418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #326195 pedig te csinalsz valamit rosszul. -
foxbat88fx #326194 jaja nekem is :) azt a 14k free exp-t már nem sajnálom el....
VÁRJ! ez az elit dolog nem teljesen igaz.... van egy motorja, de az gyengébb mint a fullos.... 14.000 exp -
Oddball29 #326193 Na, az fasza , azt hittem, két motort is kell kell rajta majd húzni, de így egyből elit lesz. -
Oddball29 #326192 Állandóan csatát kell vezetnem vagy szerveznem a cw event miatt, sajna nem tudok tesztszeróval foglalkozni. -
foxbat88fx #326191 beszarsz! :)
egy tornyot használ.... egy gunt.... a motor megvan indienről :D így marad a talp 14k exp, majd ha akarsz egy jobb rádiót akkor +9000exp de az alap rádiója is 720 méteres -
madmanic #326190 A nagyapa+Auswitz+őrtorony kombót ellőtte már valaki..? -
DantesHUN #326189 Így van. Kivéve ha megfizetik. Akkor menne a dolog, van az a pénz amiért a te ősöd lesz Nagy Sándor, vagy Napóleon..vagy akit akarsz.
-
DantesHUN #326188 Hát én csak azt vallom amit Einstein mondott, két dolog határtalan a világűr és az emberi hülyeség. Az internet engem meggyőzött, hogy az utóbbi, biztos igaz. -
Userx2 #326187 Szerintem töltsd le a teszt verziót mert itt mindenről van szó, csak a wotról nem. Én is azt teszem.
Sg-n nincs topic az őseiteket témázni? -
Azért annyiban megegyezhetünk, hogy ennél nagyobb hézagokat hivatásos történészek sem tudnak befoltozni. :P -
MrGringo #326185 Te állat! 
Akkor én régimódi naiv vagyok??? He?
Mindegy! Szólj ha kaptál valamit ez ügyben mert ez már az SG-fórum személyes ügye lett...sőt! Nemzetbiztonsági ügy!!!
-
Faboo #326184 Sok fog.
-
Oddball29 #326183 Ru-251 kilfullozásához mennyi xp kell? -
DantesHUN #326182 De, van olyan idióta hogy ezzel kamuzzon. Láttunk itt már nagyobb idiótát is. Ízléstelen igen, ha valaki a saját ősével szemben kamuzik. De ilyen az internet. Hahó! Ébresztő, hát a neten mindenki azt mond amit akar, és annál menőbb nagyfiú vagy, minnél nagyobbat mondasz! Mint az oviba, az én bátyám erősebb! ICsak ott van ovónéni, aki elmondja, hogy Pistike, nincs is bátyád, húgod van. Azon se lepődnék meg, ha holnapra ő maga lenne aki harcolt az Ardennekben. -
MrGringo #326181 Nem tudom skacok, passz! Ki kell várni a végét! Most bele ragadt ebbe a sztoriba de lehet csak félre értett valamit!
-
MrGringo #326180 Oké! Én is olvastam igazad van ez ellentmondásos!!! Viszont lehet valamit rosszul tud, és ebből van csak a gabalyodás! És tudod nem kell kétségbe vonni egyből az egészet mert ezek a régi öregek valódi hősök voltak és nem korrekt kétségbe vonni ezt az egészet! Nekem is rosszul esne ha nagyapámat piszkálná valaki miközben ő a családja mellett harcolt a hazájáért,és meg is halt volna ha kell azért hogy mi itt lehessünk!
Szóval...igazad van!
Valóban ellentmondásos de én szerintem senki nincs olyan idióta hogy egy ilyennel kamuzzon. Egyszerűen ízléstelen volna! Várd ki a végét barátom! Most már úgy felhúztad hogy úgyis kideríti pontosan mi hogy volt!
-
DantesHUN #326179 De sajnos. nem német származású a bácsi. De most az én nagyapám jön.
http://p1.vatera.hu/photos/a4/ba/5157_4_big.jpg
Itt a katonakönyve.
