418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    Köszi!
  • Plata
    Örülök hogy segíthettem.
    Engem most nagyon szopat a játék,t5 meddel minimum t7 csatába kerülök.
  • aru
    A T67 (volt T49) csak külsőleg változott vagy azt is paraméterezték? A második zárt torony jelenleg nyitott, és olyan furcsán néz ki az egész TD.
    A KV-85 jó lenne a 100 mm-el ha nem csak -3° lenne a kitérithetőség. Ez nagyon gáz...
    M5 Stuart elveszítette a troll gunt... pedig én szinte csak azzal tudtam használni. Jelenleg csak táras fegyverzete van.

Az angol-magyar váltás megoldotta. Köszi!
  • fejnelkuli
    Nekem a tűzfal off segített a frissítésben!
  • aru
    Kipróbálom. a 44k chaffee XP az kompenzáció, más is kapott.
  • Plata
    Igen ilyen volt,át állítottam a játék nyelvét angolra,frissített,utána vissza magyarra és jó lett.
    Más is kapott 44k xp-t a chaffe-hoz?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.25. 15:52:22
  • Paradoxon61
    No nekem ennyi is volt mára a WOT. 6 futam, 6 vereség. Mivel nem vagyok mazochista, így ma már inkább mást játszok eme szutyok helyett. :)
  • Mnemomic
    Hi!

Tudna valaki adni linket ahhoz a damage panelhoz ami a chatbe írja ki a kapott sebzést? -attól nem akad ki a játék ha pl. pz 1c-vel lőnek rám.
  • aru
    Most frissítettem még egyetlen mod sincsen fönt.
  • Maala
    Van fent mod? Nekem egy sincs, és nem néz így ki a garázs.
  • Vixy28
    Újraindítottam, töröltem az előzményeket, három böngészőből is megnyitottam, még mindig semmi.....eszerint az oldal szerint az oldal nem
    működőképes.... http://www.isitdownrightnow.com/worldoftanks.eu.html

• Ok5
    rég várok egy olyan tankot ami a jumbo shermanhez hasonló játékélményt adna (bár ez is csak inkább múlt) trollgunnal bohóckodás, azt hittem végre ez az átértékelt KV-1S alkalmas lesz rá ha még páncélügyileg kicsit hadilábon is áll, de ez az ágyúkitéríthetőség végleg gondoskodik róla hogy nem :( vagy csak én szoktam nagyon el tőle de ez haza tudja vágni a játékélmény nagy részét
  • aru
    Másnak is így néz ki a garázs frissítés után? Menü gombok helyett valami programkód... és szét van csúszva az egész.

Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.25. 15:40:31
  • Master91
    Ctrl+F5, ha úgy se géprestart, ha úgy se akkor így jártál
  • R3nton
    biztos látta kvikibébi videóját, neki se kellett több...
  • R3nton
    Ccleaner+előzmények törlése, vagy próbáld másik böngészővel
  • Vixy28
    próbáltam frissíteni, megnyitottam chrome-ból, mozzillából, explorerből....semmi....félig betölti a képernyőt aztán csak pörög a töltés jelző és a büdös életben nem tölt be
  • Solyom2
    M lehet a gond a frissítéssel. Alul kiírja, hogy a frissítés megszakítva, sikertelen csatlakozás a frissítő szolgáltatáshoz. A napló fájlban pedig ezt írja: http request failed. what: http request error, msg: Inner libCurl error(28): "Timeout was reached".
  • popey8
    Nekem is megy. Be is vagyok logolva. F5-t próbáltad?
  • Vixy28
    Hát nem tudom.....nekem még mindig csak sötét képernyő....
  • Master91
    a nyüves weblap működik...
  • rolio
    Ez itt a 9.3 full kliens, ha kell valakinek: 9.3
    Remélem jó, én is találtam...
  • Vixy28
    Egész idáig relaxáltam de hogy már több, mint öt órája várok egy szar weboldalra az már sok.....
  • Maala
    Nyomni kell egy entert, és kivilágosodik a gomb.
  • Chaffee
    Relax bébi relax
  • Vixy28
    Komolyan már elmúlt három óra és még mindig nem sikerült megcsinálni a weblapot? Egy nyüves weboldalról beszélünk az istenért..... Valaki rúgja már ki onnan ezeket az embereket, mert szart se értenek a munkájukhoz....
  • Mr.Kitten
    Tier7 meddel sikerült belefutnom egy ilyen kv1-s be.
    Nagy mellényel kiállok elé, hogy nézd 'má' kis csíra.
    Olyanokat harapott belém hogy csak néztem, fájt! Biztos aranyat lőtt de akkor is nemár.
    Szerintem sikerült még nagyobb pedotankot alkotni.
  • Master91
  • popey8
    T-54 LT-t próbálta már vki? Úgy hallom a RU OP lett, a T49 meg nem vmi jó. Ezekhez képest milyen a T-54?

