418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Na meg főleg csak Med-je meg TDje van :D
  • Gyuszopapa
    Nem beszélve 3 tier tankugrást is csinált kihagyva a szopást.T-150 után rögtön az IS-4 következik neki.
  • AlucardHuN
    Na igen, kissé retard volt hogy sok német tank nem elülső motoros mégis kigyújtanak szemből "meháottavátótezsebnáczi".
  • lexlutor
    azert az is hihetetlen h idaig eljutottunk...

- engine/transmission split (transmission damage works like engine damage – same effect, only without burning)
  • DantesHUN
    Azért nézd meg mivel ment a legtöbbet: Hellcat. Véletlen? Persze biztos sokkal sokkal jobb játékos mint amire én valaha képes lennék, no de 1600 csata Hellcat-el?
  • yossarianHUN
    Már a medekre is kötelező, úgyhogy...
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.04. 20:32:41
  • Chaffee
    Sose lehet tudni lehet valaki innen szuperteszter
  • lexlutor
    szerinted itt hanyan mentek mar vele egy kort is????
  • Chaffee
    RU 251-re első skillnek jó az álca?
  • Lunki88
    Hát ez nem semmi. Randomban futottam össze vele, 4500-as WN8 meg 70% win rate.
  • Mr.Kitten
    Adva van ez a játékos 22 ezer csatával:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://worldoftanks.eu/community/accounts/500906535-Ketteringking/

El-Halufon mentem Encounter battle szépen körben a kanyonban top sebzés, topgun, egyebek de lényegtelen. Meccs vége fele elkezd anyázni minket amiért köcsög teamkillerek vagyunk mind(!) és nem figyeltünk a másik oldalra. Ő ott kempel a kezdőn és őt kellene védenünk. Az nem számít, hogy én meg egy IS vért izzadva leküzdi az ellenség fő erejét, nem, nekünk meg kellett volna menteni mert nyomkodta a help gombot.
    Td-ben ült szóval nem értettem mi baja de amikor kiléptem megvilágosodtam!
    4000 csata Su8-ban. Ennek tényleg az agyára ment az arty Ő a világ közepe és mi kis halandó férgek azért létezünk hogy spotoljunk és védjük őfelségét
  • Rivanka
    Számomra ez nagyon durva fejlesztés lesz, eddig is csak ram2-t69-sp-vel húztam egy legénységet, innentől kicsit haladósabb lesz.
    Ha meglesz ez a type izé, még lehet a wz-132-be is összerakok valami überbrutál legénységet, akik már láthatatlanok, de mindent látnak.:)
  • DantesHUN
    Persze, főleg ha a tank nem figyel, vagy elbénázza, persze. De az egész onnan indult ki, hogy ez az általános és nagyok sok csatában látom, hogy azért hülyéznek le, mert E25-el nem megyek bele közelharcba több általában magasabb szintű nehéz tankkal szemben.

Bizonyára abból indulnak ki, amit te is mondtál, persze van olyan helyzet amikor lehet az E25-el közelharcba menni, de fel kéne fogni ,hogy milyen helyzetben lehetséges ez, és nem a chat-en hülyézni.
  • lexlutor
    nana! :)

- bonus experience gained by premium tanks will NOT count towards the account average experience, it will be treated as bonus XP for missions (SS: no average XP statpadding for you!)
  • Maala
    Nyilván nem 1v3-ról van szó, de akár 1v1-ben is be lehet vállalni, ha hátulról jössz, hidd el.
  • DantesHUN
    Persze ez igaz, de erre egy több szinttel kisebb könnyű tank is képes, ha te 4-5 ellenféllel vagy elfoglalva be áll a nehéz tankod mögé és telepumpál.

Ha ilyen esetet látok, E25-ben én is ezt tenném.
    De nem erről volt szó, hanem az egészet azzal kezdtem, hogy egy Tiger II, megy Tiger I ,meg még valami med ellen egymagam, egy E25-ben közelharcban, és azért a Tiger II-őt emeltem ki, mert azt a legnehezebb átlőni.

