418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Paradoxon61 #328438 Azoknak akiknek sikerült letölteni, de letöltési hibát jelzett.
NE foglalkozzatok vele. Indítsátok el újra, majd amikor xarakodás után, hogy nem tud frissíteni kidobja az ablakot, zárjátok be, és nyomjatok az indítás gombra. Simán betölti a játékot és lehet játszani.
Az oroszok még egy frissítést sem tudnak megírni hiba nélkül. -
Oddball29 #328437 Jobb átütés, gyorsabb lövedék, jobb pontosság, gyorsabban szűkül, kevésbé esik szét toronyforgatáskor. A T91. -
Chafee-nel jobb agyu?
-
Bazze nekem is ugyan ez. Semmi nem látszik a sok hibás programozás miatt. -
http://www.isitdownrightnow.com/worldoftanks.eu.html
Itt egy hasznos oldal ahonnan ellenőrizni lehet, hogy bizonyos oldalaknál nálunk van-e a probléma, vagy szerver sz*r.... hát ez még mindig nem működik csak tudnám mit baszakodnak ennyit az oldallal....

-
Oddball29 #328433 Apropó, ezt csinálja még valakinek pöccs után a hangár? Jelenleg úgy tudom megállapítani, hogy kb. mennyi kreditem van, ha megnézem a boltban, melyik tankot tudom megvenni és melyiket nem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Oddball29 #328432 Na szaladtam egy-egyet az új tankokkal műszak előtt.
T37: elsőre nekem szimpatikusabb, mint a régi Chaffee. Kicsit lustán gyorsul, de sokkal jobb az ágyú, és több a hp.
Ru 251: kicsit lassú az AP lőszere, de ez top cucc. Pedig nem vagyok egy nagy lightos. -
Na leírom nekem hogy ment. A munkahelyi laptopomra telepítettem a következőképen. Update mappába másoltam. Indítás. Hiba üzenet. Még 3 indítás és telepítette. Amikor kész volt megint hibaüzenet. 2-3 újraindítás után megint hibaüzenet, de ennek ellenére piros volt az INDÍTÁS gomb, megnyomtam és beengedett. Próbálkozzatok többször akinek nem sikerült. -
kisokka #328430 Jó nagy hülyeség az egész, olyanokért medálokat osztogatni, ami alap dolog. Véletlen kigyújtottad? Nesze egy medál. Ammo rack? Nesze még egy. Valaki beléd lőtt és te megölted? Fogjad...Eszem megáll
Az előbbinél egyedül a csíkoknak örültem, arra nem is számítottam az Indiennel.
-
Userx2 #328429 Dee, ez normális, csak te még nem játszottál a battlefielddel. Ott egy csata 30-60 medál. Ez kell a nípnek.
Nekem 22 Gb lett a winyón, 0- ról teelpítve, de letöltött adat hibás. Mára elég is lett a wotból.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.25. 13:14:47 -
Rivanka #328428 http://worldof-tanks.com/download/
Itt megtaláltam a full klienst, de ez sem a torrent file. Uninstall, felraktam ezt, majd úgy 5x újráztam, és most elindult a lelöltés a belső torrentjével, vagy mivel, 7.9GB. Remélem így már renben lesz, de nálam állandóan ez van...Ez most hasít lefele maxon. -
kisokka #328427 Ezek komolyan nem normálisak:
Ennyi jelvényt bakker, ráadásul egy eléggé közepes csatára
Ezzel kinek a répáját akarják dagasztani?
-
Paradoxon61 #328426 Neked van igazad, én is ezt fogom tenni.
3x indult el a letöltés, majd mindháromszor a végén azt írta ki, hogy hibás a letöltött adat.
Ezek az idióták még egy frissítést is képtelen működőképesen megcsinálni, ami nem csoda, hiszen a játékot nem javítják, hanem rontják folyamatosan. -
Oddball29 #328425 Na jó, kifejlesztettem belőle a T37 mellett életem első SPG-jét.
Elraboltak, így próbálok jelezni. -
DantesHUN #328424 Ezért várok estig, vagy holnapig. Addigra minden össze lesz eszkábálva. -
Paradoxon61 #328423 Semmi. Nincs gond, csak oroszok csinálják, tehát 1 nap mire normálisan működni fog. ( Bár a normális működés náluk ismeretlen fogalom. ) -
kisokka #328422 Hogy néz ki ez a T67, te jó ég...A kezét törném, aki egy badassből ezt a guruló fostalicskát tervezte. -
A weboldal betölt valakinek? Mert én még mindig nem tudok beloggolni... Kezd elegem lenni, hogy másfél órája a félig betöltött oldalt nézegetem
-
Kronos79 #328420 Kösz a tippet. Ezúttal a többsoros garázs mod okozza. Mod fülecskét sem csinál. -
suba53 #328419 Mit-mit. Hát konvertáld aranyért. :-) -
És a patch fix mikor jön ki?
mert tuti megent elb.sztak valamit 
(de nyomniuk kell a több száz megás kecske hangokat, hagy szakadjon meg az ember gépe) -
Van új medáli is: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oddball29 #328416 Aztán mi a túrót csinálják 70k xp-vel az 5-ös Chaffee-n? -
Userx2 #328415 Érd be a telepítővel. Nincs full torrent.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.25. 12:48:29 -
Chaffee #328414 Letöröltem újra szedném az egész játékot és ugyan azt írja ki -
Gold detektor mod okozott nálam ilyet. -
Jéééé, a noob-ok is képesek ilyenre? Akkor tényleg nem lehet rossz tank... -
Rivanka #328411 Nekem is az kellene, megint el van csesződve az egész. Aztán majd nagy nehezen felrakja, és lesz 10 fps. Meg amikor felrakja, majd nem enged csatlakozni, mert rossz verzió. Nálam állandóan újra kell telepíteni az egészet, most se lesz másképp... -
Nekem gondom? Már megint nem tudom miről beszélsz, patch lejött, telepítve, és már játszom is :) Szóval várj csak holnapig, én azért nyomatom ma is. -
foxbat88fx #328409 hogy is fogalmazzak.....?
"nem rossz" ez a RU-251
-
84%-on áll 70 percnyi töltés után. Ennél azért jóval gyorsabb a netem. Gondolom az a gond, hogy nincs bepipálva a torrent mód. -
Ezt leszedtem. A full kliens kellene. -
Userx2 #328406 9.3 torrent
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.25. 12:42:28 -
Kronos79 #328405 Valami elkormolódott. A hangoknál hibát jelez, ha a nemzetek szerinti szövegelést választom. Nincs fent ilyen jellegű mod. -
Lichtmaschin #328404 nekem még nem indult el a patch, nem tudom mi lehet a probléma SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!....jah dolgozok és be sincs kapcsolva a gépem otthon
-
A full kliens letöltésére szolgáló torrent filet belinkelné valaki? thx -
Oddball29 #328402 Semmit, klikkelj a playre. -
Oddball29 #328401 Mintha kicsit el lennének tolva a menük feliratai. -
DantesHUN #328400 Gondom nem nekem, van hanem nektek. Türelem. Estére biztos jó lesz a patch, jó sebességel is jön le, nem lesz hiba benne. A gond az hogy ilyenkor sokaknál van valami hiba, vagy nem elég gyorsan, vagy valami. Ezért mondom azt ,hogy ráér. -
96%, és megy tovább.