418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Szóval akkor neked a vér ugyanolyan színű marad hetekig.

Persze , hogy rozsda . mégis ki a fasz gondolta, hogy az ott vér.

( de egy vérmód nem lenne rossz, égő testek stb.- elvégre háborús játék )
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.04. 10:28:37
  • Ry0K3N
    Olvass vissza 08.27-től, én nem fogom neked megkeresgetni.
  • kisTekila
    csak a ti tapasztalatok nem "süket duma"?? hol van ez leírva?
    mert akkor betartom.
  • Ry0K3N
    Nem kell a süket duma.
    http://sg.hu/forum/uzenet/1271188541/324354
    Múlt héten túl lett már tárgyalva.
  • kisTekila
    ..a cwakk klán ismét megmutatta az igazi arcát...

Igaz. Többedjére, a csata elején köszönünk, majd a végén dicsérjük a másik munkáját :)
    bármely oldalon vagyunk is. (ez is egy tapasztalat)
  • patchaou
    Mivan? Vagy ezek szerint nem csak ő képtelen megkülömböztetni a vért a rozsdától...?
  • Angelus1991ster
    Miért? PS-el átrajzolhatta a kilőtt tank textúráját. Bár a .....gaming a korbesorolás miatt nem használ vért a textúrákon.
  • Angelus1991ster
    WoT-autista kommandó?
  • Master91
    Itt vannak az xp-k:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    As this contest has ended now and the results for it were already published, we also wanted to show the amount of XP earned by the winners:

Standard tanks:

hoopo74 Rhm.-b. WT 2313

AeoN_Akira JagdPanther 2293

Tuurskii Hellcat 2289

HUMMER78 T29 2280

aftvor Tiger I 2243

HTank_zveky T29 2212

ArkonPT Hellcat 2188

the_bane_of_your_game T-34-85 2175

Swidzernaiv KV-1s 2161

dostoi T71 2158

_MAUS_E100_ KV2 2149

Gustlik10222 Hellcat 2124

__RecoN__ Indien-Pz 2121

RADEK_74_ILZA WZ-131 2121

moshennick Hellcat 2121

CoolBreeze541 Centurion I2115

r0y4l4444 T71 2111

kAROLQQQ IS 2106

Pontiac_1981 KV2 2103

IProNinjaTurtle Hellcat2099

Premium tanks:

Piranha77 Churchill III 2487

batman86 Churchill III 2479

MacMoney97 Churchill III 2368

kakas98 Churchill III 2315

perni23 E-25 2281

ENTD Churchill III 2265

Prosarmosmenos Churchill III 2254

dancomando Churchill III 2236

Boandlgrama Churchill III 2233

foto_marcin Churchill III 2221

Kawasaki43 KV-5 2199

Bear1_Grylls Churchill III 2198

tomabcd Churchill III 2173

panther1998 E-25 2171

Slakter79 Churchill III 2171

Exestosik Churchill III 2160

GTO2013 Churchill III 2152

FizzQ Churchill III 2152

SuparMan E-25 2144

CzeslawPLL Churchill III 2141

Thank you for participating everyone and big congratulations to the winners!

- Erissa

Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.04. 09:02:13
  • patchaou
    Jujjj. Az átlag wot játékos értelmi színvonala...
    Ha megnézel youtube-on pár olyan videót amit nem lila vagy zöld játékos kommentál, akkor hallhatsz elképesztő dolgokat:-)
  • Sunsetjoy
    Azért mennyire látszik a basexp-s versenyben, hogy a Churchill 3-asnak milyen xp-s beállításai vannak, majdnem mind az, ami nem E-25 :D
    Meg az, hogy a normál tankoknál 5 hellcat, kv-2, szóval trollkodós, sealclubberes huncutságok :)
  • suba53
    Hat év kevés volt az "intézkedés"-hez !?

