418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #326555 Mindenki próbálkozott, de azidőtájt kezdtem fórumozni, és hamar lebeszéltek róla:) Emlékszem, mikor még a T-44 volt az OP állat, és heteken át csak a hörgéstől zengett a fórum, hogy ez a szar átlőhetetlen:) -
Kotomicuki #326554 A keresőképesség úgy jön ide, hogy a mostani, még a saját tier-jében is UP löveggel próbálj meg a folyamatos +2-esebe sebezni -> a 0-hoz közeli sebzésért 0-hoz közeli kredit is jár! A spot-hoz meg kéne olyan is, aki rá lő a felvillantott ellenségre..., de már jobb esetnek minősül ha nem lövik hátba a spotter-t!
A "majd a nagyobbak elintézik"-et meg gondolom viccnek szántad, mert normál csatában, ezeken a cső-pályákon, ilyen random mellett ez nem nagyon akar működni! -
bétába is, meg mikor kiadták az elején is hülye voltam :DDD
eszembe se jutott logikusan gondolkodni, HE be azt durr neki
nem sok emlékem van, pedig sokat játszottam -
yossarianHUN #326552 És igen, a kisebbeket pedózni is jó volt alkalomadtán. Ott érezted, hogy nem csak azért húztál ki egy tízest, hogy 1200-at fizess a lőszerért, hanem hogy dominálhasd a kis burgonyákat, akik még nem. A kis burgonyák meg vagy megtanultak ésszel játszani, és alkalmazkodni az időnként erőfölényhez, vagy kihullottak. Az volt a szép világ. -
mittomén1 #326551 :) -
yossarianHUN #326550 Akkor elveszted a meccset, és kész. De ma már megy a nagy büdös esélyegyenlőség, hogy józsika fel van háborodva, ha a hatos tankjával nem tudja széjjellőni a tízest. De a gold ammo miatt meg megy a sírás, mi? Ugyanez a történet. Én zárt bétában is játszottam, mentem T28-cal KT ellen, és jééé... Még mindig itt vagyok. És szép emlékeket is őrzök róla. Sokkal színesebb volt a játék, mint manapság. Milyen jó is volt Sörmennel megflenkelni és szétszedni az ellenfél IS-3-at, aztán kapni az xp és kredit hegyeket utána. De ahhoz gondolkodni kellett, meg okosan játszani, ez meg ma már nem divat. -
csak teszteltelek, de látom figyeltél, gratula :D -
mittomén1 #326548 nana nem figyeltél.mondom 14-14nél.tehát 1v1ben. arty már nincs. -
yossarianHUN #326547 Képzeld elég sokáig játszottam +/- 4-gyel, és jobban szerettem, mint a jelenlegi rendszert.
Te HE-vel lövöldöztél 3 tierrel nagyobbakra? Akkor nem csodálom, hogy nincsenek szép emlékeid
A keresőképesség nemtom hogy jön ide, épphogy ha nagyobb tankba lősz, több kreditet kapsz. KV-1-gyel T9-ben okosan játszva, bele-belecsipegetve a nagyvasakba szénné tudtad keresni magad.
A tankok fegyverzete meg le lett rontva igen, de ez elméletben visszacsinálható. -
igen ,az arty akinek spottolom :DDD -
mittomén1 #326545 igaz is, keresel egy saját tieren lévő tankot és addig a többieket majd megkéred hogy ne lőjenek már rád.nagyon nincs ez átgondolva.ennél még a wargamingnél is jobbakat tudnak kitalálni.mért nem egyből +/- 10? ha meg 14-14 állásnál egyedül maradsz csirivel a maus ellen akkor mi van? elmondasz egy imát és az isten lesújt rá? :D -
Kotomicuki #326544 Neked kötelezővé is tenném... az állandó -3 - -4-t! :)
Elfelejted, hogy amikor több, mint 2 tier volt az MM besorolás, akkor:
- volt normális HE lőszer (KV-1 a T8-asok ellen, rémlik?)
