418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kotomicuki
    Kompromisszumokkal biztos, hogy fog futni a wot, videokártya nélkül is, csak az a kérdés: megéri-e vállalni ezt a nyűglődést -> a GPU mentes változat (760K) + dVGA (HD 7700) sokkal jobb FpS-eket ad, nem sokkal többért (de akkor már egy 1150-s pentium + 7700-en is ellehetne gondolkodni, ami az "igazi wot-os" masina...)! :-)
  • patchaou
    Köszi. Videókat láttam és nagyjából tetszik is amit láttam, de az például, hogy nem esik e le bokrokban sniperolva az fps nem derült ki :-)
  • DasIsFuck
    Ez a rendszer még +/- 1 mm-el is szar lenne, hagyjuk már ezt.
    Az egész balansz arról szól,hogy egy szintbe lévők legyenek kiegyensúlyozva.

Minimum úgy kellett volna megoldaniuk, hogy tx csak tx-el találkozik, nem pedig ilyen unfair bullshit módon.
    Alapanyaguk lehetne hozzá csak nem kellene 80 féle modullal telepakolni egy tankot hanem szétszedni különböző variánsokra.

Ez a rendszer ami most van alapjaiban öl meg rengeteg tankot, mondjuk ott van a t4, ahol ott van pl amx40,b1,m3,német t4-esek...ezek t4-es közegbe nagyon jók, de amint feljebb kerülnek tényleg semmi értelme érdemileg részt is venni az adott csatába, idegörlő és nem szórakoztató, gyakorlatilag értelmük nincs, itt még olyan kevés a szükséges grind, hogy még arra sem jó.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy jelenleg is túl erősek az ágyúk átütései szinte minden tierbe.

Ennél még a War Thunder BR rendszere is jobb megoldás mint amit a wot követ.
  • Kotomicuki
    Nekem az i5-4690-es "GPU"-ja futtatta a wot-ot 1024x768-ban, minden minimumon, egyedül a látótáv maximumon, DX9-ben 60-120 FpS között, DX 10/11-ben 40-70 FpS között. Mivel az AMD APU-knak a grafikai részlege jóval erősebb, így azokkal sem lehet gond a játék megmozdítása, hasonlóan kicsi felbontás mellett. Inkább a CPU-részlegük lesz az, ami visszafogja majd a játékot, mert abból túl sokat kér a játék kevéssé optimalizált motorja.
  • patchaou
    Bocs az első a8-al kezdődik.
    Csak tableten nincs szerkeszt gomb?
  • patchaou
    Valakinek van tapasztalata, hogy Amd a10 5600k, vagy a10 6800k procival hogy fut a wot külön videókártya nélkül?
  • Lichtmaschin
    Köszönöm a választ most már mindent értek....
    De ha valaki egy kicsit többet mondana erről a dologról, nem lenne rossz.
  • mittomén1
    egyébként szakaszozás érdekelne.főként t5-8körül. akit szintén az írjon egy játékbeli nevet és majd keresem.egyetlen feltétel:ne kelljen 10percet várni minden egyes csata után mire rábök a készen áll gombra
  • mittomén1
    balszerencsém az van bőven.és igen pont rám lőnek.na mit gondolsz kire fog lőni egy gyenge játékos?a td-re.nem is a nehéz tankra a végén még lepattanna.aztán ha elég ügyes még rólam is ha ágyúmenetbe talál.5ből 4 cső garantáltan azonnal a leggyengébb páncélzatú célpontra mered.hogy meglegyen a legkönnyebb sebzés meg a kill.
  • mittomén1
    köszi erre gondoltam csak már nem volt kedvem fotókra vadászni.
  • davidbog
    Akkor arra, mindegy. Nekem ott sincs accountom.
  • yossarianHUN
    Ezt félrefordítottam (vagyis néztem), az amerikai szerverről volt itt szó, nem az oroszról.
  • davidbog
    "- a WG minski irodája nagy hangsúlyt fektet az orosz szerverről érkező visszajelzésekre, főleg az olyan alkalmazottakéra, mint Chieftain. Azonban szinte teljesen ignorálják az EU szervert, még az ott felmerülő igazán jó ötleteket is. Ha támad egy jó ötleted a játék fejlesztésével kapcsolatban, és EU szerveren játszol, nincs értelme leírni, senki nem fog foglalkozni vele.
    - egy ponton fontolóra lett véve a gold ammó korlátozása, de ezt elvetették, mivel a WG-nek komoly bevétele van a gold ammó vásárlókból"

Pompás.
    Akinek van orosz accountja és tud valamennyit oroszul nem szeretné telespammolni az orosz fórumokat, avval, hogy a gold ammo sebzését csökkentsék a jelenlegi érték 60%-ára az árát viszont csak a jelenlegi ár 80%-ára?

