418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Haha, milyenért? Lassan úgyis fekvés van, mondj hát egy mesét! -
aru #325432 Szeretném azt a replayt hátha azzal el tudom intézni a perm bant. Mert ilyenért már lettek bannolva véglegesen emberkék.
Olvass vissza, hogy mi történt abban a csatában.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 23:17:23 -
lehet cukkolni őt, de amúgy +10% legénységi skillt neki, mert utána járt a dolgoknak :D
tököd sose lankadjon WR -
ezt írta : A csata ugyan az es ki lehet kovetkeztetni ki volt a T32.
de a listában nincs T32 -es , de persze nem nekem szól -
Amúgy tényleg mekkora nofile genyó vagy, hogy vetted a fáradtságot, és felkerested az egyik résztvevőt a csatában. :D -
Nem úgy volt, hogy mi mondjuk, hogy "nem, nem is te vagy az", ahelyett, hogy te mondanád ugyanezt? :) -
WR104 #325427 Szerintem ne erolkodj tovabb. Biztos tudok replayt is szerezni ha akarok, de jobb ha csak behuzod fuled-farkad mint IRL szoktad es csendben elvonulsz. -
akkor magyarázd meg te , hogy az EREDETI képen hogy kerül a T32 helyére egy arty ? -
yossarianHUN #325425 Mert nyilván be fogod ismerni
-
aru #325424 Hát nagyon nem nyert. :D Azt elárult azt aki ezt állította, hogy miért vettek rá játékost, hogy elveszítse a csatát és kilője a saját csapattársát?
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 23:07:36 -
Hogy kapd be az összeset, amim van. Először dob lighttal nem városi csatába, ahol spotolni is lehet, erre MOST időzíted be a tényfeltáró riportodat? :D -
yossarianHUN #325422 ? -
főleg ,hogy nincs T32 csak T34 -es -
WR104 #325420 Mekkora kis nyomorult vagy te bakker!
1: Ugy osztod az eszt mintha te lennel a legjobb jatekos.
2: Majd mikor leparadicsomozunk a hulyesegeid miatt akkor kijelented, hogy zold vagy(jelzem csak szeretne mert egy kis répa vagy kis répaval a gatyaban)
3: Beteszel olyan screenshotot amit jol meg ps-ozol es kitakarod a neved.
Mr "nekem az embereim meloznnak" te nagyon buta ember vagy aki csak almodozik azokrol a kepessegekrol amiket kitalalt magarol.
Az altalad belinkelt csataban te M40/M43-as arty-val mentel Kr0n0s neven csak kicserelted egy T32-re.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A csata ugyan az es ki lehet kovetkeztetni ki volt a T32.
A WN8-ad meg majdnem 20k csataval 803!!!!! Ez bukás fölé bazdmeg maximum
Te tenyleg annyira buta vagy az eletben is mint a jatekban.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.01. 22:56:25 -
Uhh, ez a Type 64 nagyon brutál. T-34-1, KV-2, AT8 leszopatva, körbeautókázva 1v1-ben. :D -
R3nton #325418 az a lényeg, hogy hogy :D Jól nézett ki ennyi :D -
Valaki tudja e ,hogy a Panther/M10 -es harckocsin rontottak e lefele ? mert olyan lomhának tűnik ... -
bekescsaba #325416 köszönöm. -
Mr.Kitten #325415 Hogy merészeled? Esetleg gyere valami win8 flammel arra harapnak majd 
Spaced armor megfogja a HESH-t. Szóval track és egyéb üres páncélokra nem célszerű lövöldözni vele mert nem vagy keveset fog sebezni. -
A játékban ugyanaz, mint sima HE, csak nagyobb átütéssel.
A sima kredites HESH-nek már 110 körüli az átütése (10-es ágyúkban pl), azaz tankok seggébe maxot lősz vele. A goldnak meg annyi az átütése, mint más tankoknak a sima AP... -
yossarianHUN #325413 Nincs rajta mit magyarázni, ugyanúgy működik mint a HE, csak nagyobb átütéssel. Az is baromi kiszámíthatatlan, ez is. -
Tyű, megöltél egy 2 szinttel kisebb tankot? :D -
bekescsaba #325411 Esetleg a HESH témában segítene valaki?
I LOVE ARTY
(hátha így) -
aru #325410 Én is a sorok között olvastam és írtad: "És megint jössz ezzel a fellengzős dumával (...) ti, noobok!"
Én már múltkor föladtam, ti vettétek elő a témát. Én ezt látom ha netán beülök artyba... ti azt, ennyi. Fölrakhatnák én ide csata felvételt is róla, hogy a játékosok 80%-a a maga hibájából löveti ki magát artyval de minek.