- azóta érte pár nerf a gépek keresőképességét is
- még normális, játszható pályák is akadtak a wot-ban (itt nem sirene coast-ra gondolok elsősorban, de még az is jobb lenne, mint a mostaniak!)
- pár gépen meg kifejezetten olyan ágyú volt, amivel zokszó nélkül lehetett a +3-asokat vadászni (mára meg csak az emlékük maradt) -
yossarianHUN #326543 "Itt van ez az "új" stronghold is, ami a századozás zártkörűbb megvalósítása. Ezeknél miért nem tiltakoztok a kötelező +/- 2 tier elhagyása miatt, hhmm, ha már ennyire sirály a normál csatákban az állandó -2-ben "szorzózni"?!"
Erre most direkt rájátszol? CW-ben mióta volt +/- 2 tier MM? A Stronghold egy CW, kicsiben. -
ChristianID #326542 Az ember tehet bármit, ha az RNG az úr (és a 'yoo' csapattársak):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
és ez egymás után... így legyen kedve játszani bárkinek is... -
yossarianHUN #326541 A 4 tieres MM idejében is pont az volt a gond, hogy lajcsikáék notóriusan azt hitték, hogy a lista legalján lévő tankjukkal az ellenfél listájának legtetején lévőt kell kibelezniük. Miért kéne a Chi-Riddel az ellen Mausával foglalkozni? Azt majd intézik a te T10 csapattársaid. Arról már nem is beszélve, hogy ha egy meddel olyan helyre mész, ahol van esélyed átbotlani egy Mauson, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.08. 22:39:28 -
Szóval végülis pont jó a +-2 szvsz:) -
Mondjuk egy afk Maus-t megülni is művészet lenne:D a torony hátulján a kis karika 160mm, chi-ri 155mm átlagos pen hajaj:D -
Errol most beugrott hogy egyszer regen Hetzerrel szedtem ki egy low HP-s T28-at :D -
Kotomicuki #326537 De ha mégis, akkor még én kapjak büntit, mert harcolni akartam a végsőkig vele - mert ha nem, akkor meg azt büntetnék?! O.o
Némi átgondolatlanságot, következetlenséget és ellentmondást vélek felfedezni a wg cselekedeteiben...; aminek a levét megint a játékos fogja meginni!
A wot meg legkésőbb a 8.0-val megindult a lejtőn lefelé és nagyon nem óhajtják ezt megállítani, netán: visszafordítani SerB-ék, csak a hülyébbnél fölöslegesebb ötleteik félresikerült "megvalósításai" jönnek...
+Master91:
Itt van ez az "új" stronghold is, ami a századozás zártkörűbb megvalósítása. Ezeknél miért nem tiltakoztok a kötelező +/- 2 tier elhagyása miatt, hhmm, ha már ennyire sirály a normál csatákban az állandó -2-ben "szorzózni"?! -
yossarianHUN #326536 Aki a Csirijével mindenáron az ellen Mausját próbálja leszedni, az vessen magára. -
Hát, azért annál több tierlimites (nemfeltétlen)prémtank van jelenleg is a játékban. :P -
Elképzelem a Chi-ri vs Maus szitut:D -
yossarianHUN #326533 Agreed. Igazából én a */- 3-at támogatnám a legjobban. A négyeset is jobban szerettem a jelenlegi kettesnél, de tény, hogy ott azért voltak már elmebeteg szituációk (Hetzer vs. IS-3). A három szintes különbség fajin lenne. Csak egyből az összes hülyegyerek felrajzana a fórumokra hisztizni, hogy nem tudja átlőni a T-34-jével az ellenfél KT-ját. Mert neki azt mindenáron széjjel kell lőnie. Bármi áron. Muszáj. Mert csak. -
1 , max 2 kezem feltudnám sorolni azokat a tankokat amiket ESETLEG +/- 1 tiert adnék nekik
de inkább nem sorolom, mert ez a +-2 jó -
yossarianHUN #326531 Egyébként ha SU-152-vel face to face kell küzdened, az már régen rossz. Az M4 mozgékonyságával meg aki nem tudja megoldani, hogy eltolasson másfél métert lövés előtt, az haljon meg. -
yossarianHUN #326530 */- 1 tier MM? Na akkor tudhatnánk végre biztosra, hogy vitathatatlanul megpecsételődött ennek a játéknak a sorsa. -
Kotomicuki #326529 Nagyon nem, mert a derp-ek többsége is sebzi a hordozó járművét (pl. SU-152, M4), ha face-to-face kell velük küzdeni, így nagyon gagyi ez a megvalósítás - meg maga a törekvés: a wg hibájából előálló jelenséget próbálja meg a wg azokra "hárítani", akikből megél!
