418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
OnkleTonto #326835 dunai turboHunok ! -
DantesHUN #326834 Fáradt vagyok most ehhez -
lexlutor #326833 essiman le is vezeti neked a pedigrejet attilaig :))
az ardenekki kaland utan biztos aparol fiura szall attila sirjanak orzese is :DD -
Csak neked is akartam valami csemegét, úgyis vacsoraidő. -
lexlutor #326831 a hungarista billentyuzeten gondolom a vesszu ele kerul automatikusan a szokz es nem utana :DDD
vagy ennyire mar nem igenyesek a hungariostak, csak az ekezetekre?:D
-
Malarki #326830 Ja, a híres dunai hunok... Hát ez kész baszod XDDD -
nem értem ,mit kérsz ,enni ? -
lexlutor #326828 a duna romaniaban omlik a feketetengerbe ha jol tudom, ugye? :DDD -
lexlutor #326827 ilyet utoljara ovodaban lattam:DD es ez beszel szellemi ksiebbsegrol :DD
gondolom a nagypapa hozott haza az onokajanak egy kis legnyomast ajandekba az ardennekbol :DDD -
DantesHUN #326826 Jaj ne...ezt a kérdést sose tedd fel nekik. A származást sose.
Na...tudtam. Duna mellől.
Swartzwald-ból biztos.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.09. 19:04:25 -
az én Hun őseim a Duna mellől származnak ... -
még mindig csak a semmit látom .mi ez a semmi amit akarsz ? -
És honnan is származnak ezek a hunok, legalább ezt elmondták az OKJ-s tanítók? -
Malarki #326822 Hungarista billentyűzet... Az milyen, veri a cigányokat vagy mi? -
szellemi kisebbség ... -
lexlutor #326820 hozzateszem, a hungarista billentyuzethez nem jar helyesirasellenorzo sem :DD
""amierikában mindenik az !!! " -
DantesHUN #326819 Azt se tudtam, hogy van hungarista billentyűzet. Az milyen lehet? -
de van egy másik iskola ahol ,olyan okj képzést adnak ,ahol azt tudod beállítani ,hogy a nyelvkészlet hungarista legyen ,de ez nehezebb mert a nem hungarista billentyűdön nincs hungarista ékezetes betű ,de egy sem ,ami egy kis hungarista billentyűismeretet igényel ,vagy kutató felfedező kalandot tanulatlanok számára ...
,de ennél már nem ereszkedem alacsonyabbra ,mert akkor azt a kevés Hun származásomat is meggyalázom ,amim van ... -
OnkleTonto #326817 de kis ugyes vagy
de engem pl nem erdekel az ilyen, ha eppen laptoprol irok amin brooklyni billentyuzet van, akkor juszt se fogok az ekezetekkel kinlodani -
Ugye tudod, hogy manuálisan is rá tudod rakni pl. az o-ra az ékezetet, nem kell hozzá "hungarista" billentyűzet? -
lexlutor #326815 kezdesz ugy izzadni es erolkodni mint az ardenneki sztorinal. en tenyleg sajnaltalak a vegen, h majdnem elsirtad magad pubi :))) -
akkor leírom ,hogy tudtok ékezetet írni ,ti rászorultak ,ha nincs hungarista billentyűtök !
ahol a hungarista billentyűn a hosszú Ó van ,azt először megnyomva ,majd a kiválasztott betű * billentyűjét nyomjátok le ,és lássatok csodát máris vannak *é,á,í,ó,ú betűid ... igen ehhez is kell okj papír !!!
addig pedig várok mert nem értem mit írsz te alacsonyan csúszó-mászó -
OnkleTonto #326813 mwwaaahhahahaaaa -
lexlutor #326812 "amierikában mindenik az !!! " - meg az indianok is :))
ennyit a szellemi magassagokrol :D -
Gondolom még egy OKJ-s képzésed sincs, ezért fontos neked ennyire az intellektusod bizonygatása mások felé. -
lexlutor #326810 nemitas gomb? -
Ez a KURUC klán baszki... Nem idegesítő, hogy 5 percen keresztül ezt nyomta, á dehogy...
-
lexlutor #326808 mindjart felfedi magat a nagy bajatekos :DD
te sotetseg fellegvara :DDD -
Toweliee #326807 Nem. Te is képes vagy rá. -
és csak ti vagytok képesek minden taposóaknára rálépni az aknamezőn !!! ugye ? -
lexlutor #326805 nem mindenkinek lehetnek ardennekjaro osei ugye? :DDD -
gondolom a szellemi-alsóbbrendűséged születési eredmény grat a faterodnak
"de a mondat biztos nem tőle van csak vele vált ismerté ... " -
Véletlenül sem a rendezői munkásságával vált ismertté, hanem egy idézettel. *jesus facepalm*
Szerk1: Rajtad maradhatott volna az a permaban.
Szerk2: Ja, hogy egyszerre regisztráltál sok accot. Te betegebb vagy, mint foxy. Igazi akciónyugger lesz belőled pár év múlva.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.09. 18:27:26 -
Próbáld meg ki-be kapcsolni a torrentet. A launchert elindítva a jobb felső sarokban a csavarkulcs, és ott lehet a torrentet kapcsolgatni. Hátha.
És biztosítsd, hogy legyen 15-20GB szabad hely a vinyódon. Meg ha külön van, akkor a windows meghajtón is 2-3GB. -
lexlutor #326801 te tenyleg klinikai eset vagy :DDD -
amierikában mindenik az !!!
de a mondat biztos nem tőle van csak vele vált ismerté ...
viszont rátok nézve teljesen igaz ... -
Kronos79 #326799 Úgy látom csak tankokra és TD-kre vonatkozik a dolog artykra nem. -
Toweliee #326798 Nesu nem vagy ideológiailag kiforrott, még képzésre szorulsz. -
nobodyattis #326797 Miért nem kaptam ORLIK medált????
-
Toweliee #326796 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy brooklyni zsidó a példaképed?
megalol