Inkább arról kellene beszélni, hogy a ma felrakott tegnapi csata eredményben miért is sebeztek olyan karcsúan a lilák és nem egy lezárt dolgot elővenni. Ráadásúl az arty témához hozzá sem szóltam! :D
Van mod, de nem én gerincteleneztem és hasonlók. Én csak beszélgettem és válaszoltam, erre van a fórum.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 22:08:13 -
R3nton #325409 WOT-os pályafutásom eddigi legjobban kinéző killje :D
Az 5. kill az T-34-85-t öltem meg. Nem mellesleg Master Tanke skilltelen legénységgel -
yossarianHUN #325408 Adod alá a lovat. Moderátor topik már nincs? Hamar kitennék a szűrét. -
Senki sem írta, hogy írtad, hogy "te noob".
Szegény ártatlan kisgyerek, félreértik minden szavát!
Tudod, felnőtt emberek vannak a többi monitor előtt is, nem kisgyerekek. Tudnak olvasni a sorok közt. Neked nagyzási hóbortod van, kényszeresen fel kell vágnod mindenki előtt, miközben a stílusoddal lekicsinyled őket. Ez lerí a hozzászólásaidból. Ugyanúgy, ahogy pl. én nem hiszem el, amit mond valaki, amíg nem mutat valamit, amivel alá is tudja támasztani azt. -
lexlutor #325406 leszarom a megmagyarazos dumadat.
nincs ingame neved, arcelkuli gerinctelen nulla vagy.
-
aru #325405 Gondolkodj el azon, hogy miért van az, hogy egy általad pirosnak tartott ember tud normálisan kommunikálni obszcén szavak nélkül te meg aki a zöld fölött áll nem. Az arc nélkül meg sajnos nem igaz. -
lexlutor #325404 ignoraljatok. ennyi.
amig szobaall vele valaki, odaig kapjuk majd a sok okossagot, arc nelkul.
-
bekescsaba #325403 Sziasztok!
Kérem magyarázza már meg nekem valaki a HESH lőszer játékbeli működési elvét. Én azt gondolom, hogyha átüt, leadja a 490-es átlag sebzést. Ennek ellénre a light tankokba, batchat seggébe, Lorrein oldalába, a német td-k tornyába folyamatosan 270-300 körüli értékeket lő. Nem értem. Az verte ki utoljára a biztosítékot, amikor szemből nem lőtte át az 50-100 frontját 215-ös pennel, és sebzett bele 130-at.
Lehet én tudom rosszul, kérlek mondjatok valamit.
-
aru #325402 Ezt már ellőték de, mint akkor is írtam neki nics t8 usa artyja, mint amiket én raktam föl. Valami új?
Már bocs, de egyszer sem írtam senkire, hogy noob. És egyszer sem vontam kétségbe senki "színét". Ferdítések és hazugságok nélkül nem megy?
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 21:35:19 -
Chaffee #325401 http://www.noobmeter.com/player/eu/aru/501046056/ -
bornofakone #325400 Te ezt ismered, a többiek meg azt ismerik amit csinálsz (név nélkül szórod az áldást...).
Engem zavarna ha hiteltelennek lennék "megbélyegezve"..(mert ez a jelenlegi állás a viselkedésedből adódóan) -
És megint jössz ezzel a fellengzős dumával, hogy "én régebb óta". Mint hogy "én csak napi pár kör", bezzeg ti, noobok! :D Te kész vagy. Mindenben annak kell az etalonnak lenni, ahogy te csinálod.
Csakhogy nem. Képzeld, valószínűleg van, aki beosztottként többet keres, mint te főnökként. Nem elképzelhetetlen, hogy van, aki megengedheti magának, hogy adott esetben még nálad is többet legyen a gép előtt.
Micsoda világot élünk, nemde? -
hülye szöveg ! -
yossarianHUN #325396 Ez egy troll, most már nyilvánvaló. Jól csinálta, egész sokáig tudta hülyíteni a népet, de beleesett a leggyakoribb trollhibába, túlzásba vitte. Még Random Önérzetes Artista se gerjesztené ilyen intenzitással, és főleg ilyen kitartással a konfliktust. Az ügyesebbik fajta, de csak troll. -
aru #325395 Ezt már ismerem. Ha netán megadnám akkor az jönne, hogy "csak írtál egy nevet az nem is tevagy". Volt már ilyen a WoT fórumok történelmében sokakkal. :) -
lexlutor #325394 hazudik . ennyi. -
bornofakone #325393 Miért nem adod meg nekik az ingame neved?
Komolyan nem értelek, jó ideje az általad generált f.stenger folyik itt a fórumon...kb 2 perc alatt el lehetne rendezni a dolgokat és kész.
Vagy esetleg nem akarod h kiderüljön h egyáltalán nincs igazad és csak kamuztál? :)