418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Viszont aki kigrindolja előnnyel indul a missionben:

- premium FV4202 will be given out, but not for free, but as a mission reward (Evilly explains: “you unlock the FV4202, you complete the mission in it, you recieve a token, profit”)

Ó ez is jó, sokan meg fogják szívni :D

- developers are developing a system that will automatically ban players, if they say some phrases in chat (SS: “jew”, “polak”, “Auschwitz” and others – good, good! :))
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.09.14. 12:11:51
  • Bingisz
    A T-25-nek az az előnye, hogy sokkal több HP-ja van, mint a sima tier 5 medeknek. És 3 kis francia zsákmánytankot még meg se említetted. A Jt88 azon túl, hogy sniper tank, brutál dpm-el rendelkezik, és a type 59 után a legjobb a credithozama. Valamint, ha a Löwe és a JT is megkapja a szétválasztott motor/váltót, az is elég jól fog jönni nekik. Szóval egyáltalán nem rosszak a német prémek szerintem se.

Más téma: Kwagga ígértem neked az RSOP elleni csatát, hát tessék:
  • foxbat88fx
    mert amiket leírtál az faszság!
    Löwe nagyon is jó tank, csak meg kell tanulni használni...
    JT88 sem rossz, igaz nagyon IMMOBILIS (nem pedig inmobilis :D) de azért egy távolis sniper tanknak fasza
    E-25 kegyetlen OP..... T-25 és Dickermax valóban nem tud sok mindent felmutatni
    Panther M-10 nem rossz, Pz 4 s nagyon le lett lassítva, szinte már sniper med lett....

szóval vannak jó prém német tankok, hülyeség amit írtál, hogy nincs egy darab sem
  • lexlutor
    upsz! de!
  • Toweliee
    A KV-1S változtatás se most lesz?
  • lexlutor
    9.3ba csak light tankok lesznek. nem jonnek nehezek semmilyen agon.
  • Toweliee
    Sziasztok, linkeljetek nekem légyszives egy 9.3-as orosz tech tree-t, nem találok. Az új nehéz tankok érdekelnek.
  • Malarki
    És a WZ-n még csak nem is a top ágyú volt :D
  • Count Adyn
    És kiszednek onnan siman hát lol...
  • AlucardHuN
    30 mm-est felrakja kend és be happy. Persze ígyse annyira egyszerű de ahogy mondták + tspssztalat ezen a tankon nem lő összevissza a csodapuska. Kisebb tierben még funként támogathatsz is de magasabban spot meg ha tudsz assasinkodsz ha tudsz fenékbekerüllni vagy besurranni artykhoz.
  • yossarianHUN
    No meg mikor 1v1 közelharcban, TD-ben ülve a saját GW E-100-unk láncol le egy splashel, amivel lehetővé is teszi az ellennek hogy ledaráljon, aztán még neki áll feljebb, nooboz, meg paradicsomozik... Most már tuti, hogy mára elég volt:)
  • yossarianHUN
    Azért az UNICA tagok is tudnak újat mutatni nagypofájú arroganciából...
  • Solten
    Mentem a Hellcat-el a tesztszeron, ugy tolat mint egy motorhibas TOG II. Tobbszor azert szivtam meg mert nem tudott eleg gyorsan tolatni a fedezekbe mint anno. Kreten ruszkik, mobilitasa losz@r lett.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.14. 00:56:22
  • DasIsFuck
    Miért is?

Aztán a statomból mit is szeretnél megállapítani...hogy mennyire nem értek hozzá mert nincs 60%-os wr-em meg 2000+wn8-om

• yossarianHUN
    Na ezt rajzolja le nekem valaki, mert esküszöm nem értem: 58% WR-es, 2654 wn8-as csávókam Jagd E-100-zal full goldot lő randomban. Mikor rákérdezek, hogy ezt most komolyan gondolja-e, a válasz, hogy egy okot mondjak neki, amiért ne HEAT-et lőjön ezzel a vadállat ágyúval. Ez most komolyan lesokkolt.
  • DasIsFuck
    Érdekelne, hogy számodra mit jelent az érdekes tank, ha neked egy dickermax meg jt88 érdekes...
    dmax ok azt még meg is értem, de a jt88?
  • GabeE3e
    Ezzel az 5-ös Leoparddal én sem tudok mit kezdeni, azt sem igazán tudom, melyik ágyúval kellene használnom, 4 skilles legénységgel is szenvedés vele játszani , még golddal sincs sok esélyem 8-as tankokat sebezni, spotolással meg semmit nem érek,mert általában full retardban nyomják a csapattársak.

A vk28.01-ről tudna valaki néhány mondatban nyilatkozni,hogy mennyire használható?

• foxbat88fx
    :D:D
    akkor jó, lett egy új barátod :)
  • atee73
    Kulonben is nezd a pozitiv oldalat ...ez szerintem a nap dumaja: "Dickermax meg egy csöves su-100Y" en azonnal a szivembe zartam az embert
  • atee73
    ez a divat....asszem
  • foxbat88fx
    hát de hogy lehet ennyi faszságot összehordani?!?!?!?!
  • atee73
    en ilyet mar kerdezni sem merek vazze
  • atee73
    Namost en elfogadom amit mondtal(biztos igazad van ,bar en igencsak maskep latom) DE akkor pontositsunk ...a nemet agon nincsen SZAMODRA erdekes premtank....ennyi es tema lezarva
  • foxbat88fx
    ezek után kiváncsi lennék a statodra.....
  • DasIsFuck
    E-25 vitatható, a többi még viccnek is rossz.

