418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #325192 Na de közben néhány 9.3-as szépség:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
A repülőst olyan faszán sikerült optimalizálniuk, hogy azona vason amin a wot eldöcög 30-al azona warplanes stabilan hozza a max 15-öt ultraronda beállítással :-) -
lexlutor #325190 eza hd mizeria is parasztvakitas, mert csak a garazsban latszik. Csata kozben csak valami butitott cucc megy. mondjuk csereb legalabb a kliens szepen hizik, pedig van vagy 15 hd model osszesen eddig.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.01. 11:16:00 -
yossarianHUN #325189 Azért nem, de a szerintem tök fölösleges HD-modellekért már igen. Erről nincs mit beszélni, az egész HD-sítás azért kezdődött a 9.0-ban, mert a fórumokon kitört a lázadás, hogy ők itten ilyen-olyan jó grafikát akarnak. Ez kell a népnek. -
lexlutor #325188 a grafikabuzi vilag az tiszta, de ettol meg tobbet nem fog senki fizetni, h harom fuszallal tobb latszodjon celzas kozben. -
AlucardHuN #325187 Fasz kivan ezzel a 128-as pöcs löveggel hogy olyan pontatlan mint egy utolsó 122-es kályhacső... -
FosTalicskaa #325186 Mondjuk ott a repülős, és a készülő hajós játékuk? Tényleg a repülős az több processzort használ vagy maradt a régi engine? -
bigmano #325185 Örömmel látom hogy amióta letettem ezt a játékot ( kb 2 hónapja) nem változott semmi.... -
carp3tm0nster #325184 igaz.
még egy érdekes dolog. ha a hd-s tankokat külsős cég csinálja, az új pályák sok kreativitást nem mutatnak(új prokhorovka, winter himmelsdorf, új sacred valley) ami nem egy hatalmas dolog(gyanítom, hogy a mostani gárda ezeket megcsinálja, max egy hét alatt), akkor mi az istent csinálnak a fejlesztők/programozók? kimerül a tudás a nerf/buff okoskodásban?
-
Még itt a fórumon is van olyan, aki inkább játszik 15-20 fps-el magas grafikai beállítások mellett minthogy kicsit csúnyábban lásson folyamatos képet. És az sg fórum bizony csak egy kis mérhetetlen szelete a játékosállománynak. -
yossarianHUN #325182 Akkor csak az italt fizeted:) Ha ugyanazt a csajt többmillió srác hívja meg akár csak egy italra, nem fog szomjazni egy ideig.
-
FosTalicskaa #325181 Ezért kell először meginni vele egy italt valahol. Azzal gyorsabban lehet végezni, mint egy vacsorával, tehát hamarabb szabadulhatsz. :P -
yossarianHUN #325180 Mert a kérdést úgy kéne feltenni, hogy olajozottan futó játékot, vagy sok HD-tankos játékot akartok-e. Mondjuk 10 éves pistikét lehet hogy ez se zavarná, nem hiszem, hogy sok belátás szorult a playerek nagy százalékába. -
yossarianHUN #325179 A legsikeresebbek igen, de ez nem változtat a tényen, hogy totál felejthető tucatjátékokból lehet sokmillió dolláros haszonnal eladni, mert a grafika meg a marketing eladatja őket. Lehet hogy nem hoznak annyit, mint a best of címek (amikből mellesleg igencsak egyszámjegyű készült mondjuk 2008 óta), de így is megtömik a kiadó pénztárcáját. Mire a közönség szeméről lejön a halál dögös grafika miatti hályog, és rájönnek, hogy a játék maga egy tartalmatlan vacak, addigra a kiadó már degeszre kereste magát. Mint mikor elviszel egy bögyös leányzót vacsorázni, és csak a randi végére derül ki, hogy kő buta szegény. Elsőre érdekelt? Nem hát. A végére már zavar, de attól még a kaját ki kell fizetni. -
carp3tm0nster #325178 amíg a játékosállomány fizet ilyen állapotban is, addig nem fognak nagy energiákat beleölni a "nem látványos" fejlesztésekbe. Azért kíváncsi lennék, hogyha lenne egy szavazás, hogy mit akartok? multi-core támogatás, vagy full-hds tankhadsereg, akkor a tankhadsereg nyerne, mert a nagy többségnek gőze sincs arról, hogy mi a multi-core support.
