418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
aru #325392 Abból ahogy egyesek leírják amit ki akarnak fejezni ha nem is 5 évesnek, de gyereknek látszanak és, mint látszik én nem kívánom azt a magas szintet megütni.
Ha "nagymenő artystát játszankák" akkor tele lenne a fórum ilyen képekkel és azt mindtam volna, hogy a csatáim 80%-a van vele. De nem mondom, mert nem igaz.
A szabályokat régebbóta tudom és régebbóta elfogadtam mint te, erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 21:21:24 -
Mert az Effi nagymértékben függ a cap, és a def pontoktól is (Igen, ennyire, ha jól emlékszem, 40%-ban). Ha pl. vagy egy körön, és látod, hogy kilövik az utolsó tankot, de te már nem tudod kinyírni/belelőni, menj be a capkörbe, és kapsz 5-10 pontot. Már ezzel is nagyon fel tudod húzni az Effy-t.
Elsősorban ezért is csináltak új formulákat, ez nem nagyon mutatja, hogy valaki mennyire jó, és könnyű farmolni is.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 21:15:31 -
Az miért van egyébként, hogy amikor viszonyag jó átlagos köröket megyek magamhoz képest(zöld wn7-8) akkor az effi gyakran marad sárgába?
Még olyankor is elő szokott fordulni, mikor kék/esetleg lila wn-t tudok valahogy összemákolni.
Tudom, hogy azt nagyon befolyásolja a foglalási/védési pontok amik nekem nem annyira szoktam lenni, de néha már elég extrém, hogy sötét zöld mind a 2 wn csak az effim sárga
-
Brühühü, ez az életünk!
Te mégis minek képzeled magad, nyugdíjasnak, akik 5 éveshez beszélnek? Mit gondolsz, mit érsz el egy fórumon újoncként ilyen viselkedéssel, hülyeségeket beszélve? Már persze, ha komolyan gondolod az ide való posztolást, és nem csak egy idióta troll vagy.
Eljátszod a nagymenő artistát, aztán már csak nagymenőt, mindezt 0 megerősítéssel. Aztán legyerekesezed a másikat, amikor kéri, hogy mutasd be a bérletet.
Gondolom a nagymenő munkahelyeden elfogadnak mindent, amit mondasz, és nem kérdőjelezik meg, bármit mondasz. Na, hát ez a fórum nem ilyen. Vagy megszokod az itteni szabályokat, vagy eltűnsz a süllyesztőben.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 21:09:24 -
lexlutor #325388 in game nevet, lassuk azt a "nehany csata es zold vagyok"-at!
de gondolom meg ez sem igaz.
csak a pofazas megy, teljesitmeny meg nulla.
mausbattle.. ehhe
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.01. 21:06:25 -
aru #325387 A fogalmazásból nem ez látszik. -
lexlutor #325386 te avgy az error, te senki gerinctelen nulla. -
aru #325385 Nem én értem félre... Tudod nekem a napi pár csatás zöld WN8, WM7,WN6, Eff (így írom mert látom te is a kiforgatás mestere vagy) eredmény elegendő... semmit nem jelent az a játék vagy más játék. Elenben veletek akik ebben éltek. Ennyi!
Várom még mindig a linket és látom szövegértés error van.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 20:59:22 -
Azt ugye tudod, hogy napi pár csata, vagy napi 100 csata, nem ettől függ, hogy valaki zöld-e, vagy lila, hanem hogy a csaták alatt mit nyújt.
Legalábbis félreérted itt az embereket, a lila nem a csataszámra utal. :D -
lexlutor #325383 " napi pár csatával is el tudnak érni zöld eredményt" - ez a szokasos mellebeszeles a hozzad hasonloaktol. ha akarnek, akkor.. de nem akarsz, inkabb szopsz csak. annyit elvezel a jatekban. nulla, senki, gerinctelen. nem mered felvallani a teljesitmenyed mert tudod egy nulla.
leirtad magad. -
yossarianHUN #325382 Ignore. -
aru #325381 Önkritikám van, és én nem hazudok. Nem úgy, mint a 2 emberről akiről kiderült az elmúlt pár napban. A kérdőjeleket is rakd oda az idézetekhez, mert az a helyes értelmezés!
Tudod amíg te a játékban élsz és ott is fogsz ragadni örökre, addig másoknak van élete és napi pár csatával is el tudnak érni zöld eredményt. Ezt igazolja az, hogy mindennél fontosabb neked egy ingame név!
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 20:51:04 -
lexlutor #325380 nem birja az arcod a 800 effedet :))
nah menjel vissza az uveghazba a tobbi paradicsom koze. -
"Ingame nevet te senki"
"Talán ismersz személyesen"
Legalább van önkritikád. -
aru #325378 Pedig azt gondoltam azért véded, mert te tudsz linkelni!
Talán ismersz személyesen? Amúgy miért is vered a nyálad egy játékra?