Löwe..jah egy e-100 mozgékonyságú,nulla páncélú tigris 2...
    t-25 nem is német, de t5...kit érdekel ez(megvan nekem is egyébként)
    b2..francia szemét, meg már nem elérhető és egyébként is t3 vagy t4?..kit érdekel?Engem biztos nem.
    JT88..egy lassabb,gyengébb lövegű jt...

van 3 tankjuk ami egyedi és értelme is van, ebből a Löwe szar úgy ahogy van,nem mellesleg dög unalmas.
    E-25 lehet vita tárgya, de t7-be én ebből nem kérek
    Dickermax meg egy csöves su-100Y...megkockáztatom egy Nashorn-al többet ér az ember, pedig az is egy unalmas dög.

Se egy normális heavy,se egy normális med...

Főleg a németeknél nincs t8-on semmi érdekes.
    mind a szovjet,mind az usa vonalon legalább a 2 prémium tanknak van vmi játékmeneti sajátossága és ez nem annyiban merül ki, hogy mind2 hátulról lövöldöz minimális sebzéseket egy effektív páncél nélküli testen.
    Löwe se páncélba nem tud semmit nyújtani,nem üt át olyan nagyot sem mint mondjuk egy t34,sebezése is kicsi,lassan is lő,inmobilis.
    Panther 88,nulla páncél,elfogadható átütés,kis sebzés,nulla mozgékonysága,nulla egyediség.

amcsi vonalon mind a 2-nek megvan az a sajátossága amiért megéri megvenni,szovjet oldalon amíg volt 2 ott is, de valszeg a t54 is be fog majd oda kerülni mint egy egy új t-59.

de mondom a panzer 4 s és m-10 panther sorba ez a kuka panther is teljesen beleillik.
  • Desmodromic
    Nem, nem ezt meg sem hallottuk!

Remélem az új tízesben benne lesz a X-faktor!
  • yossarianHUN
    Gondoltam rá, de azért SS többnyire csak megerősített forrásból származó dolgokat szokott közzé tenni. Hogy aztán ki erősíti meg, az persze megint más kérdés.
  • Bueno nacho
    Célszerű hozzáfordítani azt az "állítólag"-ot is. Ez már akkora téma lett, hogy nem lennék meglepve, ha minden második troll ilyeneket terjesztene. Aztán hogy mi igaz belőle, meg mi nem, az már jórészt az rng dolga.
  • JeffDunham
    Kwagga ;)

• atee73
    Ja mert nem volt eddig e-25,az elso idokben a Lowe, B2 740,,Pz38 h735 ,t-25,,amig nem volt aranyeso a JT88 .... tenyleg alig volt par hasznalhato nemet premium , ataludtad az elmult 3 evet????
  • foxbat88fx
    fasza :)
  • yossarianHUN
    0.34 pontosság, vs. 0.3. Ez pont akkora különbség, amekkora egy viszonylag pontos, és egy lézerszike ágyú között van.
    7,3 mp töltés, vs. 6,8 mp. Bőven elég ahhoz, hogy 1v1 dogfightban a Panther 88 odaverje a P2-t, és utána még maradjon is annyi HP-ja, amivel gazdálkodhat a meccs végéig. 2115 DPM azért nem szar ezen a szinten.
    2,7 mp célzás vs. 2,4. Ez pont elég ahhoz, hogy érezhető legyen, nem mellesleg a célzásidő az egyik legfontosabb adat egy mednél.

Érezhetően jobb lesz az az ágyú, ez nem kérdés.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.13. 22:12:13
  • yossarianHUN
    - egy belorusz találkozón Evilly azt mondta, a fejlesztők nem akarják ingyen odaadni az FV4202-t amikor T8 prém lesz belőle. De elérhetővé lesz téve egy grindelős misszió keretében (mint az IS-6/Super Pershing).
  • yossarianHUN
    A paradicsom KV-1S-re kurvaanyázik. Asszem a döntő pillanatban lepattant róla a Hellcatjével, az meg kilőtte. Ez van, talán nem kéne Hellcattel, goldspamozva statpaddolni :D
  • lexlutor
    minimum 15 meccs alatt lett meg az 5 platoon gyozelem tier4-10 mindent vegigprobaltunk. hajmereszto. es a legszomorubb h 50% feletti jatekosok zsinorban nem produkaltak semmint. nem egy, nem ketto.. meg h nem manipulalt ez a szar szemet hulaldek.
  • sempike
    És hogy még fájdalmasabb legyen német light tank grind.
    Gondoltam megyek egyek egy francia light-al, hát ha azzal jobban adja.
    Két t7 és két t8 tankot sikerült leszednem. Persze sunnyogni kellett rendesen mert a 2. percben a pálya túlsó végéről egy IS3 levadászta az AMX12t-m tetején lévő icipici kémlelőt. DIrekt lefotóztam, ha valakit érdekel mert ritka az ilyen mákos lövés.

Győzelem!
    Csata: Steppes
    Jármű: AMX 12 t
    Szerzett tapasztalat: 3 204 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 33 696
    Csatában elért Achievement: Sínai oroszlán, Fadin medál, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

Fadin medál: az utolsó lövedékemmel sikerült kiszednem az ellen utolsó bázisfoglaló tankját (IS3-at)
  • Chaffee
    Eszméletlen gány
  • Maala
    Pedig sztem akkor is iszonyat jó az a 7-es light panther. :D
  • Chaffee
    Hála isten én ma befejezem
  • Sherman0070
    Ennek a foggyosnak mi a baja? A fejére ejtették verés közben vagy mi? Aki tud oroszul mondja már el mit vinnyog :D