418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• tepi1
    Your account has been blocked till 11.09.2014 13:06. Nemis játszottam reggel óta .Mi a szarvan
  • Oddball29
    Na megvan a garázsban a STB után a FV 4202 is, de legénység még egyikben sincs. Addig duplázgatom a 9-eseket, amíg meg nem lesz a 4 skill/perk, az nálam sztenderd t10-ben.
  • tepi1
    Dögöljön meg SerB kibannoltak 2napra remek.
  • WR104
    Egyedul a Chi-Ri taras gunja amire ra tudod rakni a toltesgyorsitot. A lovesek kozotti idot viszont semmi nem csokkenti. Az mindig ugyan annyi marad.
    Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.09. 13:43:32
  • Count Adyn
    nem tudsz rammert tenni rájuk:) BiA mukszik viszont
  • pZoli81
    Ha egy revolver táras tankra töltés gyorsítót szerelek, akkor az a töltények közötti időt csökkenti vagy a tár kicserélését vagy mindkettőt? Ugyan ez a kérdés a BIA-val kapcsolatban.
  • FosTalicskaa
    Lassan már tényleg ott tartunk, hogy Abrams, Leo2, T-90 tankok fognak harcolni top tierben a tiger2-k meg is3-ak ellen. Viszont abban is biztos leszek, hogy ha eljön ez az idő akkor még a T71 is simán át fogja lőni ezeket goldal frontális harcban, vagy gold nélkül visszapillantó tükröt, kívülre szerelt hamutartót célozva....
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.09. 13:31:07
  • R3nton
    de az SPvel nem volt fáradtság felhúzni 100ra
  • R3nton
    LoooooL végülis most már van tier6 stronghold, ráadásul, így hogy elnyiszálják a hellcatet és a KV-1S-t is, elég jó lesz CW szinten is a Cromwell :D
  • Oddball29
    75%, na ott a hiba. Az a 30k xp, amit ki kell szenvedni a 100-ig, az igazán megér akciósan 5-600 aranyat.
  • WR104
    "Kérhetek én a spangliból?" Ha adok, megszokod az a baj
    A wot-os diakot ugy ertettem, hogy egyetemistak akik wotoznak szabadidejukben es osztondijjal eltoltenek 1-1 evet europai egyetemeken.
  • Jacktor
    0.9.3 - Visszajelzések az új könnyű tankokról magyarul (by Silentstalker)
  • TuskoMobile
    Mennyien játszanak ezzel?
  • Count Adyn
    Mondjuk többre megy vele mint én a 10db TX esemmel manapság:D
  • JeffDunham
    És aki mer nagyot álmodni... :)

• toocha
    Feltétlen kérdezz rá a kimaradt idő jóváírására, mert nekem is csak azután írták jóvá, hogy szóltam. Akkor tudtam volna az arcába térdelni a kis gyökér t-homárnak mikor mosolyogva közölte, hogy csak mert régi ügyfél vagyok azért nem fizettetik ki.
  • R3nton
    Hát ja biztos benne van a pakliban. Nekem az fcmre fáj a fogma, lehet beruházok rá. Bár most úgy vagyok vele, hogy meg akarom várni a T8as panthert vagy a T8as japánt (STA-1B talán???)
  • Desmodromic
    Megbocsájtok!

Tegnap felhívtam őket, azt ígérték ma vagy holnap hív a szerelő. Szóval most fél lábon állok és keresztbe tettem az összes ujjam.
  • Angelus1991ster
    Kérhetek én a spangliból? wot-os diák:D mivan már akadémiai szintre nőtt ez a játék? bár az "esport"-osokon is csak nevetni tudok.
  • toocha
    Bocs, hogy beleszólok, de nekem költözés után pont 30 napot kellett várjak a net áthelyezésre, és a kimaradt 30 napot is csak "jófejségük" miatt nem kellett kifizetnem.
  • okosszöszi26
    2 ammo rack hit egymás után? mi ez ha nem szopatás má megen?
  • TuskoMobile
    Hányan játszanak a szerveren még mindig 100k fölött van?
  • patchaou
    Tény, hogy az összes nyolcas prémemmel jobban élvezem a játékot mint egy-két tankot leszámítva a normálokkal, viszont ha nem csak 9-esbe mehetnének talán más lenne a véleményem :-)
  • Kancsalborz
    A: 326613-as hozzászólásod második felét értelmezni sem tudom.
    A 326619-hez:
    WTF??? Sehol nem lehet jobban keresni Xp-t és pénzt, mint plusz 2 tierben az első öt között végezve...
    Az "IQ-gyökök" ugyanúgy nem befolyásolják a csatákat plusz 2, mint -2 tierben, a 0-ás MM ebből a szemszögből irreleváns..
    A harmadik részét megint nem értem. Minden játékmód normális...

