418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    kibaszottul buszke vagyok rajuk, h 5 ev utan eljutottunk idaig, hogy felmerul!!

"- developers are considering getting rid of trollplatoons (limiting tier differences in platoons)"
  • Maala
    Jah, nehéz arra használni, amire való, és nem az ellen lezúzására. :D
  • R3nton
    Pedig nagy volt itt az emberek szája, hogy milyen könnyű light tankkal játszani, sőt OP-k. Ja most majd megtanulja az event miatt az is, hogy milyen nehéz jól játszani lighttal, aki idáig csak beszélt róla...
  • NewHewkas
    Erre a tank inspectorra most találtam rá, egész használható kis app, bár nem értem minek kell regisztrálni...
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.02. 19:25:42
  • DantesHUN
    És ötödjére se sikerült. 5 vereség egymás után németekkel. Mondom én: lehetetlen.
  • Mr.Kitten
    Minden játék első 3 perce arról szól, hogy összevadássza mindkét csapat a rohangáló lightokat majd ha vége kezdődhet a csata! :D
  • DantesHUN
    Oroszokkal egyből megvolt, némettel csak vereség. És mindig azt hiszem, na ezt megnyertük. Áh, nem. Hirtelen a teljes csapat mint a búzakalász aratáskor.
  • Maala
    Nekem 21/30 win eddig, light kész és med is vagy negyedig. :D
  • NewHewkas
    Játssz délelőtt, én is azt tettem és 9-ből 9-et nyertem is:) Sikeresen le is dupláztam a legfontosabbakat egy óra alatt. A többit majd az este folyamán megpróbálom.
    Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.02. 19:05:48
  • DantesHUN
    Német tankkal nem lehet nyerni. Lehetetlen küldetés. Két csatát megnyerni, első 10-ben lenni: lehetetlen. Német tankkal csak vesztek.
  • NewHewkas
    Gondoltam, de mondom hátha valami tájszólásról van szó. :)
  • Maala
    Nyilván elírtam, mi az, hogy elvájasították? Esetleg elvajasították, ezért csúszkál annyira a mapokon az MT-25. :)

2 csatából 8k spotdmg. Asszem ez lesz a módszer, aufk meg chaffe felváltva, míg be nem ad egy szpottermapot, aztán tökös aktív szpot. -.-
  • NewHewkas
    Nem azért, de az nem inkább vájatosítás? (Mert számomra a vájásítás olyan furán hangzik.)
  • Mr.Kitten
    Azért ilyet se láttam még :)
    Kilőttem Comettel egy t49-et erre elkezdett írogatni a chatbe vagy 3 percen keresztül folyamatosan.
    Az volt a problémája, hogy én hátba merészeltem lőni és hogy ez mennyire gerinctelen. (megjegyzem oldalba lőttem ha már ennyire fontos!)
    Mintha bármi különbség lenne hol lövöm meg vagy akármi. Bocsánat hogy nem lövöldözhette büntetlenül a tankjainkat :D
  • Maala
    Az engem nem érdekel, hogy a spotterek, és a td-k használhatósága lecsökken. Addig, amíg nem kell 12000 spotdmg-et összeszedni naponta a KV-220ért. Lightokkal.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.02. 18:45:53
  • besti
    Nem tudom, hogy hogyan nem lehet az egyensúlyt megtalálni a WG pályatervezőinek? Régebben volt (a kelleténél lehet) több olyan pálya, ami jól átlőhető volt, "jó" kis kemper TD bokrokkal. Ment is a sírás az OP TD-k miatt. Megoldás? Minden pályát "vájásítsunk", dombosítsunk, bokrokat meg kell ritkítani. A szpotterek és a torony nélküli TD-k használhatósága elég rendesen lecsökkent. Nem is tudom melyik pélya maradt meg ennek (Prokhorovka, Malinovka, a még nem újított Murovanka?). Miért nem lehet a kettő állapot között megállni valahogy? Ezt a lightos küldetést még Type 59-ért sem vállalnám. Nem tudom kibírja-e valaki végig innen.
  • Thomasovics
    Nektek nem szaggat a wot? , vagy hogy 100 alá nem megy a ping?
  • Maala
    Persze, hogy többen látják az ellent, amikor az összes pályát elvájasították, max 300m hosszú/vájat. És akkor még legyen spotdmg lighttal...
  • Chaffee
    Hova farmolsz ennyit?
  • DantesHUN
    Nem szoktam dicsekedni, de ezt a meccset most egymagam hoztam le.

