418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #328518 a kv1 85osevel es megfelelo mozgekonysaggal aratas lesz . -
Megjöttek az új T-50-2ők :D
-
R3nton #328516 Azt mondjuk azért hozzá kell tenni, hogy csak aranylőszerrel OP az a kombináció. Bár szerintem a 85 vagy 86mm-es (nem tudom milyen van neki) is elég jól teljesít majd rajta. -
lexlutor #328515 vagy feljebb vagy ha csak a 122es helyett a mostani 10asa lenne is jobb megoldas lett volna.
gyakorlatilag indokoltan mert tier5ben nem tudsz erdemi ellenfelet felmutatni ellene, max a kv1et. -
madmanic #328514 Egy tierrel feljebb kellett volna tolni és kész.
A tehetségtelen ovisok sem picsogtak volna tovább, és még egy OP T5 ös tankot sem tettek volna a játékba..
Ugyanis borítékolom, hogy holnaptól azért fognak rinyálni.. -
R3nton #328513 szerintem is -
R3nton #328512 Pont azért OP, mert gyors nagyon, tud flankelni és effektívebben használni azt az ágyút. Mellesleg nem olyan rossz annak a páncélja. KV-1 statikus, nem tudod azzal az ágyúval használni jól. -
lexlutor #328511 egy med mozgekonysagu, heavy pancelzatu heavyhez aminek olyan agyuja van h nemely tier7es is elszegyelte magat mellette, megis h gondolod h felhuznak majd egy teljest tiert?
a kv1s nem jo volt abban a tierben, hanem rohadt op.
az 100as agyuja meg vegre tier6osnak valo, sott.. azert kar szomorkodni h egy heavy vegre ugy megy mint egy heavy.
amugy tier5ben ugyanoylan op maradt mint volt tier6ban. sot, a tier 3-4eseknek ksozonhetoen megnagyobb sealclubber lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.25. 18:28:35 -
Kronos79 #328510 Megoldódott ez az xvm játékos statisztika is. Akinek nem jelezné ki a játékosok értékeit: az xvm oldalon fent, ahol aktiválni lehet, van egy olyan pont, hogy add client. Erre kell rányomni és újraindítani a játékot. -
madmanic #328509 5 csatából 4 erlenberg... -
Tök jó hogy 0.20mb-vel tölti a játékot le. Tanultak a Sovietjin-től hogy a lassú letöltés a jó letöltés? -
Paradoxon61 #328507 Egyáltalán nem az én logikámat követed. Hol írtam én olyat, hogy mindnek opnak kell lennie?
Nem legyalulni kell xarrá ami nagyon jó, hanem javítani a többin egy kicsit, hogy jók legyenek.
Mellesleg ha mind jó minden tierben az se baj sokkal élvezetesebb és érdekesebb lenne a játék. -
DantesHUN #328506 Végre ma úgy tűnik, bár nem akarom elkiabálni, de tudok normális köröket is menni M6prém tankkal. Egymás után 3000 utána 3400-as kör. Igaz az első vereség lett, de mindegy. Jó csaták voltak. És mivel a szerencse forgandó, most fogok átkerülni a szopórollerre. -
madmanic #328505 működő jimbo crosshair -
shbg #328504 Miért lenne ott op? Ott van a kv 1. Ugyan úgy van Derpje csak kicsivel jobb adatokkal! Igaz aKV 1 lasabb, de van rajta páncél. -
Van direkt link vagy torrent a full 9.3-hoz? A Launcher naaagyon lassú. -
A PMOD-ot használom jó sok patch óta. Ott beállítottam minden távolságot. Csak visszatöltöm minden patchnél és mindig állandóak az értékeim. -
Kronos79 #328501 Zoom modra talán megoldás, a 0.9.3/scripts/client/mods/pmod mappában a scroll sensitivity fájlban az érték módosítása. Bár lehet, hogy ez csak a külső nézeten segít.
Nálam egyelőre az xvm játékos statjai és színei nem mennek. De legalább most találtam olyant, hogy az xvm is tud többsoros garázst, így nem kell locastan garázs, ami meg nem működik rendesen és a hanggal is összeakad.
Lehet, hogy be kellene néznetek a zoomX fájlba és kiszedegetni a "szükségtelen" nagyításokat.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2014.09.25. 18:09:46 -
lexlutor #328500 te logikad kovetve, mindent folhuznak tier6ban h op legyen, akkor az mar nem tier6 hanem onnantol tier7.
ne haragudj, de ez eleg nagy butasag lenne.
-
Solyom2 #328499 A zoom nálam is elég furcsán működik, ha valaki tud megoldást, annak örülnék... Jacktor modpackot használom én is.
