418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Erre az "öngyilkos" dologra kíváncsi lennék hogy oldják meg.
    Múltkor Erlenberg A-3-4 környékén ki kellett mennem a víz széléhez, ahol elég erősen csapat lefelé a part, mivel a házak közül lőttek rám. Nem akartam belemenni a vízbe, de mégis belecsúsztam és onnan már képtelenség kijönni(ezt egyébként sokan beszopják ott, innen is szeretnék gratulálni a pályaszerkesztőknek), egyszerűen fulladás. No ilyenkor mi van? Megbüntet azért a játék azért, mert a köcsög szerkesztője egy buzi csapdát tesz bele a pályába?
    Sorozatos öngyilok meg nincs, az nem lehet, hogy valaki 5 csatán keresztül zsinórban csak fuldoklik.
  • Userx2
    9.3 Fusd át te is, de szerintem elmarad az MM besorolás változás.
    Ez lesz helyette:
    "A Tier V-VIII-as könnyű tankok felfüggesztésének HP-ja növelve lesz."

Ez viszont új nekem:
    "Lepattanókért és át nem ütésért járó XP bónusz be lesz vezetve. Kizárólag akkor jár majd, mikor egy ellenséges lőszer eltalálja a járműtestet (a lőszer eredeti pályájának a testre kell mutatnia), de az nem csökkenti a HP-t."
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.06. 12:44:52
  • seriousthreat
    átjöttem teszt szerverre, aki kíváncsi a 9.3-ban érkező járművekre az kattoljon a fenti linkre 'szériöszfrett sztrím'
  • foxbat88fx
  • seriousthreat
    az más kérdés hogy maradt huszonvalahány hp-m, de a lövegem attól még működött :P
  • foxbat88fx
    ja bassza meg :D az első igen csak mellé ment (nem valami pontos ez az M40/M43)
    a második is mellé ment de pont melletted :S és pont túlélted vmi 20-30 hp-val :S
    utána már nem mertelek kicsinálni mert nem akarok 1 órás ban-t :)
  • seriousthreat
    sajnálom hogy nem sikerült letkznod :( pedig annyira próbálkoztál :) mindjárt feltölti a 'tube a stream szegmenst :)
  • Count Adyn
    Na mondjuk heavy tankkal killre menni GG aki kitalálta...:D
  • DasIsFuck
    az úgyis csak dísznek van nem?:D
  • TOMSILENT
  • foxbat88fx
    kivel találkoztam randomban xDDDDD
  • Faboo
    A könnyű tankok MM besorolása változik a 9.3-ban?
  • DantesHUN
    De utálom az SP-ket. Még hogy az E25-ösök mindig gold-ot lőnek. Az SP-k fossák a goldot állandóan. De tényleg állandóan. És persze a trükkös franc az egészbe, belelövök a tornyán lévő gyenge pontba és a kritikus pillanatokban persze képes lepattani. Az meg csak vígan fossa a gold-ot. Tier 8-as csatában ez tízből nyolcszor van. Nem akarok senkit megbántani akinek SP-je van, de a sokadik goldot lövő SP már kicsit zavaró.
  • Pares
    Szóval a Panther kimarad... pfff...
  • Rivanka
    Sp-t leszámítva amúgy teljesen nevetséges a mai nap is.Bmivel megyek, vagy legalulra rak, vagy legfölülre, amit meg képtelenség megnyerni.
    Ennyit erről a remek küldetésről, egész délelőtt alatt válogatott tankokkal sikerült 1, azaz 1 dbx-szor megcsinálni a +1 3x-ozót. Sp-vel...
  • Maala
    Néha hihetetlen, mennyire OP az armorja ennek.

(17 HP-ról 5 bounce, + legvégén 3 lövéses 121 kinyírása :D)

És kész is vannak a küldik. :P
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.06. 11:48:59
  • Solten
    Tobbet kene vele mennem, ez egy qrvajo gepezet.

Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.06. 11:35:40
  • Rivanka
    Mai mókázásom sp-vel.:)
  • lexlutor
    ha ilyen csunyan beszelsz vele, o sem fog szeretni!
  • lexlutor
    aztan csak bekerult a vegere a tigris is..

The Transmission of the following vehicles will not be set on fire when hit by a shell:

U.S.S.R.: Object 263.
    Germany: E 100, Jagdpanzer E 100, Maus, VK 72.01 (K), Waffenträger auf E 100, JagdTiger, E 50, E 75, VK 45.02 (P) Ausf. B, Waffentrager auf Pz. IV, 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger, Jagdpanther II, Löwe, Panther II, Tiger II, Tiger I.
    U.S.A.: T28.
    Japan: Type 61, STA-1.
    U.K.: FV215b (183).
  • lexlutor
    a tier7 meg beleferhetett volna..