Győzelem!
    Csata: Lakeville
    Jármű: IS-6
    Szerzett tapasztalat: 2 744 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 76 480
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

3900 sebzés. 5 kill

http://kepkezelo.com/images/od05z4j6eqi1laxmp7q.jpg

Nem volt semmi, az biztos. A város elég gyorsan elesett. Med-ek megpróbáltak bekeríteni. Szerencsére nem voltak túl okosak, de basszus ennyit forogni, IS6-al utcák között.
    A végén: Úgy körülbelül 1/3-n voltam egy feles T-44 , egy T34-3(fullos) meg a mocsok fvv02 akármi arty ellen. T44 bele egy, puff neki 8%. Foglalják a bázist. Na mi legyen? Megkerestem a T 44-et( hülye volt, miért nem támadott hátba?) meg van.
    Jó, bázis felé gyerünk. Jön a T34-3, körbe akart forogni de nem sikerült neki! HÁHÁHÁ! IS6-ot nem bírt lefordulni, és sikerült kiszedni. Persze az arty úgy 10% alá lőtt, mert legalább rohadt gyorsan lő az a mocsok brit arty. Na HE betölt. Nem szabad elhibázni. Megyek utána, beglő, óriási mázli ,hogy csak lánctalpamat szedte le, HP-t nem, és bumm, sikerült kilőni.

Óriási mázlim volt többször is, és így sikerült megnyeri gyakorlatilag. Nagyon izgalmas csata volt.

Ja, és csata úgy kezdődött, hogy közben telefonáltam.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.02. 18:07:35
  • Rivanka
    Nyilván érdemes fentebb próbálkozni, ott több a sebzés is. Másik gond lehet, hogy emlékeim szerint ha többen is látják az ellenfelet, ha meglövi vki, aki nem látja, akkor eloszlik a damage a 2-3 spotter között. Azt nem tudom, hogy elég ha felspottolta hamarabb, vagy a sebzés pillanatában is látnia kell, hogy kapjon spot dmg-et. Régebben is volt ilyesmi küldetés, arra emlékszem nagyon megszenvedtem a sok light csapattárs miatt. Bele se kezdtem most, nagyon időrabló tud lenni.
  • DasIsFuck
    én mindig csak ilyen 30-50-eket kapok, van, hogy a fél ellenfelet felspotolom és van is sebzés de csak ilyen kicsik...:S