-
kisokka #328498 Igen, ott még a régebbi verzió van és az jó. De a többi...
A zoom modok elég furcsán működnek, túl nagy lépcsőkben megy kifelé, elég zavaró. Jó lenne egy kisebb lépcsős, ha van ilyen.
Az xvm meg nem halványít rendesen, ha kilőtt ellenséges tank van. -
madmanic #328497 A jimbo csak nekem nem jó? -
Kronos79 #328496 Nem tudom mennyire működne a dolog, de én például a modok felpakolása után letöltök egy replayt és elindítom. Ha valami nem stimmel, általában a replay lejátszása is lepusztul. Ha változtatsz valamit, esetleg próbáld ki így! Ha továbbra se megy legalább nem lesz ban. -
Lorder #328495 Kiszedték a Kharkovos repülő bugot, a 2 kocsi közül? :(( -
Paradoxon61 #328494 Látod ezért mondtam azt, hogy az oroszok képtelenek jót csinálni. Ha netán mégis sikerül, akkor azt le kell rontani gyorsan az átlaghoz.
Gondoljátok csak végig, hány op tank vagy TD volt már? Egyetlen egyszer nem azt csinálták, hogy ez jó, sokan szeretik, akkor a többit is javítjuk ehhez mérten, hogy azok is jók legyenek. Nem, ők a tipikus orosz módszerrel inkább elb...uk ezt nehogy már jó legyen és élvezzék vele a játékot. Ezáltal viszont mások amik csak eddig jók voltak kerültek op helyzetbe, aminek a vége ugyan ez. Azokat is el kell ba...ni, mint a KV-1S meg a többi.
Ez egyenes út ahhoz, hogy egy jónak indult játékból a készítői egy rakás fost csináljanak idővel. Jó úton haladnak, mivel a kiegyenlítést is addig piszkálták amíg most már semmi nem maradt belőle.
Amíg minden más játék készítő arra törekszik, hogy minél jobb játékot csináljon, ezek nagy gőzzel dolgoznak azon, hogy minél jobban szétverjék azt, ami jónak indult. Játék készítés orosz módra. -
Kronos79 #328493 Én is azt használom, de nálam jó. Wotinfo-ról szedtem. -
LTTB: Fos dep, fos camo, nevetséges top ágyú. (külsőre)
Ru 251: Jó, csak még szarok a legények... És ótvar az AP sebessége.
M37: egy tierrel nagyobb, de lassabb, kevésbé mozgékony régi Chaffee.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.25. 16:58:14 -
kisokka #328491 Használja valaki Jimbo célkereszt modját? Nálam az a gond, hogy hiába van meg a felülete, ugyanazt az undorító "A"-alakú alap célkeresztet használja és nem a pontot, mint a régiben. Állítani sem tudom. Másnál is ez van? -
yossarianHUN #328490 Egyelőre írtam hivatalos fórumra, de az jön most. Főleg amennyiben tényleg megkapom így a harmadik próbálkozás után a bant (mivel továbbra sem jó, a régi modok törlése után sem), akkor lesz néhány keresetlen szavam hozzájuk. -
Vagy írj egy ticketet supportnak? -
bakker tényleg, írtad.. :D -
yossarianHUN #328487 Mint mondtam...
Dantes: meglesem. Sok húzásom nincs, mert ha nem jön össze szerintem a következő után bannolnak. -
Plata #328486 M4-el megint t7 csatába kerültem,vakon belőttem az ellenség bázisa felé,és kilőttem a Gw panthert.
-
modok vannak? -
DantesHUN #328484 Ki törölted a régi mod-okat is? 9.2-es mappa? Kipróbáltam, új mod-ok fent és az előbb normálisan végig ment egy csata. -
Plata #328483 Vagy ha vége a csatának nem kerülsz vissza a garázsba hanem kifagy a játék.És se pénz se xp.
-
Nálam szerencsére megy, xwm et is jól bírja, lehet a vidi karid kéne friss driverrel ellátni -
yossarianHUN #328481 Második csata dettó. Játsszon ezzel a hányadékkal akinek két anyja van. -
yossarianHUN #328480 Nem tölt be a játék. Gyönyörű. Semmi mod, frissen ropogósan peccselés befejezte után első csata, végigmegy a töltőcsík, és úgymarad. De közben azért hallom a játékban a robbanásokat, lövéseket, meg végignézhetem ahogy a csapatomat 15-2-re legyalulják (végülis a WoT-ról beszélünk). Majd a csata végén visszatesz garázsba, és kapom a figyelmeztetést az afk-zásért. Na elmentek ti a büdös k*rva anyátokba. -
Plata #328479 T6 scouttal jobb az MM mint T5 meddel,mi a franc van itt?