418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ezt ruhellem meg a wt fikazast benne...
  • DantesHUN
    Persze. De ettől még örülök, hogy kishazánk is képviselő magát. Nehogymár mi ne legyünk bunkók!
  • yossarianHUN
    Azért SS se normális, hogy képes ekkora ügyet csinálni a sok 12 éves, zsidózó hülyegyerekből. A többi balfasz meg adja alá a lovat, és reklamál, ha nincs Hall of Shame. Azért, mert zavarja őket a mocskolódás? Ugyan kérem. Csak élvezkedni akarnak a szájkaratékon. Szánalmas.
  • JeffDunham
    Nekem is hozzá kellett szólnom az elolvasása után. :D

• DantesHUN
    Már féltem, hogy magyar nem lesz köztük, de szerencsére van. Megnyugodtam.
  • Malarki
    A letöltés elindul vagy az sem? Nekem a WT-nél volt ilyen, hogy elkezdte tölteni aztán randomra megállt és a net is rohadtul lelassult.

De ha jól tudom torrentről is le lehet tölteni valahol.
  • lexlutor
    ezeken most hangosan rohogtem :DDD
  • JeffDunham
    FTR-en Hall of Shame :DDDD

• lexlutor
    vigyazz mert begorombul es jol lenyomztat es akkor vegig kell hallgatnod az egesz ardennekes tortenetet!
  • dolorex
    Sziasztok!

Egy érdekes hibára keresem a megoldást. Szeretném feltelepíteni a wotot, letöltöttem az installert, majd mielőtt megkezdi a letöltést elszáll a netem, egészen addig amíg újra nem indítom a gépet. Netezhetek, töltögethetek máshonnan, semmi gond nincs, csak a wotnál szórakozik. Semmi magyarázatot nem találok rá.
    Van vmi tippetek, esetleg más módon is letölthető a játék?

Köszi
  • N3sut3n
  • yossarianHUN
    Muhahahaha:D
  • Desmodromic
    Ebben az esetben örülök, hogy már nem vagy rasszista és szívesen teszed magadévá az egyik legismertebb zsidó művész bölcsességeit!
  • N3sut3n
    Nekem szól tőletek óv !
    rátok a barlangi troll az igaz akik csak enni járnak ki a barlangból
    de többet nem írok mert lesüllyedek hozzátok és legyőztök a rutinotokkal ...

Utoljára szerkesztette: N3sut3n, 2014.09.09. 16:50:08
  • Master91
    Nem akartam én írni, köszi :D
  • Desmodromic
    Elnézve a garázsodat biztos, hogy mindennap vele akarod kitapétázni az sg-t?
  • joe662
  • yossarianHUN
    Köszönjük, Emese.
  • N3sut3n

• AlucardHuN
    Igen igen, persze arra gondoltam. Így már lehet nem lesz olyan frusztráló, csak a TD módos goldos kocsogok ellen nehéz.
  • DantesHUN
    Elvileg, de nagyobb átütésű ágyúval is a megszokott részekre célzok. Mindenesetre a 200 alatti ágyúkkal, a goldot puffogó Sp ellen, nagyon idegesítő tud lenni.
  • yossarianHUN
    Mármint félreértés ne essék, az UFP felső részét. Tehát a torony alatt úgy fél méter széles sávot.
  • yossarianHUN
    Simán.
  • AlucardHuN
    Így van az összes retard sp fossa a goldot. De te meg szenvedj a weakspotjával.

Most akkor amúgy úgy van hogy pl 225 pennel a front felső részét belehet ütni?
  • popey8
    Mit vársz egy alkoholista, tudathasadásos pszichiátriai betegtől:)
  • popey8
    LOL mekkora retard...

Mint mondtam veled ellentétben én nem itt élem az életem. Ez a wot fórum. Biztos nem arra kíváncsiak a topic lakók, h én szombat este leittam magam a haverokkal, meg másnap este jól megdugtam egy ribit. Ja bocs az utóbbira nincs szükségem, mert veled ellentétben van normális párkapcsolatom. Te sajnos ezt hírből sem ismered. De úgy sejtem, h pinát is csak a neten láttál...
  • yossarianHUN