• R3nton
    igen
  • MrSnail
    Volt egy kolléganőm, aki a utálta az egyik szobanövényt az irodában. Nagy büszkén mesélte mikor elpusztult a gaz, hogy az agyhullámaival ölte meg, mert annyira nem szerette......meg persze nem is locsolta.
  • Roger6
    170-es a penje még mindig az SP-nek?
  • WR104
    Sok wot-os diak jon az USA-bol meg azsiabol csak 1 evre osztondijjal tanulni akik nem akarjak erre a kis idore ujbol kihuzni a 10-es tankokat. Vesznek itt gyorsan egyet es meg is van oldva.
  • R3nton
    75%os legénységet próbáltam vele felhúzni, 2 csatáig bírtam. SP-vel sikerült anélkül, hogy agybajt kapnék. Sztem sokkal királyabb cucc pláne a könnyített MM miatt...Mondjuk nekem winratem is jóval magasabb SP-vel. Én gyűlölöm a T34-et!
  • madmanic
    két napig nem játszottam, 3 csata után ki is léptem -.-
  • Roger6
    Nem tudom te milyen T34-ben ültél, de hogy nem az enyémben, ez egészen biztos.
  • R3nton
    főleg, hogy másfél perc amíg rászűkülsz :P :D
  • R3nton
    Na kezd leesni az embereknek, hogy nem a prém tank ér sokat az accountban, hanem a belefeccölt idő és a kihúzott 10-esek illetve 8-asok feltápolt legénységgel. Ezt se gondoltam volna, hogy eljutunk ide ezen a fórumon...
  • Roger6
    Mindenkinek más illik a stílusához, nekem a T34 fekszik. Volt SP-m is, 3-400 kört mentem vele. A T34-el 1.200 körül járok, és még mindig imádom. Nincs prémiumom, úgyhogy csak a 4. legénység van meg 83%-on, de remélem hónap végére meglesz az 5. skill is.

SP-t meg ott lövöm be vele, ahol akarom
  • patchaou
    Nekem nincs de jópár milliót farmoltam már vele. Jobban élveztem sokszor közben a játékot mint saját tankkal :-)
  • Oddball29
    Jó legénység kell hozzá meg kóla. Én speciel szívesebben megyek vele, mint az SP-vel.
  • FosTalicskaa
    Mekkora hülye vagy. Nem mindenkinek van 1 éve, hogy kihuzzon egy rakás magas szintű tankot. Mindent összevetve aki accountot vesz rengeteg időt és pénzt spórolhat meg magának, nem beszélva arról, hogy egyesek kifejezetten cw-k miatt vesznek extra accountokat.
    De nyilván ezek a csalók nem pedig azok akik 8 millió moddal futtatják a játékot (zoom, map modok, tank nézésenek kijelzése stb)...
    Visszagondolva a kezdetekre lehet én is olcsóbban kijöttem volna hogyha veszek egyet, mint kihuztam volna egy sajátot 2 hónap premiummal meg egy type59-el (de időben mindenképpen)...
  • R3nton
    Ezt a szutyok szar T34et...De jó, hogy kihúztam az ingyen SP-t. Össze se lehet hasonlítani a 2-t. Pokol és menyország kb. SP-se gyors, de a T34 epic. Hát talán a T95 lassabb nála, bár sztem fordulni még az is gyorsabban fordul. Epic shit és még ezt árulják 14000 forintért. Messziről kerüljétek emberek!
  • patchaou
    Közönséges csaló? Lol. És természetesen az is elítélendő, ha valaki azért vesz egy accot, hogy akkor is tudjon cw-re menni ha mondjuk 5-6 10-ese bevan fagyasztva...
  • Mardel
    Scout tankokat szeretik aprítani a nagyok HE-vel, lehet a nagy izgalomban elfelejtett lőszert cserélni.