418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Pay to win.Biztos ami biztos.
    Amúgy kiegészítem mert már HT-k is a goldot nyomják.Nem tudom hogy miért jó ez,talán 4600 csata alatt jó ha 50-60 goldot ellőttem.
    Nem tehetem meg hogy használjam mert alapfiókkal magas tierben alaplőszerrel is szűkös a kereset.Pláne akkor ha vesztünk még negatív is előfordul.Inkább tanulom a gyönge helyeket és nem szégyellek visszavonulni ,taktikát változtatni úgy hogy kisebb eséllyel is én legyek kedvezőbb helyzetben.Másként nem megy.
  • yossarianHUN
    Ma csak néztem, számolatlan full zöld, vagy jobb játékos lövöldöz goldot T10 medből. Kevés a T-62 264 penje a Pattonom ellen. Az öt másodperces töltésével még csak az se lehet, hogy töltve maradt neki a gold. Csak tudnám, mire jó ez. APCR ugyanúgy átvinne, cserébe a HEAT lassú, elakad a láncban, és egy vagyonba kerül.
  • Gyuszopapa
    Persze mindenki védi ezeket az op szarokat,ja igen akik ezzel húzzák a statjukat.
    Meg ez a szöveg mellé hogy húzd ki,ha mindenki ilyen op szarokkal szaladgálna akkor meg az lenne a baj mert visszaesne a lila statpadding.
    Amúgy bekaphatja a WG,az event miatt jórészt durják az aranyat a medek,mintha amúgy se lennének op-ok.
    Az a szégyen hogy 10-es szinten nagyobb az átütése és DPM-je némelyiknek mint a HT-nak,röhej.
  • yossarianHUN
    Mindjárt megsajnálom. Rossz lehet Centurion mozgékonysággal, T110 páncélzattal és 3k feletti DPM-mel rohangászni, kétmásodperces töltésű, 1600-as burst sebzéssel megtámogatva. Rontott célzásidő? IS-7 and IS-4 likes this. A WT meg ugyanúgy ordasul OP szutyok, amit ki kéne vágni úgy ahogy van a játékból, úgyhogy ezzel nem érdemes példálózni.
  • AlucardHuN
    Amúgy tény hogy nagyon élvezetes cucc. Még ígyis szerintem.
  • R3nton
    Miért milyennek kéne lennie, olyannak, hogy egyet tudjon beléd lőni, amíg te kényelmesen fedezékbe vonulsz??? Abszurd, húzd ki, ha annyira tetszik. Kurva jó tank nekem megvan, de mi értelme mindent szarrá nerfelni. Amúgy az E5nél sokkal szarabb és randomabb a páncélja. Mozgékonyság kb ugyanaz. És az ágyúját baszták el a mostani peccsben lassabban szűkül és jobban szét is ugrik. Közelharci tank lesz. A WT is 2 secenként tölt és nagyobbat vág oda.

Ja igen még egy tanács: 4ig kéne tudni számolni...
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.09.06. 00:41:40
  • yossarianHUN
    A töltése nem, csak a megállás utáni / toronyforgatás utáni / általános célzásideje. Szarnak a pofon.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.06. 00:39:16
  • AlucardHuN
    amúgy igen és jóval keményebb belőni mint egy amx B-t
  • AlucardHuN
    pedig 2 mpként lődöz a drága. Most volt nerfelve?
  • yossarianHUN
    Ehhez még van egy majdnem medes mozgékonysága, T110E5 szintű páncélzata, és nevetséges, minden biszbasszal 20 másodperces tárazása. A JP E-100 ennél hosszabb töltés után ver beléd egy ezrest, ez meg ezerhatszázat, pedig nem TD. Nem pont így értettem, mikor a heavyk felélesztését kívántam.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.06. 00:27:39
  • yossarianHUN
    Ez már a nerfelt T57? Mert ha még így is ilyen OP, letépem az arcomat. Az lenne a minimum, hogy azt a 2 másodperces töltést elveszik tőle, vagy ha nem, ugorjon a kétszeresére a célkeresztje lövés után. Botrány, hogy mire észreveszed, reagálsz rá, és nagy nehezen visszatolatsz a fedezékbe, már minimum kettőt kényelmesen beléd vert.
  • AlucardHuN
    Na én most próbálltam a t57-et mocskosul op szar. Bele kell kalkulálnom hogy éjjel néha fasz vagyok illetve tesztszervert se veszem véresen komolyan és más se, de én low többször benne voltam a top 3-ban. A bullodog meg ha így marad akkor tuti kedvenc lesz, bár igazad is van kezdik rohadtul elvetni a sulykot a táras cuccokkal.