Vagy nem is olyan veszélyesek azok a vasak. A WG-nek kellene szólni, ők talán megszerveznék, finanszíroznák a roncsmentést.
  • Lichtmaschin
    akkor hagyom a fenébe....mert ez így nem okoz örömöt, csak szívok....kicsit furcsának tartom, hogy a chaffe teleszkóp+ háló van rajta és sokszor a másik light hamarabb kiszúr mint én őt, úgy hogy én meg már be is kaptam a dmg-et. Mondjuk még nincs meg a 6. érzék és ez sokat számítana..
  • kingofn00b
    jól érted. 25* ugyanaz a szenvedés azért a vacakért.
  • Ry0K3N
    "– Valaki szedje ki a földből ezeket a tankokat és a lőszereket! – kéri Szápár polgármestere, Bálint Sándor. – Ha tehetném, én intézkednék, hogy el legyenek távolítva innen, csak a településnek egy fillérjébe ne kerüljön, mert nincs pénzünk! "
    Lol, csak szólni kell a hiperpigmentáltaknak és fél nap alatt kiásnak és elszállítanak egy 57 tonnás tigrist is a MÉH telepre ha arról van szó
  • Lichtmaschin
    Kicsit jöttem sírni....próbálom kv220-as küldit...és b@sszus chafee vel nem sikerült a spot dmg-et összeszedni...pedig ültem elötte 5 órát....minden más max 1 óra alatt megvolt. Csomó meccsem volt úgy hogy felderítve 4-6 ellenség és senki nem volt aki akár rá lőtt volna.
    Megéri szenvedni a k220-ért? mert most elment tőle a kedvem...
    Meg azt jól értem, hogy napi 1x lehet megcsinálni az 1-es küldit és összesen 25x kell, hogy meglegyen a kv220?
  • JeffDunham
    AztaQrva...

• JeffDunham
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/20080604/tank_van_a_labunk_alatt
  • popey8
    Én tegnapelőtt azt lőttem meg 2x is és mindkétszer sebződött az ellen. Ki akartam próbálni, h gyenge pont-e, mert egy másik csatában láttam, h az egyik E-75-t a gümőn keresztül sebezték. Nem tudom, h esetleg a szög miatt, de én (is) tudtam azon keresztül sebezni. Eddig én is azt hittem, h olyanok, mint a T29 fülei, de ezek szerint nem.
  • Bueno nacho
    Valóban sebzi, de nem magát a bütyköt, hanem mögötte a tornyot. Emiatt szemből felesleges lőni, ellenben oldalról, ha nincs esélyed másképpen átütni, oda érdemes célozni.