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 20:45:08 -
De ha így folytatod, te még azt is megmutatod, hogy tud egy 2000+-os lemenni 1700-ra. -
yossarianHUN #325376 Most keressem ki az általad mondott legorbitálisabb böszmeségek listájáról? Passzolnék, nincs ennyi fölös szabadidőm.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom, hazug falusi troll vagyok
-
lexlutor #325375 "Senki nem írt lila TD-t! Azt írtam, hogy lila körök TD-vel. Nem mindegy! Azt sem írtam, hogy "kitakartam a nevem" azt látod maximum. "
ingame nevet te senki! vagy takarodj! -
lexlutor #325374 mondjuk ez annak a szajabol aki multkor avval jott, h mar csak elvezetnol jatszik , ezert esik a statja, es most a statra huzza magat.. ehhee -
aru #325373 Te is linkelheted azokat amit lexlutor állított. Nagyon várom, mert olyat bizony nem írtam. -
yossarianHUN #325372 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Tudom ,hogy szeretitek ...
replay : http://wotreplays.com/site/1132233#sand_river-nesuten-gw_panther
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.01. 20:33:08 -
Ry0K3N #325370 Beszélj hangosabban nem hallak onnan 1700 környékéről! 
Érdekes módos legutóbb is erre verted hogy mennyi neked a recent de úgy néz ki fél év után is ugyanolyan béna maradtál mint voltál.
Sajnos ha valaki 1700-as akkor 1700-as akárhogy is ugat.
-
lexlutor #325369 miert is? mondj en ingame nevet, lassuk milyen majer vagy. ennyi. ez nem bonyulult, vagy nehez.
de ahhoz gerinc klene h vallald magad. -
yossarianHUN #325368 Hát bezony, fura módon itt már mindenkiről kiderült, hogy hazudós falusi troll, csak rólad nem. Őrült egy világban élünk nem igaz? Szerencse, hogy vannak hozzád hasonló magányos próféták, akik mindig képesek a józan ész szavát képviselni a tudatlan trolltömegekkel szemben.
Utoljára Mausbattle-t olvasva volt ilyen érzésem:D
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.01. 20:25:16 -
Gondolom magadra céloztál. Amíg nincs IGN, addig az általad körbeírt szerepkörben vagy itt. -
aru #325366 Köszönöm még egy ember akiről kiderült, hogy hazudik és csak falusi troll. -
Mr.Kitten #325365 Köszönöm! Akkor lehet eladom majd később visszaveszem a cometet. Bár a legfőbb probléma a legénység. -
lexlutor #325364 inkabb ingame nevet viritsal! -
aru #325363 Várom a linkeket az állításaidra. -
yossarianHUN #325362 Hátööö... Az utóbbi hónapok tanúsága alapján?:D Peace.
Mr. Kitten: Nagyon jó med. Sebességben nem veszi fel a versenyt mondjuk egy T-44-gyel, és a teste is hatalmas, de kemény a feje, és a legjobb T8 med ágyú van rajta. Rosszat nem nagyon hallottam még róla. -
foxbat88fx #325361 szard le, szerinted én nyugtalanul alszok mert serious nem 75-ös emberekkel jött? :D:D -
Mr.Kitten #325360 Eskü én is nekiállok, stat pad majd kinyomtatom 3D nyomtatóval és legalább 4 méteres lesz.
Inkább azt mondjátok meg a Centurion milyen tank van akinek jobban tetszett mint a korábbi angol medek? -
yossarianHUN #325359 A wn8 hidegen hagy, az nem tetszik, hogy a kollega olyasmivel pattog már nem először és nem másodszor, ami nemhogy nem úgy van ahogy mondja, de épp a szöges ellentéte. Ehhez azért pofa kell:) Az, hogy speciel wn8-ról, 7-ről, 62-ről, vagy bármilyen más vélt vagy valós adatról van szó, mellékes körülmény. -
FosTalicskaa #325358 Na igen, kezdődik a kozmetikázás.... -
foxbat88fx #325357 uhhh gecc :D elvagytok... nem mindegy kinek mennyi a WN8-a????
ez csak egy virtuális nem létező szar :D -
aru #325356 Megmagyarázás? Talán olvasni kellene...
-
Mr.Kitten #325355 I <3 Comet!
Most ezek után hogyan adjam el? Nem igazán tudok fenntartani 2 Medet haladni meg kellene tovább az ágon. Centurion is ilyen jó lesz?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Victory!
Battle: Fiery Salient
Vehicle: Comet
Experience received: 2 347
Credits received: 57 187
Battle achievements: High Caliber, Confederate, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
yossarianHUN #325354 "Konkrétan én leszarom az egész WN8 dolgot de azt nem bírom mikor tudatlan idióták szólnak be low WN8al és ő biztos nem az arti miatt rendelkezik olyan értékkel"
Low wn8-cal?:DD Öcsém, az utcsó ezer (1200) csatámra 2200 a wn8. Neked mennyi is? Ja, 1800. Ejnye, te lowbob
De biztos az utcsó ezer csatád kizárólag artyval volt, azért ilyen. Kérlek, magyarázd még tovább:) És véletlenül se vetted az accot, azért mennek át 15k csata után zuhanórepülésbe az értékeid. Mesélj még.
-
lexlutor #325353 no lam, ki kene lepni a fenyre, mindjart oda a batorsag.. marad a megmagyarazas..