De ha a 8-as tank még sok hp-n van és nincs mással elfoglalva...hát megnézném hogy sikerül ellene a manőver.
    Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.04. 18:15:12
  • Maala
    Nah, TX prém tankok 5%-os xp-bónuszt kapnak. Juppi.

Szerk: Ha leárazzák ezt a Churchill III-at, tuti beruházok rá. :D Kell egy 4k xp-s kör. :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.04. 18:14:10
  • Rivanka
    Ha jól látom, neki 120-as páncélja volt, neked 100-as. Az is számít.
  • Maala
    Ez kb olyan kijelentés, mint amikor valamelyik orrturkász azt mondja, hogy te vagy a balfasz, mert meglőtt az arty.

Persze, hogy szerinte az. Neki nincs jobb dolga, mint verni a fikás kezével a tökét, de te közben 4 tankkal harcolsz 50m-en belül, és nem többszáz méterre figyelsz a felspotolatlan féregre.

Ugyanígy ha mással van elfoglalva az a heavy, az E-25 igencsak könnyedén odamegy hozzá, és szarrárofolja közelről az ellent. Már velem is eljátszotta ezt vagy 2-3x egy-egy kék-lila player.
  • DantesHUN
    Ja, aha. Ezt meg lehet csinálni. De az a tank amelyik hagyja magát ilyen helyzetbe hozni az hülye
  • foxbat88fx
    according to Evilly (RU developer – he got promoted apparently), test will come tomorrow (“If we manage to check everything
    akarom, akarom!!!! :D
  • lexlutor
    annyira alacsony az a lapostetu, h magas tankkal gyakrolatilag nem lehet olyan alacsonyraforsitani a loveget ha raallsz :)
  • DantesHUN
    Ezt nem igazán értem, közelharcban, hogy könnyebben?
  • Sunsetjoy
    Micropatch 12-én a prémtankokhoz.
    prémtankok
  • lexlutor
    hmm.. mi van ezekkel?

"- these changes to the premium tanks are not final, apparently more bonuses will be announced on Russian Tanker’s Day (14.9.)"
  • Maala
    Hát közelharcban könnyebben szétszed egy KV-4hez és KT-hez hasonló magas tankot, mint távolról, az tuti. :)
  • DantesHUN
    De prém fiók nélkül mínuszos lesz ha goldot lősz, legalábbis én így számoltam ki. Nem akarok csak azért mínuszos köröket futni. Meg általában elég a normál AP. Amelyik csatában nem elég: az a csata valószínűleg így is úgy is szívás lesz.
  • WR104
    Attol fugg ki, mire hasznalja. Mikor megvettem kellett a credit ezert nem volt benne gold egyaltalan. Most, hogy nincs mire koltsem a creditet es uj crew-t huzok vele kapott 20 goldot. Volt, hogy mindet ellottem es plusszos lett igy is premium fiokkal.
    Az utobbi idoben szinte csak 8-as csataba rak vele varosi palyakra. A kurva Kharlov-ot mar le tudnam modellezni almombol felkeltve is.
  • DantesHUN
    Igaz a sebzés annyi, de ez lényegtelen, összekevertem. És de képzeld: nem lövök gold-ot. Semmivel. De még ha lőnék is, közel harcban még gold-al se ér semmit egy 8-as nehéz tank ellen. Hiába a 194-es átütés, hiába tölt gyorsan, semmi páncél, nincs tornya, közel harcban a több hp-s jobban páncélozott nehéz tank simán kiszedi, persze ha nem teljesen idióta.
  • FosTalicskaa
    Az a kemény hogy én még nem láttam E-25-t gold ammo nélkül. Gondolom te is csak viccből írtad a 135-ös pent (ami valójában 150), mintha csak AP-t használnál...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.04. 17:15:36
  • DantesHUN
    Óh igen, azt is szokták. Én azt vettem észre, leginkább nagyobb TD-k és arty-k várják el, hogy spottoljak. Jó az arty a Maus-tól is ezt várja, megszokott dolog. És igen, lehetne akár felderíteni is az E25-el, de talán nagyobb haszna van, ha álcából lövöldözi az ellenfeleket.