Hiányoltam ebből a felsorolásból azt, hogy "az Object 770 nem kerül be a játékba". Ezt olyan 2-3 havonta kijelentik, lassacskán időszerű lesz megint. :D
  • yossarianHUN
    Ja az oké, csak én meg nem úgy értettem.
  • yossarianHUN
    De hogy 400 méterről spottolni fognak TD-ben? Pont TD-ben, ami az összes többi gép mögött slattyog? És az előtted felbukkanó féltucat csapattárs közül pont téged fognak lőni? Te valami komoly balszerencse-szindrómában szenvedhetsz:)
  • OnkleTonto
    Nyilván nem én spotoltam. Hanem egy előrébb levő tank. Úgy értettem a spotot.
  • yossarianHUN
    Na persze, és ezt te spottoltad:D És melyik gépnek van ekkora látótávolsága, hmm?
  • OnkleTonto
    668m spot
  • yossarianHUN
    Ezen most mit kell nézni?
  • OnkleTonto
    "400 méterről még egy SU-100Y-t se spottolnak fel, "

:D:D:D
  • mittomén1
    ha valaki spotol azt messziről látni. 500ról simán látsz valakit ha spotolják.egyébként egy normál csatában nagyon nem mindegy hogy hány lövést kapsz be mielött meghalsz ha nem ölnek meg egyből. ugye nem mindegy hogy 100at lőnek beléd vagy 200at 400at esetleg egylövéseznek
  • yossarianHUN
    Még szép, hogy nem kérnének, a hülyék mindig a hülyebarát megoldásokra hajlottak. Nem véletlenül van ennyi artista.

Egyrészt, szerintem erősen túlzol, 400 méterről még egy SU-100Y-t se spottolnak fel, hacsak nem egy totál sík, abszolút kopár terület közepén flangálsz. Másrészt 400 méterről spottolnak, majd a 200 méterrel hátrébb álló tankok szétlőnek? Lassan már kint vannak a pályáról, de 600 méteres látótáv biztos nincs, csak ritka esetekben (ha a látótáv négyzet sarkában van a célpont). Egyébként meg ez miért gond? Ha a papír TD-dben felspottolnak, és testületileg lőni kezdenek, akkor ugyanúgy lenulláz pillanat alatt egy csapat két, mint négy tierrel nagyobb ellenség.
  • mittomén1
    nem a kezdőkörben.valamit félreértettél.azt írtam hogy ott nem állhatok.valahova mennem kell.és út közben ha nincs fedezék akkor már mért ne deríthetnének fel 400méterről? a társai meg 200 méterrel mögötte állnak már látnak engem.nyilván nem városi pályán.
    Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2014.09.08. 23:19:58
  • mittomén1
    szerintem ha lehetne választani sokan ne kérnének a +/- 2ből. lehet mondani hogy célozz gyenge pontot 2 tierrel nagyobbakon.de a lövedék nem mindig oda megy távolról ahova célzol.közelről meg kapsz vissza kézből 2-t aztán elfüstölsz.td-vel is heavyvel is meddel is.gyakran belegondolok abba mikor szemből su100y-nal a t28 protot nem tudom belőni 196 pennel akkor a szinten lévő többi tank mit csináljon velük?
  • foxbat88fx
    az hát :)
    alig várom már hogy vége legyen a bétának :D addigra összedobok egy jobb gépet, meg addigra bugmentesítik meg optimalizálják....
    epic game :D Wot marad árkádnak, WT meg szimulátornak :)
  • yossarianHUN
    És kezdőkörben felspottolnak, és kilőnek... Ezt talán Kampinovkán el tudom képzelni (bár ott is elég bénának kell lenni hozzá), de máshol? Ugyan, kérem.
  • Angelus1991ster
    Csak egykét mednek adnék ilyen tierlimitességet. Vagy inkább valami normálisabb mm beosztásokat. jobb kereteket.
    pl.: 8db t9-es, 2tdb 8-as és a maradék szerencsétlen t7-es ( ott tuti van ilyenkor egy papír med)
  • OnkleTonto
    váóóó de jó nap ez már megint :D
    oldalanként 4 arty, ráadásul minél zöldebb a csapat, neadjisten lila is keveredik bele, annál biztosabb a vereség :D:D:D:D:D
  • mittomén1
    a bokorhoz oda is kell érni.kezdőkörben nem állhatok.nem véletlen hoztam fel a su100y-t.se nem brawler se nem lapos:) viszont egy átlag 8as tank 500-600méterről simán kilő ha az öngyilkos hajlamú felderítő villant neki.az akkora tankok meg mint a 100y már nem marad észrevétlen mozgás közben 400 méterről egy felszerelt scoutnak.
  • yossarianHUN
    Ezmiez? WT?
  • foxbat88fx
    nem is áll neki rosszul a csőszájfék :)
  • yossarianHUN
    Erre megint nem tudok mást mondani, ha TD-vel 400 méterről felspottolnak, valamit rosszul csinálsz. Ha sunyi lapos TD-vel játszol (ISU, T28) akkor lapulj a bozótban, ne akarjál "menni valahova", ha meg brawlerrel (T110E4, T30), akkor nem fognak 400 méterről felspottolni, mert akkor már rég ott leszel a ramazuri közepében, és osztod a 700-as sallereket.
  • Master91
    kb. 10 csata óta van meg a top ágyú :D (már ha meg van, nagyon rég nem játszottam vele + utóbbi időbe hanyagolom is az egész játékot)
  • yossarianHUN
    Az STA szerintem speciel pont az a tank, amivel remekül lehet boldogulni még kishalként is. Van egy jó álcázása, depressiönje, és egy 219 penes ágyúja. Több T9 mednek nincs ennyi. Páncélja meg amúgy is nulla, szóval nyolcasok között is pillanatok alatt szétkapnak, mint floki a lábtörlőt, ha keménykedni próbálsz. Távolról kell vele operálni, és weak spotra menni.
  • mittomén1
    neked nem ismerős a helyzet amikor td-vel mész valahova jön egy könnyű tank 400 méterről felvillant és már vége is? nem mondom hogy gyakran de su100y féle ház méretű tankokkal megesik az ilyen.ráadásul hiába nagy átütésű td pl t28 vagy t28 proto ellen semmit nem ér.pedig szép csillagocskák(kiválósági jelek vagy mi a csodák) vannak a csövén szóval annyira rossz nem lehetek.
  • Master91
    van benne igazság amire célzol, de azért legkisebb tanknak elég kevés lehetősége van