elc-vel elég nehéz sebezni meg killeket szerezni, az ágyú nem akar együtt működni:
  • bornofakone
    Nekem is az a legnehezebb a városi mapok miatt, sima dmg meg xp jön mint a sz.r meg ugye a kill is 1-2 kör alatt megvan...spot dmg tegnap 30 csata alatt lett meg....:D (szaros városi mapok miatt 1 csomó 0 spot dmg-s köröm volt).
  • Maala
    Számomra a spotdmg összeszedése a legnehezebb. :-s Ezek az új átalakított pályák nem nagyon kedveznek neki, pláne most, amikor mindenki rushol.
  • WR104
    Igazabol egy artyval mentem az Auf. helyett csak kicsit ps-eztem rajta
  • bornofakone
    komolyan ez a light/med-s event...
    hétvége óta van meg a chaffee, de komolyabban tegnap óta játszok vele, de h normális mapra nem rak vele az is biztos. Csak városi map (himmels, ensk, kharkov), néha 1-2 alkalommal becsúszik 1 windstorm meg ruinberg....lementem már több mint 50 csatát vele, abból 2x voltam campinovkán meg 3x redshire-n.
    Nem hiszem el h nem tud berakni normális mapokra....bár mondjuk light-ban számomra az tetszik ha beülök 1 bokorba és villantom a népet úgy h közbe kajálhatok....nem szeretek rohangálni és céltáblát játszani. Akkor inkább medbe ülök. DMG-t akarok akk meg heavy v td...:)
    Pedig kellett volna az a kv220....de így nem lesz meg.
  • Maala
    Ma még goldot töltesz, holnap már más replay-jeit töltöd fel. :D
  • WR104
    A VK 28.01 utan kicsit feltem az Auf Panthertol, de kellemesen csalodtam. Ha nem kell spotterkedni vele eleg jol lehet tamogatni a csapatot.

Replayt csak igy tudok linkelni: http://wotreplays.com/site/1133951#self
    T10-ben 4.4k (top) damage, 3 kill

A vegen az E100-ra goldot toltottem mert a 167 pen nem lett volna eleg.
  • lexlutor
    azert az vicces h jobb ertekei kezdenek el lennie mint az indennek..

IS:

- stock turret: 100mm D-10T reload buffed from 9,3s to 7,8s, aimtime buffed from 2,9s to 2,7s, accuracy buffed from 0,42 to 0,38, accuracy when turning the turret buffed by cca 23 percent
    - elite turret: 100mm D-10T reload buffed from 9,3s to 7,6s, aimtime buffed from 2,9s to 2,7s, accuracy buffed from 0,42 to 0,38, accuracy when turning the turret buffed by cca 23 percent
  • Maala
    Újév környékén.
  • Sir Charles
    Lehet már konkrétumot tudni, hogy mikor lesz az FV4202 lecserélve és prémiumosítva??
  • Chaffee
    Fő állásban WOTozok
  • N3su
    látom itt senki sem dolgozik ...
  • kingofn00b
    Mi a gond a medekkel? Eddig a TD - kempfesztek voltak a sírás tárgyai, most meg a medhordák?
  • Rivanka
    Elég jól el lehet tölteni az időt ezekkel a küldetésekkel. A lightot meg sem próbálom, a medes vszeg azért meglesz. Viszont lehet mellette ingyen prémet gyűjtögetni, a heti akcióval kicsit többet is, ilyen szempontból korrekt a wg. Kis nézegetni való ráérősöknek, futottam ma pár 100k-s kört vele.:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

http://www.wotreplays.com/site/1133732#ensk-rivanka-t26e4_super_pershing
  • Master91
    tegnapi nap is egész végig így nézett ki szinte, sajna egész hónapra levetítve ez borzasztó lesz :s
  • kisokka
    Pár napja hanyagoltam a WoT-ot, belépek és az első csatában a 95% med. Azt hiszem kihagyom ezt az egész hónapot
  • DasIsFuck
    Németekhez konkrétan t5-től kezdve 2 normálisabb heavy ágat is be lehetne rakni úgy t7-ig, mind porsche mind henschel vonalon.
    Cserébe tele van a német vonal wg általi felbuffolt kreálmányokkal.
  • Sunsetjoy
    Hm, érdekességként kellene csinálni egy közvélemény-kutatást, ahol fel van sorolva az összes elérhető nem prém jármű. Ki kellene választani 5 számodra jónak és 5 rossznak tekintett gépet. A jóra adott jelölés érne +1 pontot, a rosszra adott pedig -1 pontot.
    Mondjuk inkább tierenként, és nem osztályonként.
  • lexlutor
    tier7 csata:
    5 td
    6 light
    osszes tobbi med!

nagyszeru ez az akcio...