Inkább a +/- 1 tier-ű MM-et vezetnék be, hogy ne az öngyilkosság legyen az egyéneknek az egyetlen, szabadon választott lehetősége a "játékra", mert sebezni úgysem tud a már a saját szintjén is csak épphogy so-so ágyújával! -
aru #326528 A 9.3 update előtt érdemes kikapni a KV1S-ből a rádióst, mert a WG benyeli azt a KV85-é alakításnál, mivel az csak 4 fős. Azért gáz pl. elveszíteni egy 4 skilles tagot. A KV85 majdnem ugyan úgy használható, mint elődje a 4s-al több töltésidő annyira nem gáz, de a negatív csőkítérés nerf már húzósabb. Az átlagsebzés a 122-el 400 fölött volt amikor próbáltam így a sírás marad. :D
Az új T49 könnyű a 152-el alap heat lőszerrel nagyon durva. 500 méterre lévő célpontokba 800 sebzéseket vertem, 4 lövésből 3000 simán megvan, ez jó álcával persze. Úgy érzem fogják ezt még nerfelni eleget. :D
WR104 tőled továbbra is várom a replay-t amit azóta sem raktál föl, csak egy 2 perc alatt létrehozható tábicskura futotta... Sajnálatosan az a név meg nem az enyém, mint a többi sem amit találgattál!
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.08. 22:10:16 -
yossarianHUN #326527 Megint mi ez a botrányos mennyiségű idióta a játékban? Felmentem gurulni pár kört, de játszhatatlan. Mintha a WoT playerek 95%-a közös megbeszélés után világszerte a 3 éves gyerekét ültette volna a gép elé. Ja nem, ezek csak a WoT playerek... -
Toweliee #326526 Nem. -
Lichtmaschin #326525 Hali, lenne egy hülye kérdésem amit nem értek.
Van olyan néha hogy egyszere 2 sebzést kapok, egy simát és egy robbanót. Ilyet hogyan lehet lőni?
Az a képesség lenne az ami intuiciónak hívnak? -
-
Oddball29 #326523 Zwack twitcheli este az RSOP csatát? -
- in 9.3, Churchill III XP is bugged as hell (SS: one player shown statistics with 19900 average XP per battle), this will be fixed
Lol, kell egy ilyet venni, amíg még benn van. :D -
Szerintem nem kell semmit nerfelni, miért kéne? Természetes, hogy a Chaffee-ból is visszavesznek. Bár szerintem csak OP-bb lesz, mert kis tierben lesz mindig. -
igazából attól függ, hogy a kis tankodat hova rakta le kezdéskor -
lexlutor #326519 Nem igaz h ezen a rohadt mineson enm lehet kijavitani, h eszakrol gyorsabban be lehet foglalni a dombot mint delrol!! -
R3nton #326518 És ha szted OP-k szted nerfelni kéne őket? Nekem nem megy olyan jól velük :/ -
yossarianHUN #326517 Sajnos elég ritka az ilyen, de ha mondjuk 100 méteren belül lőnek ki valakit, és automatikusan felrobbanna, akkor menne a piros pont a WG-nek
-
"- in 9.3, the suicide detection system is apparently a bit bugged: the artillery, that shoots an enemy at close range and the splash kills it too now counts as “suicide”, while it should not be so."
Szerintem ez úgy működik, ahogy kell, szerintetek is? :P