1939-ben a Bismarckon volt első tiszt. Én is azért szeretem a hajókat. Amikor elsüllyedt, a franciák elfogták, de mivel nagyon szépen tudott zenélni szájharmonikán elengedték. De idehaza meg orosz fogságba esett 10 évre. Amikor hazajött, még 5 évig katona volt, aztán 1964-ben leszerelt, és beállt ütvefúró kezelősegédnek. A hadifogságban csúnya nézéssel kínozták. Mivel hajó törött volt, még 80 évesen is vizes volt a háta! Amikor megkérdeztem miért vizes, csak morgott! Bizony, az még a Bismarck vize volt rajta!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.05. 21:21:47 -
foxbat88fx #326178 nem mentem azzal.... ez a T49 epic omfg :DDDDDD -
sempike #326177 4 vesztés zsinórban. Az átlag sebzése kb 500 vele per csata. Ettől egy t3-al jobbat produkálok.
kb. 5 méterről is holdat lövöm vagy az ugart szántom fel az ágyújával. Pedig 1% kellene a parancsnoknak a beszarás jelzőhöz, de én ezzel a szarral többet nem játszom. -
Cyon #326176 Azért az M41 Bulldog sem lehet rossz azzal a 10-es tárral. -
Magyar katonaként kizárt dolog hogy az Ardennekben lett volna német oldalon, Német katonaként magyar származással már inkább vagy a két darab magyar waffen ss hadosztályba tartozóként, de még úgy is kizárt mivel azok lengyel magyar ill német területeken harcoltak 44 végétől -
foxbat88fx #326174 OMG ez a T49 152-essel!!! OMG OMG :D
egy állat! :D imádkozzunk, hogy nem fog éles szerón sok rohangálni ebből.... -
Cyon #326173 
-
DantesHUN #326172 Nem részleteket kértem, hanem egy: bizonyítékot. Kettő: magyarázzon meg ellentmondásokat a meséjében. De te is megpróbálhatod, ha valaki 45-ben hadifogoly lesz, 7 évig! akkor 50-ben hogy lehet ismét katona? Hát nem vagyok túl jó matekból, de 45+7= 52. Hát csak úgy ennyi -
MrGringo #326171 Szerintem hívd össze a családot és menjetek el vasárnap ebédre DantesHUN-ékhoz és tartsatok egy kiadós eszme cserét a nagyapád háborús dolgairól! 
-
Cyon #326170 Remélem jó helye lesz a 4 skilles Hellcat legénységnek. (T37 light)
Szerintem tetszeni fog nekik az új munka eszközük.
-
Userx2 #326169 Köszi.
M24 Chaffee (Tier V amerikai könnyű tank) teljesen újra lesz egyensúlyozva. Ez mit takar?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.05. 21:10:32 -
NewHewkas #326168 -
MrGringo #326167 Most mit basztatod?
Honnan a faszból kéne tudnia a százéves nagyapja kortörténetét lépésről lépésre? Ezt te sem gondolod komolyan! Látod várja a részleteket! lehet hogy tényleg csak nem tudja a részleteket? Nem kell egyből leoltani mint a lámpát!
Az én nagyapám is harcolt a fronton és volt fogságban is asszem 2-3 évet kb. De faszom se tudná elmondani a részleteket!
-
Userx2 #326166 Valaki lő nekem képet az amcsi ágról? -
foxbat88fx #326165 jah... annál jobban basz az ideg hogy nem tudok velük menni :D
na kiléptem.... olvasok valamit majd visszalépek XD -
Cyon #326164 De legalább szépek nem. -
NewHewkas #326163 Ez volt velem is, mint írtam lejjebb, aztán kiléptem, vártam pár percet, olvastam itt és visszaléptem, jó lett:) Ja és visszakaptam a tankot, úgy, hogy semmibaja sem volt. -
foxbat88fx #326162 van egy csomó hely.... de ez a bug kikészít! :((((
csak nézni tudom a tankokat :D:D:D -
Cyon #326161 Még 20% -
Cyon #326160 Sokan várnak a belépésre? -
foxbat88fx #326159 nekem befagyott a game, visszaléptem, tank csatában, semmit nem tudok csinálni... -
AlucardHuN #326158 Sergeant Bundy:D Rögtön Al Bundy jutott szembe -
Cyon #326157 Köszi. Az amcsi ágon csak a 8-9-10-es arty nincs kifejlesztve. -
NewHewkas #326156 Nekem viszi. Teszt 1-en vagyok.
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.05. 20:56:23