418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #326875
23:50-nél
-
Gyuszopapa #326874 Nincs nagy baj a +2 tier-el.Akkor szív a 2 tierrel alacsonyabb ha a top tankokat terelő játékosok fogyatékosok.Top tankunk Caernarvon beírja a csata elején hogy "kill all",300 körüli sebzést kiadva magából elhullik mivel a szentem 500 wn8-al rendelkezett na itt a gond.
A másik probléma az hogy tulajdonképpen ez egy csapatjáték,de szinte senki nem játssza akként.
Most nem akarok megbántani senkit de a kék-lila játékosok nagy része is szarik bele az egészbe csak magára és a minél több sebzésre gondol.
Tudom mert látom az xwm-el hogy ki az aki csak a csapatot kihasználva játszik önző módon.Ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás nem igazán tesz jót a játéknak.Tulajdonképpen a jóknak kellene példát mutatni és talán el lehetne terelni a birkákat is a csapatjáték felé mert ez így egy nagy katyvasz,0,semmi. -
Pokolmacsekom rendszeresen lövik golddal a +2 tieresek. t29nél és a többi heavy amcsi kemény tornyost még megértem... :) Én még abszolút játékélményért játszom és nincs nagy bajom a +2 tierrel, mert simán megoldható, hacsak nem a "nem szar a tank csak tudni kéne vele játszani" kategóriába tartozó tankon kell átmenned, mert ezek nagyon időzúzás szagú húzások. Lásd A-44 és társai. -
Gyuszopapa #326872 Hát ez a high tier-es csaták nevetségesek.Tele skilltelen majmokkal és statpadder óvodásokkal.Maus full gold-al és hasonló pay to win nyalánkságok.Elcsöngetnek egyesek 10-20 aranyat nem számít.
Komolyan játszik még valaki a játékélményért és nem azt nézegeti hogy mikor lesz meg a 3. csík a csövön és mikor lesz szép színes.
-
yossarianHUN #326871 11-re tippelem, vagy súlyosan fogyatékos nagykorú. De tényleg. -
Pares #326870 Jó, akkor folytasd csak a kilépegetést a helyett, hogy megtanulnád mit kéne és mit nem kéne csinálni +2 tier csatában. Most már legalább meg is jutalmazzák, ha gyáva féreg módjára cserbenhagyod a csapatot és kilépsz. -
T34 napi Tank Ász -
Gyuszopapa #326868 Jó béna az ellenfél és az a szerencséje nem volt arty. -
seriousthreat #326867 ja, sajnos senkit se érdekel a vergődésed -
foxbat88fx #326866 Im Back!
lecsengett a cvakkos dolog? :( -
AlucardHuN #326865 Nesu, a te olyan sötéz vagy hpgy melletted az idáig legtökéletesebben előállított fekete anyag is világít. Komolyan te hány éves vagy? -
FosTalicskaa #326864 Azért ha megbeszélt csata az indoklás, akkor kicsit furcsa hogy a "megállapodás" egyik résztvevőjét tiltsák csak el... Na mindegy köztudott hogy a WG egy szovjet alapú szerveződés és mint ilyen a besúgóhálózat a legfontosabb számára. Mindenesetre ez a PIO vagy mi volt az ellenfél azokban sem lehet megbízni, lehet ők nyomtak fel titeket :)
Egyébként a BABA is egy idióták gyülekezete. Múltkor az egyik azért tárazott rám mert egy szétlőtt motorú és halott driverű e4-el nem mentem spotolni a T57-jének nyilt mezőre. -
Ha az az amigás zene nem lenne tök fasza lenne :-) van ám nekem is egy replayem amiben is-6-al úgy csinálok 5k sebzést, hogy engem egész csatában senki nem sebez. Jövőhéten már lesz gép, akkor majd feltolom:-) -
Bingisz #326862 
Talán annyira nagy nem. Mondjuk, ha nem felejtünk el bemenni az RSOP ellen megbeszélt technikaiba, hogy holnap visszamenjünk Valhallába, akkor lehet, hogy egy kicsit nagyobb botrány tör ki.
Utoljára szerkesztette: Bingisz, 2014.09.09. 22:31:03 -
Nem. Csak az a kár, hogy az "indoklás" szerint mindkét klán előnyhöz jutott.
De gondolom csak az egyik nem adott replayt. :)
Azért kíváncsi vagyok, hogy abból lesz-e ügy, hogy bementek paradicsom accokkal, és szarrá verték a BABA-t. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.09. 22:14:36 -
FosTalicskaa #326860 visszatérve a bannolásra. A másik klánt is bannolták? -
sempike #326859 Ez az egyik legtutibb vereségem :)))
Vereség
Csata: Kharkov
Jármű: WZ-131
Szerzett tapasztalat: 2 043
Szerzett kredit: 38 730
Csatában elért Achievement: Védő, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.09.09. 21:36:17 -
Lichtmaschin #326858 Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól lehozom a meccset...
-
sempike #326857 Szerintem félreértetted.
Ezután az eset után kékültem be. És igen tudom, most már bárki nyírhat kb 1 óráig. És éppen ez baxa fel az agyam, mert nem az én hibám volt... -
Úgy, hogy aki kéket lő, azért nem lesz kék a másik. Legközelebb várj, amíg ő kékül be, mielőtt belelövöd azt a sorozatot. Most meg örülj, hogy nem bannoltak, amiért ilyen sokszor belelőttél a másikba. Darabra megy, nem dmg-re.