• AlucardHuN
    Pedig sebzi... tapasztalatból mondom, én is csak pilláztam.
  • yossarianHUN
    40% win chance alatt csak HE vel használom - Azt meg miért?
  • Count Adyn
    40% win chance alatt csak HE vel használom:D Nekemis kellett jó pár meccs mire megbarátkoztam vele, mindhárom lőszert van értelme használni helyzettől függően:)
  • yossarianHUN
    82 miliméter a védelme, igen, át is ütik ha meglövik, csak nem sebzi a tankot. Asszem a kémlelő talán besárgul tőle, de még az se biztos.
  • AlucardHuN
    Hát akkor megosztom veled frontbéli tapasztalataimat: A kis bütykön van hitbox. Már akkor gyanús volt mikor megvettem és mobilos appon néztem mennyi az annyi. 82 mm vagy ilyesmi. A kupolát "sajnos" tudom. Hiába marad az hogy beleszokok a t9-10 világába.
  • yossarianHUN
    A kis bütykökön a tornyon nincs hitbox, nem sebezhetőek. Legalábbis én úgy tudom. Viszont a parancsnoki kupola igen gyenge, gyengébb mint a KT-é, azt könnyen szétlőhetik. Mikor én először megvettem az E-100-at (egy éve), baromira nem ment vele a játék, el is adtam pár hónap szenvedés után, és megutáltam rövid úton. Viszont nemrég visszavettem, és rájöttem, hogy én használtam rosszul. Gold nélkül is egy állat tank, csak rejteni kell a hasát, és beforgatni a tornyát, mikor nem lősz. Sajna mióta visszavettem 220 csatányi 1900-as átlagsebzést kell vele szép lassan emberi szintre felhúznom, annyira nem szerettük egymást az első találkozáskor:)
  • OnkleTonto
    A muszkák szavahihetőségét figyelembe véve, ingyen sört és örökéletet is ígérgethetnének :D
    Vagy semmi sem lesz belőle, vagy valami teljesen más. Indoklás, mert csak!
  • AlucardHuN
    Értem. Szimplán csak azért kérdeztem mert ha netán lesz akkor tudjam mire számítsak. Mondjuk ilyenekbe kár gondollkodnom mert az E 75-el is bénázok még... Olyan pontatlannak érzem hogy fáj. Meg attól szoktam agyfaszt kapni hogy a kis bütyköket a tornyon ugye lehet sebezni... és el is találják. Hát meg még szerencsém sincs vele pedig nem rossz. Míg t8-ban KT-val tudtam dominállni addig itt már örülök ha sebzek 2000 felett...
  • yossarianHUN
    Jó HE-szokás szerint rapszodikus. Én hulldownban álló IS-7-ekre szoktam lődözni, van hogy pattan, de van hogy 400-at belever.
  • AlucardHuN
    Hmm E 100 amúgy mennyire eredményes ha HE-vel puffogtat? Párszor volt olyan hogy próbállta volna meglőni az E75-ömet de csak pattant.Ha He-vel teszi azt legalább megérzem.
  • lexlutor
    komolyan nem kene ide skill alapu mm, csak top heavy ne lehessen onmagaban ez a sok tehetsegtelen nyomorek: mert egyik az elso percben kiloveti magat, a masik valami hihetetlen ket szintel kisebb agyut rak fel, es csak he-vel lovoldoz a harmadik meg kempel a td-k mogott. ez igy alap buko meccs.
  • lexlutor
    :D
  • yossarianHUN
    Az imént találkoztam egy kettes szakasszal Ruinberg Encounteren. FV4202 és az E-100 haverja, mindkettő csont narancs. E-100 azzal kezdte, hogy megindult középre, a nyílt placcra. Mikor elküldtem az anyukájába, és közöltem, hogy szerintem a városban lenne a helye, az FV-s bratyója belém lőtt, majd közölte hogy sorry, utána pedig többször megpróbált blokkolni, hogy ne tudjak visszajönni a tűzvonalból. Aztán mikor 5 perccel később 1v1-ben rámászott egy ST-I-re, csak én voltam a közelben csapattársa. Hát, sajnos valamilyen oknál fogva elfelejtettem belelőni az ST-I-be, csak miután az kiszedte az FV-s pajtit. Na ment az anyázás a chaten, meg a report this idiot noob teamdamager satöbbi:)
  • lexlutor
    hihetetlen h ez a sok tehetsegtelen fereg tomato meg mindig szop.. takarodnanak el aludni a faszba. hulladek szemet nepseg. persze top ehavyben, campfeszt.. ennyi..

gecinek lehetnek top tankban az ilyenek.
  • Pales27
    Aki játszik pl CS-vel vagy hasonló lövöldözős online játékkal az mesélje már el, hogy ott is kell szerver oldali célkereszt? :D
    Nem értem hogy ha fordulásból histelen lövök szinte mindig mellé megy.. ha meg bekapcsolom a szerver oldalit akkor meg idegesítően szaggat 40-60 ping am.
  • Master91
    nem fogom meg jegyezni, mert sz.rok bele kb. :D

5ös tanuló voltam 8. év végéig , 7. év közepén tanultam meg osztani, mert 2. és 5. közt egy tanárunk volt, az tanított mindent

és hát gondjaim voltak ezzel a 2 dologgal, ő meg nem nagyon akart segíteni, hogy görcsölne be a talpa
  • Malarki
    Pedig nem túl bonyolult dolog: ha az ige előtt van akkor egybeírjuk, ha után akkor külön, ha a kettő között van még egy szó akkor szintén külön.
    Jó tanár lehetett ha még ezt sem tudta megtanítani :D
  • Master91
    köszönd a köcsög volt nyelvtan tanáromnak ált. suliból, nemfog menni bocsi

van aki nem tudja Magyarország megyéit, én nem tudok igekötőket helyesen írni (és csilliárdnyi könyvet olvastam már el ráadásul.... )
  • Ry0K3N
    Nem kell azon megnézni semmi sem, Borsigot vezetett. A többit ki lehet találni.
  • yossarianHUN
    Könyörgök, tényleg ne vedd piszkálódásnak vagy rosszindulatnak, csak hihetetlenül bántja a szemem, kérlek ne írd külön az igekötőket, mert itt kapok agyfaszt... Nem tudom mostanában miért terjedt ez el ennyire.