Később majd ki akarok húzni a 13 90 mellé egy másik T8 lightot. Eddig a RU-ra gondoltam, de a T-54-ről még nem nagyon hallottam véleményeket.
  • R3nton
    Hála az égnek végre valahára hazavágták OP NO1 tankot. Szerencsére a hellcat is el lett intézve. Végre 6-os szintű CW, Stronghold, egyéb stb. nem csak ebből a 2 tankból fog állni. Amúgy meg a tier5be levitt elég OP lett, főleg derp+arany kombóval.
  • Mr.Kitten
    Ezzel csak az a baj hogy a saját lövésed is baromi tompa és távoli.
    A torony forgatása hallható de ha elsütöd az ágyút az nem?
  • FosTalicskaa
    Nekem azokkal is működik általában. Ha meg nem akkor a számsor végére teszek egy space-t majd visszatörlöm akkor a gomb kifehéredik...
  • JeffDunham
    Jaja az volt a hiba. Rájöttem utána, de nem töröltem a hsz-t. Még jó hogy van ezen a laptopon numerikus...
  • Lorder
    nektek működik az xvm? a staton kívül mindent mutat és aktiválva is van. Valami tipp? :\
  • Gyuszopapa
    Hát ez a KV-85 egy akkora szar lett se sebesség,se páncél,se ágyúsüllyedés.Hiába hagyták meg a nagy ágyút a nagy sebzéssel semmit sem ér ,1200 damage/perc 6-os szinten 0.Ennél még a T-150 is jobb.
  • suba53
    A Sniper módban elvileg azt akarja mutatni, hogy a tank belsejében ülve hallod a dolgokat.
    Hallod a torony forgató mechanizmus zaját, és természetesen a lövés döreje sem hallatszik be olyan intenzitással, mintha kívülről hallgatnád.
    Nekem szimpatikus ez a megoldás.
  • Oddball29
    Sztem addig örüljünk, amíg egy WoT-Transformers crossover event apropóján nem alakulnak át a tankok óriásrobottá.
  • Paradoxon61
    Tudom hogy nem vagy kezdő, de én is voltam már figyelmetlen.
    A jobb oldali numerikus számbillentyűket használod? Csak azokkal működik, a betűk felett lévő számokkal nem. Az összeget azokkal is beírja, csak nem vált át az elad gombra.
  • Mr.Kitten
    Michael Bay már a Wg-nél dolgozik?
    Első játékom tier5 csatában bele lövök háromszor az ellenséges tanka és egy akkora tűzgolyó keretében pusztul meg mintha ammo rack lett volna, pedig nem. De minden második tank halála ilyen.

A másik: nem lehet kikapcsolni ezt a sniper módban tompított hangokat? Nagyon gagyi.
  • JeffDunham
    Bammeg nem adja el a tankot. Beírom az összeget és nem vált át a gomb. F@szom...