418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sempike
    Faxa a német light tank grind.
    Leopárddal 24 csatám van eddig 29% győzelemmel. Asszem ettől még egy bot is jobb átlagot produkálna...
  • DasIsFuck
    "allegedly, Evilly said on a meeting with players in Belarus that developers do not want to give out free FV4202 as a premium vehicle, there will be a grinding mission to get it however (the was IS-6/Super Pershing were given out)"

Akkor lehet itt az idő, hogy feladjam a lehetetlen t10-et elérő brit grindemet:D(őszintén ha olyasmi lenne mint a sp vagy is6 boldogan elfogadnám)
  • DantesHUN
    Kerestem, de csak a tier korlátról olvastam. Ez is több mint a semmi, de azért kérdezem, hátha valaki tud mást is. Tier korláttal, talán használható tank lesz.
  • lexlutor
    ftr-en lapozz vissza. aprosagot, talan kredibevetelt is noveltek, nekem ez remlik.
  • DantesHUN
    Vissza is kaptam a prém tankomat. 9.3-tól az M6-os is tier korlátos lesz, vagyis használhatóbb prém tank. Meg mintha emlegettek volna valami változtatást is rajta? Bár amíg nincs tier limit nem akarom használni. Csak patch után. Azt nem tudja valaki mit változtatnak rajta? Csak tier korlát, vagy némi buff-ot is kap?
  • Sunsetjoy
    Majdnem utolsó élőként (cent7), 10-20 hp-vel pattintatni egy táras wt-t, majd rárontva nekikoccolni, amikor meg akar kerülni... mindketten elpukkantunk, de az a wt utolsó enemy volt :)
  • lexlutor
    az jo lenne, t34-85m is erdekel. szep csomag lenne.
  • Master91
    :D:D:DDD
  • Chaffee
    A WG-ről beszélsz szovjet paraszt banda
  • Nazarov77
    9.5 előtt úgyse jön, először mindig supertesztereknek elérhető és csak utána a következő patchben lehet megvenni az új prém tankokat, ugye a T-34/85M is benne van már a 9.3ba de még nem lesz elérhető. Szóval valószínűleg 9.4be bekerül a stug tesztelésre, 9.5be kijön és ez a patch December közepére van ígérve.
    Szóval 1-2 hét várakozás és karácsonyi akcióban megvesszük feleannyiért, hacsak nem lesznek parasztok és ezt az egyet nem árazzák le mert új :D
  • lexlutor
    lesz az majd meg akciosan :)
  • Nazarov77
    Jó az, nekem nincs vele bajom, 110 pen T6-7 csatába még nem olyan vészes golddal meg ugye 158 az már sok mindenre elég. Szerintem a Stug IV 99% hogy limitált max T6 MMet fog kapni, de remélem lejjebb viszik a gold árát, 2k egy tier 5ért kicsit extrém szerintem.
  • lexlutor
    azert megsem annyira szar az az l/48 :)
  • Nazarov77
    Egész napos extrém szívás után ez a kör nagyon kellett kedélyállapot javításra:

Arty persze volt akkora paraszt hogy lenyúlja a 9. killemet :D
  • Mr.Kitten
    Irigylem a problémáidat. De tényleg
  • DasIsFuck
    Ha normálisan "rebalanszolták" volna az l/48-at akkor nem lenne gond vele, de így...
    Az meg a másik, hogy szerintem külön kellene választani a 105-ös pz4-et vagy csak berakni egy medet ami csak azt használja.
    pl ahelyett a szutyok 3/4 helyett aminek semmi értelme nincs.
    Egyébként volt terv egy modernizált pz4-re aminek már döntött 80-as frontja lett volna csak félbeszakították vagy mi.

Egyébként szorosan ide tartozik még, hogy a német 50mm ágyú borzasztóan gyenge a többihez képest, ami elég unfair.
    Minden más nemzetnek olyan 50-es kaliberű fegyver jut már t4-re,t5-re ami mellett a német verzió labdába sem rúghat és már t4-en használhatatlan.
    Ennek ellenére kb az összes t4 ezzel van ellátva...Ellehetetlenítve így őket.
  • DasIsFuck
    Igen, de ahol ugyan azt az ágyút használják nem szokak nagyon eltérni a standardtól.
    Szóval szerintem nem lesz érezhetően jobb azon az ágyú teljesítménye, mint a p2-n.
  • Angelus1991ster
    Miért kell foglalni a bázist tesztszerveren? miért?
  • Lunki88
    Miből gondolod hogy tudnak is játszani a saját játékukkal? :)
  • Rivanka
    A pz4-et sikerült használhatatlanra nerfelni. Ugye elvették az ágyúját, motorját, csúnya is lett. Sokáig nem játszottam vele, pár napja mentem vele pár kört, és célt ért a wg vele, egy hulladék lett. Próbaképp visszaraktam rá a 105-öst, és full He-vel megyek. Egész használható így, 4-es legénységgel...
  • yossarianHUN
    Nevében ugyanaz, egyébként nem. Az adatai kicsivel fontosabbak, mint a neve.
  • DasIsFuck
    a SU-85I-vel összehasonlítva sem túl szép az a helyzet.
  • DasIsFuck
    Persze, de ugyan az az ágyú.
    Szerintem eleve tankonként vannak az ágyúkon rejtett módosítók, úgyhogy ahol modulilag is ugyan az az ágyú ott már végképp nem hiszek a leírt statisztikának.
  • yossarianHUN
    Nagy unalmamban gondoltam visszaveszem a JP E-100-at. Az első körnél nyilvánvalóvá vált, hogy ez a dög még mindig üt:D

