418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #328798 A tankstatoknál a Megsemmisítési arány csak nálam bugos? Nem jön elő a kiírás, hogy mennyit lőttem ki egy adott tankkal. -
Userx2 #328797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez a lövés jólesett a lelkemnek. Megkoronázta az amúgy sem rossz napot. -
kisokka #328796 Ezt a szart!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De hála a magasságosnak, nem nyertük meg a csatát, úgyhogy megmaradt a triplázó és mehetek még párat ezzel az imádnivalósággal
-
kisokka #328795 Pár patch óta 7-kor resetel a napi duplázó. De jól mondja Rivanka, a triplázó meg 07:10-kor van. Szóval, ha ebbe az időbe beleesel egy csatában(szóval 07:10 után jössz ki), akkor beszívtad, kapsz egy duplát. Erre minden triplázó(vagy neaggyisten ötszöröző) napon rá kell ébrednem. -
Ilyen elcseszett módon felskillezni ezt a tankot...
-
Droughert #328793 A napi duplázók valamikor 12:00, vagy 01:00 után resetelődnek, így 7 előtt bőven van idő duplázgatni, mielőtt a hétvégi akciót élesítenék. -
Rivanka #328792 Pedig az rémlik nekem is, hogy 7-kor fordul a nap, viszont ezek a hétvégi akciók kb 7.10-től élnek. Tehát van nagyjából 10 perc szombat reggel, amikor tudsz duplázni mondjuk az 5x-ös helyett. Úgy nagyjából 47x szívtam már meg én is, hiszen általában azzal kezdek, amit húzni akarok, és olyankor elsőre nyerek is, amihez átlag 3-4 csata kell egyébként. -
NewHewkas #328791 Szerintem csak a patch "újdonság" ereje meg a 3-as szorzó vonzza őket, majd hétfőre minden visszaáll -
kisokka #328790 Gondolom közben. Mindig ez van, ha szeróváltásnál megyek és csak a duplázót adja be, a szorzó meg eltűnik. Jelzem, hogy ilyenkor dupla már nem is lehet rajta, mert azt már tegnap lenyomtam. Ezt már nem először szívom meg, de őszintén szólva a franc se tudta, hogy ma tripla is lesz. Nem beszélve arról, hogy nem szoktam az időt figyelgetni, hogy mikor megyek éppen. -
Gyuszopapa #328789 Ezzel az új javítással valamit elcsesztek de nagyon.Véletlenül plusz hülyéket raktak a játékosok közé.Ennyi fogyatékost és bot-ot még soha nem láttam mint javítás óta. -
yossarianHUN #328788 Ez milyen bug? Tudtommal 7-kor váltanak napot WoT-éknál, nem lehet hogy még azelőtt gurultad? -
kisokka #328787 Örömmel látom, hogy a duplázó-triplázó bugot még mindig nem javították ki. Reggel megint ledupláztam egy tankomat a tripla helyett. Biztosan elbaszott nehéz hiba lehet ez, hiszen amióta ismerem ezt a játékot, minden reggel megszopom ezt. Persze csak akkor, ha dupla helyett valami magasabb szorzó van.
Utoljára szerkesztette: kisokka, 2014.09.27. 16:54:42 -
mezpet #328786 Rendben legközelebb nem szúrom el
-
Rivanka #328785 Nálam eddig mentek a régiek is, most még nem próbáltam. Kiírt mindenféle baromságot, amit nem kell komolyan venni, tisztára mint a Windows. -
NewHewkas #328784 Van erre valami program én úgy tudom, nem? Konverter
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.27. 15:47:35 -
Amúgy ez olyan gáz hogy a régi replayeket nem lehet visszanézni, most pl. valaki küldött nekem egy 9.2-eset és úgy döntöttem leszedem a régi klienst csak hogy meg tudjam nézni. :D
Szerk.: én kerestem erre programot de nem igazán találtam. Viszont van ez az oldal ahova fel vannak töltve a régi kliensek.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.27. 15:48:17 -
Rivanka #328782 Az milyen már, hogy le akarom duplázni a tiger2-m, és ad 8 buktát zsinórban? A 8. lett meg, életem körével, 8 kill, 5500 (!!!) dmg.
Nem megy nálam a wotreplays, nem tudok bejelentkezni, de fel fogom rakni.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.27. 15:41:22 -
Nagyon jó td szerintem is, de teljesen ki vagy szolgáltatva a csapatodnak. Ha hülyék vesznek körül akkor hamar szétszednek a lomhasága miatt. A múlt héten lett meg a tank ászom vele. -
Spoiler. Legyél oly szíves legközelebb. -
mezpet #328779 Hát végre már ez is összejött. A legbüszkébb erre a kiválóság jelre vagyok.Sokan azt hiszik,hogy a Jagdtiger 8.8cm-rel olyan könnyű kiválóság jelét szerezni.... Pedig nem annyira egyszerű mert nagyon helyzetfüggő masina. Lényeg a lényeg,hogy 530 csata alatt nem csak jó sok kredittel,hanem sokkal több örömmel ajándékozott meg a lomha Fritz . Mindenkinek ajánlom ezt a tankot.