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.09.01. 10:58:03 -
Ja bocsi, mióta meghalt a gépem nem igazán jártam már errefelé, elfelejtettem ki kivel van :-) de ha semmi nem jön már közbe akkor hétvégétől újra lendületbe hozom magam :-) -
Nazarov77 #325176 type 62 mission sokkal könnyebb a KV-220nál -
foxbat88fx #325175 Type 62 misszió esélytelen...
KV-220 menni fog -
FosTalicskaa #325174 Azért a legsikeresebb játékok, mind tartalommal is rendelkeznek, míg a csak jó grafikájúak beállnak a sorba a többi tucatjáték közé. -
yossarianHUN #325173 Én is ezeket mondtam, de úgy látszik, üres fülekre talált. Csak azt nem értem, hogy ha lassan 10 éve 10-ből 9 játékban meg tudják oldani a több mag támogatást (WoT-nál jóval kisebb neveknél is), akkor a WG miért nem. Ja, hogy addig húzták-halasztották, amíg késő lett egy ekkora mérvű váltáshoz? Hát aki hülye... -
AlucardHuN #325172 Igen goldammos f***kalap IS 6-ok akik még az ARL 44-re is azt töltenek mert luxus célozni:D -
yossarianHUN #325171 Ezt komolyan elhiszed a mai, grafikabuzi világban?:D Amikor a játékok 90%-ában nulla a tartalom, a játékidők lassan 4-6 óra között változnak, még RPG-k esetében is, mert meg lehet venni kilóra a népet pofás grafikával? Ugyan kérlek, épphogy egyre inkább áttevődik a hangsúly a grafikára a tényleges tartalomról. A WoT-ba sem véletlenül jöttek a HD-elemek. Ment a nyafi a fórumokon, hogy milyen csúnya, meg ez meg az mennyivel szebb. -
carp3tm0nster #325170 ki hogyan szereti a grafikai beállításokat. de mondjuk a havoc motornál majd sok mindent nem lehet csavargatni :-)
-
kösz
-
lexlutor #325168 Meghalt az egyik venti a videokartyamon, amig nem jon meg a csere, addig drasztikusan csokkentett grafikaval tologatom.Igy most 100 feletti fpsem van :)
ami lenyegesebb, h egyaltalan nem hianyzik a jobb grafikai csilivili igazabol. ugyhoyg ketlem h barki tobbet adna azert h jobban fusson, egyszeruen csak lejebbcsavarjak a beallitasokat.
-
Nálam is.
EU2 egyáltalán nem megy, EU1 meg ezt írja.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.01. 10:45:46 -
Nem tudok belépni a játékba ezt írja ki A szerver túlterhelt kérlek próbálkozz később valaki járt így? -
carp3tm0nster #325165 akkor írják újra. véleményem szerint amíg nincs meg a rendes alap(multi-core, dx11 support) addig teljesen felesleges a full hd-s madársz@r. persze marketing nyelvén jól hangzik, de a játékban más. Ez pont olyan, mintha építeni akarsz egy 2 emeletes házat, de a alapot nem csinálsz...
és szerintem nagyon sok játékos hajlandó lenne esetleg többet áldozni a játékra(anyagilag), ha a gépén rendesen fut. -
lexlutor #325164 valamelyik ftr bejegyzesben volt nemreg, h a tobbmagos ceco azert tart olyan regota, mert a motort majdnem ujra kell irni hozza.. -
Mr.Kitten #325163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Victory!
Battle: Lakeville
Vehicle: Type 3 Chi-Nu Kai
Experience received: 4 593 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 39 037
Battle achievements: Top Gun, Sharpshooter, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Added: Automatic Fire Extinguisher (x2)
Eskü még ezek után se tudtam megszeretni ezt a szutykot . -
A szerver túlterhelt kérlek próbálkozz később lol -
carp3tm0nster #325161 Ha a CPU gyártók rájöttek, hogy nem lehet az órajeleket az egekig húzni és ennek megfelelően léptek(több mag), akkor a WG miért nem képes felfogni ésszel, hogy a jövő erre mutat? Tudom, mert nem fűződik hozzá anyagi érdek. De majd ha vérpistike csilivili gépe is szaggatni fog(mert teszemazt 6x1,8ghz) és ő sem fog már fizetni, akkor már késő lesz elkezdeni a multi-core support kódolását.