T49 célzása meg még felszereléssel is katasztrófa de azért kissé megbolygatja ez eddigi viszonyokat. Leginkább olyan lesz mint a fantasy MMO-k assassinjai/rogue-i, odalopakodik mögéd és brutálisan hátbaszúr. És a legtöbb tankhoz elég a 150-es átütés de sok td-nek amcsi meg francia heavynek írtó puha segge van na azokba 900 dmg...
  • Mnemomic
    a t57 nagyon op az tuti. azért poén lesz ha ilyen sok light lesz az élesen is mint a teszten. ahogy nézem most kb olyanok így a meccsek mint tier 2.ben :) nekem egyelőre tuti nem lesz meg egyik sem mert el sincs kezdve az az ág.
  • yossarianHUN
    Remélem is. Épp elég táras fos van már a játékban. T57 heavyktől is hülyét kapok, majd pont egy óvatlan pillanatokban 10-et belém pumpáló lightra van szükségem a boldogsághoz.
  • Mnemomic
    qb szerint is a Bulldog op. szerinte hamarosan nerfet fog kapni :)
  • yossarianHUN
    ?
  • yossarianHUN
    Átalakított Chaffee: Nagyon dicséri, gyorsabb és fürgébb a réginél, a fegyverzet meg kielégítő, a kisebb nerfek dacára. Érzése szerint mintha az álcázását is buffolták volna, nagyon jól lehet vele bujkálni. Körbetáncolásra és light késharcra tökéletes. 8/10

T37 LT: Nincs tőle elájulva. Manőverezhetőség és sebesség tekintetében is elmarad a Chaffeetől, a fegyverzete felejthető, és az álcázása sem az igazi. Sommázva nincs vele baj, de visszalépésnek érződik a Csöffihez képest. 6/10

M41 Walker Bulldog: Na ettől van elájulva, egekig magasztalja. Baromi gyors, agilis, minden aspektusában jobbnak érződik az AMX-13-aknál. Az ágyúja nem a legpontosabb, és az alfa sem egy nagy vásziszdász, de a tízes tár miatt felzabál minden lightot/kisebb medet, amivel összetalálkozik. A nagy látótávolsága miatt scout szerepben is remekel. Összefoglalva, gyakorlatilag OP gépezet. 9/10

T49: SS szerint csalódás. Lassú, lomha, és főleg baromi nagy egy lighthoz képest. Páncélja természetesen nulla, az álcázása meg rendben van, de ha elsütöd a 152 mm-es kályhacsövet, a világ túlsó végéről felspottol boldog-boldogtalan. Az ágyú egyébként hihetetlenül pontatlan, közvetlen közelről is produkál ronda mellélövéseket, a HEAT átütése kevés nagy tankok ellen, így a T49 leginkább csak passzív scoutolásra / gyanútlan felderítők levadászására alkalmas. A 90 mm-es ágyú gold nélkül totál értelmetlen, úgy viszont zabálja a kreditet. 6/10

A többit még nem tesztelte.

• Angelus1991ster
    nagy nehezen a 4. meglesz , de egyáltalán megéri?
  • yossarianHUN
    Mindjárt sommázom és lefordítom SilentStalker tesztszerveres tapasztalatait az új lightokról.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.05. 23:43:13
  • Mnemomic
    nem lesz rossz ez a kv85 de szigorúan a 100mm-es ágyúval. a lightok közül ez a Bulldog jónak tűnik :)
  • Mardel
    Értem, köszi.
  • yossarianHUN
    Ha most megveszed, a hatos verzió lesz a garázsodban 9.3-ban.
  • Userx2
    0.9.3 - Tank átalakítások: KV-1S, KV-85, T-34-85M
  • Mardel
    KV-1S vonalon érdemes végig menni, IS7 mennyire jó?

Ha most kitanulom a KV-1S-t és jön a patch, akkor egy stock tier 5-ös tankom lesz?
  • Mnemomic
    vagyis inkább el van fektetve.
  • Mnemomic
    is7 viszont rondább lett. levették a gépfegyvert a toronyról. qb is hiányolja.
  • yossarianHUN
    Még a nyertes felállású csatákat is bukjuk. Legtöbbször 2500-at ha kisebzek már örülök, pedig az első 30 csatánál ezzel a tankkal 3k felett volt az átlag...
  • Angelus1991ster
    Nálad is ez van? ez a szaros event viszi le a győzelmi rátát , mint a huzat.
  • yossarianHUN
    Valaki T8/10 med szakasz? Nem nagyon tudok nyerni ma egyedül.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.05. 22:54:31
  • Mnemomic
    nem tudom mi a baj ezzel.
  • Droughert
    Talán így személyesebb az egész stream?
  • Angelus1991ster
    Mondjátok meg ! miért kell felvenni hozzá a pofáját? háttérben lesz valami prosti lapdance vagy mi? de az összesnek ez a fétise.
  • Mydgard
    Ennyire aprolekosan nyilvan nem lehet tervezni, ezert kell minel univerzalisabb tank, ami a legtobb esetben jo.

Az E 50-t huzom, mar csak a top cso kell, kivancsian varom... Eddig 38% wr, szopoag, pedig az esetek nagy reszeben nem en vagyok a leggyengebb lancszem. A pen jo, sebzes meg nem az igazi.
  • Mnemomic
    Garázs kinézete sokkal jobb lett szvsz.
  • Mnemomic
    http://www.twitch.tv/quickybaby

A tesztszerveren játszik.
  • N3su
    sajnos nem süllyedhetek ... ehhez tartsd magad
  • foxbat88fx
    hülye: D majdnem kiborítottam a sört miattad :D
    de am ja... kezd átmenni a fórum valami maunika só-ba
  • joe662
  • Count Adyn
    már gondoltam rá:D
  • N3su

Akkor fejezd be a hazudozást !!!

nem csoda ,ha vesztek a hazugok és lásd fent között !