-
yossarianHUN #328778 A 22-es csapdája nem sci-fi, de attól még a közös halmaz megvan:) -
NewHewkas #328777 Ja nem, bocsi R3nton használja a Yossarian1984 nevet, gondolom egy azon sci-fi-ért rajongtok. -
yossarianHUN #328776 Igen? Akkor elkelt a régi nickem. yossarianHUN voltam a béta elejétől úgy egy fél évvel ezelőttig, amikor is meguntam a poénból hátbalövöldöző román csapattársakat, és elintéztettem a supporttal egy ingyenes, HUN nélkülire való névváltást. -
NewHewkas #328775 Tudom, van is bele egy 3 skilles:) csak mondom, hátha esetleg ez is plusz pont lehet a +810 golddal szemben, de nem 
Meg, ahogy yossarian bácsi is megmondta 50-est bármikor tudok belerakni saját kezűleg, ha nagyon akarnék.
Egyébként tényleg yossarian, hogy is van ez, múltkor láttam itt egy másik embert aki linkelt egy képet valamilyen statjáról és a játékban a neve yossarianHUN volt, ugyanakkor a te játékos nevednek meg köze sincs az ittenihez.
(Persze nem azt mondom, hogy kéne, csak fura, hogy más a te nevedet használja a játékban.)
-
Mr.Kitten #328774 Prémes tankban nem használsz saját legénységet úgy sem
-
yossarianHUN #328773 Ebben kicsit sok volt a legénység. -
yossarianHUN #328772 Ahogy vesszük:D Egyébként nemtom ki hogy van vele, szerintem elvárható lenne, hogy prém tankokhoz eleve járjon egy százas legénység. Igen tudom, a legtöbben úgyis legénységhúzásra használják őket, ezáltal van betenni való legénységük, de akkor is. Ha tizensokezer forintért veszek egy nyolcas prémet, nehogymár full fapados legénységgel jöjjön. -
NewHewkas #328771 Hát akkor az...semmi. -
yossarianHUN #328770 Adnak, 50 százalékosat. -
NewHewkas #328769 Hát nem tudom van még 3 slotom, szal azzal nincs gond, én elsősorban a 810 goldra szavaznék, abból leárazáskor több garázs hely is kijönne, ha szükséges.
Csak kiváncsi vagyok, hogy más mit választana.
Ui:
Legénységet nem adnak a shopos vásárláskor igaz?
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.27. 14:18:42 -
Kronos79 #328768 Megpróbálnám még a grafikai beállításoknál az automatikus felismerést. Hátha csináltak valamit, ami nem tetszik a kártyádnak. -
técsé2 #328767 Igen, közben rájöttem, ez volt a baj. Új az acc, nem vagyok hozzászokva hogy nincs kredit. :) Köszi -
yossarianHUN #328766 Van rá elég kredited? -
técsé2 #328765 Az miért van, hogy ha legénységet akarok toborozni egy új tankba, akkor nem engedi a középső opciót az ezred iskolát, csak az 50%-os vagy a 100%-os legénységet?? a 75%-os inaktív. Ugyanez van ha másik járműből akarom őket átképezni. Ez csak nálam valami bug vagy elkúrtak valamit az új patch-el? -
ok köszi. hát prémiumot is vettem már, aranyat is, meg egy e25-öt. akkor még nem vagyok elég megbízható :) -
A potenciális visszaélés miatt. Csak akkor tudsz kártyával vagy paypallel ajándékot venni, ha megbízhatónak lettél titulálva a WG által, azaz vásároltál már eleget tőlük magadnak. -
Nincs különbség, mert shopban véve kapsz mellé slotot is. -
NewHewkas #328761 Tisztítsd ki a registryt, valamint törölj minden fájlt ami a játékhoz kapcsolódik, legegyszerűbb, ha Revo uninstallert használsz erre a célra.
#328760 Szerintem bugos az oldaluk azt próbálják javítgatni, ezért is ment el az előbb.
Szerintetek, hogy éri meg inkább az E25, shopból közvetlen vagy veszek egy 5500-as gold packot és játékon belül és még aranyam is marad.?(A kettő között 400FT a különbség)
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.27. 13:20:46 -
Na nálam ez van ha ajándékot választok ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ezek a lehetőségek vannak csak. Addig van kártyás fizetés meg paypal lehetőség is. -
Hali.. Letöltöttem 2 x is a 9.3-at egyszer frissítve aztán töröltem aztán az egészet egyben, Ram 4 gb, tápegység 500 W és új, vidikarival sincs gond hisz eddig is vitte alap beállításon a wot-ot, 9.2 -nél nem volteza hiba, modokat nem használok csak egyet , garázs designt.. de ezt is utólagszoktam rátenni mielőtt kipróbálnám az új verziójú patchet. A gondom a következő: A játék " jól fut " betölt a kép is kivéve Zoomoláskor, akkor FEHÉR KÉPERNYŐ JELENIK MEG , mihelyst kilépek a zoomolásból fehérség eltünik... mitől lehetez, valakinek ismerős ez a probléma???? Üdv, Alias Matyashun, aki odatenné a a vasát ha tudná........