418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A rohadt életbe és most kell hazamennem, lemaradok erről az egészről live-ban. Várnátok 5-ig a civakodással?
Annyit azért megjegyzek. Fox egy óriás műbroki. Mindenért kaffog, semmit nem tud felmutatni, de mégis pofázik hogy ez a játék semmit nem jelent neki, miközben napi x órát tolja. WT az ász mi? Mennyit könyörögtünk hogy őket boldogítsd fórumon, mégis itt vagy.
Én is kiakadnék ha banolnának egy cél megvalósítása közben. Felnőtt vagy mi? Ha a gyógyszerre való piálás annak számít... utána persze nem érdekel a WoT. :D
Szánalomra SE méltó amit művelsz... -
foxbat88fx #326754 honnan tudod, hogy a pszichiátriára nem csajozás miatt járok-e be? :D -
FastHandy #326753 Foxbat remélem nem kell bevonulnod megint a pszichiátriá-ra a nagy vergődésed után ... -
R3nton #326752 Jobban nehezen lehet vele keresni, max extrém körök esetében. Inkább úgy mondanám szélsőségesebb. 1000 egy lőszer, SP-ben negyed annyi. -
Oddball29 #326751 Tudom, de a te SP-d valami mágikus lehet, míg az én T34-em valami más anyagból gyúrhatták.
Mindegy, kinek mi válik be. De tény, a T34 az nagyon crew-igényes. -
R3nton #326750 van nekem is t34 -
Oddball29 #326749 Hát jah, ilyenkor szoktam azt mondani, ha irányítok, hogy "from now on, free for all", meg hogy " we don't have all day". -
foxbat88fx #326748 inkább másba ásom el magam :D egy punc*ba, de arról hiába mesélek én nektek :D
fame pointtal nem lehet csajozni :) -
Ahh kerlek meselj meg errol, nekunk olyan eletidegen ez a dolog, mi mindennap a gep elott ulunk es a cw gyozelemert gorcsolunk.
Most ugyis raerunk mond meg nekunk kerlek hogy kell ELNI???
-
Angelus1991ster #326746 http://ftr.wot-news.com/2014/09/09/russian-server-300-gold-for-password-change/ -
Malarki #326745 Hát mondjuk ez azért nem volt valami szimpatikus dolog. Ha már legyőzték őket miért nem lehetett azt a két szerencsétlent is kilőni? -
yossarianHUN #326744 Azért sokszor tényleg veszekedő óvodáscsoport fílingje van ennek a fórumnak... -
FastHandy #326743 akkor meny azt ásd el magad valahova 1 gödörbe ..
Utoljára szerkesztette: FastHandy, 2014.09.09. 15:42:59 -
foxbat88fx #326742 elbuktátok az eventet! és? :D most ebbe beletört az életetek? :D OMG
naná, hogy én nem vagyok a térképen, mivel klánom sincs, meg nem fogok minden este itt rohadni a gép előtt, hogy szenvedjek a CW győzelmekért....
inkább elmegyek barátokkal sörözni, vagy csinálok egy kerti partit, vagy edzek, vagy bármi értelmesebb :D -
yossarianHUN #326741 Hagyjuk már Foxi, azóta se tudtad kiheverni ezt a borzalmat, hogy unfair játékban lenyomott egy Zwackos. Azóta is folyamatosan emiatt vergődsz, most is ezért kezdted el csinálni a fesztivált. Felejtsd már el a rohadt életbe, mert nagyon unalmas már. -
Eddigi megfigyelesem szerint Te minden nap itt vagy es osztod az eszt, de igazabol nem erdekel. Ertem. Meselj meg.
-
Angelus1991ster #326739 Bocsi a bunkóságért. De van olyan állat , aki képes más országban, más kontinensen ezt a fost játszani, amikor odaérkezik? ahhoz nagyon elvetemültnek kell lennie. A normális eset : a helyi látnivalókat megnézni , helyi lányokat kipróbálni stb.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.09. 15:40:15 -
Oddball29 #326738 Kicsit játszottak a vacsorával, mint a cica, amikor egeret fog. -
yossarianHUN #326737 SP testének felső sávja 180 effektív védelmű. Csak az nem hugyozza át, aki nem akarja. A tornyot meg mindenki szétlövi, mivel ott a legnyilvánvalóbb weak spot, amit mára mindenki megtanult. A T34-nek épp az az előnye, hogy megy T10-be, ezáltal mérföldekkel jobban lehet vele keresni. Mellesleg T34-gyel gold nélkül is lezúzok egy E-75-öt. Kupoláját nem könnyű belőni, ha szintben az ellenfél felett állsz, akkor gyakorlatilag lehetetlen. Tornyát minden átlövi? :DD Te valami nagyon fura T34-gyel játszhattál. -
FosTalicskaa #326736 Ja, dióhéjban ennyi a lényeg. Egyébként miért csodálkoztok az sg-s színvonalon, elvégre éppen ti vagytok azok akik idehoztátok a belső problémátokat egy független fórumra. Most mégis milyen reakcióra vártok olyan emberektől akiknek semmilyen kötődése sincs felétek? Vagy elnézve foxbatot egyenesen utál mindent ami a zwackal kapcsolatos...
