al ilyen helyzetben az a baj, ha nem megy át, akkor sokba kerül, pazarlás. Meg hát, meg kel azt próbálni, hogy lehetőleg az IS7 olyan helyzetben álljon, hogy jó szögben lehessen alul meglőni. Mondjuk épp felmászik egy kis emelkedőn, vagy ilyesmi. Vagy el kell szaladni előle. De persze, én a mai eredményem alapján csak egy bot vagyok szóval... -
Na kis csira lövöldöz, lelkesen visszalövök neki, erre nem beledöglik. Nekem meg van egy 30 perces ban. :-D De meg érte. :-D
-
AlucardHuN #324998 Igen nekem pont ez a bajom. Ez az egyetlen lehetséges hely de idáig kb úgy lőttem be hogy alanyonyabban voltam. Legszivesebben próbaképp gyakorolnék olyannal akinek megvan hogy mennyire lehetséges de lehet inkább rakok 1-2vel több goldot a tanka... (ha 113 lennék akkor esetleg flankelnék med módra de ez csiga) -
R3nton #324997 Mind2 nek a hasa, IS-7nél max ha forgatva van akkor a front lemez, vagy szemből a vezetőnyílás. E-100-nál meg lehet próbálni a torony alján azt a vékony sávot. Vagy APCR betölt és bumm a toronyba! -
yossarianHUN #324996 Ahogy Dantes mondja, hasát kell megkockáztatni, aztán vagy átmegy, vagy nem. Máshol esélyed sincs szemből. Viszont ha már csak kicsit be van forgatva, lődd az első láncfeszítő görgőjét. Láncolja, és jó eséllyel sebzi is.
mittomén1: A magad nevében beszélj, nekem eddig Pattonnal 5/5 győzelem. Meglesz még ennek a böjtje:) -
DantesHUN #324995 Hát alul lehet megpróbálni átlőni, és vagy sikerül vagy nem. Az IS7 nagyon röhejes tank, már ami a páncélzatát illeti. Úgy röhejes, hogy röhej hogy mi alapján dötni el, hogy átlőhető, vagy épp sebezhetetlen, multkor kapáslővésből Löwe-vel átlőttem. -
DantesHUN #324993 Ma délután, 20/4 győzelem. Mondom én, 20%-ban lehet nyerni. Ez azért érdekes, mert valami olyasmit mondtak, hogy a bot-oknak van ilyen értékük. Ezek szerin egy bot vagyok. Jó tudom egy nap statisztikája az semmi, hosszútávon kell nézni, igen ,igen persze. De attól még, 20% az nagyon nagyon rossz. -
AlucardHuN #324993 Amúgy tegnapi kérdésemre nem írt senki: Mivel E75-nek csak 246 a penje, ezért mi a taktika pl IS 7 ellen? (zavar még az E3 is de az TD ésesetleg lehet "flankelni") Sokszor az E 100 hasáról is pattanok. Mindenképp kénytelen vagyok IS 7 re goldot tölteni vagy van más út? A legtöbb t10-nek tudom a weakspotját.