De egyébként ez rendszeres, és nagyon idegesít, hogy azért ugatnak és hülyéznek le, amiért E25-el, a kemény 135-ös átütéssel, túlerővel szembeni 8-as nehéz tankoknak nem megyek neki szemtől szemben, hanem igyekszem a sebességem révén jobb helyre menekülni, és az álcában bízva esetleg oldalba lőni őket. Nem, menjek nekik szemtől szemben. Csak egy ilyen okos mutatná meg, közel harcban hogy lő szét egy KT-t, vagy KV4-et ilyen átütéssel. Pláne, ha ezekből a tankokból több jön egyszerre.
  • Maala
    Táblázat. :) Hát ennyire el van maradva a magyar hadsereg? :(

Utoljára a pálinka fokát láttam, hogy a szaki (nő) táblázatból nézte. :)
  • WR104
    A legjobb az amikor light meg medium tankbol pofaznak, hogy spottoljak az E 25-tel. Olyankor szoktam irni, hogy en TD-t vettem nem scout-ot. Spottolok en ha kell, de amig vannak kifejezetten erre valo tankok addig biztos nem fogok hosi halalt halni.
  • DantesHUN
    De mindez az okoskodás semmit se ér, mert a kibaszott hülye játékosokkal nem lehet mit kezdeni. Az előbb lehülyéztek amiért E25-el elmenekültem, és nem mentem bele közel harcba egy Tiger II-vel, egy Tiger I-el és egy T34-2-vel szemben egyszerre! Komolyan, hányingert kapok az ilyen emberektől. Egy alacsony átütésű, közelharcra alkalmatlan TD-vel menjek neki az egyik legerősebb páncélzatú egy szintel nagyobb nehéz tanknak, plusz még két másiknak? Mi lenne ha sikerülne megtanulni, hogy melyik jármű mire való, és nem elvárni irreális dolgokat a másiktól.

Egy E25 egy KT ellen csak messziről esetleg oldalról és csak akkor ha álcázva van tud hatásos lenni.
  • Malarki
    Én is a WT-s megoldást favorizálnám, csak normálisan módosítva. Pl. jó ötlet, hogy csak a lightot tudják használni. Lenne egy visszaszámláló vagy egy adott mennyiség, pl 3 amit le lehet hívni. De ezt se bele a vakvilágba hanem vagy egy meghatározott terülten belülre vagy a térkép egy kockájába. Jönne pár lövés egy nagyobb területre, de nem olyanok amik 1000+-t vágnak beléd. Plusz a WT-ben még jelzést is kapsz ha rád hívták. ergo ott tényleg arra van, hogy ha valaki nagyon becampelt akkor vagy megmozdul vagy kapja a nyakába.
    Nem azért, hogy vérpistikének a 300 effjével is legyen sikerélménye.
  • viper07
    kösz
  • FosTalicskaa
    Ha ugyanaz lenne a találati arányuk mint a rendes tankoknak, akkor még splash dmg-es lövésekkel együtt is 0% lenne a hit ratiojuk. Támogatom az ötletet... XD
  • Master91
    mai emberek a véleményt, kritikát, észrevételt egyből sírásnak mondják

szomorú
  • DantesHUN
    Hát én se jutottam feljebb, de a hsz-ket olvasva a móka, mint mindenütt magas szinten kezdődik, és ott nem őszinte a játékosok mosolya. De a fene tudja mi van, engem már nem érdekel.
  • lexlutor
    szerintem ez most meglepoen korrekt beszelgetes. koze sincs a sirashoz.