Tudod épp azon gondolkodtam a minap, hogy mintha kezdenéd megemberelni magad, sokkal kevesebb "megyek a kocsmába" poszt, sokkal kevesebb "3 pontot csökkent a wn8-am, hisztéria on" megnyilvánulás. De akármikor előkerül ez a ZWACK-os téma, rájövök hogy tévedtem. Ilyen szintű lelki törés, és hónapokon átívelő hisztizés, szardobálás, durcázás egy szutykos, unfair 1v1 miatt nemhogy nem felnőtt ember sajátja, de még általános iskola első osztályában sem láttam már ilyet, mikor még ott tengettem napjaim. Valami nagyon nem stimmel az értékrendszereddel.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.09. 16:05:34
  • foxbat88fx
    "Egyébként is állandóan itt a fórumon osztod meg a kurvára senkit nem érdeklő szánalmas életed részleteit, te agyhalott -.- "
    akinek nincs mit megosztani annak maradnak a replayek meg a screenshotok :D:D

francba... nekem is mennem kell :(
    munka, edzés, este sör + haverok
    na majd remélem estére lesz még jó pár szenvedés :DDDDD
  • Userx2
    Jelenleg játékosok átlag teljesítményének 65 %-át elérve kapod meg az első csíkot a csőre. 9.3 -ban minden csík 8 % al lentebb kerül.
  • DantesHUN
    Sp-vel rendszeresen IS6/KV-5 kombóval futok össze. 175/167 pen. Hát nem kicsit problémás belőni. Persze a T34 ha elrejtette a testét sokkal problémásabb, vagy mondjam szinte lehetetlen? De vissza az SP-hez ezzel a két nem túl pontos illetve nem túl nagy átütésű ágyúval hát hiába lövöm az Sp gyenge pontját rohadt random. Hol át megy mind, hol alig-alig. De legalább szinte minden SP goldot lő. Mindenre. Csak tudnám minek, és az nem magyarázat, hogy kevés a pen. És minden csatában van Sp. MIndig.

Persze ha teszem azt Löwe-vel mennék 234-es pen-el,vagy normál 8-as tankkal, mondjuk KT vagy IS3, hát azzal már izgulok egy SP ellen. De a fent említett kettővel van amikor rohadt izzasztó, és mivel még a goldot is fossák magukból a sok SP-s, hát jobban utálom ellenfélként látni mint a T34-et.
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Is there any solution to copy or move this Light Tank: Pz.Kpfw. II Ausf. J to my normal account?
    Unfortunately, no this is not possible as we cannot transfer things from one account to another.

• popey8
    Nem is akarlak megismerni. Aki egy játékbeli vereség miatt ezt csinálja (ami mellesleg nem is most volt), az épp elméjű nem lehet. Nem veszed észre, h amit a Zwackosokra köpködsz az inkább rád igaz? Kit is rázott meg annyira egy 1vs1 vereség, hogyha szóba kerül a klán, akkor egyből kezded a sárdobálást? Egyébként is állandóan itt a fórumon osztod meg a kurvára senkit nem érdeklő szánalmas életed részleteit, te agyhalott -.-
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2014.09.09. 15:59:34
  • Oddball29
    Meg is érdemlitek egymást. Cseréljetek Skype id-t, hogy chatban alatt is tudjatok együtt turbékolni.
  • Master91
    a zseniális embereknek nincs bannjuk
  • foxbat88fx
    láttam a replayt, randomban is jó párszor láttam a klánodat másokat alázni
    de térjünk vissza a szíriusz 1v1-re... ott is a fél klán beszólt, előtte, meg utána is
    szóval én ezeket tapasztalatból írom, nem csak kitalálom.....

múltkor futottam össze EPICSKILL-el randomban, inkább nem mesélek róla miket írt nekem :D
  • JeffDunham
    Biztos hogy szedsz és arra iszol. Másképp senki nem értené miért vagy ilyen hülye. Néha vannak tiszta pillanataid, de sűrűbben rendeznek olimpiát annál...

Bassz@meg tényleg mennem kellene. :D Ne írjatok már!!! :)
  • Userx2
    Sp nem mágikus, valóban belőhetetlen a pancser 2 203penjével. Kivéve ha torony bal felső oldalán biszbaszt el sikerül találni. Inkább 3 IS-3 jöjjön, mint egy egy SP.
    Sp weak spot
    A test felső része valóban 200 pen körüli, de azt tudjuk hogy az RNG inkább lefelé viszi az átütést mint a sebzést is.
    Valaki azt mondta itt mindegy, hogy 200 vagy 220 pen. Hát nem.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.09. 15:56:34
  • FastHandy
    Te se ismersz minket mégis írod a faszságaidat vagy nem ?
  • joe662

• foxbat88fx
    honnan tudod, hogy szedek még egyáltalán gyógyszereket? vagy hogy piálok-e? :)
    nem is ismersz, bro :D