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.09.01. 10:28:09 -
FosTalicskaa #325160 Tévedsz, én vagyok a legfőbb terjesztője ennek, csupán megörültem, hogy mások is észrevesznek bizonyos jeleket, ismétlődő mintákat. Ennyi.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.01. 10:26:11 -
Szóval a rengeteg 15:2 és hasaonló végeredményű csata csak véletlen.
-
FosTalicskaa #325158 "előre eldöntött csaták"
Yeah, terjed a konteo vallás. -
FosTalicskaa #325157 A lényege annak amit te írtál: Több magon futnia azt jelenti, hogy több processzormagot használ.... Remélem érzed hogy ez nem válasz a kérdésemre, sőt ez már a ködösítés kategória. :) Nem vagy informatikus igy nem is várja el tőled senki, hogy tudd mit jelent egy játéknak rendszerszinten több magot használni.
Egy wot esetében a következőt kell tenni a töbmagos támogatáshoz: Szét kell bontani az egész játékot egymással párhuzamosan futó szálakra (ezek fogják végezni a számításokat, rendereléseket stb). Ehhez persze átnézni az EGÉSZ kódot, működést mindent, hogy melyik számítás(oka)t lehet kidobni másik szálra ami párhauzamosan is mehet. Majd ezeket a szálakat szinkronizálni is kell, hogyha az egyik gyorsabban számolta ki a saját részfeladatát, de szüksége van részeredményekre a további számításaihoz akkor bevárja azt a szálat ami ezt az infot szolgáltatja neki és ne menjen tovább amig nem kapja meg, mert akkor az általa szolgáltatott későbbi adat is hibás lesz. De ezeknek a szálaknak nem szabad a végtelenségig sem várakoznia, mert akkor meg könnyen előfordulhat deadlock. Amikor 2 vagy több szál vár a másikra és egyik sem tud továbblépni. Ilyenkor jön a jó öreg win feladatkezelő vagy éppen az alt-f4.
Nem tudom láttál e olyan játékot aminél csúszott a hang. Az egy tipikus esete az elhibázott párhuzamos futásnak. A grafikai renderelő még nem végzett, de a hangok bejátszásáért felelős folyamat már igen, igy te még a loading screent csodálod de a háttérben már javában hallod az eseményeket. Ez rengeteg tervezést igényel és ahogy írtam a játék egészét érinteni fogja, szóval nem lehet félvállról venni. Egyébként is, ha nem jól végzik a végeredmény, a sok szinkronizáció miatt és párhuzmos futások ellenére még lassabb is lehet mint a kiindulóállapot...
A saját cégemből kiindulva, ilyenkor van az hogy összeülnek a vezető programozok megvitatják, az igényt, hogy párhuzamosan kellene futnia a gémnek. Átnézik a kódot, megtárgyalják, majd becsülnek rá egy óraszámot. A megrendelő (itt a wg) meg hüledezik egy sort, hogy ez túl sok és inkább mégsem kéri a fejlesztést és visszairányítja az embereket a régi feladataik felé.
Na mindegy, szóval én személy szerint nem csodálkozok rajta, hogy eddig nem erőltették ezt a fejlesztést. Ha nagyon ég a ház, akkor biztos meglépik, de abban biztos vagyok hogy azt a játékot már 2.0-nak is hivhatnák mert akkora ujraírást jelentene az egész játéknak...
-
R3nton #325156 Nem mennek a szerverek? -
kingofn00b #325155 Meglett a tank ász a AMX 13-90
Ezúton szeretnék utólag igazat adni (talán?) Specnyaz kollégának, aki anno azt mondta, hogy a medekkel a legélvezetesebb játszani. Igaza volt!
-
Ry0K3N #325154 Ők az új hülyegyerkekeket szeretik akik apuci pénzéből vesznek 4 tier 8 prémtankot. -
lexlutor #325153 A regi, kitarto jatekosok sosem voltak meg egyetlen alkalommal sem prioritasban a wg-nel...