Egyébként meg nem elég becsületesnek lenni annak is kell látszani. -
Elnezest ha ugy jott le hogy mindenkire vonatkozik. Tisztelet a kivetelnek. A forum trolljaira gondoltam. -
FastHandy #326734 Elbuktuk az eventet tudom hogy neked ez ismeretlen mert ti térképen se vagytok na mindegy -
Malarki #326733 A végét nem igazán értem, mi a franc történt itt? Nem maradt lőszerük vagy mi? -
foxbat88fx #326732 ott is ki balhézott? :) szíriusz :D most ki balhézik? Zwack...
0-2 nekik...
gyerekek még, majd talán egyszer felnőnek :) -
foxbat88fx #326731 Nem, az a baj velünk, hogy itt jó párunknak (pl. nekem tuti) nem az élete ez a game.....
És mi nem értjük meg, hogy Nektek mit jelent ez a 2 nap ban :D (ami nem is igazi ban, mert az egész klánnak van 2-3 accountja)
Én nem is tudom felfogni, hogy mekkora dolog esett most ki az életetekből :D -
Oddball29 #326730 Cseréljünk, én viszem az SP-d, te elviheted pár körre az én T34-em. -
besti #326729 Mikor szíriusz/fox balhéja volt, azt kérétek (talán te is), ne ítéljük el a klánt egy tag miatt. Te most az egész SG fórummal teszed ugyanezt... -
R3nton #326728 SP teste erősebb, T34-et kb tier6osak simán átlövik. Sp hulldownban is jobb sztem tornyot nehezen lövik be, max a weakspotot. Illetve nem megy tier10-ben, ez marha nagy előny. Múltkor 3 vagy 4 goldammóval lezúztam egy E-75-t ki is gyújtottam, az összes bement neki szemből :D Nekem megért ennyit. Nyertük a csatát és nem kicsit +ban jöttem ki ;) Ja igen T34nek a tornyát úgy átfossa minden, hogy öröm nézni. Nem csak a kupolát, hanem maágt a tornyot is. A löveg pajzs még hagyján, de a nagy TD-k azt is átlövik :D -
Az a baj veletek sracok, hogy Ti semmit nem tudtok felmutatni miert vagytok ilyen nagy sztarok, csak mutogattok mindenkire, meg rohadjon meg mindenki rakban. Nem erzitek egy kicsit kinosnak ezt? -
Aham, szoval az RSOP megverese(akik a legtobb chippel vannak benn Asgard-on) es bekerul esValhallara az smafu mi?
Jajj varj kitalalom, az is megrendezett ugye?
-
FastHandy #326725 igazad van XD az RSOP is valami no name klán volt tegnap sry ezért most nem jár a keksz . -
Mert o azt mondta, es mert csak! Ez az SG szinvonal. -
foxbat88fx #326723 hát igen.... sírhattok ríhattok... de jogos a ban...
keménykedtek velük, holott egy igazi nagy klánnal meg nem bírtok el.... ez elég sportszerűtlenség -
FastHandy #326722 de ez miért volt csalás ? ... -
FosTalicskaa #326721 Te jó ég. Ez egy Uwe Boll szintű rendezés volt. Legközelebb ha csaltok legalább elegánsan csináljátok... -
pZoli81 #326720 Kaptam a T71-em csövére egy csillagot, de nem igazán tudom, hogy milyen "teljesítményért" járt. -
tepi1 #326719 Tessék a replay http://wotreplays.eu/site/1152434#team -
yossarianHUN #326718 Sokan sírnak a fórumokon, hogy a WG nem figyeli a reportokat, ez meg az hogy csal, ez meg az bot, nyif nyaf. Aztán a WG továbbra sem figyeli a reportokat, de időnként példát statuálandó bannol egy szép adag playert, és közli, hogy látjátok, mégis fegyelem van itt. A nyafogók megnyugodnak, az meg, hogy a 10 bannolt között 2 nem is volt vétkes, már más lapra tartozik. Én legalábbis így képzelem. -
Oddball29 #326717 Először nem értettem én sem, mert nem néztem végig a replayt, aztán másodszorra láttam a végén az a felesleges alázgatást. Nem volt megrendezett csata, de az a trollkodás tényleg muszáj volt? -
foxbat88fx #326716 miért? nem minden az agyonstatpaddolt account :D:DDD
hát bakker, kellene mennem kifele dolgozni, de ezt nem lehet kihagyni :D