• yossarianHUN
    De jobb értékekkel. Célzásidő 2,4 vs 2,7, RoF 8,813 vs 8,22, pontosság 0.30 vs 0.34.
  • lexlutor
    egy prem tankot egy masik premtankkal hasonlits ossze szerintem. azokhoz kepest nem lesz rosszabb.
    az hogy h nem premtankon is evvel kell jatszani, az a wg sara.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.13. 17:17:23
  • DasIsFuck
    az az ágyú már a pz4-en sem működik.
    Az, hogy mennyivel rosszabb a többihez képest átütés/sebuzésbe egy dolog, de még pontatlan is,lassú is.

Olyasmi értéket kellene kapnia, mint az L/70-en volt régebbi formában 138 átütés/135 sebzés 15-16 rpm,0.35 pontosság.
  • DasIsFuck
    ugyan az lesz az ágyú rajta:D
  • lexlutor
    igazad van, de az megint egy gnom orosz formedveny avval elbaszott 85os agyuval, aminek rohadul nem kene tier5ben lennie ezekkel az ertekekkel.

amugy ahogy nezem az sem tierlimites.
  • bekescsaba
    Kihagytad a felsorolásból a su85i-t.

Tierlimetes, ennek ellenére nagyon jó ágyúja van tier 5-ben.

3,77 sec/119 pen/160 damage.....
  • lexlutor
    nem tudom miert fosozzatok azt az agyut, amikor az osszes premnek kb ilyen agyuja van. egyedul a churchill3, a t25 meg a chinukai aminek jobb. de ebbol az elsonek kicsi a sebzese, a tobbi meg nem tierlimites es legalabb lassan szukulnek.

tier5ben szerintem telejsen jol ellesz vele, max pakolni kell goldot, ha olyan az mm.
  • yossarianHUN
    A Panther 88 gyakorlatilag egy P2 lesz, valamivel jobb ágyúval, és valamivel rosszabb mozgékonysággal/páncélzattal. A Stug IV meg egy lassú Stug III, fos ágyúval.
  • lexlutor
    ahogy neztem ftr-en a prem panther egy lomhabb es kevesbepancelozott panter2 lesz. akinek az bejon, az evvel is ellesz majd szerintem. aki med elmenyre vagyik, az nem ebben fogja megtalalni. gondolom mert nemet lesz, viszik majd mint a cukrot. a turbo-pantehr izgalmasabb lett volna :)

a stug beleillik a szokasos gyengebb agyu, gyengebb motor a premium sorba. legenyseghuzasra kicsit santitani fog, mert csak negyfos, de a d max-hoz kepest mozgekonyabb es meg kis penzt is lehet vele keresni majd. persze csak ha tierlimites lesz. mondjuk avval az agyuval mas nem nagyon lehet.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.13. 16:46:47
  • DasIsFuck
    A majd érkező 2 újabb német kuka prémiumról vélemény?(t8-as párduc,stug 4 az l/48-al)
    Abba a sormintába szvsz beleillik, hogy full érdektelenek és unalmas játékélményt biztosítanak.

Úgy látszik soha nem lesz egy normális német prémium ebben a játékba.
  • JeffDunham
    Csúnya rossz gonosz WG... de a bosszúm utolérte hehe :P

• Boron Power
    Nekem egy nap alatt visszaadták a pz IV/V-öt.
  • DantesHUN
    Ok, kösz, meglátjuk válaszolnak-e.
  • yossarianHUN
    Supportnak írsz egy ticketet, "accidentally sold premium tank", vagy hasonló címmel. Írd bele, hogy vissza szeretnéd kérni XY tankot, és hogy rendelkezel az eladási árának megfelelő kreditmennyiséggel.
  • yossarianHUN
  • DantesHUN
    Van egy lehetőség vissza kérni eladott prém. tankot. Mi is ennek a menete? Tudom, volt már leírva, de se nem találom, se nem emlékszem. Hova, és mit kell írni?
    És mi a felteltél, az adott tank ára kreditben meg kell legyen?