STA-1et tudom felhozni példának, mert szivat az MM. Mindig szinte tier 10. és kapok ellenfélnek ~4 darab 8ast, 5-7 db 9est ,és a többi X.

Hát nem nagyon tudok mit tenni sok esetbe, spot itt, spot ott, kis dmg itt-ott, ha esetleg még élek, akkor becsatlakozok az ékhez hogy flank
  • yossarianHUN
    Ha pislogsz egyet, és máris megöltek, akkor valamit te csinálsz rosszul, már megbocsáss. Nem mondom, hogy lista alján lévő tankként csodákat kell művelni, de azért aki nokedlivel rambózni próbál, és fél perc alatt széttépik, az a maga háza táján nézzen először körbe.
  • mittomén1
    hát én szívesen lemondanék a kisebb tankok erőszakolásáról ha cserébe az én tankom sem esne tömeges bántalmazás áldozatává:) a randomnak hála most is alázhatok meg nagyobb tankot és engem is alázhatnak meg kisebbek.
  • yossarianHUN
    "A keresőképesség úgy jön ide, hogy a mostani, még a saját tier-jében is UP löveggel próbálj meg a folyamatos +2-esebe sebezni -> a 0-hoz közeli sebzésért 0-hoz közeli kredit is jár!"

Most erre mit mondjak, meg kéne tanulni lőni. Heavyből szerintem igencsak kevés olyan van, aminek az ágyúja nem elég 2 tierrel nagyobb ellenfelek weak spotjának belövéséhez. TD-nek ugye még weak spot sem kell, meddel meg úgyis flankelsz. Problem?

"A "majd a nagyobbak elintézik"-et meg gondolom viccnek szántad, mert normál csatában, ezeken a cső-pályákon, ilyen random mellett ez nem nagyon akar működni!"

Ha nem működik, akkor veszít a csapat, kész. Az esetek kb. 50 %-ában így szokott lenni. Miért, te a nagyoktól átvállalva egyedül szoktad lemészárolni a két tierrel nagyobb ellenfeleket? Mert ha nem működik, akkor ez marad. Kettes MM-nél ugyanúgy kiszop a csapat ha a top tankok bénák, mint négyesnél.
  • mittomén1
    akkor már inkább választható mm kéne.mindenki állítsa be magának amit szeretne.persze várakozási idő nőni fog akkor.én +/- 1-et szeretnék. 2 tierrel nagyobbak is már elég gyorsan kiütnek ha felderítenek.baj nem az ha elvesztem a meccset hanem ha pislogok egyet és már megis öltek.mert nincs mindig lehetőség szétkapni a nagyokat 400+ méterről ahonnan nem látnak.saját tieren még bír valamit a tank. sherman vs is3 történettel meg az a baj hogy legtöbbször nem egyedül lesz.hiába forgod le ha 50 méterről a társai szétkapnak.