Tier VIII–X vehicles with transmission in the front are no longer set on fire when a shell hits the transmission.
  • foxbat88fx
    pont akciós ez a hulladék :(((

Megvásárolva:
    'Aufklärungspanzer Panther' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 952 000

még 24k exp kell pluszba a peccsig :D
  • lexlutor
    patch notes:

Information about the quality of connection in the server selection menu added.
  • Faboo
    Valóban, de azokra is gondoltam, akik azért goldspammelnek mert statpadderek.
  • Angelus1991ster
    Mindenki annyit ér amennyi az effije.
  • suba53
    Megtaláltam a komplett útmutatót.
  • Toweliee
    Egy jó játékos nem azért jó játékos mert magas az effije.
  • Faboo
    Erről a gold ammo témáról jutott eszembe, könnyen meg lehetne oldani a goldspam problémát, ha csak fele xp járna a sebzése után és persze a wn és efi mutatókon is látszódna a hatása (magyarul kevesebb lenne). A jobb játékosok valószínűleg kevesebbet használnák, a rosszabbak meg... hát nekik majdnem mindegy mivel osztják.
  • suba53
    Sziasztok!
    Egy láma kérdés: Hogy kell a teszt szerverre bejelentkezni?
    Még sosem jártam ott, de gondoltam kipróbálok pár új tankot.
    Köszi.
  • foxbat88fx
    ja... csak amikor RU-251-el rohangálsz, nehogy eltaláljon egy T49 152-essel....
    tegnap bekaptam tőlük 1000 sebzéseket... volt hogy egylövéseztek...
  • Lunki88
    Én quickybaby-t láttam tegnap játszani T49-el a tesztszerón és marhára op-nak tűnt az a tank.
  • Userx2
    Engem kerülni fognak szerintem.
  • lexlutor
    es a 70-80as tempot is tartod majd veluk? :)
  • lexlutor
    10es tar? ehhe.. hat a f..om nem kene??
    komoyayn, elemhetnek mar ezekkel a taras lofaszokkal melegebb eghajlatra..
  • Userx2
    E50 megvásárolva. Jöhetnek az új lájtok. 59,5 t ->> 22-25 t. Jó lesz nagyon.
  • AlucardHuN
    Alapból 7.6 mp lesz reload? lol. A t34-1-em tölt ennyi idő alatt felszerelésselxDD
  • Frankie69
    Na jó, de egy unikum játékos minden tankból ki tudja hozni a maximumot. Elsősorban úgyis a játékos "tehetsége" számít, nem pedig, hogy milyen tankot használ. Én legalább is úgy látom, hogy egy unikumnak szinte minden tankkal kimagasló a statja. Hogy magamat idézzem: "Egy darab fa lehet gyújtós, de ha egy megfelelő ember kezébe adod, lehet belőle egy gyönyörű szobor is. "
  • madmanic
    Már várom milyen rinya lesz a 100 milis "OP" ágyú miatt :D

Ha a lista elejére tesz vele azzal a tűzgyorsasággal lehet majd aprítani

Mik a tapasztalatok? Teszten próbálta már valaki?

• WR104
    A delutani beszelgetes kivancsiva tett es kiprobaltam mire jutok ha AMX 50B-vel huzom a statot. Tibik89-cel toltuk ketten es egy goldot sem lottem el(mert nincs is benne egy sem). Hozzatennem, hogy egy jo napot fogtunk ki, de megerdemeltuk a tegnapi 40%-os winrate utan.

a kepet igy mert a kepkezelo szarakodik megint.
    Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.06. 02:41:49
  • GabeE3e
    Na megnéztem a teszt szervert, az Amcsi t49 borzasztó nagy csalódás a 152mm-es gunnal , pokoli nagy célkereszt, borzasztó töltésidő, rossz átütés.

A 7-es Walker Bulldog nagyon bejött, eszelősen jó fun tank.

Az oroszoknál a t54Light eléggé átlagos,semmiben sem kimagasló, jó vele játszani ,de nem biztos,hogy ki fogom fejleszteni.

Ami viszont brutális lett az a német 8-as RU, itt van remek dpm,átütés,mobilitás, egyedül a negatív ágyúkitéríthetőséget hiányolom belőle, a többi tulajdonsága viszont bőven kompenzálja ezt a hiányosságát.( bár sehol nem tartok a német light vonalon, de ez a tank miatt valószínűleg neki fogok állni.

Második csatám vele teszt szerveren:
    Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.09.06. 02:01:09