Szerk: Mielőtt nekem esel. Ezek a szabályok, legyen az jó, vagy rossz. A szabályok nem ismerete pedig nem mentesít sehol a büntetés alól. Így itt sem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.09. 20:59:00 -
sempike #326855 Ez igen. Egy faxkalap egy m3Lee-vel Teamkillezett. Leopard-ban csücsültem, de így is 4 lövésbe került neki.
1 sorozatot beleküldtem, erre most kék vagyok a csatákban is a rohadékot meg csak nem is bannolták.
Hogy is van ez???? -
Pares #326854 \m/ /o
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt először hallottam, de a szövege 100% igaz.
Bemutatkozom, én vagyok az ki miatt szenved a fél világ,
Egy intoleráns, xenofób állat, démoni a fajtám,
Bűnös az én lelkem, gyilkos a kultúrám
Istenítem Hitlert, a vezérem maga sátán.
Mi okozzuk a sok betegséget és minden katasztrófát,
Rémtetteinkkel töltjük be, a bulvár összes lapját!
A sajtó nem hazudik, csak egy kicsit dezinformál,
Ez a feladata, manipuláció és uszítás!!
Ref.:
Bármi sújtja a világot, bármi fenyegeti,
Kik tehetnek erről Adolf Hitler unokái?!
Háború és betegségek, pusztító cunámi,
Kik a tettesek csak nem a Nácik?! Adolf Hitler unokái?
Kik a tettesek csak nem a Nácik?! Adolf Hitler unokái?
Adolf Hitler unokái?
Adolf Hitler unokái?
A győztes írja a történelmet, a vesztes meg húzza az igát,
Így néz ki a mai korszak, kegyetlen a valóság...
Drezda, Berlin, Lipcse el lett rég feledve,
Bezzeg a holokauszt emlékét, nap, mint sulykolják a fejünkbe!
Elfajul itt lassan minden, meghaltak az értékek,
Egész Európa szerte csak mecsetek épülnek,
A Mein Kampf csak gonoszság, a Talmud bizony jobb.
A Korán csupa jóság, fontold át mit olvasol!!
Ref.:
Bármi sújtja a világot, bármi fenyegeti,
Háború és betegségek, pusztító cunámi,
Kik a tettesek csak nem a nácik?! Adolf Hitler unokái?
Kik a tettesek csak nem a nácik?! Adolf Hitler unokái?
Nem vagyok álszent, vagy képmutató,
Politikailag korrektnek lenni nem az én stílusom,
Nem vagyok a messiás, de zsidó se vagyok,
Én csak kimondom, hogy mi a helyes és mi a rossz!!
Kik akarnak modern szolgaságot bevezetni?
Nem a Neonácik hanem Rothschild unokái.
Kik akarják a világot romokba dönteni?
Nem a Neonácik hanem Rothschild unokái.
A bűnösök nem a Nácik, hanem Rothschild unokái.
A bűnösök nem a Nácik, hanem Rothschild unokái.
Rothschild unokái.
Mayer Amschel Rothschild unokái. -
Elég nyugodtan álldogált 300 hp val láncolva pedig volt még repairja:D -
Asztaaaa! Ilyen is ritkán van, hogy 4-en vagyunk 1.000 XP, vagy felett. Jó csata volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #326851 balfasz :DDD -
nem már ,neked meg mitől olyan büdös a gatyód te gatya ? -
Andras baratom orokbecsu KV-4 akcioja, emiatt meg a Wargaming is megkereste. :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=o2qIrfKljU4&list=UUAyq3KDMYdlpw92E18Say2w -
megint bannt kérsz ? -
a te ékezeteid azt bizonyítják ,hogy valahol csak van egy hatágú családtagod ,aki segít elrejtőzni ...
neked gugliból való az Ablakzsiráf mi ? na szép álmokat alacsonyabb rendű troll társadalom ,meghagyom nektek a további jó trollkodást és ne álmodozzatok ... -
lexlutor #326846 igenigen, csak h tanits meg hun mester :D
ardennekrol meselsz majd ma este is lefekves elott ? :DD
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.09. 19:24:14 -
na most már biztos ,hogy beszartál vagy behugyoztál ,na de azt már meg nem nézem !
ennyit vonyítani ? kell neked egy pelus ... mond pelenka ... -
Chaffee #326844 -
lexlutor #326843 nah kiestel a szerepbol pubi! legkozelebb jobban figyelj!:DD
-
Az első vicces hozzászólásod. Vak tyúk is talál szemet, avagy néha megtalálják a tűt a szarban is. -
az előbb enni kértél most meg azt akarod ,hogy meg is büfiztesselek ?
annyit nyík ez a gyerek eszméletlen ... -
lexlutor #326840 megis megy az olvasas ekezet nelkul? hivtal segisteget?:DDD
dobrudzsai dunai hun magasabb lelekkel :DD
jah ha mar a hungarista billyentyuzet illene nagybetuvel kezdeni egy igazi echte hungarista mondatot nem?:DD
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.09. 19:15:51 -
nem mindenki lehet ,olyan pöti-danon ,mint az álmos sztori rabjai ,alacsonyka ... így van ?
apukád egyébkén jól van ? -
DantesHUN #326838 Tudod mi a poén? Hogy ez nem poén. Készítik ,biztos van aki készíti. -
még mindig sír a lelked ,mert alacsonyabb rendű vagy egy csótánynál ??? -
Pedig már készíti a születési anyakönyvi kivonatát Álmoséknak. A Dunától.